14991
-
#7690 minek a csíít?ehez a játékhoz miért kell csíít?:))))) -
#7689 -
#7688 Ha a sponzor ad egy autót tudom hogy elvileg a slotba teszi! de be kell menni valahova érte hogy megkajam vagy kell valamire rányomni ha kiírja hogy teljesítettem a cuuccost vagy automatice beteszi? -
antijedi #7687 -
#7686 Van hozzá mentésetek vagy cheatet le lehet szedni valahonnan hozzá?Fontos lenne pls válaszoljatok. -
#7685 Részlet egy Initial D mangából motion effektel.
Csak azért, mert szeretitek a Corollát! -
Torry #7684 Szerintem meg röhejesen ocsmány a grafikája.
Az autó fasza, de a többi rész valami hihetetlenül összecsapott szar.
KUrvára lehuzza a gamet::(( -
#7683 Ez meg mi akar lenni? -
#7682 Na nagyon jó kis game lett belőle!És nagyon jó a grafikája!És az a jó,hogy teljes grafikán sem akadt a game! -
#7681 CD1 | CD2 -
#7680 -
#7679 Piros!! -
Torry #7678 HOl a jóistenbe van a PAint shop??
Milyen színű kör? -
#7676 Hogy tudom megnézni a screenshotjaimat???
Valami furcsa kiterjesztésük van!! -
Perba #7675 De én nem irtam ki CDre hanem emuláltam deamonnal és úgy raktam fel talán ez a baj? -
Perba #7674 Pedig nekem a 44% nál van a hiba :( -
#7673 MD5sum is jó? -
4du4sz #7672 a doxon levo az mukodik!!! -
#7671 www.suprnova.org -
#7670 Lécci valaki mondja meg honnan lehet lehet letölteni??
-
Perba #7669 Hi!Amit én lehúztam Dox ról annak hibás az első CDje amikor rakom fel kiirja hogy nem találja pls adjatok egy olyan linket,ahonnan a működöt lehet leszedni thx! -
#7668 Lenne egy elsőre igen fura kérésem. Meg tudná nekem valaki tenni, hogy elküldi jpg-k ben a cd1 és cd2 összes könyvtárának a képét( főkönyvtárral eggyütt) RÉSZLETEK módban, úgy hogy minden fájlnév végig ki legyen írva? Azért kéne mert rájöttem hogy a progi
(isbobuster), amivel kitömörítette a haverom, elbaszta a könyvtárak és fájlok neveit, és ezért nem akarja felrakni. Ha valaki segítene írjon ide és elmondom az e-mailomat. THX -
#7667 hol tartasz a carrier módban? -
#7666 de nem ám! Abban nincsenek bótok -
#7665 Valaki mondana egy OMEGA 4.9 linket??? -
#7664 Please valaki csináljon képeket nekem a cd-k mapáinak tartalmáról mert így nem tudom instalálni
-
Sampras #7663 Hali!
Nekem is 5 masodperc feketeseg van aztan ujra desktop. Szuletett mar erre megoldas?
-
Pontocska #7662 VAn egy honda civic-em , és megcsináltam vele az összes küldetést , mármint versenyt , carrier modban. Marmint addig csinaltam amig el nem tunt az osszes , és most csak ugy boklászok a városban és nemtok semmitse kezdeni mert nemtörténik semmi. Ja és mellesleg full alap cuccal , mert a motoron kivul mast nemtudtam tuningolni. Gyors meg van benne nitro meg minden viszont a visualis effect-ek lockedolva vannak és nemtudok se neont se spoilert se semmit rátenni a garázsban. Valaki segitsen lecci lecci micsinaljak. -
#7661 azt tudom hogy az inetriorban van de le van lakatolva!
-
#7660 mi van ha azt hiszed hogy idegbeteg vagyok tévedsz de azelőbb senki nem figyelt rám! -
#7659 Erre már nem lehet mit mondani. -
#7658 Hát az inetrior parts-oknál van, de hogy miért.
Valaki mondana egy OMEGA 4.9 linket??? -
joe69 #7657 -
#7656 Hogy lehet neont és más optikai cuccokat beszerelni ???? -
#7655 Na megnéztem a képet és rajta lévő helyeket. A garázs ott van de nincs fény. Én quick race be és Free Run ba mék. Vagy nem abba kéne???? -
#7654 Az én vasam:
-
AnubisEE #7653 létezik hozzá magyarosítás? -
#7652 Please valaki nem tudna segíteni a korábbi kérésemben? -
Roland 92 #7651 meglesz az a 100 oldal még a héten! -
#7650 Alternatív megoldás a fekete képernyőre:
Ha az alábbi négy dolog közül BÁRMELYIK OFF vagy MINIMUM, akkor NEM lesz fekete a képernyő:
Light Trails: a fények nyomvonala, ami olyan effekt, mint a régebbi kamerákon a lámpák csíkhúzása. Ezen kívül ha egy műhelyben vagy, akkor minden világos dolog körül "fényudvar" van.
Light Glow: a fények becsillanása
Full Screen Antialjasing: a tárgyak ferde éleit kisimítja
Horizon Fog: az égre vonatkozó köd. Szvsz ha a vidkártya sebessége megengedi, akkor ezt ajánlott kikapcsolni.