Need for Speed Underground 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
-Vagy ha nem eredeti, akkor Hamachival tudsz LAN-ozni másokkal a neten keresztül. Ez a program helyi hálózatot hoz létre 2 vagy több gép között a neten keresztül, így olyan mintha LAN-oznál.
Chaos Anno Domini
Kár, hogy nem lehet több autót utólagosan belerakni, mint például a GTA Vice City-be.
Hiányolom a Golf II.-t, Golf V., Clio, Punto-t (nem a Grande-t).
Mégeccer köcc!
Katt IDE. Lentebb a listán van olyan, hogy "USA <-> EU Mod (Honda, Peugeot 106, Opel Corsa)", ott van alatta a download, letöltöd, kicsomagolod, majd az EU > CARS mappában a CORSA és a PEUGEOT106 mappákat másold bele a játék fõkönyvtárában található "CARS" mappába. Ezután 2 lehetõséged van:
1. az EU > SAVES mappában található CORSA és PEUGEOT mappát átmásolod a játék mentéseinek mappájába ( C:\Documents and Settings\felhasználónév\Local Settings\Application Data\NFSU2 elõtte engedélyezd a rejtett mappákat úgy, hogy a menüsorban: Eszközök>Mappa beállításai...>Nézet fül>lejjebb a listán rejtett fájlok és mappák>megjelenítése) és így lesz két mentésed a 2 kocsival, ugyan úgy, mintha bármelyik másik kocsival kezdenéd a játékot azzal a különbséggel, hogy a csaj autóboltjából indulsz.
2. letöltöd a Profil Creatort, és a program segítségével készítesz magadnak egy mentést bármelyik autóval.
A pözsót és a korzát csak career módban tudod használni
Ennyi. :)
Chaos Anno Domini
Szeretnélek még egy kérdéssel bombázni: az amcsi verzióból csak az autók kellenének (Vauxhall, 106 Pözsó).
Be lehet õket tenni a játékba, vagy lehet bármilyen más autót belenyomatni a game-be? És ha igen, lécci íráj linket is.
Köcce!
-> Erõ izom csupa izom minden reggel kokszot iszom!!! -> Intel Pentium IV, 3.6Ghz, 2Gb RAM, Galaxy Geforce 7900GT 256MB, 500GB HDD
Chaos Anno Domini
Chaos Anno Domini
Chaos Anno Domini
TDU:[HUN]dudutech
köszönöm a gyors választ..
igy már tudtam nyerni :)
most olyan gondom van,
hogy a 2 pályán minden megcsináltam minden versenyt
se a térképen se garázsban lévõ várostérképen nem találok olyan
versenyt ami ne csináltam volna meg és még
feltuningoltam a verdát kaptam is egy dvd boritot
és most hogy tovább ?
ki kell hivnom pár ellenfelet a szabad koborlásban ?
Chaos Anno Domini
Csak most kezdtem el játszani a NFSU2vel (jobban tetszik mint a Carbon)
Egy valami nagyon nem megy a Trail-X
(körbe-körbe kell menni + 4 ellenfél + k**va sok U kanyar)
ezeknek a versenyeknek mi a titka ? mire figyeljek?
hogy kell vezetni ? vagy mit kell beállítani a kocsin ?
ha a kérdés már korábban volt bocsi ..
de még nem olvastam el mind a 14000 hozzásszólást
stage 4-en a térkép már tök üres, csillag sincs, ahova mehessek, 10-es visual rating
hogyan tovább??
Chaos Anno Domini
a carbon garageban is vannak kepeim a kocsiimmal, lasd a grafikat
a Carbonnal felbontas 800*600, a mostion blurt es a palya fenyesitest nem engedi meg vagy ilyesmit??
ujraraktam de mind ott vok<#szomoru1>#szomoru1>
Chaos Anno Domini
mit tegyek hogy undgnd2 is menyen fullon???
Chaos Anno Domini
meg van egy csomó, extreme csomag, ami lakat alatt van, pedig azt irta feloldott mindent...cöh..
de megnézem hátha van róla már valami info, biztos van:)
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
jó, máskor is elõfordult, újra belépek, szerencsére ahogy láttam, elmentette, de amint betöltené az állást, hibát észlel, ezért leál. Valaki légyszi segítsen:( 86%nál jártam
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Chaos Anno Domini
H E L P ! !
Chaos Anno Domini
Chaos Anno Domini
de FAQ ban a legegyszerübb megtalálni.
kimásoltam neked:
Kérdés: El akarom rakni a mentéseim, nehogy valami bajuk essen. Hol vannak ezek?
Válasz: Itt: <systemroot>\Documents and Settings\<username>\Local Settings\Application Data\NFS Underground 2 (és tedd láthatóvá a rejtett fájlokat. Ha be akarod rakni a mentést, akkor ugyan ide kell bemásolnod)
Mindig légy önmagad, kivéve ha lehetsz Batman. Akkor inkább legyél mindig Batman.
Chaos Anno Domini
Mindig légy önmagad, kivéve ha lehetsz Batman. Akkor inkább legyél mindig Batman.
az NFS U2-õbe hogy kell be tenni a széveket????
-Másik boltba nézd meg.
Chaos Anno Domini
másik dolog: megnyertem egy versenyt, kiírja, hogy jött új ECU (ez lenne már a 3. szintû), utána megnyerek még egy útbaesõ versenyt, azt megyek a performance shopba, ott meg nuku ECu. miért?
Chaos Anno Domini