Need for Speed Underground 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nekem már csak pár hónap és meglesz a 3Megabites ADSL, aztán nem lesz nekem se ilyen gondom!😊
Wow, de nosztalgikus olvasgatni a 18 évvel ezelőtti agymenéseket.:-) Am prohardver: M0Dair
Mindenesetre azt is figyelembe kell venni, hogy a MotorHead-ben KEVÉS, és eleve KIS méretû textúra van, ezért homályos. Az NFSU2-ben SOK textúra van, az is valószínûleg baromi nagy lehet. Ugyanis nem mindegy, hogy szép éles a kép, de látod a "csempézettséget", vagy ilyen homály, de nem veszed észre a textúra ismétlõdését. Akasszatok fel, de én inkább az utóbbit választom. Napersze egy bizonyos szintig, mert ne süllyedjünk a kvék-kvék2 szintjére pixelméretben <#idiota>#idiota>
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
(1,5Mbites Chello Plus)
Én itt tartok...
4sec a verda gyorsulása 100ra 😉
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
AbitIS7,P4 2800Mhz,2*512Mb Kingmax 400Mhz DUALTinyBGA,TT Aquarius II,Gigabyte 9600pro 128MB,LG GSA-4040B,Pioneer 120s,WD60GB 7200Rpm,SBlive5.1,Samsung 755DFX,MS3.0, Logitech InetKeyb, Icemat 2.0
Wow, de nosztalgikus olvasgatni a 18 évvel ezelőtti agymenéseket.:-) Am prohardver: M0Dair
Steam: [HUN]Feriggno
a festést hol kell rápakolni melyik szalon ?
Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^
anyám ....
Forza.

Forza.
A VALUE textúra kevesebb memet zabál, szal te is okoskodsz...😛
Utálok mindenkit!
a bel oldali az nfsu2 talajtexturája, a jobb oldali egy VALUE (!!!) azaz olcso game uttexturája ...

szted melyik homály? tudod, mi az a textura? 😉
Forza.
TNUJJÁ
(sry off)
Szal GTA a king!
De nem egy kategória, szal haggyuk.
Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^
De össze-se lehet hasonlítani a két gémet, mert abban jóval több kocsi van, és jóval öbb mindent tucc benne csinálni!
Utálok mindenkit!
http://thenamelessphoto.com/
Forza.
#6844 Én a feelingrõl beszélek, bár a graf sem igaz, mert a PS2-s San Andreas is van ilyen szép...
Utálok mindenkit!