14991
-
#7408 #7397
eddig nem lehet legörgetni? -
#7407 ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ -
#7406 1.1-es crack van? -
#7405 #7137 és #7142 -
#7404 OLVASS VISSZA!!! lééégyszi
feltettem azt a rohadt patchet nektek, abban benne van minden !!! -
#7403 Egy üziszámot lécci, mer' , vak vagyok oszt nem találom. :)) Thx! -
#7402 Újratelepít és legközelebb eredeti file-ot .org néven átnevezni mielőtt agyatlanul felülírjuk a crack-el... -
#7401 valaki csinálhatna egy kiba***** FAQ -t mert frankón kezd tele lenni hócipőm azzal, h majdnem minden második kérdés a pixel és a patch küröl forog
én is megcsinálnám ha lenne rá időm munka mellett, de ha valalki megcsinálja szívesen segítek infókkal és sztem nem csak én
szal pls olvassatok vissza!!! -
#7400 mág=már -
Maksi #7399 Honnan lehet letölteni az eredeti Speed2.ece file-t, amitre felmegy a patch?
-
#7398 A kockás útra tudomásom szerint eddigi legjobb megoldás, hogy driverben aniso 16x képsimítás 4x és utána elmossa és mág nem olyan undorító az aszfalt (de nem is szép...) kb. annyit segít, hogy ezután már nem minden pillanatban azt nézed, hogy mi ez a kockás szar amin mész éppen...
Mondjuk ez egy 9100-as kártyánál lehet, hogy nem a legjobb megoldás, mert az aniso-t bírja de a képsimítástól belassul.
Amúgy írhatna már valaki egy FAQ-t, ugyanazok a kérdések jönnek vissza állandóan. -
#7397 nem értem minek tököltem hogy feltegyem a patchet, hogy le tudjátok szedni ha nem képes pár ember visszaolvasni
benne van az eredeti exe, a crackelt exe és a patch is -
#7396 Valaki segítsen már pls.
1024-ben nyomom minden maxon, de valamiért az út meg egy két dolog iszonyat pixeles! Akkorák a pixelek mint a Doom 1-2 részében.
Mindent felnyomta a maxra, de próbáltam variálni, de semmi változás. Nagyon idegesítő. A demoban tök jó volt minden. Ugyanezzel a driverrel, ami mellesleg a legújabb, teljesen jó volt az út. -
#7395 www.gamershell.com -
ceas #7394 francba, a hülye pcdome-ra a uk patch-et rakták fel és nem is figyeltem -
ceas #7393 igen, újra is installáltam, de ez a szar updater no match-el leáll:P -
Maksi #7392 Srácok! Tudja valaki, hogy lehet Multiban nyomulni a játékkal?
Kell hozzá valami file, vagy bármi, ami nincs benne a Reloaded-os változatban?
-
#7391 talán azért mert nem eredeti...
az eredeti 5 987 981 byte hosszú -
#7390 Legújabb driver beszerzése után nem lesz gond. -
ceas #7389 az 1.1-es patch nem igazán akarja elfogadni az eredeti exe-t, mi a francért? -
#7388 A karid miatt biztosan nem lesz jobb... -
Barty007 #7387 Azt szeretném kérezni hogy nektek is kockás az út vagy az képhiba!
vagy ezen a gépen nem lesz jobb?
p4 2400mhz 512mb ram Ati9200
Valaki mondja már meg miért kockás az út? -
#7386 Valszínüleg a karid driver-vel van probléma próbáld meg letölteni a legujjabbat.Nekem )Ati 9100-el vaszán fut. -
Zsolnay #7385 Köszi -
#7384 Hi.
Nekem az a bajom hogy a grafikát nem dudom felvenni csak medium-ig(közepéig .... )
Szal nemtom mér van.
800x600 ban van ... ATI 9600 os vga...mi lehet a baj?
Ja majdnem elfelejtettem mondani mit csinál .....Beszürkül a kép és csak a bal oldalon és felül 1 mm-es csíkba van kp...miért????!!!!!
Ez a pacth megjavítja??????
Válaszoljatok.majd 2kor megnézem -
#7383 Néhány outrun, és utána örülsz -
Raptor1 #7382 Hy
lenne 1 gondom:
fennvan a game, a 1.1-es update, és van kormányom is, de ha felrakom a kormányt, akkor a játék tökre szaggatni kezd(a menü is, minden), nem is lehet vele játszani..
Valaki tud segíteni?
-
Zsolnay #7381 Sajnos elakadtam, a játék 28% tartok elfogytak a pályák, csak a vásárlóhelyeket jelzi a nagytérkép, a játék amugy nagyon cool.Valaki könyrüljjön meg rajtam légyszi.Elöre is köszönöm a segitséget -
#7380 Erre már rájöttem... ha a szponzor felajánl egy autót akkor autmatice berakja új slotba... nem kell trade-elni... Kár hogy nem lehet eladni kocsit, mert azért úgy fel lehetne nyomni a verdát rendesen. -
#7379 Nade akkor mit csináljak ha pl nyerek egy autót a sponzortól?? Bemegyek a Car Lotba és ott trada vagy browse hogy ne veszítsem el az automat a régit mit kell nyomni?
-
#7378 biztos nem olvastad el szöveget és tradet nyomtal -
#7377 Mert nekem a régi nem maradt meg! -
#7376 És hogy teszem be egy slotba??? -
BlackWolf #7375 veszel ujat es azt megint tuningolhatod de a regi is megmarad nemnagyon lehet eladni oket :( -
#7374 Nemkell. A garázsodba vannak slotok ujjabb kocsiknak. Ahogy haladsz elöre a játékba annál több Elöször 1,2,3 és igy tovább. Ha kell uj auto elmész szalonhoz, kivállasztod majd beteszed egy slotba vagy kicserélheted egy másikra ( trade ) igy a régi is megmarad. Az ujat meg felkell tuningolni alapszintröl. Ennyi -
#7373 Válaszoljon mán nekem valaki plíííííZ! :))))
Mi van akkor ha szeretnék új kocsit?! El lehet adni a régit?! Mert ha csak úgy veszek egyet akkor nagyon sokáig tart feltuningolni az újat is... de ha eladnék egyet akkor annak az árából azért menne bele stuff.... -
#7372 Köszi, rájöttem :) -
#7371 Tehát a cue-t nyissam meg mondjuk Wordpaddal és illesszem be ezt a 3 sort? -
#7370 AZ 1-es cd cue fájldát másold át valahová, nevezd át "rld-nu2b.cue"-ra. Majd másold be ezt itt. De ha jól megnézed, majdnem ugyanaz, mint az 1-es cd .cue fájl tartalma. -
#7369 Köszi! És ezt hová kell beírni?