Need for Speed Underground 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Improvements to lobby mouse control
Online fix for issues regarding Windows XP Firewall preventing correct Ping functionality
Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>
Nekem az autók hangja nagyon tetszik és ha veszel rá egy dobot akkor más, ha veszel rá ECU-t más, mindíg szebb és szebb lesz. itt meglátszik a tuning a verdádon, lehet szerzõdni cégekhez ha jó vagy...

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
[Eydis/Marayn/Aribeth :: Neptulon]
[Eydis/Marayn/Aribeth :: Neptulon]
5S5V-WWBH-NY5S-CYJT-RLD0
WNX7-3THG-8XKW-NE2B-RLD0
6Z6N-3PSX-LPPN-3VXB-RLD0
LCGG-P72R-2HCK-KYUZ-RLD0
ZY5V-X9EE-J4EL-AMC5-RLD0
-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Elsõ számú honlap
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Második számú honlap
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
nekem az elozo resz nem tetszett foleg az iranyitasa miatt, de ez bejon. foleg hogy van freeride nagy varossal autopalyakkal tiszta streetlegal 😊
Ez a kovetos mod nagyon keraly.
A grafika meg valahogy nalam gyorsabb mint az elozo volt.
Vagy használd a béta Catalyst 4.11-et - sok hibát orvosoltak vele!
\"It is the near future. The apocalypse has had an apocalypse.\"
http://thenamelessphoto.com/
Gigabyte P35 DS3, Intel E2180@2500, 2GB DDR2@1066, Inno3D 9600GT 512MB
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
Nem szapulni akarom a flat outot, mert nekem tetszik az is meg ez is, de ha nem tetszik valamilyen játék AKKOR MI A B*DÖS F*SZÉRT MÉSZ ANNAK A TOPIKJÁBA? Fikázni? Szeretsz vitatkozni? Mi nem úgyhogy viszontlátás.
Gigabyte P35 DS3, Intel E2180@2500, 2GB DDR2@1066, Inno3D 9600GT 512MB
Next PC upgrade: 2022
És én még azt hittem, hogy este 10 körül már vígan nyomathatom :-O
Volt mát valakinek olyan problémája hogy a fények atütnek a felületeken?
A mozgó fények.
Pl ha egy kocsi bemegy egy ház mögé látom a hátsó két lámpájának a fényét tovább a házon keresztül.
Radeon x800-am van legujabb Catalysttel.Természetesen minden más tökéletesen megy.
Ötlet?Köszi
komolyan aki ilyenkor elofiztett azzal mivan?? BESZOPTA? majd elofizet holnap megegyszer vagy mivan???????????????? kurvatatad WCO
meghogy azt elvezni😊 ha tores kell akkor inkabb megyek burnoutozni..
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
Mert megérdemled!!! Power is nothing without control. http://nfsmwonline.uw.hu
Hát...
Szomorú, hová "fejlõdött" a Need for Speed sorozat kilenc év alatt.
Összesen 2 db pozitívumot fedeztem fel a játékban:
-helyenként pöttyet világosabb
-Outrun játékmód
A negatívumokat nem sorolom...<#sir>#sir>
Még "gamepadesebb" irányítás, stb...
\"It is the near future. The apocalypse has had an apocalypse.\"
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
40k...<#ravasz1>#ravasz1>
<#wave>#wave>
Thomas ASUS M2V | AMD 64 X2 3800+ AM2 | 1024Mb DDR RAM | Sapphire RADEON X1950XTX 512Mb
Na jó az esös idöbe talán sikerült egy kis élvezetet és izgalmat csinálni.De egyébbként egy fostalicska.