14991
-
#14311 Tud valaki segíteni, mert hogy eredeti a játék és nem enged fel multiba már fél éve, hogy most mi a fenét csináljak? -
#14310 Sziasztok
hogyan tudok tuningolni? -
matthew king #14309 ok kösz
-
#14308 amikor bejön a press enter
egyébként szerintem fölösleges kodokat használni kezdöknek is -
matthew king #14307 helló meg tudja mondani nekem valaki hogy ha szedek le kódokat azt hova írjam be? kösz előre is -
#14306 törölt hozzászólás -
#14305 nemtom feltolteni mert igy is 49kb -
#14304 Mert bmp-ben akarod elmenteni. Amikor rámész a mentés-re, előjön az ablak hogy milyen néven, és hova akarod menteni, ott az alsó lenyitható sorban válaszd ki a jpg-t, és úgy mentsd el -
#14303 1 mb -nál nem akar kisebb lenni a képem! -
#14302 thanks! -
#14301 A grafikai beállításokban kikapcsoltam a BLUR (elmosódás) effektet, meg még sok más effektet is, mert nem egy csúcs videókártyám van, és így jobb, nem szaggat annyira. :)
Jah én is találtam már jónéhány hibát a játékban. némelyik feltűnő. :)
Én a képeket a Prt Scr gombbal készítek, amit bemásolok például a Paint-be, és elmentem. -
#14300 neked hogyhogy nem mosodik el a kép ekkora sebességgel?
egyébként van a játékba egy pár hiba:rx8-cal mentem 378-at
ugyanugy 370 -et birtam 350z-vel és a sebességcsik nagyobb mint az rx8-é.
(lehethogy én vagyok béna.)
neked hova teszi a képeket amit game közben csinálsz? -
#14299 Nem drag versenyen mentem, egyszerűen csak a városban száguldoztam magamban :) 350z volt alattam. -
#14298 milyen kocsival mentél?
nekem egy drag pályán 378 volt de nemtom h rx8 vagy 350z volt a kocsim. -
#14297 Nekem 372 km/h a max mindenféle bug, trainer, csalás nélkül.
-
#14296 én meg ma szettem le egy trainert aztán elökaptam egy egy max tuning 350z - t... -
#14295 eccerűen... BUG volt elhalattam ott a kanyarba egy kocsi mellet és valahogyan felugrott a sebesség :S -
#14294 hogy mentél te 511-et? -
#14293 azt meg hogy? -
#14292 de szar!nekem 609. -
#14291 kösz megprobálom.
-
#14290 -Vedd meg eredetiben.
-Vagy ha nem eredeti, akkor Hamachival tudsz LAN-ozni másokkal a neten keresztül. Ez a program helyi hálózatot hoz létre 2 vagy több gép között a neten keresztül, így olyan mintha LAN-oznál. -
#14289 helo!
hogy tudok neten játszani?(bocs a hülye kérdésér)lécci segitsetek!! -
19Petike92 #14288 kössz ! megpróbálom :) -
#14287 versenyezgess ellenfelekkel az utcán -
19Petike92 #14286 Sziasztok ! nekem olyan problémám van hogy még csak 46%-nál járok és a cuccoknak is csak a 80%-a van meg és nincs küldim. mit csináljak? -
miksy #14285 Köszi szépen, műxik! Nagyon sirály.
Kár, hogy nem lehet több autót utólagosan belerakni, mint például a GTA Vice City-be.
Hiányolom a Golf II.-t, Golf V., Clio, Punto-t (nem a Grande-t).
Mégeccer köcc! -
#14284 Bele lehet tenni az a 2 kocsit, mást nem.
Katt IDE. Lentebb a listán van olyan, hogy "USA <-> EU Mod (Honda, Peugeot 106, Opel Corsa)", ott van alatta a download, letöltöd, kicsomagolod, majd az EU > CARS mappában a CORSA és a PEUGEOT106 mappákat másold bele a játék főkönyvtárában található "CARS" mappába. Ezután 2 lehetőséged van:
1. az EU > SAVES mappában található CORSA és PEUGEOT mappát átmásolod a játék mentéseinek mappájába ( C:\Documents and Settings\felhasználónév\Local Settings\Application Data\NFSU2 előtte engedélyezd a rejtett mappákat úgy, hogy a menüsorban: Eszközök>Mappa beállításai...>Nézet fül>lejjebb a listán rejtett fájlok és mappák>megjelenítése) és így lesz két mentésed a 2 kocsival, ugyan úgy, mintha bármelyik másik kocsival kezdenéd a játékot azzal a különbséggel, hogy a csaj autóboltjából indulsz.
2. letöltöd a Profil Creatort, és a program segítségével készítesz magadnak egy mentést bármelyik autóval.
A pözsót és a korzát csak career módban tudod használni
Ennyi. :) -
miksy #14283 Zvaragabor, te nagyon király gyerek vagy, hogy ilyen gyorsan válaszoltál :). Köszi szépen!
Szeretnélek még egy kérdéssel bombázni: az amcsi verzióból csak az autók kellenének (Vauxhall, 106 Pözsó).
Be lehet őket tenni a játékba, vagy lehet bármilyen más autót belenyomatni a game-be? És ha igen, lécci íráj linket is.
Köcce! -
#14282 Kinek mennyi volt a legnagyobb sebessége? nekem ennyi:
-
#14281 az amerikai verzió az egy különálló U2, meg kell venni boltban ugyan úgy, mint amit te használsz. Persze Mo.-on nincs boltban. -
miksy #14280 Hali! az amerikai változatot honnan tudnám megszerezni? Elég hozzá valamilyen patch, vagy az egy külön program??? -
#14279 Hát, ha mázlid van, akkor vannak még szétszórva itt-ott a városban kis összegek, de ez tulajdonképp semmire sem elég. Használhatsz pénz modot. -
Inliner13 #14278 Cső. Segítséget szeretnék kérni. Elfogyott a pénzem és be kell kerülnöm egy DVD borítóra, és ezért pénzt szeretnék szerezni hogy tuningolhassak. De már kiűztem az összes autóst a városból és már versenyeim sincsenek. Hogyan kereshetnék pénzt? -
#14277 Nem vagyok benne biztos, de ha már kipörgetted a game-t, akkor talán már nem lehet. Mert stage 5-ön kell megszerezni 11 outrunnal. És mivel kiakasztotad, így már nincsen 5-ös stage. -
#14276 Az miért van hogy 100% ra kipörgettem a játékot de a body kitt-et sehol sem tudom megvenni??? Vagy 20 outunt megcsináltam de valahogy senki sem ajánlja fe hogy "Ugyan már menj el egy bodyshoppba és vegyél egy jó kis bodykittet" Mit csináltam rosszul?
-
#14275 nezd meg hogy a legnagyob stageet tud elerni a body kittel, es vinilekkel, ha nem is tetszenek tedd fel mert nem tudsz tovabb menni, nekem volt ilyen. -
JamEX #14274 hali
köszönöm a gyors választ..
igy már tudtam nyerni :)
most olyan gondom van,
hogy a 2 pályán minden megcsináltam minden versenyt
se a térképen se garázsban lévő várostérképen nem találok olyan
versenyt ami ne csináltam volna meg és még
feltuningoltam a verdát kaptam is egy dvd boritot
és most hogy tovább ?
ki kell hivnom pár ellenfelet a szabad koborlásban ? -
#14273 A kanyarokban a lehető legkisebb ívben menyj a falhoz legközelebb, de úgy, hogy ne menj neki. :D Le is kell lassítani szinte mindig, mert tőgázzal nehéz lesz bevenni bármilyen kanyart is. Ezen túl meg csak gyakorlás kérdése az egész. -
JamEX #14272 Sziasztok!
Csak most kezdtem el játszani a NFSU2vel (jobban tetszik mint a Carbon)
Egy valami nagyon nem megy a Trail-X
(körbe-körbe kell menni + 4 ellenfél + k**va sok U kanyar)
ezeknek a versenyeknek mi a titka ? mire figyeljek?
hogy kell vezetni ? vagy mit kell beállítani a kocsin ?
ha a kérdés már korábban volt bocsi ..
de még nem olvastam el mind a 14000 hozzásszólást