Need for Speed Underground 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mitkell kikapcsolni h nelegyen fekete a képernyõm játéknál? (ha lehet úgy h a grafika maxon legyen)
Másik, vettem neont vagy micsodaát, és a kocsim átlátszott - ami elég randa, ötletek miért van?
nemvagom most mi van nemkapok uj kuldit 😞 😞 😞 pls help
A mostani hogytecc?
Don\'t be afraid of the Dark... Be afraid of what it hides!
Wow, de nosztalgikus olvasgatni a 18 évvel ezelőtti agymenéseket.:-) Am prohardver: M0Dair
Wow, de nosztalgikus olvasgatni a 18 évvel ezelőtti agymenéseket.:-) Am prohardver: M0Dair
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Ez a mostani verdám. Iszonyat a hangja. 2. Level motortuning és ECU után
CSAK A KISPEST !!! HAJRÁ NEWCASTLE !!!
Átköltözök az ATW-re,mingyár jövök <#email>#email>
Légyszíves méretezzetek át... legközelebb kösz.
a másik meg ha valaki belinkelné a mappot hogy hol mi van mit talált meg -akinek sok van- azt nagyon megköszönném és lehet nem csak nekem hanem sokaknak segítene vele!
A többit gondolom megtaláljátok <#awink>#awink>
most mi van megcsinaltam a repuloteri kuldeteseket es mar azota nincs semmi az volt a bonus hogy megcsinaltam mindent hogy megvehettem a suprat meg is van minden szep es jo de semmi uj kuldetes nincs csak face to facezni tudok az utcan most mi van?
Itt egy éjszakai kép 😊))))))))))))
És két újj...

Bocs ha ez a kérdés már volt de nincs kedvem visszaolvasni...
Miért van az hogy a gamában nekem miinden pixeles?? az aszfalt a füst meg minden kivéve az auto. Kurva ronda.
Asus P5E x38, Core 2 Duo E8400@3600mhz, Geil Ultra 4*1GB/1066mhz, Sapphire HD 4870 OC , Chieftec 550W, Cooler Master Hyper TX2, Samsung 500GB
Reggel nyomtam énis kb 4 órát a gammával, már minden 1. szintü cucc megvan, kis focus felspécizve, minden kiráj (mediumon diff).
Kicsit énis meglepödtem, hogy az út és az ég olyan pixeles volt, mint valaki itt találóan megjegyezte : a Terep2-ben, de leginkább a játékélményre figyeltem. Aztán most olvasom, hogy nem csak nekem van bajom a pixeles földdel/éggel/utcákkal, igy újra elinditottam a játékot, hogy kiokosodva álligassak ezt-azt a videó settingsben. Gef3Ti200-am van, 800x600-ban nyomom. Elöször mindent felraktam csumára, minden On volt. Nézem, tökéletes a kép, az út csillog, nem kockás, a házak szépek, a fények csak úgy csillognak. Aztán elkezdtem minden vissza levenni, odáig, hogy már csinte minden minimumon van, és még mindig szép az út és az ég! (bár a felbontásuk változott, kicsit recésebbek lettek, nem csillognak, stb). Igy most 2 lehetöség van. Vagy csak újrainditáskor tölti újra be a textúrákat (ez a valószinü) és most azért nem látok különbséget, vagy a délelötti inditáskor hibásan olvasta be a textúrákat.
Egyébként a game nekem nagyon bejön, föleg ez a Midnight Club-os feeling, hogy az utcán el lehet kapni a tesókat egy sprintre, meg itt ott meg lehet állni a boltban cuccért. Ámbár lehetne mcdrive is, ahol hambit vennénk 😊
Meg hamár "fogócskázni" lehet az utakon,akkor megcsinálhatták volna, hogy pl piros lámpánál megállva az ellenfél mellett motortúráztatással vagy dudával, vagy bármivel jelezni lehessen neki a szándékunkat, és akkor pl 30 mp-es drag!
Teccik, hogy itt - ott van egy-egy verseny a város egyes pontjain, szinte mint a péntek esti partikon itt Bp-n 😊 Csak akkor már az is kellett volna a feelinghez, hogy ne ilyen homályos fényfoltnál lehessen már csekkolni, hanem tényleg egy lezárt útszakanál ott álljanak a verdák, az emberek tapsoljanak, stb. Aztán odakanyarodnánk, és a raszta sérós csávónál becsekkolnánk a versenyre. A csajok kiállnának, mi manuálisan odagördülnénk, és kész. Sztem simán meg lehetett volna csinálni, az eddigiekhez képest ez csak egy kis finomság.
A hanghatások überbrutál hangulatot adnak a játéknak. a turbó tényleg sziszeg, a nitrónál lehet érezni hogy kiszabadul a nyomás (bár ezt még életben nem hallottam sajna). A zene már nekem nem jött be annyira, mint az elözö részben. Ott több dübörgös muzak volt, amik télleg passzolnak ezekhez a neonos verdákhoz. Itt meg csak kettöt hallottam ilyen stilusban. Node izlések és pofonok.
A grafika igy, hogy már be tudtam állitani, megüti a lécet, szerintem jobb nemkell, mert itt nem ez az elsödleges. Szerintem.
Lenne 1 kérdésem is.
Mire való ez a H meg J betün lévö pattogtatás? Bevallom negyed órát elkinlódtam velük, de még azt sem sikerült kideritenem, hogy melyik szabályozza az elsö és melyik a hátsó kereket. Pattogott a verdám össze vissza, egyszer még a seggére is állt 😊 Aztán néha beragad a pattogás, akkor meg úgy lehet menni az úton, mint a Spirit a marson : méteres szökellésekkel. Szóval ennek van valami jelentösége is, vagy csak jól néz ki? (netán ezzel lehet hátsó kerékre kapni a verdát induláskor? még nem sikerült!!)
Boldog Karácsonyt!
Forza.
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
De van még letöltéskorlát a csellónál, igaz?