Need for Speed Underground 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
steam, origin: ACE_hun
Egy barátomat várom ma vacsorára. Dr. Hannibal Lecter
de most had ne irjal le mennyira gusztustalan volt.. kezdve attol hogy ha egy kanyart max 70 el tudtal bevenni akkor az ellenfel nekedrohant 250 el.. es te 4 et borultal ok meg mennek tovabb...hat ez valoban nem gusztustalansag...
ha nagy sebességgel falhoz csapódtál általában úgy visszalökött a pályára, hogy lassultál + elkezdtél megpördülni. itt ez akkor történik ha merõlegesen találod meg a falat.
ott nem gusztustalanul csalt a gép mint itt..
C2D-E6750,Gigabyte GA P35-DS4,Asus Hd3870 512 ddr4, 2*1Gb Kingston 1066, Logitech G25
vagy ilyesmi.
A kis munkát kis ívben, a nagy munkát nagy ívben kerüld el!
EZ TELJESEN ÍGY VAN. Na én megindoklom. kb 6 órája játszom vele.Grafikailag tényleg ott van, a város ötlet is jó kár hogy lopott.
Namost ami a realizmust illeti, ez árkád és olyan szemmel kell nézni, de ha az elõzõ részt lehetett az árkádok királyának nevezni akkor ez az overlord császár. Kanyarodjunk falon úgy hogy nemhogy lassulnánkk tán még gyorsulunk is. De ezek a kisebb problémák.
Namost ami viszont felháborító (hogy a programozók anyjai szedtek volna a megfelelõ idõben antibébit) hogy gusztustalan szemét féregrágó köcsög módon csal a gép, ala fifában ( ez is EA). Ott tartok hogy minden 1. szintû cucc fent van a gépen kivéve a turbót. Namost végigszenvedtem az összes szívatós pályát kivéve egy driverx-est és egy körversenyt amit nem tudok megcsinálni mert vezetek végig modjuk a minimapon jó fél centire van mögöttem a gép az utolsó kanyarig ahol kap hiperturbót meg extragripet és egy laza mozdulattal megelõz, de úgy mintha én 50-el mennék és elmenne mellettem egy ferrari 140-el. no comment...
És azért mert valaki negatív véleményt ír még nem kell lehurrogni ha annak van valóságalapja. Szerintem az elózõ rész a versenyt tekintve jobb volt, szóval a játék a lényeges részében visszafejlõött.
Na most lehet anyázni, meg lfs-ezni...gtrezni
C2D-E6750,Gigabyte GA P35-DS4,Asus Hd3870 512 ddr4, 2*1Gb Kingston 1066, Logitech G25
Meg tudná mondani valaki, hogy a játék konkrétan hova pakolja az elmentéseket?
Köszi!
\"Man is mortal, and doomed to death and failure and loss.\"
"Ez a játék egy díszcsomagolásba rejtett okádék.", akkor ezt miért nem indokolja meg?
mi nem tetszik benne? <#conf>#conf>
mert ha tényleg annyira rossz, akkor le se töltöm
3. szekcióban járok, de még a 2.nál sem tudtam megcsinálni a DriverX-es küldiket. Nektek?
Más:
Ha eladom a verdát, mérnem kapok érte se pénzt, se a rajta lévõ cuccokat át a másik kocsira?
Mégmás:
Cadillac Escaladeval nyertem körversenyt a sportkocsik ellen. Reális? köszi! 😄
http://thenamelessphoto.com/
Azokét akik nemis látták a játékot és csakmert elsõ a popular toplistán ezért beszólogatnak,...
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
A vitához csak annyit, hogy miért ne írhatná le valaki a véleményét, még akkor is, ha negatív, de nem akqarok beleszólni. Szerintem túlreagáltátok és kész.
CSOCSO:
Dc++-ról szeded akkor itt egy cím, én itt találtam meg és jön mint állat. 88kb/s.😊)
batmax.no-ip.com
on:
Have no fear of perfection - you\'ll never reach it.
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
Kicsit késõbb értem haza, de a lényeg: a game lecsorgott.
Sajna a procim gyengélkedik, így nem látom tutiba, de pár nap és karcol 1000L.
A játékról:
Ki mit várt tõle. Nekem bejön, de egy nagyon nagy csalódás: nincs törésmodell!?!?
Kb 10 percet nézegettem, nekem nem törik ezidáig, sajna félek nem is fog.
Nagyon királyak (lesznek) az új tuning opciók.
A hangok szerintem überf*szák.
A játékmenet végre 5letes. Szerintem! :-)
(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>
(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>
ezt azok nem fogják észrevenni akiknek nincs türelme végignyomni.
Csak anyázni tudnak és szidni a gémet...