14991
-
#7609 arra is voot idöm hogy bele olvassak a faqba és van egy nagyon komoly:
ne hari aki kérdezte de ez nagyon lol:
Kérdés: Hát én letöltöttem, de van egy bin-em meg egy cue-m. Mit csináljak ezekkel? Hiába nyomok rá, nem indul a játék! :(
Válasz: Írd ki mondjuk Nero-val (Burn Image), vagy mountod fel Demon Tools 3.47-tel, majd setup!
nah ez a nem mindegy :))))))))))))
ténleg bocsi! -
#7608 de eltűnt
-
#7607 Srácok, srácok... nem hiszem el hogy ténleg ijenek vagytok...
komolyan mondom nem értelek meg titeket, hogy Faq kell csinálni csak azért mert vannak lusta emberek és nem tudnak 1 hejre foly. kattintani és sorokat görgetni...én miért tudtam viisza pörgetni a patc, crak rar keresésénél. kb 5 percbe telett mig megtaláltam!!!!! persze tisztelet a kivételnek... de sabaj, talán igy oldodik a néha igen heves hangulat... : ))))))szerintem köszönetett mondhatnátok a Faq készitöinek. enyit talán megérdemelnek.
nee feledjétek tisztelet! és maradjatok originaltak :)))))))
szeressük egymást4 és játszunk sokat a gameval...
hja köcce a grapic shopos seget... nem tudtam hogy van ijen, mert nem tartok még ott a game, hogy legyen shoppom... bele kell huznom :)))))))))))
magyarósitást amugy hol találok? mert csak a kérdés válsz példát találtam meg? esetleg ezt belinkelné nekem vki.
peace mindenkinek
-
#7606 Mekkora a min gépigény? -
#7605 Az nem crack, hanem egy FULL REGISZTRÁLT verzió, könyörgöm! 2 egész 2 tized megabájt!
-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Első számú honlap
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Második számú honlap
----------------------------------------- -
#7604 Akinek van msn messengere és éert az NFSU2-höz adjon már címet pls.!
-
#7603 Ja és ti mentetek már multiban? -
#7602 Van hozzá esetleg már cheat?Fontos lenne:) -
#7601 tegyétek be a faqba a fraps 2.33 final cracket
-
#7600 nincs mit... -
#7599 Thx! És bocsi hogy nem néztem jobban körül! -
#7598 ha kicsomizod ott kell lennie egy original könyvtárnak, abban van az orig exe, először cseréld le arra, patch és crack -
#7597 Van hozzá esetleg már cheat? -
#7596 FAQ
"Kérdés: El akarom rakni a mentéseim, nehogy valami bajuk essen. Hol vannak ezek?
Válasz: Itt: <systemroot>\Documents and Settings\<username>\Local Settings\Application Data\NFS Underground 2" -
#7595 Vki tudja hogy hova menti a game a profilomat? Mert a dokumentumokban, és a game mappájában nem találtam.....
Ujra kell telepítenem a windowst, és nem akarom telepítés után előről kezdeni.....
VKI HELP! -
#7594 Hi. Mindent állítottam a faq szerint meg a játékban is már összevissza és még mindig pixeles az út. van valakinek még ötlete?:/ -
#7593 K-Lite stabil [1.0] működése óta csak a mazochisták használnak ACE Mega Codec-et!
#7592 Feladtam.... nevetséges! ez hatalmas nagy hiba az EA-től! nagyon nagy bug... bár az sem semmit hogy nekem elsőre sikerült generálnom ezt a hibát.... most felidegesített a játék... nem tom kezdem-e elölről.... -
#7591 az Ace Codec Mega pack hogyan befolyásolja az NFS U2 futását?...mert nekem is az van fent!:) -
#7590 A következő történt: egyszer csak egy küldi után kilépett a winbe. Mondom, sebaj indítom megint de a THX game logo után ismét kidobott állandóan. Újrainstall után ismét minden jó, míg nem hasanlóképp egyszercsak megpusztulni látszik a gamma.
Megoldás: letöröltem az idáig jól működő Ace codec pack-et és megjavult.
Be lehet rakni a faq-ba, hátha más valakinl is felmerül ez a probléma. -
#7589 tedd be inkább URL-be...ugyanúgy látja mindenki... -
#7588 Van már hozzá patch? Tudom hogy van de leszedtem és nem rakja fel.De sztem azért mert nekem crackelve van. -
#7587 Az hogy az owned tehát ami elötte volt nincsen már rajta az auton de még a tied és bármikor kitudod rá cserélni. Installed meg adja magát az van rajta az autodon. -
clio1616v #7586 Segitsetek pls, a forgatás nem megy mer nekem a 3.gombom az egéren programozott...
Most próbáltam nem megy... Nektek ilyen funkciójú a 3. gomb? Back? Next? -
#7585 tom saját honlapjáról én is tom csak esetleg máshonnan -
#7584 Asszem a toyota után adja be az Audi S3-mat
ha minden igaz.
Nekem már megvan :D
-
#7583 Szerinted? Ugye ezt nem kérdezted komolyan...?!
#7582 és honnan? töltsek le?
Radeon 9200 Connect3D 128 mb -
#7581 Faszomnak nem tudod kisebb [!] képekkel megoldani a szöveged alátámasztását! Sőt, tedd fel a galériádba!
-
Roland 92 #7580 1 kérdés valaki meg tudná mondani mikor mehetek audi-val mer nár 8 órája pörgettem carier módban már van két szponzorom is 3 terepjáró van meg Most carierba a legújabb a car lottba Toyota Celca! Szóval mikor lesz nekem audim? -
#7579 Mindjárt 100 oldal!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
#7578 audi a3 és tt mikor lesz meg golf vehető?????? -
#7577 -
Roland 92 #7576 Mekorát esett az elennfelem!!!!!
-
#7575 ok kössz
-
#7574 városrészeket autókat alkatrészeket hogy kell kiváltani?
-
#7573 Pixel ellen mindig megoldás a Rob.. videókari driver csere -
#7572 akkor jó de nem tudunk cheatet nézegess képeket a GARAGE-ban itt van fent -
#7571 hogy érted az újraindítást? -
#7570 A játék hibája. Elvileg az EU patch ezt javítja (Német oldalon valmi ilyet olvastam) NFS_planet.de egy link v.mi TV spot az eljuttat az oldalra, és ott keresd meg a patchet talán segít ha nem akkor lövésem sincs hogy miért nem jó