Need for Speed Underground 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

examinee
Az a kira hagy nincs már melom egyse!!
Csak autokázgatok egy épphogy tuningol autóval és annyi...

B@dsector
THX A4tech <#idiota>
Akinek kéne még a bodyshop épp ott állok...

ZsoltiMC
köszi!! <#worship>
Lehet választani MONO-t is javascript:put('vigyor')

Mikiller
Hi!
Gondolom nektek sem megy a multi igaz?
Nálam hibás a CD Key😞<#schmoll2>

ASUS Prime Z270A;i7 7700K;ASUS Dual GTX 1070;2x8Gb Corsair DDR4 3200Mhz;FSP Hyper 600W;Kingmax Zeus 256Gb SSD:WD Red 3Tb:Seagate 3Tb SATAIII;Optiarc DVD-RW AD7241S;LG 24MP59G;Xbox360 controller

Duddits
A középsõ egérgombot nyomva tartod és ugy forgasd!

ZsoltiMC
Ja igen, még valaki panaszkodott, hogy sokat kell autokázni (sicc!) a versenyek között. Na, neki találták ki azt, hogy garázs->worldmap-> kiválaszt egy futamot és egy gombnyomással már ott is van a rajtnál.

CoolStuff
Honda powa!😊

Wow, de nosztalgikus olvasgatni a 18 évvel ezelőtti agymenéseket.:-) Am prohardver: M0Dair

arty
a sürübben bordázott felni még nem kaphato 😊

én is civic el tolom, annak örülnék, ha végig is lehetne ezzel játszani... de gondolom nemsokára ezzel sem lehet majd nyerni, mint ahogyan az elsõ részben is egy idõ után már halál volt vele nyerni 😊

de kitartok !!!! 😄

Forza.

CoolStuff
Fú bazz, visszaolvastam 8 oldalt és elborzadtam!😄
Ezt a sok fasz kérdést...
Legjobban az üt, amikor megkérdezték, hogy van-e már magyarostás!😄DDDDDDDD
De nagyon lol, hogy arra se veszik a fáradtságot, hogy benyomuljanak az options menüpont alá, hanem már egybõl lökik a faszságokat.😛

Wow, de nosztalgikus olvasgatni a 18 évvel ezelőtti agymenéseket.:-) Am prohardver: M0Dair

B@dsector
Kinek milyen autója van jelenleg? Én Honda Civic-el kezdtem, aztán most válaszhatók valamilyen Hyundai-t V6-os motorral.
ZsoltiMC
Valaki kérdezte hogy lehet a zenéket ki/be kapcsolni. Fõmenüben EA TRAX és ott beállithatod hogy hol szóljon, játék közben is vagy csak menüben, egyáltalán nem. Ja, mindezt persze számonként.

Ha valaki rájött, hogy lehet forgatni a kocsit szóljon, engem nagyon zavar, hogy nem megy, hiszen ez már az elsõ részben is benne volt!! Vagy kiszedték? Na nemár!

A boltokat meg tessék keresgélni, elég egyenletes elosztásban találhatóak a városban, általában kocsibehajtóknál, és kék/zöld/sárga utcalámpák világítanak elõttük. Sok sikert.
CoolStuff
Felni kivételével ottvan!😊

Tibor
ok megy

PSN ID: ExuP69 (USA); SKorp10 (UK)

jAsOn VoOrHeEs
Mit is kell beállítani, hogy ne legyen pixeles a grafika ? <#idiota><#vigyor3>

Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century

arty
én ...

Forza.

Duddits
Ezt te csináltad vagy valami átszerkesztett kép?

Tibor
dameon toolsal mountolni kell?

jimmyjoint
Graphics shopot kell keresni, elég sokat kell kavarogni.

akkor probálkozz meg egy winrar-al is, az talán még müxik is 😛PP

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

gPROject
arra gondolsz, milyen tömörítõtt használok? mert ha igen, akkor a válaszom ultimate zip 😊

Hol lehet átfesteni a verdát más színûre?

AbitIS7,P4 2800Mhz,2*512Mb Kingmax 400Mhz DUALTinyBGA,TT Aquarius II,Gigabyte 9600pro 128MB,LG GSA-4040B,Pioneer 120s,WD60GB 7200Rpm,SBlive5.1,Samsung 755DFX,MS3.0, Logitech InetKeyb, Icemat 2.0

virtualis meghajtó????
nem ismerös???
deamon tools
examinee
Azt sem értem hogy amikor Récsõl kéri az automat utána kiválasztok egyet és kimegyek benyomom gpr-st és megint a car lopba küldene vissza...

Tibor
help me
plz

Tibor
nekem van 2 nagy binem és cuem

Body shop az a Stadion mellett van ha jól emlékszem, el kell fordulni jobbra, ahogy jössz az autópája lehajtójáról, elmész a Stadion elõtt, és ott ismét jobbra, vezet az új az Autópálya alá, és az alatt van egy épület, ott van a bejárat, ha jól emlékszem.

steam, origin: ACE_hun

mutass egy képet pls azt hiszem f9-el lehet csinálni képet.

Tibor
mit kell csinálni a fájlokkal kiírni?

jimmyjoint
Megvan a body shop, az autópálya legkeletebbi csomópontja körül

Alien
Én ma fogom kipróbálni nemsoká, kiváncsi vagyok milyen. Mondjuk a demo alapján nem sok minden változott pl kinézetre, bár azt mondták is asszem, hogy azon nem javítanak majd nagyon. Na de majd meglátom milyen maga a játék, a kocsik stb... 😊

1024*768 de még próbáltam ki az 1280*1024 😊 mindjárt meg is lesem.

examinee
Lécci valaki egy térképet hol vannak a specko helyek!! Egy ideje jáccom már de hát nem nagyon van felspécizve az autom😞((
Lincolt nemrég kaptam meg!
Lécci térképet köcce:?!!

bemész játék közben a videó beállításokhoz de elötte szembe állsz egy kocsival, majd elkezded sorba lekapcsolni a dolgokat és látni lehet mikor kikcsolódik a lámpájuk 😊 sorry de nem vágom fejbõl melyik volt az. 😊

Tibor
sajnos igen
nem wágom, hogy hogy kell

B@dsector
Milyen felbontásban játszol?
azt melyik parancsal szede ki?

http://thenamelessphoto.com/

ZsoltiHunGames
Honnan lehet ezt letölteni????

Need For Speed Underground 2 (c) EA Games Update 1.1 *CRACKED*

Hyder
jaja, énis már egy ideje szörcsölök utána, de még semmi

Steam: [HUN]Feriggno

Nekem egy ati x800 prom van + a legujabb driver és semmi gáz nem volt eddig, csak annyit csináltam, hogy a szembejövõ kocsik vakitó fényét kiszedtem mert zavart.

na zsir egyre jobb 😄 valaki felrakhatna egy képet a részletes mapróél pls.<#integet2>

B@dsector
Én 2.5.90-es beta Omega driver-t használok, és nincs semmilyen grafikai probléma. 1280*1024 fullban grafikán nyomom.
jimmyjoint
Azt én is szeretném tudni, mert eddig tényleg nincs sehol. És a speciality shop, vagy mi?

báttyó02
Nagyon ocsmány az aszfalt,ilyen "darabos".
Mit kell beállitani,hogy normális legyen?

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

Hol a francba van a body shop egyszerüen nem találom <#conf><#fejvakaras>

hiba
Sztem direkt nem tettek bele mert arrol szol a hot pursuit.

B@dsector
Ja nekem is ez esett le, de mindegy így is király lett.<#eljen>
Shan
Mindez akkor lenne dühítõ, de nagyon, ha monnyuk megvettem vóna 13-ér..vagy csak 12? Nah akkor szidnám a zannyukat...Csak így tovább EA <#gunyos1><#levele>
BaLeeX
Mert a készítõknek az volt a lényeg, hogy minél elõbb kiadják, mert ezzel a névvel még a szart is el lehetne adni. Gondolom már nem akartak vele tökölni pedig durva lett volna 5.1ben ha hallod honnan akar elõzni a páciens.

Ezért maradt ki belõle a rendõrök + törés is pl. Majd a következõ részekbe is beígérik aztán vagy beleteszik vagy nem.

Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit