Need for Speed Underground 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nekem nagyon bejön a game!!! Kb 3 órát játszottam eddig vele de sirályságos nagyon... nem vagyok egy nagy autóbuzgár de szeretem nézni az autócsodákat 😊))
Hol lehet bekapcsolni azt a kék nyilat ami odavaezet a versenyekhez?
Írt most a Rachel (vagykipöcs) hogy kell neki az autója és azonnal vigyem a Car Lotba... Naja de melyikbe?! Amúgy csak az a bajom hogy soha nem találom azt amit keresek 😊 még mindig az alap szép égszínkék Peugeot 206-osom van, mer tnem találok semmit hogy kicsit szépítsem csak a performance-t sikerült streetre felnyomni... 😊
Amúgy még1x mondom nagyon ász és még az én nem mai gépemen (Athlon 2400+, és Asus Gef4ti4200 is 1024-be nyomom, persze leszedtem teljesen az AA-t meg az AF-et de amúgy minden maxon...)
NFSU2 RULEZZ!
Melóhelyen vagyom még és majd ha hazaérek csak akkor fogok játszani vele azért érdeklõdök elõre mert most begyûjtök amit lehet. 😊
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
Ez kizárt dolog, mer nemtudom.
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
2) a Light trails-t kell levenni es AA maradhat...
3)az elso reszben is ugyan ez volt.
4)joccak
nah. .mentem aludni.. ne irjatok sokat mire visszajovok!!!
szerintetek a finomhangolasnak van ertelme???
Hide and fear, Cobra Commander is here !
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
Csinálok CLIO a nev...
Ha így se megy akkor nem tudom de nem hinném hogy ez driver hiba nekem régivel ujjal megy rendesen😞(
[Eydis/Marayn/Aribeth :: Neptulon]
felrakom grafikát azt a zöld csikot felénél vovább akikor csak sötétség van és lámpák világitanak....
meg az ut najo hogy néz ki....pixeljani az egész😞
most felrakom 4.10-est
ti melyiket használjátok ?
.:asChil:.
1.1 fixed exe
.:asChil:.
egyszer megtaláltam már a különféle "boltokat" de másodszorra valahogy nem megy
Steam: [HUN]Feriggno
AmdPower
SG átírta a szülinapom, nem Februáiri hanem Szeptemberi vagyok.
HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century
mert felhuzok mindent maxra az advancedbe vagy hol de...szabályosan pixeles az út
egyedül a felbontás feletti vagy alatti csikot nemtom huzni csak feléig utána eltünik a kocsi de nem értem hogy miért...fulss sötét lesz akkor csk lámpák világitanak meg ezt csinálja ha anti ashalingot is felhuzom....de miért sztem birnia kéne
ati radeon 9600 pro
4.7-es catalyst
valaki segitsen pls hogy mitõl sõtétedik el
ja meg az elsõ pálya ahol zöld nissannal kell menni ott az most nappali vagy éjszakai pálya amugy?
Ha beírtad akkor töröld ki õket és újra add hozzá új tulajdonságokkal mert különben nem fog menni!
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century
1. A fele koordinációs pontot nem találtam meg -nekem aztán mondhtja telefonon hogy menjek el Kukutyinba majd ott a Hotel mellett áll egy bácsi aki megmondja hol a kék fény és onnantól 1 km-es távolságba van a pont amit keresek!
2.Hát az a jó hogy ennyi játék után most tudtam elõször venni autót...szerintem kell még 3 hónap és kipörgetem ha folyamatosan jáccom
3.Rohadt idegesítõ hogy 300 pénzért versenyzem
4.Mik ezek a rossz grafikájú intrók meg ezek a képujság szerû álló bejátszások ... 1-esbe magyaráztak ott élõbe
Hát kb ennyi... Jah meg mi ez a GTA jelleg???!!!😛P
Amugy nem rossz game!
Hide and fear, Cobra Commander is here !
Ez kizárt dolog, mer nemtudom.
Le kell venni az anti assigmentet és máris jó lesz minden!! Nem kell drivereket cserélgetni!
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.