14991

[ Garage | FAQ ]
  • kissadamvikt
    directx ben van vmi mert nincs fönt a 9.0c:D de a drivert tegnap este frissítettem...
  • zvaragabor
    Hát akkor már nem tudom mit lehetne csinálni. Ha van a közelben egy máshonnan számrazó NFSU2, akkor telepítsétek azt. Ha azzal is ratyi, akkor jobb ötletem nem lévén, tegyétek fel a legújabb dájrektEKSZ-et, és a legfrisebb drivereket a vidkarihoz.
  • kissadamvikt
    de már 3 szor tettem újra és ugyanarról a cdről a másik tesóm gépére meg föltettem és semmi hibaüzi...:D:D
  • zvaragabor
    Ilyet nekem is csinált néha. Nem tudtam vele mit kezdeni. Volt, hogy huzamosabb ideig nem dobta ki, máskor naponta 2-3-szor is. Olyankor újratelepítettem, és megnyugodott. Esetleg telepítsétek újra ti is.
  • kissadamvikt
    értem de még egy problem tesóm gépére feltóltema a játékot de mikor elakarom indítani ezt írja:

[IMG] http://media.proxnet.hu/upload/20070426/18554914479.jpeg [/IMG]
  • zvaragabor
    És még nem árt a Garage-ban a World Map összes megmaradt versenyét is megcsinálni, mert azok is beletartoznak a 100%-ba.

Széles kasztnit carreer módban csak akkor fogsz kapni, ha 11 outrunk győzelmet aratsz 5-ös szinten. De mivel már végigvitted, így nem biztos hogy fogsz kapni. Nem tudom, próbáld meg.
  • tomas10
    ja
  • kissadamvikt
    oks azokra gondolsz akik az utcákon járnak és a radaron narancssárga színű hátomszögek....
  • tomas10
    utcán hívd ki az ellenfeleket
  • kissadamvikt
    végigvittem a játékot kaptam egy smst h gratulálok végigvitted ... és föloldottük a lezárt cuccokat... lenyomom a T gombot a játék még csak 70% naál jár összes feloldott cucc 100% de széles kasznit nem kapok és nincs több küldetés.... miért?
  • tomas10
    http://m0001.gamecopyworld.com/games/pc_nfs_underground_2.shtml#NFS:%20Underground%202%20SAVEGAME itt van a mentések
  • tomas10
    ja én most játszok vele és király ez a játék pedig már régi
  • tomas10
    nekem olyan 22% körül van
  • 18bali18
    HI all?
    Szeretnék megkérni vkit hogy akinek van olyan 35-40%körüli mentése ahol még nem lettek megszerezve a + cuccok az legyen olyan szíves és küdje el a
    [email protected]
    KÖSZÖNÖM
  • nuke023
    Hi!Aki akar U2 őzni hamachin az vegyen fel MSN re:[email protected]
    Ez után majd mondom a többit!Jah és ha lanban akarsz játszani akkor nyisd meg az U2 ő mappáját és a server.cfg-t társítsd notepaddal és a legalsó sort töröld ki(amiben az IP is van)
  • Iceman2007
    Akármilyen játékot játszanék direct ip-n keresztül mindig kell hamachi?
  • zvaragabor
    Azonos verziószámú a 2 játék? Tegyétek fel mind2-re az 1.2-es patch-et. Ha ezután sem megy, akkor sanálom de nem tudom. Én még soha nem játszottam lanban.
  • kissadamvikt
    miért nem tok lanba menni tesómmal??? 4 gép van itthon +rooter mindegyik rá van kötve a svicsre cs vel todunk menni hálóba nfsu2 vel meg megcsinálom a szervert tesóm látja csatlakozik belép a társalgóba de ott nem látja a szervert csak azt h létrehozott játék 1 online játékosok 2 hamachival is próbáltuk azzal is ez van de most wabteddel se tudtunk! a rooterrel lesz a gond vagy valahol máshol????
  • zvaragabor
    nincsenek jardok.
  • Kongy
    nincs meg a gém,de gondolom nincsenek benne rendőrök...
  • nfs world
    szerintem pc 4ever
    nem vágom mé jo konzol vváááááááááááááááá
    most azt fogjátok mondani hogy arra adnak ki egy csomo dolgot tom
    de azért hogy pl. jáccak a gta:vcs vel nem akarok egy szaros ps2 venni százért ami nálam nagy szó mert nagy gta fan vok....namind1
  • tomas10
    én ma veszem meg
  • edikee
    sziasztok ! hamachival játszik még valaki ? :) ha igen akkor tudtok nekem mondani servernevet és jelszót ? (még uj vagyok benne )
  • zvaragabor
    Ha nem eredeti akkor azért. Ebben az esetben marad a LAN a haverokkal neten keresztül a HAMACHI segítségével.

Ha eredeti, akkor esetleg próbáld meg az 1.2-es peccs telepítése, majd crackelése után. Ha így sem megy, akkor talán azért nem, mert megszűnt az EA U2-es szervere, bár nem biztos, nem tom pontosan.
  • Iceman2007
    Miért nem lehet a neten játszani vele?Mindig azt írja ki hogy connection lobby utána tölt és kiírja hogy a kapcsolat nem jtt létre!!!!!!!!!Mi lehet a baj?
  • zvaragabor
    Nem hiszem, hogy a felbontás miatt lenne, de kipróbálhatod, hogy lejjebb veszed , és úgy. Régen nekem is volt ilyen baja, bár nekem csak 5 körönként dobott ki. :) Esetleg telepítsd újra.

Egyéb ötleteket a probléma megoldására szeretettel várunk másoktól, engem is érdekel, hogy ilyenkor mi baja lehet. Hátha valaki tudja. :)
  • Peck
    Vááááá,elővettem nosztalgiázni,erre most 3 körönként hiba üzivel kilép a winfos.....mi lehet a problem? (WIN XP-Home (nem crackelt),Gép meg Dual core,4gb ram,7600GS SLI....xal nem hisxem hogy ez a baj....felbontás lehet baj? mert 15xxx1024 be megy
  • Tekken5
    Pedig az jó dolg. Főleg a PS2... :) :D
  • zvaragabor
    PC :)
    nincs konzolom
  • Tekken5
    Köszi! :D Ti PC-n nyomjátok? Mert én nem :D
  • zvaragabor
    23 van alapból benne, amit megvehetsz.
    Ezeken kívül van még 2 autó az amerikai verzióból, amit bele tudsz rakni (peugeot 106 és Vauxhall(opel) corsa)
  • Tekken5
    Kérem válaszoljon valaki :D
    Mennyi autót lehet összesen megnyitni?
    Köszönöm. :D
  • Boconadi
    hamacsit már próbáltuk, csak azt elfelejtettem leírni. Ugyan ez történt.

Kár, tehát maradok a singlenél. :P
  • zvaragabor
    Hát nem tudom, nekem sincs meg eredetiben, de még életemben nem lanoztam sehogy. :) Gittel és hamachival egyszer próbálkoztam, de ugyan ez volt.
    Viszont javasolnám, hogy próbáljátok ki a HAMACHIT. Sokkal többen használják, sokkal könnyebb használni.
    És fontos, hogy mindkét félnek ugyan az a verziószámú nfsu2 legyen. (1.2)
  • Boconadi
    már megvan. :P

Őőő most az a helyzet hogy próbálnánk multiban játszani. Megcsináltam/tuk azokat a dolgokat amik a faq-ban voltak. Git-et letöltöttük bekonfigoltuk stb.. Nos, belépünk a játékba, én hostolok, mivel én csináltam a hostot a git-ben is. Ő meglátja a hostomat, ugye beírja a nevét aztán neki csak annyi jön be hogy "connecting to Lobby..." és semmit nem csinál. Ha több időt vár, kiírja hogy nem sikerült csatlakozni, ellenőrizze a kábelt, cöcöcö. Én, mint host még kocsit is tudtam választani, meg csinálni versenyt, csak nem tudott becsatlakozni. Mi lehet a baja? Gondolom már másnak is volt ilyen problémája.

Esetleg számít hogy kinek milyen a profilja? megpróbáltuk úgy is hogy mind2-en alap profillal.

Most gondolom haragszotok hogy nem olvasok vissza, csak havernak mennie kell és sürget hogy oldjam már meg, meg ilyenek... :S Ezért rátok hivatkoztam.
  • zvaragabor
    Szedd innen.
  • cicai
  • Boconadi
    ea.com -ról letöltöttem valami patch-et, mert a faq-ban levő link nem él. Az jó? mert nincs crack-em hozzá és msot nem tom elindítani mert kéri a cd-t.
  • Tekken5
    LOL! :D
  • zvaragabor
    Tedd fel az 1.2-es peccset. Ha ezután sem jó, akkor elképzelhető, hogy nincs már U2 játékszerver.

cicai: a tuningolandó kocsival menyj el egy sötétkék lámpafénnyel jelölt boltba, és ott tudsz motorikusan tuningolni, zöld lámpafénnyel jelölt helyen külsőt tuningolni, piros lámpafénnyel jelölt helyen festeni matricázni, sárga lampafénnyel jelölt helyen egyéb finomságokat felszerelni. bent a boltban rámész a kiválasztott elemre, és ENTER.