Need for Speed Underground 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

arty
milyen verzioju RAR al probálkozol ?

Forza.

B@dsector
Én ezt értem, mivel az elsõ részét keyboard-al nyomtam végig, de miért csak SZTEREO hangzás válaszható ki???
Hyder
sajnos nekem is ez a véleményem..

mondjuk az 1 ment simán kormival, de ehhez valahogy nem tudom normálisan használni =(

pedig ûberállat lenne

Steam: [HUN]Feriggno

BaLeeX
Ez nem az a játék amit kormánnyal normálisan lehet játszani. Legalábbis az 1 nem az volt.

Elõször jó meg szép minden csak ha kipróbálod és rájössz, hogy hirtelen kormánymozdulatoknál neked esetleg még egy fél kört vissza kell tekerni és csak utána kezd el másik irányba menni billentyûzeten meg rátapadsz a másik nyílra és már arra megy SZVSZ nem mind1, mivel ez egy full arcade game.

Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit

báttyó02
Már megvan a jelszó,ha valakinek kéne: 4362

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

B@dsector
Ahhoz képest, hogy THX-es game miért csak sztereo hangzást lehet kiválasztani? Hol az 5.1 / Dolby Sorrund / EAX támogatás?
A másik meg, hogy ForceFeedback-es kormánynál miért nincs erõvisszahatás?
báttyó02
Segitsetek már!!
Mikor kicsomagolnám valamelyik fájlt,azt irja ki,hogy kérem a jelszót,a titkositott fájlhoz!
Pc nfsu2 2cds england

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

gPROject
nem volt senkinek crc problémája az 1-es cd-vel?
én ftp-rõl szedtem le, és a kicsomagolás végénél mindig crc hibát jelez, pedig az sfv-t is lefuttattam, de nem talalt semmi hibát 😞

arty
igen ... maximálisan egyetértünk ... sztem a törés meg a rendõrök marad a 3-4-123. részre ... 😞

Forza.

Nem almottam csak olvastam egyik gamer oldal elozeteseben hogy ujdonsagkent lessznek rendorok es tores model is,nos akkor ezek szerint egyikse lett beleteve.hat nem tudom meg nam jatszozttam vele de mar nem is nagyon akarok.csinalhatnanak valami komolyabb nfs reszt pl a negy folytatasat normalisan ne butitottba.

Jimi Hendrix

arty
menj versenyezni ... térképen karikák ... odamész, ENTER.

Forza.

arty
jah, itt az elején választasz, h easy/medium/hard, nem versenyek elõtt, mint az elsõben ... ott ez könnyeb választás volt, itt nem mertem kockáztatni 😊

Forza.

Sil3nt
iylen sem fordul tmég elõ...alakadtam...mikor carrer modeban vagyok (nagyon az elején) és bemutatják a garázst...akkor onnan kijvök és mtkell csinálni? egyszerûen pass <#pardon1>

arty
Nagyjábol megválaszoltad 😄

Az elsõ rész a kecsöp miatt easyn is nehéz volt a végén, ezért nem mertem ezt elkezdeni nehezeb fokozaton. Erre itt ali van kecsöp, igy tul eccerü, de már nem fogom ujrakezdeni, annyit nem ér 😄

Forza.

BaLeeX
- Mert ez egy arcade játék ahol nem figyeltek ilyesmire.
- Sztem is fasza lenne pár rendõrös üldözés bár legjobb lenne ha ki-bekapcsolható lenne mert bizots idegesítene pár embert egy idõ után. De sztem is kár volt kihagyni. Igaz ilyen autók ellen még az amcsi rendõrkocsiknak sem sok esélye lenne...
- Ez már egy érdekesebb kérdés. Talán mert ugyanazt akarták, mint az 1-ben, hogy online is szinte mind1 milyen kocsival mentél ha megvoltak rá ugyanauok a tuningok, mint a másikon akkor különbséget nem nagyon lehetett észrevenni vezetésnél.
- Mert tipikus amcsi játékosoknak készült akik még nem láttak felnyitott motorháztetõt. <#vigyor3>
- EASY túl könnyû? Jó, hogy szóltál. 😊 Bár 1-ben is a drift-et kivéve mindent hard-ban nyomtam végig és így legalább volt izgalom igaz a gép csalásával de ez mellékes. <#beka2>

Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit

hiba
Mer? Hardon vannak rendorok is? 😊

Ridley
a body shopban megveszed rárakod
a garage-ban meg leveszed

még nem próbáltam de asszem így van

AmdPower

arty

- Miért nem csuszik a kocsi meg esõben?
- Miért nincsenek rendõrök?
- Miért nem befolyásol szinte SEMMIT a kocsi hangolása?
- Miért kell megmutatni hangolásnál, mit hova állitsak?
- Miért EASY-n kezdtem el ?????????? 😄

Forza.

Atika :o)
de hogy lehet atenni azt aruld el 😊

(&#175;`&#8226;.¸¸.&#8226;´&#175;`&#8226;.¸¸.&#8226;~>

Ridley
szerintem át lehet tenni de jó ha van az embernek max6 felspécízett járgánya

jah a humvee2 tök király 😊

AmdPower

BaLeeX
THX!

ATI Control Panelen húzd fel a 3D-s csúszkát vagy mit. Aztán Nyomd fel fullra az AA-t a gameban és akkor elhomályosítja. Így sem szép szerintem de legalább nem azt figyelem hanem az utat 😊

Atika :o)
a megvett alkatreszeket at lehet rakni mas kocsira is vagy ujra kell mindent venni???

(&#175;`&#8226;.¸¸.&#8226;´&#175;`&#8226;.¸¸.&#8226;~>

arty
én anti aliasing allitgatas utan kiléptem, game ujraelindit, és már jó volt ... ati9800/4.10...

irta itt vki, - ha ATI-d van - a control panelen állits FSAA/AA-t!

Forza.

amúgy az opciókat már végig prószáltam.

http://thenamelessphoto.com/

off: nem sajna. az a JP mod csak jövõre jön ki csak sajna.
on:

arty
az opciokkal kell játszani, majd game ujraelinditás... nekem ettõl mult el.

OFF cucli: FChez tudsz már vmi jo modot, coop on kivül? 😉 ON

Forza.

ááh. nálad is? a fene..

VÉGREEEEEEEEEEEEEEE MEGVAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAN JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!<#vigyor2>
Nálam (minden highon) is olyan az aszfalt a kocsi mögött mint a Terep2-ben...

ok. köszi. megy is

csutka. minden maxon megy.

arty
bocs 😊

Forza.

arty
control+R

Forza.

végig olvastad amit írtam vagy csak megláttad a képet és már siránkozol is?

arty
kisebb kép nem lehetne, segitsen a hóhér ...

Forza.

raziel.
figy a felbontás alatt zöld csikod meddig van felhuzva?

[Eydis/Marayn/Aribeth :: Neptulon]

ezt hogyan lehet kijavítani? driver csere? most 4.10van asszem.
és irfanwievben hogyan lehet a képet átméretezni?

Ridley
balee van patch

www.gamershell.com

itt megtalálod

üdv

AmdPower

Jagi
Még a fullt ma viszem haza, csak nem akarok semmi gixert. Egyébként úgy játszom. csak megijedtem, hogy van valami vele.

Pyx
Light trailst kikapcsoltad?

Have no fear of perfection - you\'ll never reach it.

A pixelprobléma még mindi fent áll nálam sajnos. GeeForce FX5200-am van. Én hol tudok hasonlót állítani mint te?

Ez kizárt dolog, mer nemtudom.

Jagi
Mi van ezzel a pixeles dologgal nekem ATI 9600 van 256 ddr-rel.
A software-rõl lövésem nincs hanyas.

BaLeeX
#6733?

Jagi
1000 db hozzászólás? Jó a játék! 😊

raziel.
ok most megporbálom thx

[Eydis/Marayn/Aribeth :: Neptulon]

Ridley
talán aptch majd javít vmit du kiderül

AmdPower

Hát én azt nem nevezném gyönyörûnek, de biztos nálad is csak az a baj, hogy a játék options-ben nem hat az anizo.
RemX
Nekem Nvidiám van, kockás az aszfalt de kegyetlenül nem érdekel mert amúgyis gyönyörû 😊

Ridley
elvileg ahogy olvasom atik-nál jött elõ..pl nekem is de újraindítottam azán jó lett (bár mintha a demóba jobb lett volna?..lehet)

AmdPower