Need for Speed Underground 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
WNX7-3THG-8XKW-NE2B-RLD0
6Z6N-3PSX-LPPN-3VXB-RLD0
LCGG-P72R-2HCK-KYUZ-RLD0
ZY5V-X9EE-J4EL-AMC5-RLD0
\Documents and Settings\PC Login ID\Local Settings\Application Data\NFS Underground 2
Forza.
Nem tok semmit csinálni!! Felfedeztem sokmindent de nem megy tovább!!
Valki ha lenn olyan kedves és tovább van mint én az küldjön nekem plz egy elmentett állást! Privibe leírom az MSN címem!
Kb innentõl kéne vagy kicsit elõrrébb mint : Cucli #6945
vagy Clio 1616v #6920 -kb ez lenne az ideálsi mert arra részre átse tudtam még menni!!
VÁrom a csodátokat! Elõre is thx😛
Megoldás talán az lehet hogy az összes virtuálist kikapcsolod vagyis unmountolod, aztán csak egyikbe teszed be az izot... kiveszed a cd-t vagy dvd-t a meghajtókból meg a floppi se legyen benne! Thát monden meghajtó üres csak egy virtuális legyen amibe beteszed az nfsu2-õt

Amugy hol találom meh a 3. URL-es versenyt mert ahogy néztem az hiányzik de ki nem írja??? Nem tudom valamivel kiiratni hogy mik vannak hátra teljesítésre?? Mert jobot nekem már nem ad és így nem történik semmi😞
1.8i + csip + direktszürö + egyéb okosságok.
Don\'t be afraid of the Dark... Be afraid of what it hides!
Nem is szól, v igen?
Az rendben van, hogy bemegyek és megveszem, de mibõl von le ilyenkor? Vagy ingyenesek? <#idiota>#idiota>
shit happens
Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
Én azt vettem észre hogy új verda vásárlásánál a régi felülírásával nem megy át a tuning... Most 3 verdám van, a 2 + verdát ingyen kaptam a Sponsoroktól.
http://thenamelessphoto.com/
CoolStuff, szégyeld magad!
Most ülj le tanulni és majd kikérdezem 😄DDDDDDDDDDDDDD
Kijövök és nincs küldetés.. autókázom pont ezeket találtam meg én is és többet nem találok!! Cseréltem az autót, Honda to Hammer mert ugye a csaj elkérte.. erre Leszed minden tuningot.. mondom oké... megcsinálom Hammert vagy lincolnt nem is tudom... megint elfogy a feladat... erre jó mondom akkor a Hunday.. tuti végig kell vinni az autókat ugy kapok jobot! Tradelem vagy browselem asse tudom mi a kül de mindegy és megint nincs tuning! Feltuningolom megint semmi küldetés mert elfogyottt.. mondom vissza lincoln terep és megint leszedi a hundayrol!! Most ott tartok hogy sehol mert nincs job és minden tuning elfogyott mindenrõl!
nem 40 rõl fékeztem hanem 60ról. utánna meg a városin kaptam 4 hibapontot, de már nem tudom miért... 7 éve volt.
Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^
Nekem is ugyanez nem hiszem el!! nincs uj köldetés mi a szart kell csinálni!! Lécci ti akik már olyan autokkal mentek pár sorba plz seítsetek!! Meg azt is mondjátok meg hogy mért veszi le a tuningot mikor kicsrélem az autot!
http://thenamelessphoto.com/
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^
CSAK A KISPEST !!! HAJRÁ NEWCASTLE !!!
õõõ, na igen, ez is cicus...de vágod hogy értem ;-)
Steam: [HUN]Feriggno