Need for Speed Underground 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ebbe van vmi story, vagy csak összefüggéstelen versenyek, mer már mindent hallottam róla

Máj fávorit Sprint :P legjobb :) én egyszerüen driftbõl áhh...ha látna egy nagy driftes kifutna a szobából :D:D
zvaragabor
U2-ben nincs is speedtrap<#bee1><#idiota>. Am nekem a carbonos drift nem annyira jön be, az U2-es inkább. de a kedvencem a Drag. Meg az outrun

Chaos Anno Domini

nekem a kedvencem :)
én a speedtrap-ot utálom.
Hogy én mennyire útálom a driftet<#banplz><#gonosz3><#levele>
zvaragabor
Vagy egy megnyitott mappa menüsorában: Eszközök>Mappa beállításai...>Nézet fülecske>lejjebb a listán>Rejtett fájlok és mappák:Megjelenítése

Chaos Anno Domini

intézõ/eszközök/mappa beállításai/nézet/ rejtett fájlok és mappák/ megjelenítése vagy elrejtése
szivesen

Mindig légy önmagad, kivéve ha lehetsz Batman. Akkor inkább legyél mindig Batman.

köszi a segítséget jó ;) rendes tõled :)
oda viszed az egérmutatót a könyvtár fölé, és nyomvatartod a jobb gombot, amig feljön a menü

Mindig légy önmagad, kivéve ha lehetsz Batman. Akkor inkább legyél mindig Batman.

jobb gombos menüt hogy kell ? :D
hát sajátgépben nem tudom, hogyan lehet áthtóvá tenni a rejtett fájlokat
totalcommanderben künnyü visszaállítani, ha már látszanak a rejtett fájlok. commnderben jobb gombos menüt hozd fel és a tulajdonságokbn kikel szedni a pipát

a document and settingsbe eltünettem rejtett könyvtárba a rendszergazdit csak nem tom hogy lehet vissza hogy lásam
a rendszergazda dokumentumai fájlt tüntetted el?

de azt csináltam :D

csak nem tudom hogy lehet vissza
ja és amúgy jó amit mondtál köszi szépen ... #14174 tudsz valamit ?
azt le sem lehet törölni, amig fut a windows. nem csináltál rejtett könyvtáat belõle véletlen?

azt en mtudod hogy lehet sajátgépbe vissza állítani hogy lássam a rendszergazdit <#szomoru1><#wilting><#help><#help>
azt meg hogyan csináltad?

bazdmeg most meg eltünettem az egész rendszergazda mappámat óh fuck
totalcommanderben van egy olyan menü, hogy beállitások, azon belül általános beállítások, és ott a képernyõ beállitásainál, bepipálod a látszik a rejtett/system fájlt

hogy lehet megjeleníteni a rejtett fájlokat pls help! :(
nézz vissza 5 hozzászólást

zvaragabor
esetleg a rejtett fájlokat megjeleníteni?

Chaos Anno Domini

nekem is új xp m van és sehol sem találom a profilomat :'( valaki tudna segíteni ?<#help>
ffxi
THX!!

Fákjúal!

zvaragabor
Tess, ITT egy

Chaos Anno Domini

ffxi
PLS adjon vki egy 100%-os mentés, mert LAN-ozni szeretnék csak. THX!!

Fákjúal!

mert nem is ott van.

doc and sett\rendszergazdi\local settings\ application data

és tedd láthatóvá a rejtett fájlokat. itt van ha jól emlékszem, de az tuti hogy egy application databan van

új vindózom van új vincseszteren,de a régi sincs még törölve. viszont óriási a dzsumbuj rajta. hol találom a profilomat, hogy át tudjam rakni az új vindózba? mert ez is azok közé a szánalmasan megírt játékok közé tartozik ilyen szempontból hogy nem a játék könyvtárába teszi a mentéseit.

légyszi pontos elérési útvonalat adjon vki, a szokásos módon :

docandsettings\renszergazda\dok\.... nem találom sehol

HI!
Az lenne a gondom hoogy amikor veszek egy kocsit a boltban mindig kilép és így csak azzal tudom nyomni amit alapból kiválasztottam.Csak egy nocd van hozzáadva semmi más.Légyszi segítsetek[#help

Akasztott embernek lába se éri a földet

zvaragabor
EZT szedd le, az elözö link nem

Chaos Anno Domini

zvaragabor
volt már, de nem gond. Leszeded EZT, kicsomagolod, és használod :)

Chaos Anno Domini

Sziasztok.

Nem tudom volt-e már téma?:

Valahogy ki lehet szedni a játékból a zenéket?
pl:Xibit nagyon dögös zenét rakott a game ba.
Vagy ami még jobb lenne valahonnan letölteni,mert per pill nem igazán van masinám,I-pod on szeretném hallgatni a számokat.

Más gamesoknál általában megoldott, itt van valami lehetõség?

Elõre is köszi.

ffxi
2EZER? Eltudnád küldeni nekem? Kifizetem:)

Fákjúal!

ffxi
Épp ilyen próblémám volt nekem is és táp volt a bünös, de nálad nemtom mi lehet a gond, mert elég ütös a konfigod.

Fákjúal!

zvaragabor
Hát igen, csak hát nem mindegy hogy 2 ezer vagy 4 :)

Chaos Anno Domini

gio1969
nézd meg valahol tescoban.ott 3-4 szokott lenni

giga ep35 ds3,q6600@3,5Ghz,scythe ninja,gtx 260 oc,2x2gb 1066mhz kingmax,samsung 1tb+wd black 640gb,chieftec 500w,win7 ultimate x64,hanns-g hg281d

zvaragabor
Jéh, most nézem az aláírsod:) Ezzel a konfiggal télleg nem az lesz. xD
Más ötletem sajna nincs. Tedd újra esetleg.

Hát sajnos Gyõrig nem megyek el, Jászberényi vagyok. De remélem itt is megtalálom olcsón.

Chaos Anno Domini

gio1969
kösz,de tuti nem a gép,meg a melelegedés a baj...

giga ep35 ds3,q6600@3,5Ghz,scythe ninja,gtx 260 oc,2x2gb 1066mhz kingmax,samsung 1tb+wd black 640gb,chieftec 500w,win7 ultimate x64,hanns-g hg281d

gio1969
gyõr,saturn áruház

zvaragabor
Egyébként 2ezerért hol vetted? Annyiért lehet engem is érdekelne.

Chaos Anno Domini

zvaragabor
Nekem is van ijen problémáém elég gyakran. Nekem azért mert túlmelegszik a proci(vagy a vidkari, nem tudom pontosan meik), és ha a gamet is elinditom, ojankor betelik a pohár, és ujraindul. Mindez azért mert gyengébb konfigom van. Lehet hogy neked is ijen gondod lehet. Esetleg takaritsd ki a gépházat a kosztól, fõleg a proci és a vidkari ventijét takaritsd meg. Ráadásul én levettem közepesre a grafot, igy nem terheli annyira a gépet. Remélem sikerül.

Chaos Anno Domini

gio1969
Üdv.Most vásároltam meg a játékot kemény 2000ft-ért.Gondoltam ennyit megér egy kis netes zúzás.Csakhogy:feltettem a játékot,utána a patcheket,és mikor el akartam indítani,a gép fogta magát és újraindult.Patchek nélkül is ez van.Frissítettem a directx-et,a vga drivert,az audio drivert,a chipset drivert,de semmi javulás.Ha vki tud segíteni,írjon.Köszi

[oLe]
Hi all.
Ha valakinek hiányzott volna, akkor újra mûködik a FAQ.
zvaragabor
Letöltöd EZT, majd telepíted, majd letöltöd EZT, kicsomagolod, és crackeled a játékot. Ha ezután sem megy, akkor nem tom majdcsak tud valaki segíteni itt.

Chaos Anno Domini

Nem tettem fel hozzá semmilyen patch-et.
Jó lenne ha valaki megírná hogy azzal mûkszik e és ha igen pontosan
melyikkel!!
zvaragabor
Én is próbáltam, de nekem sem sikerült hamachizni. Én is láttam a másikat, de nem csinált semmit a game csak lobby... . Esetleg feltetted az 1.2-es peccset a gamehoz? Ha igen, akoor nem tudom, hátha van valaki aki tud segíteni itt.

Chaos Anno Domini

Hali!

Valaki írja már + hogy hogyan lehet játszani egymás ellen a neten keresztûl. Próbáltuk a hamachival.Látom is amit a haver kreál, de nem tudok hozzá csatlakozni. Esetleg kell hozzá valami patch?

itt a címem : [email protected]
elõre is köszi
zvaragabor
Eddig én válaszoltam, ha tudtam, most én kérdezek.
Unique part-okat csak 1 autóra tudok feltenni, vagy más autókkal is meg lehet szerezni az egyes partokat az egyes stagek-ben? És ha már végigvittem 100%-osan egyetlen egy autóval, amire megszereztem az összes unique partot, akkor utánna lehet még egy másik autóra? Vagy mivel már az végigvittem, így nem?

Chaos Anno Domini