Need for Speed Underground 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

jah nekem decemberben lesz 3Mbites a Chello Plusom

CoolStuff
Oks, az más...
Nekem már csak pár hónap és meglesz a 3Megabites ADSL, aztán nem lesz nekem se ilyen gondom!😊

Wow, de nosztalgikus olvasgatni a 18 évvel ezelőtti agymenéseket.:-) Am prohardver: M0Dair

CoolStuff
😄

Wow, de nosztalgikus olvasgatni a 18 évvel ezelőtti agymenéseket.:-) Am prohardver: M0Dair

RelakS
IMÁDTAM ezt a játékot! Ebben kényszerültem rá elõször a kézi váltó használatára, és csak az NFS3HP-ban nem tudtam használni azóta sem 😊

Mindenesetre azt is figyelembe kell venni, hogy a MotorHead-ben KEVÉS, és eleve KIS méretû textúra van, ezért homályos. Az NFSU2-ben SOK textúra van, az is valószínûleg baromi nagy lehet. Ugyanis nem mindegy, hogy szép éles a kép, de látod a "csempézettséget", vagy ilyen homály, de nem veszed észre a textúra ismétlõdését. Akasszatok fel, de én inkább az utóbbit választom. Napersze egy bizonyos szintig, mert ne süllyedjünk a kvék-kvék2 szintjére pixelméretben <#idiota>

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Wanadoorol 130kval szedem...

de mbites netem van és már a 28nál tartok
(1,5Mbites Chello Plus)

clio1616v

Én itt tartok...
4sec a verda gyorsulása 100ra 😉

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

arty
😄

figyelni kell látom, mert pillanatok alatt lebuktatod szegényeket .... 😄

Forza.

Köszi, keresem.

AbitIS7,P4 2800Mhz,2*512Mb Kingmax 400Mhz DUALTinyBGA,TT Aquarius II,Gigabyte 9600pro 128MB,LG GSA-4040B,Pioneer 120s,WD60GB 7200Rpm,SBlive5.1,Samsung 755DFX,MS3.0, Logitech InetKeyb, Icemat 2.0

graphics shopban #6836 ennél a hozzászólásnál ott a térkép is.

CoolStuff
Elõbb még a CD2 19. fájljánál tartottál, szal, ha nem mbites neted van, akkor nem lesz még install, vagy hazudtál...😛PPPPPPPP

Hyder
<#worship><#worship><#worship><#worship><#worship>

Steam: [HUN]Feriggno

Nah mindjárt install

CoolStuff
LOL!😄

fitutufi
má rájöttem hol kell tuningolni.
a festést hol kell rápakolni melyik szalon ?

Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^

CoolStuff
Piacon!😛

arty
jesszusom, te tényleg ennyire képtelen vagy a gondolkodásra? szted a másik játékot hogy mozgatja el a gépem ?????

anyám ....

Forza.

arty
és akkor egy kép az 1998(!)-ban készült motorheadból ... jééé, kb ilyen szinvonalu az uttextura a 2004(!)-es nfsu2 ben ...

Forza.

CoolStuff
Egyikõtöknek sincs igaza, de mind1!😊
A VALUE textúra kevesebb memet zabál, szal te is okoskodsz...😛

BránerMaister
Durva!

Utálok mindenkit!

BránerMaister
Hol vatted?

Utálok mindenkit!

CoolStuff
De tanulok, csak néha írok ide izs!😊

BránerMaister
szerinted mennyi idõbe tellene a fasza kis gépednek mig az összes utra betöltögetné ezt a texturát... hülyegyerek.. legalább ne okoskodnál...

Utálok mindenkit!

CoolStuff
Az olcsójé egy ismétlõdõ fénykép textúra, az nfs-é meg rajzolt, szal nem hasonlítható össze, de, ha 200-al mész úgyse látod!😄

arty
wow, van audi ???? 😄 allat

Forza.

arty
a hozzánemértésrõl:

a bel oldali az nfsu2 talajtexturája, a jobb oldali egy VALUE (!!!) azaz olcso game uttexturája ...

szted melyik homály? tudod, mi az a textura? 😉

Forza.

Atika :o)

(&#175;`&#8226;.¸¸.&#8226;´&#175;`&#8226;.¸¸.&#8226;~>

Nem is tanulsz kreszt <#ejnye1>
TNUJJÁ
(sry off)

BránerMaister
ok haggyuk

Utálok mindenkit!

CoolStuff
Faszt, kiba szép az, csak xarul állítottad be!😄D

CoolStuff
Akkor se lesz jobb, mert itt pl nem vágathatsz hajat, nincs rendõr, stb...
Szal GTA a king!
De nem egy kategória, szal haggyuk.

Nem tudom, az nvidia-nál is biztos van valami control panel vagy mi. Vezérlõpult-megjelenítés-3D fül -> nálam így is elérhetõ.
BránerMaister
Hát igen de ha majd ki lehet szálni az Underben akkor már ...

Utálok mindenkit!

fitutufi
mikortól lehet tuningolni má ???????? mert nekem mind le van zárva !

Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^

CoolStuff
A láng mögötti matrica nem jön be!

CoolStuff
Nem, de 1000-nyi másban meg nagyon odaveri, pl autótörés...
De össze-se lehet hasonlítani a két gémet, mert abban jóval több kocsi van, és jóval öbb mindent tucc benne csinálni!

arty
az elforgatási trükköt kösz!!!!!

Forza.

BránerMaister
De hangokban is van olyan szép???((én tudom hogy nem csak kérdelek))

Utálok mindenkit!

BránerMaister
azokat a homály textúrákat FÉNY nek hivják....érdekes ugye?? amugymeg ha lenne egy kis fogalmad a dolgokról akkor nem mondanál ekkora faszságot 😉

Utálok mindenkit!

khm. szentem nem

http://thenamelessphoto.com/

BránerMaister
Szerintetek megér ez a játék 11 900 FT ot??

Utálok mindenkit!

arty
hááát... ha ezt a grafikát kéne világosban nézni, fények meg csillogó nyál nélkül, hamar kidobnám a taccsot! EA 3 évvel le van maradva a homály texturáival .... kb. olyan mint a motorhead, csak nem 5 éve, hanem most 😊

Forza.

CoolStuff
Nem tom, nekem se jött le még a gém!😞
#6844 Én a feelingrõl beszélek, bár a graf sem igaz, mert a PS2-s San Andreas is van ilyen szép...

ZsoltiMC
aaah, hivatalos v1.1 patchet nem találok, valaki?
BránerMaister
Ja csak sokkal jobb a grafika meg minden!

Utálok mindenkit!

BránerMaister
Miert csak Hondát vesz mindenki?Nem arrol van szo hogy szar mert én is szertem csak kiv vagyok mik közzül választhatok?

Utálok mindenkit!

ZsoltiMC
szerintem is, csak a nyomiknak irtam be, akik nem szeretnek kruzingolni a városban 😊
CoolStuff
Pedig éppen ez a jó a gémben, hogy GTA-s a feelingje...😛

BránerMaister
Zsolt mikor tudod elhozni a Gamet?<#conf>

Utálok mindenkit!

CoolStuff
Jaja, honda a király!😊