Need for Speed Underground 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

jAsOn VoOrHeEs
This patch was released to address the following issues:

Improvements to lobby mouse control
Online fix for issues regarding Windows XP Firewall preventing correct Ping functionality

Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century

clio1616v
én csináltam a fényképet jó? a 6. magazinom.

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

Atika :o)
es mire is jo ez a patch??? Es nem tudja valaki hogy a game hova teszi el a savegamet???

(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>

clio1616v
Aki azt írja hogy olyan mint az 1 meg szarabb mint a flatout(egy fos)...
Nekem az autók hangja nagyon tetszik és ha veszel rá egy dobot akkor más, ha veszel rá ECU-t más, mindíg szebb és szebb lesz. itt meglátszik a tuning a verdádon, lehet szerzõdni cégekhez ha jó vagy...

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

jAsOn VoOrHeEs
Na nekem már elindult az EA oldalán található patch

raziel.
bár nem mondom hogy nemvolt kivétel hogy a köv részek lepipálták az elsõt mert oylan is volt 😉

[Eydis/Marayn/Aribeth :: Neptulon]

raziel.
ez sztem minden játéknál igy van vagyis legelsõ rész a legjobb inkább mondom hogy ujdonság (ez csak a maradando alkotásokra érvényes) nfs1 a példa kedvért azt jo meg csinálják stb második részt meg ugymondanám hogy "kisváltoztatásokkal" kiadják....johogy marketing az egész cuhegõr...

[Eydis/Marayn/Aribeth :: Neptulon]

IMYke2.0.0.0
CD-kódok azoknak, akik lusták, bénák vagy egyszerûen nem vették észre a szöveget az info fájlban:

5S5V-WWBH-NY5S-CYJT-RLD0
WNX7-3THG-8XKW-NE2B-RLD0
6Z6N-3PSX-LPPN-3VXB-RLD0
LCGG-P72R-2HCK-KYUZ-RLD0
ZY5V-X9EE-J4EL-AMC5-RLD0

-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Elsõ számú honlap
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Második számú honlap

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Tiszta marketing... azaz a nép szopatása (remélem, kisgyerekek alszanak már)...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Mivel hogy ez az elsõ rész továbbfejlesztett (ráncfelvarrott) változata, kicsivel jobbnak kell lennie, mint az alapnak... de éppen csak annyival, hogy a 3. részt is epekedve várd!

hiba
eGESZ jo kis game ez!
nekem az elozo resz nem tetszett foleg az iranyitasa miatt, de ez bejon. foleg hogy van freeride nagy varossal autopalyakkal tiszta streetlegal 😊
Ez a kovetos mod nagyon keraly.
A grafika meg valahogy nalam gyorsabb mint az elozo volt.

IMYke2.0.0.0
Hihetsz nekem, valóban mûxik a dolog 😊)

pluhi
Kösz, kipróbálom.
IMYke2.0.0.0
Kapcsold ki a Light Trails-t és minden más mehet maxon, és nem lesznek sötétedõ textúrák...
Vagy használd a béta Catalyst 4.11-et - sok hibát orvosoltak vele!

insp
Hehe, NFS-ben még jobban lehet fék nélkül menni a kanyarban. Az autók lepattannak rólad, stb... Nekimész 200-al az oldalfalnak és mész ugyanúgy tovább.

\"It is the near future. The apocalypse has had an apocalypse.\"

pluhi
A demohoz hasonlóan a teljesben is éjbe borul minden, ha berakom az élsimitást. Ezen kivül az aszfalt és még sok más textúra dermesztõen randa. Kockás. R9600Pro-n tapasztalt más is ilyeneket?
báttyó02
Nekem most 16<#zavart2>

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

most végre nekemis 70

http://thenamelessphoto.com/

Stranger
És abszolút nem élvezhetetlen. Ha nem vársz többet mint ami (arcade) akkor nagyon jól el lehet vele szórakozni. Autós játékok közül hangulatban No.1.

Gigabyte P35 DS3, Intel E2180@2500, 2GB DDR2@1066, Inno3D 9600GT 512MB

báttyó02
Szerintem hagyjuk a Flat Out kontra Nfs vitát,me nem egy kategória,úgyhogy...

Stranger
Nem rosszabb mint a flat-out az tuti. Ott ugyan a fizika jobb, de minden kanyart fék nélkül be lehet venni. Hogy törés is van benne? Jaaaaa tényleg, de a kocsit hiába töröd rommá az be nem döglik az életbe se, hiába is ég a motor.

Nem szapulni akarom a flat outot, mert nekem tetszik az is meg ez is, de ha nem tetszik valamilyen játék AKKOR MI A B*DÖS F*SZÉRT MÉSZ ANNAK A TOPIKJÁBA? Fikázni? Szeretsz vitatkozni? Mi nem úgyhogy viszontlátás.

Gigabyte P35 DS3, Intel E2180@2500, 2GB DDR2@1066, Inno3D 9600GT 512MB

grebber
ÁÁÁ lehuzzák a rolot 😊Mondjuk én ezt is torrentrõl szedem meg azt is onnan fogom.

Next PC upgrade: 2022

jAsOn VoOrHeEs
Azt meg már elsem merem képzelni, hogy mi lesz majd a wanadoo-val a Half Life 2 "megjelenése" után :-)

jAsOn VoOrHeEs
Az 1.cd 24. fájljánl tartok délután 4 óra óta 😄
És én még azt hittem, hogy este 10 körül már vígan nyomathatom :-O

EndreMan
Hello
Volt mát valakinek olyan problémája hogy a fények atütnek a felületeken?
A mozgó fények.
Pl ha egy kocsi bemegy egy ház mögé látom a hátsó két lámpájának a fényét tovább a házon keresztül.
Radeon x800-am van legujabb Catalysttel.Természetesen minden más tökéletesen megy.
Ötlet?Köszi

ScoobyDoo
1nap = 24 óra, a 24 óra, az 24 óra múlva jár le, szal holnap ilyenkor fog lejárni a kódod, ha befizeted.

báttyó02
Szerintem meg kira

Tibor
40 k bithumen

PSN ID: ExuP69 (USA); SKorp10 (UK)

CSOCSO
mi a fasz van a WCO val.. arulja mar el valaki................
komolyan aki ilyenkor elofiztett azzal mivan?? BESZOPTA? majd elofizet holnap megegyszer vagy mivan???????????????? kurvatatad WCO
CSOCSO
flatout😊 LOL.. 10 percig volt a gepemen... a CRC vel egyetemben...
meghogy azt elvezni😊 ha tores kell akkor inkabb megyek burnoutozni..
Mármint a 102k!
Hát az komcsi!<#duhos2>
Csacsi
Vki help, sehol nem találom a body shopot. Csak azt találom, ahol autót lehet venni, meg azt, ahol tuningolni lehet mûszakilag, de a bodí shop sehol.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

modellmaker
szép...

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

Buba007
102K! Erre mit léptek?! BitHUMEn FORever! <#beka3><#vigyor>

Mert megérdemled!!! Power is nothing without control. http://nfsmwonline.uw.hu

insp
Elõvettem az NFS1-et, mielõtt megnéztem ezt.
Hát...
Szomorú, hová "fejlõdött" a Need for Speed sorozat kilenc év alatt.

Összesen 2 db pozitívumot fedeztem fel a játékban:
-helyenként pöttyet világosabb
-Outrun játékmód

A negatívumokat nem sorolom...<#sir>
Még "gamepadesebb" irányítás, stb...

\"It is the near future. The apocalypse has had an apocalypse.\"

modellmaker

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

Most már jön DC-rõl 50k-val!Reggelre le is jön!!!<#vigyor1><#vigyor1><#vigyor1>
Maffya
Na végre már ketten vagyunk akiknél nemjött be.Hogy ezen egyesek mi a fas.t élveznek.Na meg igy lesz még 800 üzenet is ha némelyik agyilagkukac csak ilyeneket ir hogy Jé már 7xx üzenet!

báttyó02
Ejj,most jön 40-el <#vigyor2>

báttyó02
Én se

modellmaker
Jézus! 745 új üzenet. Na ezt se olvasom vissza...

báttyó02
Má fenn van ember !! Mámmint a Flat Out,és kira,amúgy nekem nem jött be az underground,de leszedem a kettõt,me kipróbálom,meg havernak megigértem,hogy leszedem neki<#bohoc>

tHoMaSmAn
<#ticking>
40k...<#ravasz1>
<#wave>

Thomas ASUS M2V | AMD 64 X2 3800+ AM2 | 1024Mb DDR RAM | Sapphire RADEON X1950XTX 512Mb

Maffya
Javaslom tedd fel a Flat out-ot Papa! Azt élvezed ,de ezt hát nemtudom de nem nagy eresztés.Holott teljesen más kategoria. Sötét ,kerülgetsz és Semmi...Nagyjából ennyi ez az egész Game.
Na jó az esös idöbe talán sikerült egy kis élvezetet és izgalmat csinálni.De egyébbként egy fostalicska.

báttyó02
Én nem fizus <#hawaii>

jAsOn VoOrHeEs
wanadoo

83,4 K

báttyó02
De te fizetõsrõl szeded?

jAsOn VoOrHeEs
Nekem most jön szépen 62k-val <#nevetes2>