Need for Speed Underground 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

arty
köszönet érte mindenki nevében 😊

sorted: nem gond, "pengének" köszönhetõen már közkincs 😉 (már ha neve onnan ered... nagykedvenc film, ha 10x nemláttam ne induljon el az nfsu2 többet 😉 )

Forza.

LezLee
Skacok, elindítottam a fullt, és tiszta pixeles az út, meg közelrõl az épületek. Nagyon csúnya, olyan mintha nem is lenne 3D-s grafkártyám. Pedig a demó tökéletes volt, ott semmi ilyen nem fordult elõ. Plíz Help, mert így elég ratyi a game. Valakinek volt már ilyen gondja esetleg???
DayWalker
még 6x15mb

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

Jagi
Már a 2-es cd jön!!!! ÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍ

éncsak smswebes helyet tok ahol fentvan..

clio1616v
a flat outba a tuning nem láccik nekem nem teccett le is töröltem igaz hogy törik a verda de nekem nem jött be
meg az ember dobálózás HÜLYESÉG

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

arty
inkább a nocd.exe t linkelted volna ... 😉 a releaserol sztem tud mindenki ... 😉

amikor várakozásról beszéltem, akkor a jövõben kijövõ peccsekre gondoltam. Ha ma kijönne az 1.1, akkor a krekkre napokat is lehet h várni kellene, míg a clonecd tulajok már most feltehetnék ...

Forza.

jah azt szedtem le most..kiprobálom megy-e 😊

toMpEr
szerintem is, de nem akartam flame-lavinat inditani 😊

Alien
Na, ma befejezem a Medal of Honor pacific assault letöltését, utána jöhet az Underground 2 😊

Maffya
A Flat Out simán lealázza játékélménybe .

arty
sztem a clonecd-s, hiszen azt lehet nocd-siteni, mig a tört verzioval mindig várni kell a krekkekre 😞

Forza.

toMpEr
gondolom a terulet adottsagaitol fugg, valahol novemberben, valahol csak jovore

toMpEr
termeszetesen a reloaded...

20 file van hátra és még mindig nincs üres cd-m :-(

Csacsi
Átlag 160 K-val már szalad is lefelé, már alig várom.

Egyébként melyik a jobb a clonecd-s, vagy a reloaded verzió?

Én Clone cd-set töltöm.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

na lekopogom de wandooba most eddig nem csalodtam lejött gond nélkül a game..és sztem nagyon jó lett

Grave Digger
De ez a topic a játékról szól tehát elnézést az elõzõ hozzászólásomért.
On: még 89 fájl van hátra és én is nyomom majd késõ este valamikor😊😞

Ki a kicsit nem becsüli, az én vagyok...

Grave Digger
Egyébként qwa jó, hogy már a Matáv ejelentésétõl függetlenül dolgoztak rajta, de semmi konkrétumot nem tudott mondani a mandró😄DD sztm most kaptak észbe, ahogy a Matáv sávszélt nöevel, hogy lemaradnak mint a borravaló😄DD

Marcell
Bocs, hogy OFF, de hatha te tudod: A sima Axelero-s adsl is begyorsul most novemberben? 😊 Mert mar mindenfele szolgaltatorol olvastam, hogy begyorsul, csak magarol az Axelerorol nem. ON

Grave Digger
Ez jóóó😄D, de 2005 elsõ negyedéve még elég messze van.😞(

nekem 30k val!:-(( majd éjfélkörülre lesz lent!de lentlesz az a lényeg:-))
toMpEr
Jagi
Ja, ja, nem ártana, de nem csak náluk!!!

Grave Digger
Nekem sajna csak 56K-val gyün lefelé és még van 93 fájl😞((( Rohatt vnet nem akar sávszélt duplázni????

clio1616v
már megy kösz nekem az egyetemen 10000kbyte/sec volt a legjobb, ahoz képest ez 0 ...😞

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

Grave Digger
Nagyon eccerû. Jobb kattintás a fájlsorra ----->Minden letöltése a Flashgettel, majd beállítod a letöltési paramétereket (egyszerre egy szálon letöltés, felhazsnálónév, jelszó, majd leokézod. Megkérdezi, hogy ugyanezt a beállítást használdod a többi fájlhoz is, nyomsz egy igent és már jön is lefelé az egész.

Jagi
<#taps><#taps><#taps> Nekem is jó lenne a 90k!

lybrahu
Annyit tudok javasolni,hogy nézd meg a wanadoo FAQ menüpontját.
Szerintem ott egyértelmüen le van írva a Flashget használata.
Szerintem......

--" Az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz bort igyunk!!&#8482; " --

M@TriX
😊))

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

clio1616v
nem 90el
és egy cd 2:15 alat van lenn

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

clio1616v
ki szedi flashgettel wanadooról? az mondja már el mit kell beálltani...

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

Jagi
<#integet2>

Jagi
A 2 cd, hánnyal jön? 200-al?

Atika :o)
nem rossz es ami johir hogy a lan mar benne van szoval lehet nyomni lanon 😊) Mentem kajalni sziasztok

(&#175;`&#8226;.¸¸.&#8226;´&#175;`&#8226;.¸¸.&#8226;~>

clio1616v
15 perce

Sil3nt
supernova linkjétvel nyomom és 0-ra lemegy a letöltés...miért?

toMpEr
en mar meg is untam 😊

Jagi
mikor kezted?

Na mar instalalom 😉) de jooo de jooo

Grave Digger
Bár akkor én már melózom😄

clio1616v
nekem du 4 órára jön le kb 90k-val

Grave Digger
Dunaújvárosba is eljössz érte? Este hatra lenn lesz😄

Marcell
Oda majd csak 10 nap mulva megyek! 😊 De koszi! Remelem lesz mas, aki megteszi, cserebe en is kiirom majd masnak, ha keri.

En szivessen megtennem csak en Csehorszagban vagyok es hat ez picit messze van Budapesthez

Marcell
Ha valaki lehuzta mar, es megtenne, hogy kiirja nekem 2cd-re vagy dvd-re, azt nagyon megkoszonnem. Nincs kedvem torrenttel es DC-vel szarakodni, es 3 -4 napot varni.
Budapesten elmegyek erte oda, ahova kell. 😊
Priviben megtalaltok, vagy "marcell KUKAC vipmail.hu" -n.

nekem lent van meg ki kell csomagolnom es betennem es kiprobalnom 😊)