14991

[ Garage | FAQ ]
  • DJ Skyline
    minek a csíít?ehez a játékhoz miért kell csíít?:)))))
  • fitutufi
  • examinee
    Ha a sponzor ad egy autót tudom hogy elvileg a slotba teszi! de be kell menni valahova érte hogy megkajam vagy kell valamire rányomni ha kiírja hogy teljesítettem a cuuccost vagy automatice beteszi?
  • antijedi
  • SASboy
    Van hozzá mentésetek vagy cheatet le lehet szedni valahonnan hozzá?Fontos lenne pls válaszoljatok.
  • 20TYA
    Részlet egy Initial D mangából motion effektel.
    Csak azért, mert szeretitek a Corollát!
  • Torry
    Szerintem meg röhejesen ocsmány a grafikája.
    Az autó fasza, de a többi rész valami hihetetlenül összecsapott szar.

KUrvára lehuzza a gamet::((
  • Robogo
    Ez meg mi akar lenni?
  • Robogo
    Na nagyon jó kis game lett belőle!És nagyon jó a grafikája!És az a jó,hogy teljes grafikán sem akadt a game!
  • Dikkma
    CD1 | CD2
  • 20TYA
  • Ronaldo07
    Piros!!
  • Torry
    HOl a jóistenbe van a PAint shop??

Milyen színű kör?
  • Ronaldo07
    Hogy tudom megnézni a screenshotjaimat???
    Valami furcsa kiterjesztésük van!!
  • Perba
    De én nem irtam ki CDre hanem emuláltam deamonnal és úgy raktam fel talán ez a baj?
  • Perba
    Pedig nekem a 44% nál van a hiba :(
  • dikki*yysw
    MD5sum is jó?
  • 4du4sz
    a doxon levo az mukodik!!!
  • báttyó02
    www.suprnova.org
  • Patesz
    Lécci valaki mondja meg honnan lehet lehet letölteni??
  • Perba
    Hi!Amit én lehúztam Dox ról annak hibás az első CDje amikor rakom fel kiirja hogy nem találja pls adjatok egy olyan linket,ahonnan a működöt lehet leszedni thx!
  • Shongi
    Lenne egy elsőre igen fura kérésem. Meg tudná nekem valaki tenni, hogy elküldi jpg-k ben a cd1 és cd2 összes könyvtárának a képét( főkönyvtárral eggyütt) RÉSZLETEK módban, úgy hogy minden fájlnév végig ki legyen írva? Azért kéne mert rájöttem hogy a progi
    (isbobuster), amivel kitömörítette a haverom, elbaszta a könyvtárak és fájlok neveit, és ezért nem akarja felrakni. Ha valaki segítene írjon ide és elmondom az e-mailomat. THX
  • RelakSfromhome
    hol tartasz a carrier módban?
  • RelakSfromhome
    de nem ám! Abban nincsenek bótok
  • Shongi
    Valaki mondana egy OMEGA 4.9 linket???
  • Shongi
    Please valaki csináljon képeket nekem a cd-k mapáinak tartalmáról mert így nem tudom instalálni
  • Sampras
    Hali!

Nekem is 5 masodperc feketeseg van aztan ujra desktop. Szuletett mar erre megoldas?
  • Pontocska
    VAn egy honda civic-em , és megcsináltam vele az összes küldetést , mármint versenyt , carrier modban. Marmint addig csinaltam amig el nem tunt az osszes , és most csak ugy boklászok a városban és nemtok semmitse kezdeni mert nemtörténik semmi. Ja és mellesleg full alap cuccal , mert a motoron kivul mast nemtudtam tuningolni. Gyors meg van benne nitro meg minden viszont a visualis effect-ek lockedolva vannak és nemtudok se neont se spoilert se semmit rátenni a garázsban. Valaki segitsen lecci lecci micsinaljak.
  • Beniboy
    azt tudom hogy az inetriorban van de le van lakatolva!
  • Beniboy
    mi van ha azt hiszed hogy idegbeteg vagyok tévedsz de azelőbb senki nem figyelt rám!
  • streeter
    Erre már nem lehet mit mondani.
  • Shongi
    Hát az inetrior parts-oknál van, de hogy miért.
    Valaki mondana egy OMEGA 4.9 linket???
  • joe69
  • Beniboy
    Hogy lehet neont és más optikai cuccokat beszerelni ????
  • streeter
    Na megnéztem a képet és rajta lévő helyeket. A garázs ott van de nincs fény. Én quick race be és Free Run ba mék. Vagy nem abba kéne????
  • Carlos
    Az én vasam:
  • AnubisEE
    létezik hozzá magyarosítás?
  • Shongi
    Please valaki nem tudna segíteni a korábbi kérésemben?
  • Roland 92
    meglesz az a 100 oldal még a héten!
  • RelakSfromhome
    Alternatív megoldás a fekete képernyőre:

Ha az alábbi négy dolog közül BÁRMELYIK OFF vagy MINIMUM, akkor NEM lesz fekete a képernyő:
    Light Trails: a fények nyomvonala, ami olyan effekt, mint a régebbi kamerákon a lámpák csíkhúzása. Ezen kívül ha egy műhelyben vagy, akkor minden világos dolog körül "fényudvar" van.
    Light Glow: a fények becsillanása
    Full Screen Antialjasing: a tárgyak ferde éleit kisimítja
    Horizon Fog: az égre vonatkozó köd. Szvsz ha a vidkártya sebessége megengedi, akkor ezt ajánlott kikapcsolni.