14991
-
#7488 sztem konzultálj Pyx -el, mert ő is csinál(t) egy oldalt
vagy éppen most alakítja
rakjátok össze buksitokat és csináljatok egy infóhalmazt =) -
#7487 Most ertem haza, melyik az elso? -
#7486 Nekem az első is jó. -
#7485 Bocs, igy helyes:
NEED FOR SPEED UNDERGROUND 2 FAQ -
#7484 ha neked is a reloadded verzió van akkor pedig mennie kéne...
szal:
1. a leszedett update ből, az original könyvtárból másold a speed2.exe -t a feltetepített helyre
2. update
3. ugyaninnen a crack dir ből a speed2.exe a telepített helyre
simán ment nekem, minden probléma nélkül -
#7483 JIHÁÁÁ...mégis lesz ma NFS U2-m!:)))))))) -
#7482 Nem erről regéel itt már 3 hozzászólás óta?!?!?! Egyszerűen nekem semmi nincsen de én még messze vagyok attól a szinttől amit említesz! -
#7481 THX a segítséget -
#7480 [autorun]
open=Setup.exe
Icon=NFSU_icon.ico
Name=Need for Speed Underground 2
[Special]
Disk=1
Nektek is ezt írja az Autorun.inf nevű fájlban??? -
Ranger23 #7479 Azt töltöttem le amit felraktál. Bemásoltam az eredetit de az tök ugyanaz volt. Utána próbáltam a NFSUG2v1-1-et de már ez nem ment fel. ezt az üzenetet írva:Old File does not exist.
Nem hiszem el, hogy nálam nem megy egyedül:( -
#7478 Fiuk lanyok, itt az elso FAQ! Jelenleg 0.9-es, delutan befejezem.
NEED FOR SPEED 2 UNDERGROUND FAQ -
#7477 OK hát szóval jól el van szarva az Underground verzió..., azért thx mindent. -
Maksi #7476 Akkor én most segítek...
A RELOADED-os verzió 2-es CD-jén megtalálod a SPEED2.EXE file-t.
Azt másold be abba a könyvtárba, ahová telepítetted a játékot, majd futtasd le ugyanitt a hivatalos honlapról letölthető NFSUG2V1-1US.EXE. filet... Azután pedig írd felül a SPEED2.EXE-t a 1-es CD CRACK könyvtárban található SPEED2.EXE-vel...
Remélem, segít! -
BlackWolf #7475 na most nemvagom mi van atleptem az 5csillagost performancet de mar nincs ujabb kuldetes special semmi versenyeztem az utcai suttyokkal vagy 10et de igy sincs semmi uj :( tanacstalan vagyok -
#7474 EMBEREK! nincs küldetés, és nincsenek cirkáló kocsik az úton akiket ki lehetne hívni! 3*-os autót kéne csinálnom a szponzornak de nem tudok így pénzt szerezni! SEGÍTSEN VALAKI PLÍÍÍZ! -
#7473 előbb visszaraktad az original exet? utána update és crack?
nemtudom, lehet van különbség az original exe -k között?
Reloaded és más verzióra gondolok -
Ranger23 #7472 Ne veszekedjetek próbáljatok inkább segíteni Nekem:)
Nah? -
#7471 Legalább te is ugyanannyira tudod megnézmi mint bárki más!!!
szal te miért is nem írtad ide, hogy NEM LEHET??? -
#7470 Maksi nekem is ez a bajom! Legalább egy NEM et basznának az emberhez -
Maksi #7469 Nagyjából egy órát töltöttem azzal, hogy visszaolvasgassak MULTI-val kacspolatos kérdéseimre választ remélvén, de teljesen hiábavaló volt... Itt meg feleslegesen érdeklődtem, mert senki nem ítra még azt sem le, hogy NEM LEHET multizni, csak eredeti játékkal... -
#7468 na pici bogárkám, kicsit relax
legtöbben melóban vagyunk és NEM tudjuk megnézni neked azon nyomban...ezért ÉN KÉREK ELNÉZÉST
de ha kicsit visszaolvasol, akkor láthatod, hogy mindenki próbál segíteni mindenkinek HA TUD ÉPPEN AKKOR
Pyx csinál egy oldalt az infóknak, próbálok neki segíteni benne, de ha úgy lrzed, hogy ez valóban kötelességünk, akkor csak szólj...
lehet én értelmezem félre a szívesség fogalmát -
Ranger23 #7467 sziasztok
Tudom már lejárt téma itt és le is töltöttem az eredeti exe-től kezdve a crackot meg mindent de mégsem akar az update elindulni mert azt írja ki, hogy : Old File does not exist.
Pedig az eredeti exe van fent. Mi lehet a gond? Mindegy, hogy honnan indítom el az NFSUG2v1-1-et? -
#7466 ÉN IS MULTIZNI AKAROK! HOGY LEHET? CLONE CD-sel? SINGLEBE SEMMI ÉRTELME MERT AKKOR NINCS KIT MEGALÁZNOM:D -
Maksi #7465 Újabban ezen a fórumon az a divat, hogy csak egymást anyázgatják a hozzászólók...
Vagy úgy, mint Te, vagy akár én, érdeklődünk, kérdezünk, és mindenki magasról... -
#7464 Hát sajnos a képfálj nincs meg, de sztem nem ez a gond mer minden megvan ha jól látom. -
#7463 csak oda mész, és megkeresed a "fény" -t
ott is világítanak színes lámpák mint pls a garázsnál etc... -
Bandeeka #7462 és honnan tudom melyik kocsi volt az?:)
a második sponzor versenyeket csinalom(asziszem)
most kaptam meg a toyota supra-t
de ha nemakkarok sponzor kocsit az nemgond ugye?
kösz még1x a segytséget
-
#7461 Nem ordibáltam csak senki nem válaszolt eddig és így hátha mindenki elolvassa.
A képeken látható helyekhez elég haodamegyek vagy nyomni kell a versenyeket is??? :) Nekem nem nagyon jön be a játék de kíváncsi vagyok a kocsikra a lowrider módra meg a hangcuccokra ezért kellene valami cheat. -
Maksi #7460 Nem lehet multizni?
Válaszolna valaki végre nekem is? -
#7459 nem lehet, hogy csak rosszul írta ki a korongot?
mountolva is ue a hiba? -
#7458 valszeg. -
#7457 Ordibálás okából: -
#7456 Please valaki segítsen. -
#7455 #7440
gurulj el ezekre a helyekre -
Maksi #7454 Elszomorítototok?
Tényleg nem lehet a RELOADED-os verzióval multiban játszani? -
#7453 Valaki tud használható cheat-et a játékhoz????? A car lotot meg a shopokat hogy lehet megszerezni???????? -
#7452 asszem úgy van, hogy ha megcsinálod a "szponzorált" versenyeket, akkor kapsz egy ingyen kocsit (azaz ugyanúgy meg kell venned a Car Lot ban mint normál esetben, csak nem kell fizetned érte)
lehet ez a kocsi kerül oda
ha valamit roszul írtam javítsatok -
#7451 Lenne egy kérdésem, remélem nem egyedi. SZóval megvan a game, kiírtattam cd-re, de kiírta hogy nincs meg az autorungui.dll.
Kicsit beszartam de észrevettem hogy ott van csak valamiért a képfájlban autorunh.dll volt a neve. Ok foggtam átírtam, és már megy is az autórun minden gond nélkül, VISZONT amikor rámegyek hogy install azt mondja rakjam be az 1-es cd-t, de hogy ha egyszer az van benne??? Please siessetek:) -
Bandeeka #7450 Hali!
Miért van az hogy amikor a garazsba vagyok és autot akkarok választani ott van nekem 2 olyan hogy open for sponzor car. Ez mit akkar jelenteni? Ha veszek autot akkor az sponzor kocsi lesz vagy mégis mi? Mert ugye 5 hely van a kocsiknak. Ezt vki magyarázza el nekem pls
Köszi
Bye -
#7449 Tényleg, alább három performance shopot is látni. Van különbség köztük, hogy mit lehet mennyiért venni?