Need for Speed Underground 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hiba
Mutasson mar vki egy ilyen pixeles kepet, mar nagyon kivancsi vagyok erre!

Ridley
middle button a forgatáshoz

AmdPower

Megvan a megoldás PIXELPROBLÉMÁRA. Az anizotropikus filteringet nem a játékban, hanem az ATI control panelben vettem fel maxra, így elsimultak a pixelek, tök szép lett az egész.
RemX
Szasztok Emberek!

Nekem nagyon bejön a game!!! Kb 3 órát játszottam eddig vele de sirályságos nagyon... nem vagyok egy nagy autóbuzgár de szeretem nézni az autócsodákat 😊))
Hol lehet bekapcsolni azt a kék nyilat ami odavaezet a versenyekhez?
Írt most a Rachel (vagykipöcs) hogy kell neki az autója és azonnal vigyem a Car Lotba... Naja de melyikbe?! Amúgy csak az a bajom hogy soha nem találom azt amit keresek 😊 még mindig az alap szép égszínkék Peugeot 206-osom van, mer tnem találok semmit hogy kicsit szépítsem csak a performance-t sikerült streetre felnyomni... 😊

Amúgy még1x mondom nagyon ász és még az én nem mai gépemen (Athlon 2400+, és Asus Gef4ti4200 is 1024-be nyomom, persze leszedtem teljesen az AA-t meg az AF-et de amúgy minden maxon...)

NFSU2 RULEZZ!

examinee
Ha begyûtöttél egy mappot amin az összes pont megvan lécci küld át az én collectiomba is az infot honnan gyûjtötted😛

BaLeeX
Van hozzá fájlban letölthetõ hivatalos patch? Vagy ne is keressek mert a játék maga tölti le netrõl?

Melóhelyen vagyom még és majd ha hazaérek csak akkor fogok játszani vele azért érdeklõdök elõre mert most begyûjtök amit lehet. 😊

Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit

Nekem vazzeg. Mit csináljak?

Ez kizárt dolog, mer nemtudom.

clio1616v
Csak valid CD-keyel lehet multizni 😞((((

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

CSOCSO
1) nem kell az AA-t levenni
2) a Light trails-t kell levenni es AA maradhat...
3)az elso reszben is ugyan ez volt.
4)joccak
CSOCSO
nah szoval... en is jatszogattam... eleg fasza.. epitgetem a kis Truenomat😊) nyihihihi...
nah. .mentem aludni.. ne irjatok sokat mire visszajovok!!!
szerintetek a finomhangolasnak van ertelme???
Cobra.
Már az is levolt írva, hogy Atinál játékban az AA-t le kell venni, különben feketeség lesz csak. Meg az is le lett írva, hogy már van egy patch meg egy beta Catalyst driver, ami orvosolja ezt a hibát.

Hide and fear, Cobra Commander is here !

clio1616v
Majd csinálok képet

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

clio1616v
Hol lehet a verdákat forgatni körbenézni?

examinee
amugy valaki nem tud olyan térképet ahol minden pont már megvan?? mert én nem találom kb a felét meg😛

examinee
Jah igen és még valami... ha a csíkot húzod a játék folyamatosan teszi feljebb az antit... épp ezért én teljesen felhuztam a csíkot aztán graf beálll és levettewm telj antit vissza és nem lett sötét után! full minden de antit le vettem és megy!

clio1616v
egyertek multizni
Csinálok CLIO a nev...

Ridley
bocs a képért most láttam van garage is..

AmdPower

examinee
Jó akkor próbáld meg ugy hogy felhuzod a grafikát a kis zöld csíkot kb a feléig -> utána egybõl bemész a grafika beállításhoz és full vedd le antit... aztán back és a kis zöld csíkhoz ne nyulj!
Ha így se megy akkor nem tudom de nem hinném hogy ez driver hiba nekem régivel ujjal megy rendesen😞(

raziel.
simán feljebb akarom huzni a felbvontás alatti grafika csikot de felénél tovább már ezt az elsötétülést csinálja...

[Eydis/Marayn/Aribeth :: Neptulon]

Ridley
kira köszi a crack-et

AmdPower

raziel.
csak egyet mondok BAKKER mielött még idegbeteg leszel hogyenekmfelsincs huzva sehol az anti se winbe se játékba...hát lol

examinee

examinee
Figyelj mi lenne ha 10 hozzászólást visszaolvasnál???? Leírtam hogy nem kell driver csere!! OLVASSATOK MÁR VISZZA BAKKER!

examinee
Minek kell ez a crack?

raziel.
most akkor hányas catalystot tegyem fel...mer montom nekem olyan hogy
felrakom grafikát azt a zöld csikot felénél vovább akikor csak sötétség van és lámpák világitanak....
meg az ut najo hogy néz ki....pixeljani az egész😞

most felrakom 4.10-est

ti melyiket használjátok ?

Nekem is olyan kockás az út, mint régen a DoomI-II-ben, sõt még a füst is ad ilyen furcsa kockás mintákat. R9600xt, CAT4.11. De ronda!!<#vomit>
Aschil
Vagy itt!1.1 crack exe

.:asChil:.

Aschil
1.1 crack exe innen letölthetõ!
1.1 fixed exe

.:asChil:.

examinee
Hádé nem?? nekem is olyan kéne😛PP

Hyder
huh, nem tudnátok feltennni "jelölt" térképet?

egyszer megtaláltam már a különféle "boltokat" de másodszorra valahogy nem megy

Steam: [HUN]Feriggno

examinee
Meg ugye azt megtaláltam ahol rá lehet nyomni a felnit de nem is lockolta ki! és nem tudok rátenni se spoilert!

examinee
Bakker ez az😛P Én felse tudtam tuningolni így mert pénzem az van de kb 6 kordinációs pontot találtam csak meg😞(

Ridley
kis honda némi tuning untán 😊

AmdPower

Ridley
tegnap eccer nekem is elõjött ez (ati 9800 pro) restaltoltam a grafika maxon most vhogy jónak tûnik

AmdPower

PsychoStarfish
És honnan lehet levadászni a 4.11 béta XP drivert?

SG átírta a szülinapom, nem Februáiri hanem Szeptemberi vagyok.

DJ Bee18
beírtam, de megnézem hogy jól írtam e be

HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century

raziel.
nya ti milyen beállitásokkal játszotok a grafikát illetõleg?

mert felhuzok mindent maxra az advancedbe vagy hol de...szabályosan pixeles az út
egyedül a felbontás feletti vagy alatti csikot nemtom huzni csak feléig utána eltünik a kocsi de nem értem hogy miért...fulss sötét lesz akkor csk lámpák világitanak meg ezt csinálja ha anti ashalingot is felhuzom....de miért sztem birnia kéne
ati radeon 9600 pro
4.7-es catalyst
valaki segitsen pls hogy mitõl sõtétedik el
ja meg az elsõ pálya ahol zöld nissannal kell menni ott az most nappali vagy éjszakai pálya amugy?

BaLeeX
Nem állítottad be az Alapértelmezett letöltési jellemzõknél a pipát a Login a szerverhez felirat elõtt és nem írtad be a felhasználónevet és a passot.

Ha beírtad akkor töröld ki õket és újra add hozzá új tulajdonságokkal mert különben nem fog menni!

Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit

DJ Bee18
Sziasztok! Nem tudja valaki, hogy a letöltésnél, a Flashgetben beállítottam, hogy egyszerre csak egy részt töltsön. Mégis mikor az egyik fájlt tölti, sorba jelennek meg az 501.htm, 5001.htm stb. dolgok. Kézi letöltéssel meg simán megy. Mi lehet a gond?

HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century

examinee
Na én is 3-4 óra játék után!!
1. A fele koordinációs pontot nem találtam meg -nekem aztán mondhtja telefonon hogy menjek el Kukutyinba majd ott a Hotel mellett áll egy bácsi aki megmondja hol a kék fény és onnantól 1 km-es távolságba van a pont amit keresek!
2.Hát az a jó hogy ennyi játék után most tudtam elõször venni autót...szerintem kell még 3 hónap és kipörgetem ha folyamatosan jáccom
3.Rohadt idegesítõ hogy 300 pénzért versenyzem
4.Mik ezek a rossz grafikájú intrók meg ezek a képujság szerû álló bejátszások ... 1-esbe magyaráztak ott élõbe

Hát kb ennyi... Jah meg mi ez a GTA jelleg???!!!😛P
Amugy nem rossz game!

Cobra.
Azért vicc hogy nem vagytok képesek 5 percet rászánni arra, hogy végigpróbálgatjátok a videóbeállításokat, hogy mivel jelenik meg rendesen a játék. Az mondjuk más, hogy még a menü sem jön be, de arra is lehetne egyedül megoldást találni, ahelyett hogy felteszitek ötvenszer a kérdést.

Hide and fear, Cobra Commander is here !

A köd nem is volt bekapcsolva.

Ez kizárt dolog, mer nemtudom.

Légyszi dobj egy linket a 4.11b -hez

examinee
Nem kell ide driver ha fekete a kép és csak féklámpát látsz!!
Le kell venni az anti assigmentet és máris jó lesz minden!! Nem kell drivereket cserélgetni!

LezLee
<#idiota>
Goliath: Hát én nem tudom, de a 4.10-sel nem indult el a játék, felraktam a 4.11 béta xp-és drivert és tökéletesen megy vele.

LezLee
Hát én nem láttam sehun rendõröket. Ezt hol álmodtad? 😊))
Csacsi
Mármint azt, hogy vannk rendõrök?

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Csacsi
Ezt hol hallottad?

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

LezLee
Akkor próbáld még azt ki, hogy kikapcsolod a ködeffektet (fog). Mert nálam is pixeles volt, és én új drivert tettem fel, meg kikapcsoltam a fogot, úgyhogy a kettõ közül valamelyik segített nálam.