Need for Speed Underground 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Maxi
Kössz !

CSAK A KISPEST !!! HAJRÁ NEWCASTLE !!!

examinee
Nem hiszem el! Volt egy Hondám.. aszondta Récsel hogy kell neki vigyem be! Leváltottam egy Hammerre... mire visszaviszem egy szar honda van ott! Akkor mondom legyen a hunday... ráköltök megint valamennyit... megint nincs job mondom akkor vissza egyet terpre! Kijövök vele egy job és megint semmi! Vissza hunday és tökre megint szar az autóm és semmi optikai meg egyéb tuning nincs rajta!! ráadásul nincs semmi jobom amit tudok csinálni!! Mit kell csinálni??:😛PP

Hi!
Mitkell kikapcsolni h nelegyen fekete a képernyõm játéknál? (ha lehet úgy h a grafika maxon legyen)
Másik, vettem neont vagy micsodaát, és a kocsim átlátszott - ami elég randa, ötletek miért van?

nemvagom most mi van nemkapok uj kuldit 😞 😞 😞 pls help

Andie
AJándékba kaptam, de gyorsan lecseréltem 😊
A mostani hogytecc?

Don\'t be afraid of the Dark... Be afraid of what it hides!

CoolStuff
Nem tõled kérdeztem!😛

Wow, de nosztalgikus olvasgatni a 18 évvel ezelőtti agymenéseket.:-) Am prohardver: M0Dair

Egyszersem 😄DDDDDDD

Hyder
az a tigrincsmintás üléshuzat nem semmi <#eljen>

Steam: [HUN]Feriggno

CoolStuff
Figy, te igazából hányszor buktál a jogsi megszerzésénél?😄

Wow, de nosztalgikus olvasgatni a 18 évvel ezelőtti agymenéseket.:-) Am prohardver: M0Dair

RelakS
uw-re! Htx! 😊

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Andie
Na.

Ha igy se megy, akkor fakultative ITT meg lehet nézni az egész albumot.

Tatyla
Miért nem mész ide egyszerübb!

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

clio1616v
A videókarid beállításainál húzz mindent quality-re és jó lesz.

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

clio1616v
Nyugi Andi majdcsak sikerül ;Ð

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

Tatyla

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

clio1616v

Ez a mostani verdám. Iszonyat a hangja. 2. Level motortuning és ECU után

Maxi
Hali ! Láttam kérdezgették már hogy mitúl iylen szar a Graf, de nem nagyon olvastam azért vissza valaki megtudja mondani ?

CSAK A KISPEST !!! HAJRÁ NEWCASTLE !!!

Andie
Picsa. <#mf3><#gun><#boxer>
Átköltözök az ATW-re,mingyár jövök <#email>

clio1616v

Légyszíves méretezzetek át... legközelebb kösz.

meg azt nem vagom hogy ha van egy kocsim feltuningolom maxra es utana tudok uj kocsit venni akkor nemtudom eladni a felesleget vagy valami mert mos van 2 faxan feltuningolt kocsim meg egy alap supram ami mar igy jobb mint a 2regi de semmi zse hogy tuningoljam a kulsejet a supranak meg ilyenek...

examinee
Valaki plz segítsen! Megvannak már ezek a terep autok.. elég rég óta job nélkül bolyongok! minden tereppel ki kell jönni gariból és azokkal kell a jobot megcsinálni?? Aztán tudok továbblépni?
a másik meg ha valaki belinkelné a mappot hogy hol mi van mit talált meg -akinek sok van- azt nagyon megköszönném és lehet nem csak nekem hanem sokaknak segítene vele!

clio1616v
😄DD

Andie
Faszom ebbe a rohadt x3-ba, hogy nem enged linkelni.
Kép1
Kép2
sorry

Andie
Akkor hagy frenkizzek már énis <#eplus2>

A többit gondolom megtaláljátok <#awink>

clio1616v
igen de a lexuson karbon van 😊))

Tatyla
Pontosan ugy van újrainditáskor töltötte be nekem is!

na bocs lehet mar volt
most mi van megcsinaltam a repuloteri kuldeteseket es mar azota nincs semmi az volt a bonus hogy megcsinaltam mindent hogy megvehettem a suprat meg is van minden szep es jo de semmi uj kuldetes nincs csak face to facezni tudok az utcan most mi van?

clio1616v
azok már régi képek, azóta volt ültetés új gummák zene...
Itt egy éjszakai kép 😊))))))))))))

És két újj...

ZsoltiMC
királyos 😊
AMD Norbee
Sziasztok!

Bocs ha ez a kérdés már volt de nincs kedvem visszaolvasni...

Miért van az hogy a gamában nekem miinden pixeles?? az aszfalt a füst meg minden kivéve az auto. Kurva ronda.

Asus P5E x38, Core 2 Duo E8400@3600mhz, Geil Ultra 4*1GB/1066mhz, Sapphire HD 4870 OC , Chieftec 550W, Cooler Master Hyper TX2, Samsung 500GB

Andie
Ja, és az elözö kérdésemhez még egy : hogy lehet screenshotot csinálni? (F9 nemmegy, vagy legalábbis nemlátom hova teszi)

gPROject
mivel a másik cd-t simán kicsomagolta és mert évek óta ezt használom anélkül, hogy eddig bármi problémám is lett volna vele, ezért nem hiszem, hogy ez lenne a baj

CoolStuff
Oks, csak letöltések miatt késõbb jelenik meg minden, szal nem láttam!😄

DJ Skyline
tetõ beömlõt is lehet színezni?

arty
már megtaláltam, reagáltam is rá, kösz 😉

Forza.

CoolStuff
Semmi pízé nem váltanék csellóra!😛

CoolStuff
A honlapján az infójában pl...😊

B@dsector
Akkor kb. játsszál vele 1 órát és kész😊
arty
akkor kb. fél orát fogsz játszani, mert az elején megkapod 😄

Forza.

Ha meglesz a game addig nyomom amíg meg nem lesz a Hummer H2-esem 😄DD

Andie
Sziasztok!

Reggel nyomtam énis kb 4 órát a gammával, már minden 1. szintü cucc megvan, kis focus felspécizve, minden kiráj (mediumon diff).
Kicsit énis meglepödtem, hogy az út és az ég olyan pixeles volt, mint valaki itt találóan megjegyezte : a Terep2-ben, de leginkább a játékélményre figyeltem. Aztán most olvasom, hogy nem csak nekem van bajom a pixeles földdel/éggel/utcákkal, igy újra elinditottam a játékot, hogy kiokosodva álligassak ezt-azt a videó settingsben. Gef3Ti200-am van, 800x600-ban nyomom. Elöször mindent felraktam csumára, minden On volt. Nézem, tökéletes a kép, az út csillog, nem kockás, a házak szépek, a fények csak úgy csillognak. Aztán elkezdtem minden vissza levenni, odáig, hogy már csinte minden minimumon van, és még mindig szép az út és az ég! (bár a felbontásuk változott, kicsit recésebbek lettek, nem csillognak, stb). Igy most 2 lehetöség van. Vagy csak újrainditáskor tölti újra be a textúrákat (ez a valószinü) és most azért nem látok különbséget, vagy a délelötti inditáskor hibásan olvasta be a textúrákat.

Egyébként a game nekem nagyon bejön, föleg ez a Midnight Club-os feeling, hogy az utcán el lehet kapni a tesókat egy sprintre, meg itt ott meg lehet állni a boltban cuccért. Ámbár lehetne mcdrive is, ahol hambit vennénk 😊
Meg hamár "fogócskázni" lehet az utakon,akkor megcsinálhatták volna, hogy pl piros lámpánál megállva az ellenfél mellett motortúráztatással vagy dudával, vagy bármivel jelezni lehessen neki a szándékunkat, és akkor pl 30 mp-es drag!
Teccik, hogy itt - ott van egy-egy verseny a város egyes pontjain, szinte mint a péntek esti partikon itt Bp-n 😊 Csak akkor már az is kellett volna a feelinghez, hogy ne ilyen homályos fényfoltnál lehessen már csekkolni, hanem tényleg egy lezárt útszakanál ott álljanak a verdák, az emberek tapsoljanak, stb. Aztán odakanyarodnánk, és a raszta sérós csávónál becsekkolnánk a versenyre. A csajok kiállnának, mi manuálisan odagördülnénk, és kész. Sztem simán meg lehetett volna csinálni, az eddigiekhez képest ez csak egy kis finomság.
A hanghatások überbrutál hangulatot adnak a játéknak. a turbó tényleg sziszeg, a nitrónál lehet érezni hogy kiszabadul a nyomás (bár ezt még életben nem hallottam sajna). A zene már nekem nem jött be annyira, mint az elözö részben. Ott több dübörgös muzak volt, amik télleg passzolnak ezekhez a neonos verdákhoz. Itt meg csak kettöt hallottam ilyen stilusban. Node izlések és pofonok.
A grafika igy, hogy már be tudtam állitani, megüti a lécet, szerintem jobb nemkell, mert itt nem ez az elsödleges. Szerintem.

Lenne 1 kérdésem is.
Mire való ez a H meg J betün lévö pattogtatás? Bevallom negyed órát elkinlódtam velük, de még azt sem sikerült kideritenem, hogy melyik szabályozza az elsö és melyik a hátsó kereket. Pattogott a verdám össze vissza, egyszer még a seggére is állt 😊 Aztán néha beragad a pattogás, akkor meg úgy lehet menni az úton, mint a Spirit a marson : méteres szökellésekkel. Szóval ennek van valami jelentösége is, vagy csak jól néz ki? (netán ezzel lehet hátsó kerékre kapni a verdát induláskor? még nem sikerült!!)

Hentes Bill
cselló adott a szarnak egy pofont, megduplázzák a letöltési és feltöltési sebességet, de az adatforgalmat is csak a duplájára növelték 😛

Boldog Karácsonyt!

Carlos
MOTORHEAD!!!
Mekkora isten játék az!!!

Þór vígi þessi rúnar

arty
jajlátom... éjszakai kép kellene, valami állat beállitással !!! a felnik a rönón nagyon tetszenek !!

Forza.

jah van 60 giga de soha nem használom ki a mostani asszem 30at

RelakS
szvsz a csillogás tényleg kicsit túlzásba van víve, de legalább rájöttek, hogy a valóságban hogyan csillog egy aszfalt. Csak az autóknak szvsz nem kéne tükrözõdni, meg semmi másnak a közelben, csak a refiknek... Mondjuk nemtom, hogy mekkora texeket használnak, de ha 512x512-eseket, akkor bekaphatják...

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Hyder
asszem 60 gigára növelik a korlátot...

ha jól emlékszem

Steam: [HUN]Feriggno

CoolStuff
A cselló is dupláz, mint az ADSl, szal ugyan annyiért dupla sebesség?
De van még letöltéskorlát a csellónál, igaz?

arty
az aláirásodban levõ kocsirol nincs képed? 😊

Forza.

arty
sztem a gépigény alacsonyantartása okán áldozták fel a texturák felbontását... engem borzalmasan zavar, hogy az ut 6 éves játékok szintén mozog ... 😞

inkább azt kapcsolnám feljebb, a sok fény-nyálat meg lejjebb ... 😞

Forza.