Need for Speed Underground 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hogy megmarad e? Ha jól tudom, te még nem kaptad meg a garázsban azt a lehetõséget, hogy 5 autót tárolj egyszerre. Meg kellene nézned, hogy most van e üres helyed a garázsban. Ha van, akkor oda ingyen vehetsz új autót. Ha nincs üres hely, akkor csak úgy tudsz új autót venni, ha becseréled egy meglévõre. Tehát mindenképpen elveszted azt, ameikre becseréled.
Chaos Anno Domini
most van 28e cashem. és van egy új autó: audi tt. Kérdés: ha a régi autómat becserélem erre, attól az még megmarad, nem? tehát a garage-ban, a change car-nál kitudom választani a régit, és mehetek azzal, nem? vagy hasznos lenne megcsinálni megint az url-t, aztán megint jönnte egy új autó.
szerinted hol érdemes abbahagyni az autócserélgetést? tehát melyik szerinted a legjobb autó?
Chaos Anno Domini
explore mode-ban ha m-t nyomok, akkor a body shop villog, de ott sem tudok már semmit sem tuningolni.
Chaos Anno Domini
Chaos Anno Domini
tuningoljak még? nagyon nem tudok már mit, csak ilyen idióta feliratokat a z autó ajtajára. feltehetnék pl 6-ot is, de minek, feltettem egyet, azt annyi. a visual rating úgyis csak 1-l nõne.
Chaos Anno Domini
amikor a garázsban a world map-ot nézegetem, van ott olyan, hogy stage 1 meg stage 2, és még a stage 1-en is van not completed-es pálya. ezeket tudom a garázson keresztül teljesíteni, amiért azonban nem kapok pénzt (habár most 9900 körül van a zseton). itt is lehet teljesíteni?
egyébként volt már olyan, hogy 6körös url-t mentem, de ez szerintem más
Chaos Anno Domini
Chaos Anno Domini
2. én édremesebbnek tartom a motor tuningot elsõnek elvégezni. Nagyobb esélyed lesz a futamokban, mivel azok sorra egyre nehezebbek lesznek, mert az ellenfelek is tuningolják autóikat. De mindenképpen szükséges a külsõ tuning is a tovább jutás érdekében, mert úgy kapsz fényképezkedési lehetõséget, ha minél magyobb pontot kapsz a visual rating skálán. Az új fotózás/címlapon szereplés eredménye az URL versenyek.
3. Igen, a továbbjutás követelménye az egyes URL versenyek megnyerése.
4. Bármelyik autóval végig lehet vinni. Ugyan egyes autóknak nagyobb esélye van az egyes versenymódokban, de erre van a dyno és a finomhangolás.
Chaos Anno Domini
1. amikor elõször játszottam az nfsu2-vel, már az alapautóra tudtam kereket, meg féket fejleszteni, de ez most nem megy. miért?
2. az autókat alapvetõen kétfelé lehet tuningolni: motor, teljesítmény és kinézet. a teljesítmény esetében vannak ugye a street package 1 és 2, meg az extrem package. van esetleg még több is? úgy érdemes tuningolni, hogy elõször a teljesítményt nyomom fel maxra, aztán a kinézetet? mert ha pl kinézetre is tuningolok, akkor elõfordulhat, hogy nem lesz pénz teljesítményre, nem? szóval valamiféle egyensúlyt kell fenntartani a teljesítmény-, és a kinézettuning között?
3. úgy vettem észre, hogy a továbbjutások követelményei az URL race-k megnyerése. ez így van?
4. ezzel az autóval már végig lehet vinni a játékot?
elõre is köszi a fáradozásotokat a kérdések megválaszolásában
Szasztok! Tudtok olyan oldalt ahonnan le lehet tölteni a 100%-os mentést?
Chaos Anno Domini
Gigabyte 890XA-UD3 | AMD Phenom II X4 955 | Kingston DDR3 3*2GB | Ati Radeon 5770HD
Chaos Anno Domini
Gigabyte 890XA-UD3 | AMD Phenom II X4 955 | Kingston DDR3 3*2GB | Ati Radeon 5770HD
Chaos Anno Domini
Bitte den Download noch mal starten!
Error #0004
ezzt irja ki a pénzes cucnál miert is felraknad valahova????????????????????????????????,,
Chaos Anno Domini
Chaos Anno Domini
Chaos Anno Domini
Mindig légy önmagad, kivéve ha lehetsz Batman. Akkor inkább legyél mindig Batman.
Chaos Anno Domini
most megint mehetek a car lot-ba gondolom új kocsit kölcsönözni
ilyet már csináltam egyszer, és akkor is elölrõl kellett kezdenem a tuningolást, most is így lesz?
Chaos Anno Domini
hogyan jutok stage 2-re?
Ez esetben próbálj az utcán kóborló ellenfelekkel versenyezni(outrun), és lassan de biztosan pénzhez jutsz. Ha nincs kedved ehhez, akkor lellyebb belinkeltek egy trainert, szedd le, és kapsz nagyon nagyon sok pénzt
Chaos Anno Domini
hogyan jutok a lezárt szakaszok mögé?
Chaos Anno Domini
Mindig légy önmagad, kivéve ha lehetsz Batman. Akkor inkább legyél mindig Batman.
Chaos Anno Domini
Valahogy nem rémlik, csak hogy az uccsó vagányt szarráaláztam... Meg hogy a reptéren várt egy szupi verda ^^
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
Chaos Anno Domini