14991
-
Roland 92 #7649 95 oldalon vagyunk! -
Roland 92 #7648 De nyagyon rosz lesz a gorsulása a top speed-je elég jó! -
Roland 92 #7647 Tuti mert nekem is oda ment! -
Roland 92 #7646 Mellé megy! -
#7645 Hogy lehet neont berakni a kocsiba???
-
TwiceR #7644 lenne egy kérdésem: ha mér a Car Lot ban tok veni terepjárót, akkor megvegyem? a kocsim helyett,vagy mellé lesz ? (garage ban a sponsors car nal irva volt h mennyek el erte, sztem mellé megy, de semmi se tuti) pls valaszoljatok! -
Torry #7643 4.9-es omega -
#7642 opciókba van a gond sztem -
#7641 Ja lenne még egy kérdésem, miért ilyen csúnya a föld meg a táj? Radeon 8500asom van.( az 1 mérföldekkel szebb volt) -
#7640 Az autón kivül minden gyenge grafikailag - nem vetted észre?
-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Első számú honlap
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Második számú honlap
----------------------------------------- -
#7639 nekem a simsbe volt olyan hogyha az élsimítás be akkor minden tiszta homály -
Torry #7638 9800pro
Egyébként feltünően lassabb mindt a demo. -
#7637 mintha drirectx 7 lenne -
#7636 milyen videókarid van? -
Torry #7635
Ez normális?Hogy ilyen csúnya? -
Pontocska #7634 VAn egy honda civic-em , és megcsináltam vele az összes küldetést , mármint versenyt , carrier modban. Marmint addig csinaltam amig el nem tunt az osszes , és most csak ugy boklászok a városban és nemtok semmitse kezdeni mert nemtörténik semmi. Ja és mellesleg full alap cuccal , mert a motoron kivul mast nemtudtam tuningolni. Gyors meg van benne nitro meg minden viszont a visualis effect-ek lockedolva vannak és nemtudok se neont se spoilert se semmit rátenni a garázsban. Valaki segitsen lecci lecci micsinaljak. -
#7633 Lenne egy elsőre igen fura kérésem. Meg tudná nekem valaki tenni, hogy elküldi jpg-k ben a cd1 és cd2 összes könyvtárának a képét( főkönyvtárral eggyütt) RÉSZLETEK módban, úgy hogy minden fájlnév végig ki legyen írva? Azért kéne mert rájöttem hogy a progi
(isbobuster), amivel kitömörítette a haverom, elbaszta a könyvtárak és fájlok neveit, és ezért nem akarja felrakni. Ha valaki segítene írjon ide és elmondom az e-mailomat. THX -
#7632 az underground 1-hez készített zenekonvertáló jó a 2-höz??
vagy lelehet esetleg valahonnan szedni őket? -
Grusi #7631 Tökön is szúrnám magam, ha nem tenné, eredeti a cucc :) -
#7630 Nincs mit. Remélem működni fog! -
Grusi #7629 Hm, ha jól emlékszem, fullban toltam fel, de kipróbálom.
Köszi :) -
#7628 Van egy érdekes dolog. Feltettem az 1.1 patch-et és hozzá a NOCD cracket, de a játék továbra is ragaszkodik a 2-es CD-hez. Miért? :) -
#7627 Valószínüleg nem full installban tetted fel. Nekem is ez volt.
Ted fell Fullban és futni fog. -
Grusi #7626 Srácok, van nekem egy olyasmi problémám, hogy elinditom a játékot, mire 5 mp fekete képernyőt kapok, és ismét a desken találom magam. Mi lehet a gond? Visszaolvastam, ha jól láttam, nem volt még erről szó :( -
#7625 ezért kérnék még1 linket imytől -
#7624 nincs fent látom én is...nem tudok mit csinálni vele... -
#7623 #4881 -
#7622 nekem 250 hozzászólást jelenít meg a fórum szal had ne keresgéljek!:)) egyszerűbb lene ha a hozzászólás számát mondanád!:)) -
#7621 Hahó valaki??!!! -
#7620 nézd meg a 11. oldal felénél van a link -
#7619 nincs bittos -
#7618 akkor tegyétek fel vhova -
#7617 ha nem formatáltad a gépet,meg ilyenek akkor még fent kell lennie...ajánlom a start menü/kereső opciót...:D -
#7616 lehet hogy a tesóm wót -
#7615 LOL:DDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
BlackWolf #7614 hat megint kaptam uj dvd sponsort de mennyi szart kellett raszenvedni a kocsira hogy elerje a 6csillagot pfujjj mostmar ocsmany inkabb
-
#7613 egyszer már kaptál egy fraps linket,nem?és le is szedted,nem?azzal mi lett? -
#7612 lécci kéne a fraps csak eltűnt a gépemről és a link sem yoo mert 404 hibát ír ki -
#7611 akkor azt vagy ide 1 működő linket plz -
#7610 Helló!!
A screenshotjaimat mivel tudom megnézni??