Need for Speed Underground 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Chaos Anno Domini
én a speedtrap-ot utálom.
Chaos Anno Domini
Mindig légy önmagad, kivéve ha lehetsz Batman. Akkor inkább legyél mindig Batman.
Mindig légy önmagad, kivéve ha lehetsz Batman. Akkor inkább legyél mindig Batman.
totalcommanderben künnyü visszaállítani, ha már látszanak a rejtett fájlok. commnderben jobb gombos menüt hozd fel és a tulajdonságokbn kikel szedni a pipát
csak nem tudom hogy lehet vissza
doc and sett\rendszergazdi\local settings\ application data
és tedd láthatóvá a rejtett fájlokat. itt van ha jól emlékszem, de az tuti hogy egy application databan van
légyszi pontos elérési útvonalat adjon vki, a szokásos módon :
docandsettings\renszergazda\dok\.... nem találom sehol
Az lenne a gondom hoogy amikor veszek egy kocsit a boltban mindig kilép és így csak azzal tudom nyomni amit alapból kiválasztottam.Csak egy nocd van hozzáadva semmi más.Légyszi segítsetek[#help
Akasztott embernek lába se éri a földet
Nem tudom volt-e már téma?:
Valahogy ki lehet szedni a játékból a zenéket?
pl:Xibit nagyon dögös zenét rakott a game ba.
Vagy ami még jobb lenne valahonnan letölteni,mert per pill nem igazán van masinám,I-pod on szeretném hallgatni a számokat.
Más gamesoknál általában megoldott, itt van valami lehetõség?
Elõre is köszi.
Fákjúal!
giga ep35 ds3,q6600@3,5Ghz,scythe ninja,gtx 260 oc,2x2gb 1066mhz kingmax,samsung 1tb+wd black 640gb,chieftec 500w,win7 ultimate x64,hanns-g hg281d
Más ötletem sajna nincs. Tedd újra esetleg.
Hát sajnos Gyõrig nem megyek el, Jászberényi vagyok. De remélem itt is megtalálom olcsón.
Chaos Anno Domini
giga ep35 ds3,q6600@3,5Ghz,scythe ninja,gtx 260 oc,2x2gb 1066mhz kingmax,samsung 1tb+wd black 640gb,chieftec 500w,win7 ultimate x64,hanns-g hg281d
Chaos Anno Domini
Jó lenne ha valaki megírná hogy azzal mûkszik e és ha igen pontosan
melyikkel!!
Chaos Anno Domini
Valaki írja már + hogy hogyan lehet játszani egymás ellen a neten keresztûl. Próbáltuk a hamachival.Látom is amit a haver kreál, de nem tudok hozzá csatlakozni. Esetleg kell hozzá valami patch?
itt a címem : [email protected]
elõre is köszi
Unique part-okat csak 1 autóra tudok feltenni, vagy más autókkal is meg lehet szerezni az egyes partokat az egyes stagek-ben? És ha már végigvittem 100%-osan egyetlen egy autóval, amire megszereztem az összes unique partot, akkor utánna lehet még egy másik autóra? Vagy mivel már az végigvittem, így nem?
Chaos Anno Domini