Need for Speed Underground 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tomas10
http://m0001.gamecopyworld.com/games/pc_nfs_underground_2.shtml#NFS:%20Underground%202%20SAVEGAME itt van a mentések

p.4 1.60 ghz proci 512 mb ram ati readon 9550 128 mb videókártya

tomas10
ja én most játszok vele és király ez a játék pedig már régi

tomas10
nekem olyan 22% körül van

HI all?
Szeretnék megkérni vkit hogy akinek van olyan 35-40%körüli mentése ahol még nem lettek megszerezve a + cuccok az legyen olyan szíves és küdje el a
[email protected]
KÖSZÖNÖM
Hi!Aki akar U2 õzni hamachin az vegyen fel MSN re:[email protected]
Ez után majd mondom a többit!Jah és ha lanban akarsz játszani akkor nyisd meg az U2 õ mappáját és a server.cfg-t társítsd notepaddal és a legalsó sort töröld ki(amiben az IP is van)
Iceman2007
Akármilyen játékot játszanék direct ip-n keresztül mindig kell hamachi?

zvaragabor
Azonos verziószámú a 2 játék? Tegyétek fel mind2-re az 1.2-es patch-et. Ha ezután sem megy, akkor sanálom de nem tudom. Én még soha nem játszottam lanban.

Chaos Anno Domini

kissadamvikt
miért nem tok lanba menni tesómmal??? 4 gép van itthon +rooter mindegyik rá van kötve a svicsre cs vel todunk menni hálóba nfsu2 vel meg megcsinálom a szervert tesóm látja csatlakozik belép a társalgóba de ott nem látja a szervert csak azt h létrehozott játék 1 online játékosok 2 hamachival is próbáltuk azzal is ez van de most wabteddel se tudtunk! a rooterrel lesz a gond vagy valahol máshol????

AMD Athlon X2 4800+ 3.00 GHZ, ASUS M2N-SLI, 2x2Gb DDR800 Kingmax, MSI GeForce 8800GTS 320Mb, Samsung 250Gb, Windows 7 x64

zvaragabor
nincsenek jardok.

Chaos Anno Domini

Kongy
nincs meg a gém,de gondolom nincsenek benne rendõrök...

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

nfs world
szerintem pc 4ever
nem vágom mé jo konzol vváááááááááááááááá
most azt fogjátok mondani hogy arra adnak ki egy csomo dolgot tom
de azért hogy pl. jáccak a gta:vcs vel nem akarok egy szaros ps2 venni százért ami nálam nagy szó mert nagy gta fan vok....namind1

tomas10
én ma veszem meg

edikee
sziasztok ! hamachival játszik még valaki ? :) ha igen akkor tudtok nekem mondani servernevet és jelszót ? (még uj vagyok benne )

zvaragabor
Ha nem eredeti akkor azért. Ebben az esetben marad a LAN a haverokkal neten keresztül a HAMACHI segítségével.

Ha eredeti, akkor esetleg próbáld meg az 1.2-es peccs telepítése, majd crackelése után. Ha így sem megy, akkor talán azért nem, mert megszûnt az EA U2-es szervere, bár nem biztos, nem tom pontosan.

Chaos Anno Domini

Iceman2007
Miért nem lehet a neten játszani vele?Mindig azt írja ki hogy connection lobby utána tölt és kiírja hogy a kapcsolat nem jtt létre!!!!!!!!!Mi lehet a baj?

zvaragabor
Nem hiszem, hogy a felbontás miatt lenne, de kipróbálhatod, hogy lejjebb veszed , és úgy. Régen nekem is volt ilyen baja, bár nekem csak 5 körönként dobott ki. :) Esetleg telepítsd újra.

Egyéb ötleteket a probléma megoldására szeretettel várunk másoktól, engem is érdekel, hogy ilyenkor mi baja lehet. Hátha valaki tudja. :)

Chaos Anno Domini

Peck
Vááááá,elõvettem nosztalgiázni,erre most 3 körönként hiba üzivel kilép a winfos.....mi lehet a problem? (WIN XP-Home (nem crackelt),Gép meg Dual core,4gb ram,7600GS SLI....xal nem hisxem hogy ez a baj....felbontás lehet baj? mert 15xxx1024 be megy

TDU Nick: SemiR_HUN LFS Nick: Fiat Tipo 2.0GT 16V Fiat Tipo 1.4 Fire AGT&Aprilia SR50 Owner :)

Tekken5
Pedig az jó dolg. Fõleg a PS2... :) :D

zvaragabor
PC :)
nincs konzolom

Chaos Anno Domini

Tekken5
Köszi! :D Ti PC-n nyomjátok? Mert én nem :D

zvaragabor
23 van alapból benne, amit megvehetsz.
Ezeken kívül van még 2 autó az amerikai verzióból, amit bele tudsz rakni (peugeot 106 és Vauxhall(opel) corsa)

Chaos Anno Domini

Tekken5
Kérem válaszoljon valaki :D
Mennyi autót lehet összesen megnyitni?
Köszönöm. :D

Boconadi
hamacsit már próbáltuk, csak azt elfelejtettem leírni. Ugyan ez történt.

Kár, tehát maradok a singlenél. :P
zvaragabor
Hát nem tudom, nekem sincs meg eredetiben, de még életemben nem lanoztam sehogy. :) Gittel és hamachival egyszer próbálkoztam, de ugyan ez volt.
Viszont javasolnám, hogy próbáljátok ki a HAMACHIT. Sokkal többen használják, sokkal könnyebb használni.
És fontos, hogy mindkét félnek ugyan az a verziószámú nfsu2 legyen. (1.2)

Chaos Anno Domini

Boconadi
már megvan. :P

Õõõ most az a helyzet hogy próbálnánk multiban játszani. Megcsináltam/tuk azokat a dolgokat amik a faq-ban voltak. Git-et letöltöttük bekonfigoltuk stb.. Nos, belépünk a játékba, én hostolok, mivel én csináltam a hostot a git-ben is. Õ meglátja a hostomat, ugye beírja a nevét aztán neki csak annyi jön be hogy "connecting to Lobby..." és semmit nem csinál. Ha több idõt vár, kiírja hogy nem sikerült csatlakozni, ellenõrizze a kábelt, cöcöcö. Én, mint host még kocsit is tudtam választani, meg csinálni versenyt, csak nem tudott becsatlakozni. Mi lehet a baja? Gondolom már másnak is volt ilyen problémája.

Esetleg számít hogy kinek milyen a profilja? megpróbáltuk úgy is hogy mind2-en alap profillal.

Most gondolom haragszotok hogy nem olvasok vissza, csak havernak mennie kell és sürget hogy oldjam már meg, meg ilyenek... :S Ezért rátok hivatkoztam.
zvaragabor

Chaos Anno Domini

cicai
<#nyes>

De a pénztõl 20 nõbõl 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nõbõl 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-bõl 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt

Boconadi
ea.com -ról letöltöttem valami patch-et, mert a faq-ban levõ link nem él. Az jó? mert nincs crack-em hozzá és msot nem tom elindítani mert kéri a cd-t.
Tekken5
LOL! :D

zvaragabor
Tedd fel az 1.2-es peccset. Ha ezután sem jó, akkor elképzelhetõ, hogy nincs már U2 játékszerver.

cicai: a tuningolandó kocsival menyj el egy sötétkék lámpafénnyel jelölt boltba, és ott tudsz motorikusan tuningolni, zöld lámpafénnyel jelölt helyen külsõt tuningolni, piros lámpafénnyel jelölt helyen festeni matricázni, sárga lampafénnyel jelölt helyen egyéb finomságokat felszerelni. bent a boltban rámész a kiválasztott elemre, és ENTER.

Chaos Anno Domini

underground2
Tud valaki segíteni, mert hogy eredeti a játék és nem enged fel multiba már fél éve, hogy most mi a fenét csináljak?

Gigabyte GA-H61M-DS2, Core I3 2120 3,3Ghz, DDR3 1333Mhz 2x2GB KINGMAX RAM,Sapphire Radeon HD5670 GDDR5 512MB TDU Nick: Trabanthun

cicai
Sziasztok
hogyan tudok tuningolni?

De a pénztõl 20 nõbõl 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nõbõl 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-bõl 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt

ok kösz
nfs world
amikor bejön a press enter
egyébként szerintem fölösleges kodokat használni kezdöknek is

helló meg tudja mondani nekem valaki hogy ha szedek le kódokat azt hova írjam be? kösz elõre is
zvaragabor
törölt hozzászólás

Chaos Anno Domini

nfs world
nemtom feltolteni mert igy is 49kb

zvaragabor
Mert bmp-ben akarod elmenteni. Amikor rámész a mentés-re, elõjön az ablak hogy milyen néven, és hova akarod menteni, ott az alsó lenyitható sorban válaszd ki a jpg-t, és úgy mentsd el

Chaos Anno Domini

nfs world
1 mb -nál nem akar kisebb lenni a képem!

nfs world
thanks!

zvaragabor
A grafikai beállításokban kikapcsoltam a BLUR (elmosódás) effektet, meg még sok más effektet is, mert nem egy csúcs videókártyám van, és így jobb, nem szaggat annyira. :)

Jah én is találtam már jónéhány hibát a játékban. némelyik feltûnõ. :)

Én a képeket a Prt Scr gombbal készítek, amit bemásolok például a Paint-be, és elmentem.

Chaos Anno Domini

nfs world
neked hogyhogy nem mosodik el a kép ekkora sebességgel?
egyébként van a játékba egy pár hiba:rx8-cal mentem 378-at
ugyanugy 370 -et birtam 350z-vel és a sebességcsik nagyobb mint az rx8-é.
(lehethogy én vagyok béna.)<#szomoru1>
neked hova teszi a képeket amit game közben csinálsz?

zvaragabor
Nem drag versenyen mentem, egyszerûen csak a városban száguldoztam magamban :) 350z volt alattam.

Chaos Anno Domini

nfs world
milyen kocsival mentél?
nekem egy drag pályán 378 volt de nemtom h rx8 vagy 350z volt a kocsim.

zvaragabor
Nekem 372 km/h a max mindenféle bug, trainer, csalás nélkül.

Chaos Anno Domini

nfs world
én meg ma szettem le egy trainert aztán elökaptam egy egy max tuning 350z - t...

zoli122
eccerûen... BUG volt elhalattam ott a kanyarba egy kocsi mellet és valahogyan felugrott a sebesség :S

-> Erõ izom csupa izom minden reggel kokszot iszom!!! -> Intel Pentium IV, 3.6Ghz, 2Gb RAM, Galaxy Geforce 7900GT 256MB, 500GB HDD

nfs world
hogy mentél te 511-et?

zoli122
azt meg hogy?

-> Erõ izom csupa izom minden reggel kokszot iszom!!! -> Intel Pentium IV, 3.6Ghz, 2Gb RAM, Galaxy Geforce 7900GT 256MB, 500GB HDD

nfs world
de szar!nekem 609.