14991
-
cheatman #14471 Szevasz! Nem, csak lépj ki és indítsd el újra! Nekem is ilyen volt! -
#14470 Sziasztok!
Tényleg ilyen a grafika max grafón?
-
#14469 tényleg olyan qrva nehéz 9 hsz-t visszaolvasni? -
#14468 mennyi URL teljesítése után kapom meg a Ford Mustangot? -
#14467 hi all
most akarom megvenni a játékot (internetes többjátékos mod miatt) eddig másoltba volt meg..azt szeretném kérdezni hogy mivel már igen régi játék hogy van-e még server??és ha van akkor hány...?? -
#14466 ez igaz de mondjuk a % is számít és úgy értem ha megjelenik 1 RL azonnal mész utána következő ritkán van hogy egyszerre 2 de még is nem tudnátok listát vagy igazán a Ford Mustang GT érdekelne mert rég óta játszok a játékkal 1x igen 1x nem azt vagy előről kezdem vagy gépet kel lújra tenni saveket le törlöm mindig valami közbe szól 1x akaropm rendesen végig vinni! -
#14465 szerintem attól is függ, hogy milyen sorrendben nyered meg a versenyeket
ffxi, köszi -
#14464 Van koma, akinek megvan eredetibe, asszodja állandóan jácik online-on. Szal már nem is érdekli a single részét. Kiakasztotta :) -
#14463 Fiúk letudnátok írni hogy a játék közbe hogyan miylen sorrrendbe kapom meg az autókat!? PLS! -
#14462 és mennyien vannak, sok, pár, kevesen, ilyesmi? -
#14461 persze! -
#14460 És hogy működik online? AI-k helyett humanok mászkálnak a városban akiket ki lehet hívni? Autótuning stb ? -
#14459 Sztem még állja a helyét ez a game. Ismeretségi körömbe szídják a MW-t és inkább ezt jácák LAN-on ill. online-on. -
#14458 játszák ezt még egyáltalán? -
#14457 Semmit, kell egy ASE vagy Xfire és kész. -
#14456 Igen és aztán mit kell neten csinálni hogy tudjak jácani? -
#14455 Megveszed eredetibe :) -
#14454 Helloztok nfsu2-öt hogy lehet neten jácani?? -
civic4ever #14453 csÁ
aki akar jöjjön játszani
név:nfsu2(hun07)
jelszó:password -
bad boy 2 #14452 most jó minden demonal muxk a játék amugy csAK AZÉRT RAKTAM FEL MEGINT MERT EGYSZER MEGVOLT PS2-re is és csak az autok miat tettem fel megint meg a turbo sziszegésért de ugye szedtem egy mentést is azt hol tudom erakni a faq-banvan egy segitség erre vatkozolag de em használ a segitséget köszi elöreis hello . -
#14451 ilyen már nekem is volt ujraraktam a gépet(persze nem ezért) és nem volt semmi baja -
bad boy 2 #14450 sziasztok sos-be kellene . elepitem a gamet az első cd simán fel megy de a második inditásánál azt irja ki hogy please insert the correct cd-rom, select ok and restart application ilyenlor mit csináljak köszi elöre i . -
#14449 hellosztok már 4szer átvittem a játékot de még mindig nemtom:lehet eladni kocsit? -
#14448 köxöönöm megprobálom
-
#14447 Geri777:Sziasztok az utolso szakasz elöt vagyok és mindent megcsináltam és nincsen uj verseny és a szakaszt se nyitota meg miért mit csinájak?
-Szerintem próbálj meg elrejtett versenyeket keresni,vagy üzenetet,és akkor talán beadja a "csillagos"versenyt -
#14446 Sziasztok az utolso szakasz elöt vagyok és mindent megcsináltam és nincsen uj verseny és a szakaszt se nyitota meg miért mit csinájak? -
#14445 Sziasztok van 1 karierem már 6 xora visszem végig de szerték 1 unlockert amivel designosabbá tudnám teni az auto elöre is köszöönm
-
n3whous3 #14444 Akkor adj IP címet, vagy fazs tudja mit ahol jáccol lécciléccilécci -
mazlista #14443 én most online-n játszok de még nem tom nagyon használni:D
-
n3whous3 #14442 Remélem nem baj, hogy kérdezem, remélem nem ismétlés :D
Szóval ezen a szaron kívül, amit leírtam alul... Hogy tudtok online nyomulni? Mert azt hiszem már tavaly beoffoltatták a hivatalos szervert és hát nincs kivel LANoznom...
Valaki nem szokott itt online játszani vele? Ha igen szóljatok, beszállnék szívesen -
n3whous3 #14441 Pont most találtam egy progit, amivel (kicsit körülményesen, de) NETEN keresztül lehet "LAN" kapcsolatot csinálni...
Itten például -
Direkt0x #14440 sztem próbálj + betenni 1 másik mentést, vagy ilyesmi.
talán akk jó, de nem mondom biztosra. -
Direkt0x #14439 hi all
kellene nekem, 1 olyan progi amivel lehet játszani multiba az NFSU2-t, de olyan kellene amihez van magyar leirás, vagy valaki segitene beállitani.
(valami LAN-progire gondolok)
THX -
#14438 Talán haldoklik a renxered. -
#14437 Nah...Sehol senki??
Valaki Pls Help!! -
#14436 Sziasztok!
Előkotortam a lemezeim közül az NFS U2-t,gondoltam,hogy nosztalgiázom kicsit!Régebben emlékszem nem volt gondom vele,most viszont sajna van!
Valamiért szinte minden egyes mentéskor,kilép a játékból!Fogalmam sincs mitől lehet ez,mivel régebben nem volt ilyen gondom vele!
Valakinek valami ötlet,hogy mitől csinálja?Már feltettem hozzá az 1.2es patchet is,azzal is ugyanez a szitu!Nagyon idegesítő,hogy minden egyes verseny után,vagy tuningolások után,mikor menteni kellene,fogja magát,és kilép!Már kikapcsoltam az automaata mentést is,hátha amiatt csinálja,de sajna ugyanez a helyzet!
Várom a segítségeteket! (Már ha valaki még játszik ezzel a játékkal...)
Köszönöm!Csaba -
zord01 #14435 Hmm! Kicsit utána olvasgattam a fórumban és megtaláltam a választ a #14220
hozzászólásnál
Akit érdekel:
"A nagy kasztnit csak akkor kapod meg, ha az egyik kocsival(vagy akár többel is) nyomsz 11 outrun győzelmet az 5-ös szinten. de mivel már én végigjátszottam, így már több széles kasztnit nem tucc szerezni, egyedül a civicen van wide body, mert azzal vittem végig." -
zord01 #14434 Üdv!
Egy kérdésem lenne. Végigvittem a játékot, legyőztem a főgonoszt, és a játék kiírta, hogy minden tiltás fel lett oldva, és mindent meg tudok venni.
Ez majdnem igaz is, azonbana wide body kitt (magyar verzióban széles kasztni) még mindíg lakatos, és sehogy nem tom megvenni.
Mi a megoldás? Előre is köszi!
Kenworth: abár nemtom mi az a 100as mentés, de a mentéseket általában a C:\Documents and Settings\(gépnév)\Local Settings\Application Data\NFS Underground 2 alát kell másolni -
Jacket01 #14433 Sziasztok.
Tudnátok segiteni hogy a garázsba hogy tudom átvenni a sponzor autót mert sehogy se sikerül.
Előre is köszi.
-
Kenworth #14432 Neten keresztül hogyan kell játszani?
Szomszéd sráccal akarok, és a LAN-t választottuk.
Valaki leirná nekem részletessen?