Need for Speed Underground 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nfs world
kösz megprobálom.

zvaragabor
-Vedd meg eredetiben.
-Vagy ha nem eredeti, akkor Hamachival tudsz LAN-ozni másokkal a neten keresztül. Ez a program helyi hálózatot hoz létre 2 vagy több gép között a neten keresztül, így olyan mintha LAN-oznál.

Chaos Anno Domini

nfs world
helo!
hogy tudok neten játszani?(bocs a hülye kérdésér)lécci segitsetek!!

kössz ! megpróbálom :)
zvaragabor
versenyezgess ellenfelekkel az utcán

Chaos Anno Domini

Sziasztok ! nekem olyan problémám van hogy még csak 46%-nál járok és a cuccoknak is csak a 80%-a van meg és nincs küldim. mit csináljak?
Köszi szépen, mûxik! Nagyon sirály.
Kár, hogy nem lehet több autót utólagosan belerakni, mint például a GTA Vice City-be.
Hiányolom a Golf II.-t, Golf V., Clio, Punto-t (nem a Grande-t).
Mégeccer köcc!
zvaragabor
Bele lehet tenni az a 2 kocsit, mást nem.
Katt IDE. Lentebb a listán van olyan, hogy "USA <-> EU Mod (Honda, Peugeot 106, Opel Corsa)", ott van alatta a download, letöltöd, kicsomagolod, majd az EU > CARS mappában a CORSA és a PEUGEOT106 mappákat másold bele a játék fõkönyvtárában található "CARS" mappába. Ezután 2 lehetõséged van:

1. az EU > SAVES mappában található CORSA és PEUGEOT mappát átmásolod a játék mentéseinek mappájába ( C:\Documents and Settings\felhasználónév\Local Settings\Application Data\NFSU2 elõtte engedélyezd a rejtett mappákat úgy, hogy a menüsorban: Eszközök>Mappa beállításai...>Nézet fül>lejjebb a listán rejtett fájlok és mappák>megjelenítése) és így lesz két mentésed a 2 kocsival, ugyan úgy, mintha bármelyik másik kocsival kezdenéd a játékot azzal a különbséggel, hogy a csaj autóboltjából indulsz.

2. letöltöd a Profil Creatort, és a program segítségével készítesz magadnak egy mentést bármelyik autóval.

A pözsót és a korzát csak career módban tudod használni

Ennyi. :)

Chaos Anno Domini

Zvaragabor, te nagyon király gyerek vagy, hogy ilyen gyorsan válaszoltál :). Köszi szépen!
Szeretnélek még egy kérdéssel bombázni: az amcsi verzióból csak az autók kellenének (Vauxhall, 106 Pözsó).
Be lehet õket tenni a játékba, vagy lehet bármilyen más autót belenyomatni a game-be? És ha igen, lécci íráj linket is.
Köcce!
zoli122
Kinek mennyi volt a legnagyobb sebessége? nekem ennyi:

-> Erõ izom csupa izom minden reggel kokszot iszom!!! -> Intel Pentium IV, 3.6Ghz, 2Gb RAM, Galaxy Geforce 7900GT 256MB, 500GB HDD

zvaragabor
az amerikai verzió az egy különálló U2, meg kell venni boltban ugyan úgy, mint amit te használsz. Persze Mo.-on nincs boltban.

Chaos Anno Domini

Hali! az amerikai változatot honnan tudnám megszerezni? Elég hozzá valamilyen patch, vagy az egy külön program???
zvaragabor
Hát, ha mázlid van, akkor vannak még szétszórva itt-ott a városban kis összegek, de ez tulajdonképp semmire sem elég. Használhatsz pénz modot.

Chaos Anno Domini

Csõ. Segítséget szeretnék kérni. Elfogyott a pénzem és be kell kerülnöm egy DVD borítóra, és ezért pénzt szeretnék szerezni hogy tuningolhassak. De már kiûztem az összes autóst a városból és már versenyeim sincsenek. Hogyan kereshetnék pénzt?
zvaragabor
Nem vagyok benne biztos, de ha már kipörgetted a game-t, akkor talán már nem lehet. Mert stage 5-ön kell megszerezni 11 outrunnal. És mivel kiakasztotad, így már nincsen 5-ös stage.

Chaos Anno Domini

Tekergo
Az miért van hogy 100% ra kipörgettem a játékot de a body kitt-et sehol sem tudom megvenni??? Vagy 20 outunt megcsináltam de valahogy senki sem ajánlja fe hogy "Ugyan már menj el egy bodyshoppba és vegyél egy jó kis bodykittet" Mit csináltam rosszul?

Dudu Tekh
nezd meg hogy a legnagyob stageet tud elerni a body kittel, es vinilekkel, ha nem is tetszenek tedd fel mert nem tudsz tovabb menni, nekem volt ilyen.

TDU:[HUN]dudutech

hali
köszönöm a gyors választ..
igy már tudtam nyerni :)
most olyan gondom van,
hogy a 2 pályán minden megcsináltam minden versenyt
se a térképen se garázsban lévõ várostérképen nem találok olyan
versenyt ami ne csináltam volna meg és még
feltuningoltam a verdát kaptam is egy dvd boritot
és most hogy tovább ?
ki kell hivnom pár ellenfelet a szabad koborlásban ?
zvaragabor
A kanyarokban a lehetõ legkisebb ívben menyj a falhoz legközelebb, de úgy, hogy ne menj neki. :D Le is kell lassítani szinte mindig, mert tõgázzal nehéz lesz bevenni bármilyen kanyart is. Ezen túl meg csak gyakorlás kérdése az egész.

Chaos Anno Domini

Sziasztok!
Csak most kezdtem el játszani a NFSU2vel (jobban tetszik mint a Carbon)
Egy valami nagyon nem megy a Trail-X
(körbe-körbe kell menni + 4 ellenfél + k**va sok U kanyar)
ezeknek a versenyeknek mi a titka ? mire figyeljek?
hogy kell vezetni ? vagy mit kell beállítani a kocsin ?

ha a kérdés már korábban volt bocsi ..
de még nem olvastam el mind a 14000 hozzásszólást
zvaragabor
Szerezz új kocsit, és tuningolj rajta.

Chaos Anno Domini

nem jön a stage 5

stage 4-en a térkép már tök üres, csillag sincs, ahova mehessek, 10-es visual rating

hogyan tovább??
ffxi
Konfigod? Pacht, driver?

Fákjúal!

sziazstok. jáeék közben állandóan kidobál valami hülye hiba üzenettel pedig eredeti a game. tudtok segíteni köszi.
Dudu Tekh
ok
koszi, kiprobalom!!!!

zvaragabor
Érdekes párosítás a rossz grafika, és a szaggatás. Általában jó grafikán szaggatnak a játékok, ha nem bírja a vidkari. Próbáld már meg az U2-t abszolút minimumon futtatni (640x480, minden beállitást kikapcs.) hogy úgy milyen? Szokott olyan lenni, hogy nem lett jól feltörve egy játék, és szaggat. Nem rég találkoztam én is ilyennel. Ha lenne a közelben egy teljesen máshonnan származó U2, akkor azzal is meg kéne próbálni. vagy ha nincs, akor csak szedj le egy másik cracket hozzá.

Chaos Anno Domini

Dudu Tekh
menj be a MWgarage ba es ott van egy kepem ajatekkal
a carbon garageban is vannak kepeim a kocsiimmal, lasd a grafikat

Dudu Tekh
es a MW annal semmi baj ott a felbontas 800*600 es a tobbi full
a Carbonnal felbontas 800*600, a mostion blurt es a palya fenyesitest nem engedi meg vagy ilyesmit??
ujraraktam de mind ott vok<#szomoru1>

zvaragabor
Mit értesz az alatt, hogy megengedett? És a max/full graf mit takar? Mert sokan összekavarják a felbontást a grafikai beállításokkal(AA, motion blur, stb.) Szóval lehet hogy a carbonnál a legnagyobb felbontással megy, de a grafikai beállítások ki vannak kapcsolva, az U2-nél meg minden bevan, és max felbonással megy. Látom a vidkarid nem mai már, lehet hogy nem bírja annyira. Vagy ha korábban nem csinálta ezt az U2, akkor esetleg telepítsd újra. Megpróbálhatod azt is, hogy a legfrissebb drivert felteszed, bár kisebb az esélye, hogy ez lenne a baj, de nyugodtan felteheted.

Chaos Anno Domini

Dudu Tekh
Mitol van az hogy az undgnd 2 szaggat fullon, meg a most wanted maxon, carbon maxon a megengedettel megy???
mit tegyek hogy undgnd2 is menyen fullon???

zvaragabor
Pedig engem is zavart, hogy felpakoltam a cuccokkal, meglett a 10-es rating, de utánna még egy jónéhány faszább dolgot is fel tudtam tenni rá, amivel kapott volna még néhány pontot.

Chaos Anno Domini

zvaragabor
10-es vizuál rétingnél nincs magasabb.

Chaos Anno Domini

10.0-ás visual ratingot elértem. nincs tovább?? mert már nem akar tovább nõni, pedig nõhetne.
akyyy
nah jól van sikerült vhogy, nemtom hogy, megkaptam az sms-t, hogy végigvittem de még csak 86%-nál vok:S

meg van egy csomó, extreme csomag, ami lakat alatt van, pedig azt irta feloldott mindent...cöh..

de megnézem hátha van róla már valami info, biztos van:)

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

akyyy
help. most volt egy olyan versenyem, nemtom ki ellen majdnem az egész városba, 5 körön keresztül, majd a végén a videóba új királyt üdvözöltek. aztán hibát észlelt és leált.
jó, máskor is elõfordult, újra belépek, szerencsére ahogy láttam, elmentette, de amint betöltené az állást, hibát észlel, ezért leál. Valaki légyszi segítsen:( 86%nál jártam

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

ffxi
Itt tudnak segíteni.

Fákjúal!

zvaragabor
Én nem tok segíteni, nekem is csak ennyi volt. Nem igazán értek hozzá. Talán valaki hozzáértõbb tud itt segíteni.

Chaos Anno Domini

csáó!!lehet ezzel hamachival nyomni?mert próbálkozunk de nem jön össze.csak connecting to lobby van oszt ennyi!!

H E L P ! !
zvaragabor
Ha a 3-as stage-en vagy, akkor 3 outrun gyõzelem után választhatsz egy perfomance unique felszerelést(Engine, Transmission, vagy Tires). Érdemes megcsinálni, és vagy az Engine-t, vagy a Tires-t feltenni, de inkább az Engine-t. Ennyivel is nagyobb az esélyed.

Chaos Anno Domini

zvaragabor
Minél közelebb vagy a korláthoz, vagy a falhoz, annál több pontot kapsz. Ezen túl próbáld meg minél kevesebbszer abbahagyni a csúszást(amíg kapod a pontot), mert minél tovább csinálod, annál nagyobb lesz a szorzó. Ha könnyen kipörög, akkor próbálj ugy fékezgetni, hogy megnyomod eccer a shiftet a kanyar elõtt hogy befarolj, és utánna a jobbra balrával még kormányozz rá. Minél gyorsabban mész, és ugy farolsz, akkor annál nagyobb pontot kapsz, de gondolom ezt tudod. Próbálj meg olyan ideális szakaszt követni a kanyarnál, hogy miután bekanyarodsz, ne kelljen lefékezni, lelassulni, hanem tovább tudj menni. Kb ennyi jutott az eszembe per pill, de gyakorlással, és ismétlésekkel úgy is sikerülni fog. Sok szerecsét!

Chaos Anno Domini

eddig még csak 3 "nyílt" driftem volt, abból 2-õt éppenhogycsak sikerült abszolválnom. a stage 3-on már csak ez az egy szem van, de sehogy se jön össze. sokkal nehezebb, mint a "zárt" drift. esetleg van valami javaslatotok hozzá? jelenleg egy audi tt-vel vagyok, annyira érzékeny, hogy állandóan körbefordulok. nagyon oda kell figyelni. próbáltam a korábbi autóimmal is, azok nem pörögnek ki olyan könnyen, de ott meg az elérendõ pontszám magas.
magyon egyszerü, mivel mentés visszatételt keresed, ezért beirod, hogy mentés, vagy régi mentés.

de FAQ ban a legegyszerübb megtalálni.
kimásoltam neked:

Kérdés: El akarom rakni a mentéseim, nehogy valami bajuk essen. Hol vannak ezek?
Válasz: Itt: <systemroot>\Documents and Settings\<username>\Local Settings\Application Data\NFS Underground 2 (és tedd láthatóvá a rejtett fájlokat. Ha be akarod rakni a mentést, akkor ugyan ide kell bemásolnod)

Mindig légy önmagad, kivéve ha lehetsz Batman. Akkor inkább legyél mindig Batman.

zvaragabor
Már hogy ha a FAQ-ot nézed

Chaos Anno Domini

zvaragabor
Az csak egy FAQ. ne hogy már ne bírd végigolvasni, és megkeresni a kérdésedre a választ.

Chaos Anno Domini

és mijen ki fejezélles keressem???????
FAQ, keresõ

Mindig légy önmagad, kivéve ha lehetsz Batman. Akkor inkább legyél mindig Batman.

csátok

az NFS U2-õbe hogy kell be tenni a széveket????
zvaragabor
-Elsõ kérdésre nem nagyon tok mit mondani, lehet hogy bug. Esetleg a World Map-ban megcsináltad közben?

-Másik boltba nézd meg.

Chaos Anno Domini

miért van az, hogy a térképen a versenyek változnak? pl egyik alkalommal az airporton 2 drag van, másik alkalommal már csak 1, holott nem is jártam arra.

másik dolog: megnyertem egy versenyt, kiírja, hogy jött új ECU (ez lenne már a 3. szintû), utána megnyerek még egy útbaesõ versenyt, azt megyek a performance shopba, ott meg nuku ECu. miért?
zvaragabor
Mivel ott van a 4. hely üresen, ezért bármeik autóval elmehetsz megvenni a TT-t, mert ilyenkor az az üres helyre kerül, és a többi autód megmarad, a car selectnél minden tuninggal.

Chaos Anno Domini