Need for Speed Underground 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CSOCSO
nah ... reggelre mar le fog jonni...csakhat az nektek holnap delutan..
ZsoltiMC
bocsesz 😊
Legalább méreteznéd át a képet bakker. <#violent>

steam, origin: ACE_hun

ZsoltiMC
ehe:

<#mf1>
WiZZaRD
kár is ezen vitatkozni, szvsz idén a Burnout3-é lesz az év autós játéka cím😊

Egy barátomat várom ma vacsorára. Dr. Hannibal Lecter

CSOCSO
hallottal arrol hogy CATCH-UP ??? nem tudom hogy ki lehet e kapcsolni de ha igen akkor tedd meg hogy kikapcsolod es nezd meg ugy...

CSOCSO
nah elkezdte tolteni... kiralysagos
CSOCSO
ott nem volt gusztustalan??? hat akkor te nemtom mivel jatszhattal... viszont ha itt meg gusztustalanabb... azt el se tudom kepzelni milyen..
de most had ne irjal le mennyira gusztustalan volt.. kezdve attol hogy ha egy kanyart max 70 el tudtal bevenni akkor az ellenfel nekedrohant 250 el.. es te 4 et borultal ok meg mennek tovabb...hat ez valoban nem gusztustalansag...
Goliath
bocs hogy vitatkozom, de nem ilyen volt..
ha nagy sebességgel falhoz csapódtál általában úgy visszalökött a pályára, hogy lassultál + elkezdtél megpördülni. itt ez akkor történik ha merõlegesen találod meg a falat.
ott nem gusztustalanul csalt a gép mint itt..

C2D-E6750,Gigabyte GA P35-DS4,Asus Hd3870 512 ddr4, 2*1Gb Kingston 1066, Logitech G25

CSOCSO
az elso resz is ilyen volt
CSOCSO
sajna a batmanos hub nem megy nalam😞
Nem3sis At Work
sztem oda ahova az elozo. c:\documents and settings\user\nfsu2.
vagy ilyesmi.

A kis munkát kis ívben, a nagy munkát nagy ívben kerüld el!

Goliath
"Ez a játék egy díszcsomagolásba rejtett okádék.",+ Nagy vagon szar.
EZ TELJESEN ÍGY VAN. Na én megindoklom. kb 6 órája játszom vele.Grafikailag tényleg ott van, a város ötlet is jó kár hogy lopott.
Namost ami a realizmust illeti, ez árkád és olyan szemmel kell nézni, de ha az elõzõ részt lehetett az árkádok királyának nevezni akkor ez az overlord császár. Kanyarodjunk falon úgy hogy nemhogy lassulnánkk tán még gyorsulunk is. De ezek a kisebb problémák.
Namost ami viszont felháborító (hogy a programozók anyjai szedtek volna a megfelelõ idõben antibébit) hogy gusztustalan szemét féregrágó köcsög módon csal a gép, ala fifában ( ez is EA). Ott tartok hogy minden 1. szintû cucc fent van a gépen kivéve a turbót. Namost végigszenvedtem az összes szívatós pályát kivéve egy driverx-est és egy körversenyt amit nem tudok megcsinálni mert vezetek végig modjuk a minimapon jó fél centire van mögöttem a gép az utolsó kanyarig ahol kap hiperturbót meg extragripet és egy laza mozdulattal megelõz, de úgy mintha én 50-el mennék és elmenne mellettem egy ferrari 140-el. no comment...

És azért mert valaki negatív véleményt ír még nem kell lehurrogni ha annak van valóságalapja. Szerintem az elózõ rész a versenyt tekintve jobb volt, szóval a játék a lényeges részében visszafejlõött.

Na most lehet anyázni, meg lfs-ezni...gtrezni

C2D-E6750,Gigabyte GA P35-DS4,Asus Hd3870 512 ddr4, 2*1Gb Kingston 1066, Logitech G25

Crazyn
Hali!
Meg tudná mondani valaki, hogy a játék konkrétan hova pakolja az elmentéseket?
Köszi!

\"Man is mortal, and doomed to death and failure and loss.\"

CSOCSO
😊 lol...
én csak azt nem értem, hogy ha valaki azt mondja, hogy
"Ez a játék egy díszcsomagolásba rejtett okádék.", akkor ezt miért nem indokolja meg?
mi nem tetszik benne? <#conf>
mert ha tényleg annyira rossz, akkor le se töltöm
Sztem nem lett rossz a game, akiknek nem jön be az menjen rbr vagy vrally vagy lfs vagy akár mi mást játszani az élethübb 😊 ez egy arcad game, törésmodel meg nincs én meg le is szarom, ha szarrá akarom törni a kocsit akkor vrallyzok ott még a pilotát is kinyirhatom 😄.

zolle
Aki már leszedte és jáccikált vele eleget:
3. szekcióban járok, de még a 2.nál sem tudtam megcsinálni a DriverX-es küldiket. Nektek?

Más:
Ha eladom a verdát, mérnem kapok érte se pénzt, se a rajta lévõ cuccokat át a másik kocsira?
Mégmás:
Cadillac Escaladeval nyertem körversenyt a sportkocsik ellen. Reális? köszi! 😄
senki, de olvasd már el, mit írtam...
ja..

http://thenamelessphoto.com/

clio1616v
Kösz épp akartam kérni a modot hogy szedje ki az ide nem illõ hozzászólásokat..

Azokét akik nemis látták a játékot és csakmert elsõ a popular toplistán ezért beszólogatnak,...

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

NEKTEK IS UGRÁL A SEBESSÉG A WANADOON??????????
Hozzád meg ki szólt?
Csaó!

A vitához csak annyit, hogy miért ne írhatná le valaki a véleményét, még akkor is, ha negatív, de nem akqarok beleszólni. Szerintem túlreagáltátok és kész.
CSOCSO:

Dc++-ról szeded akkor itt egy cím, én itt találtam meg és jön mint állat. 88kb/s.😊)

batmax.no-ip.com
Pyx
Vitatkozni lehet, fikázni egymást nem. Téma lezárva! 😊

on:

Have no fear of perfection - you\'ll never reach it.

Má megbocsáss de nem egy kis senkiházi fogja nekem megmondani hogy mit hova irogatok.Részemrõl téma lezárva.
CSOCSO
de en nem irok baromsagokat... ha ez neked szar akkor meg menjel GTR ezni.. vagy LFS.. vagy FlatOut <😊 LOL>
clio1616v
De VAN de VAN.... ;Ð

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

semmi összefüggést nem látok vélemény és hozzászólások száma között.Azért mert te éjjel nappal ide irogatsz /jobb dolgod nem lévén/,nincs több jogod véleményt nyilvánítani mint bárki másnak.
CSOCSO
en azt nemtom miert lepodnek meg az emberek hogy nincs tores...
clio1616v
menny gumiszobába pls és ilyen hozzászólásokkal ne telítsétek már ezt a topicot FENX

CSOCSO
es szerinted ki nem szarja le a velemenyedet 11 hozzaszolassal?
Scrat
Na hi all!
Kicsit késõbb értem haza, de a lényeg: a game lecsorgott.
Sajna a procim gyengélkedik, így nem látom tutiba, de pár nap és karcol 1000L.

A játékról:
Ki mit várt tõle. Nekem bejön, de egy nagyon nagy csalódás: nincs törésmodell!?!?

Kb 10 percet nézegettem, nekem nem törik ezidáig, sajna félek nem is fog.
Nagyon királyak (lesznek) az új tuning opciók.
A hangok szerintem überf*szák.
A játékmenet végre 5letes. Szerintem! :-)

CSOCSO
jolvan fasza.. ugy nez ki a WCO csak azert nem megy mert amerikabol probalkozom.. ugyanis havernak megy.. ugyhogy beszoptam.. buzigeci boltba meg nem lehet venni a jatekot... pedig mar arra is raszantam magam hogy rohadjon meg... varok a DC re.. remelem 1-2 nap alatt mostmar sorrakerulok faszom
Ez a játék egy díszcsomagolásba rejtett okádék.
clio1616v
nm

Atika :o)
aha megvan koszi en mashol neztem 😉

(&#175;`&#8226;.¸¸.&#8226;´&#175;`&#8226;.¸¸.&#8226;~>

Hat ez erdekes mert ott neztem es nem talatam na meglesem meg egyszer koszi

clio1616v
Documents and Settings/"neved"/Local Settings/Application data/NFS Underground 2/

clio1616v
nm

Kumesz
KöszI!!!! majd meghálálom ha nagy leszek😊)

nem tood veletlenul hogy hova save-z a jatek??

clio1616v
nem játékon belül a videókarib settings-énél

clio1616v
rengeteg beállítás van, ezt dyno testekkel ellenõrizhetjük...

ezt azok nem fogják észrevenni akiknek nincs türelme végignyomni.
Csak anyázni tudnak és szidni a gémet...

Kumesz
játékon belül?De hol??

clio1616v

clio1616v
tedd a 3D beállításnál a mappingot Qualitire sé jó lessz-

Kumesz
Miért van hogy nekem a grafkó elég hát fos na meg az ut.....fuuu mit lehet vele kezdeni?

aha koszike na mar csak arra valaszoljatok hogy hova ment a game 😊