Need for Speed Underground 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Csak autokázgatok egy épphogy tuningol autóval és annyi...

Gondolom nektek sem megy a multi igaz?
Nálam hibás a CD Key😞<#schmoll2>#schmoll2>
ASUS Prime Z270A;i7 7700K;ASUS Dual GTX 1070;2x8Gb Corsair DDR4 3200Mhz;FSP Hyper 600W;Kingmax Zeus 256Gb SSD:WD Red 3Tb:Seagate 3Tb SATAIII;Optiarc DVD-RW AD7241S;LG 24MP59G;Xbox360 controller
Wow, de nosztalgikus olvasgatni a 18 évvel ezelőtti agymenéseket.:-) Am prohardver: M0Dair
én is civic el tolom, annak örülnék, ha végig is lehetne ezzel játszani... de gondolom nemsokára ezzel sem lehet majd nyerni, mint ahogyan az elsõ részben is egy idõ után már halál volt vele nyerni 😊
de kitartok !!!! 😄
Forza.
Ezt a sok fasz kérdést...
Legjobban az üt, amikor megkérdezték, hogy van-e már magyarostás!😄DDDDDDDD
De nagyon lol, hogy arra se veszik a fáradtságot, hogy benyomuljanak az options menüpont alá, hanem már egybõl lökik a faszságokat.😛
Wow, de nosztalgikus olvasgatni a 18 évvel ezelőtti agymenéseket.:-) Am prohardver: M0Dair
Ha valaki rájött, hogy lehet forgatni a kocsit szóljon, engem nagyon zavar, hogy nem megy, hiszen ez már az elsõ részben is benne volt!! Vagy kiszedték? Na nemár!
A boltokat meg tessék keresgélni, elég egyenletes elosztásban találhatóak a városban, általában kocsibehajtóknál, és kék/zöld/sárga utcalámpák világítanak elõttük. Sok sikert.
Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
AbitIS7,P4 2800Mhz,2*512Mb Kingmax 400Mhz DUALTinyBGA,TT Aquarius II,Gigabyte 9600pro 128MB,LG GSA-4040B,Pioneer 120s,WD60GB 7200Rpm,SBlive5.1,Samsung 755DFX,MS3.0, Logitech InetKeyb, Icemat 2.0
nem ismerös???
deamon tools
steam, origin: ACE_hun
Lincolt nemrég kaptam meg!
Lécci térképet köcce:?!!
http://thenamelessphoto.com/
Mit kell beállitani,hogy normális legyen?
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
Ezért maradt ki belõle a rendõrök + törés is pl. Majd a következõ részekbe is beígérik aztán vagy beleteszik vagy nem.
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit