Need for Speed Underground 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
p.4 1.60 ghz proci 512 mb ram ati readon 9550 128 mb videókártya
Szeretnék megkérni vkit hogy akinek van olyan 35-40%körüli mentése ahol még nem lettek megszerezve a + cuccok az legyen olyan szíves és küdje el a
[email protected]
KÖSZÖNÖM
Ez után majd mondom a többit!Jah és ha lanban akarsz játszani akkor nyisd meg az U2 õ mappáját és a server.cfg-t társítsd notepaddal és a legalsó sort töröld ki(amiben az IP is van)
Chaos Anno Domini
AMD Athlon X2 4800+ 3.00 GHZ, ASUS M2N-SLI, 2x2Gb DDR800 Kingmax, MSI GeForce 8800GTS 320Mb, Samsung 250Gb, Windows 7 x64
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
nem vágom mé jo konzol vváááááááááááááááá
most azt fogjátok mondani hogy arra adnak ki egy csomo dolgot tom
de azért hogy pl. jáccak a gta:vcs vel nem akarok egy szaros ps2 venni százért ami nálam nagy szó mert nagy gta fan vok....namind1
Ha eredeti, akkor esetleg próbáld meg az 1.2-es peccs telepítése, majd crackelése után. Ha így sem megy, akkor talán azért nem, mert megszûnt az EA U2-es szervere, bár nem biztos, nem tom pontosan.
Chaos Anno Domini
Egyéb ötleteket a probléma megoldására szeretettel várunk másoktól, engem is érdekel, hogy ilyenkor mi baja lehet. Hátha valaki tudja. :)
Chaos Anno Domini
TDU Nick: SemiR_HUN LFS Nick: Fiat Tipo 2.0GT 16V Fiat Tipo 1.4 Fire AGT&Aprilia SR50 Owner :)
Ezeken kívül van még 2 autó az amerikai verzióból, amit bele tudsz rakni (peugeot 106 és Vauxhall(opel) corsa)
Chaos Anno Domini
Kár, tehát maradok a singlenél. :P
Viszont javasolnám, hogy próbáljátok ki a HAMACHIT. Sokkal többen használják, sokkal könnyebb használni.
És fontos, hogy mindkét félnek ugyan az a verziószámú nfsu2 legyen. (1.2)
Chaos Anno Domini
Õõõ most az a helyzet hogy próbálnánk multiban játszani. Megcsináltam/tuk azokat a dolgokat amik a faq-ban voltak. Git-et letöltöttük bekonfigoltuk stb.. Nos, belépünk a játékba, én hostolok, mivel én csináltam a hostot a git-ben is. Õ meglátja a hostomat, ugye beírja a nevét aztán neki csak annyi jön be hogy "connecting to Lobby..." és semmit nem csinál. Ha több idõt vár, kiírja hogy nem sikerült csatlakozni, ellenõrizze a kábelt, cöcöcö. Én, mint host még kocsit is tudtam választani, meg csinálni versenyt, csak nem tudott becsatlakozni. Mi lehet a baja? Gondolom már másnak is volt ilyen problémája.
Esetleg számít hogy kinek milyen a profilja? megpróbáltuk úgy is hogy mind2-en alap profillal.
Most gondolom haragszotok hogy nem olvasok vissza, csak havernak mennie kell és sürget hogy oldjam már meg, meg ilyenek... :S Ezért rátok hivatkoztam.
De a pénztõl 20 nõbõl 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nõbõl 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-bõl 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt
cicai: a tuningolandó kocsival menyj el egy sötétkék lámpafénnyel jelölt boltba, és ott tudsz motorikusan tuningolni, zöld lámpafénnyel jelölt helyen külsõt tuningolni, piros lámpafénnyel jelölt helyen festeni matricázni, sárga lampafénnyel jelölt helyen egyéb finomságokat felszerelni. bent a boltban rámész a kiválasztott elemre, és ENTER.
Chaos Anno Domini
Gigabyte GA-H61M-DS2, Core I3 2120 3,3Ghz, DDR3 1333Mhz 2x2GB KINGMAX RAM,Sapphire Radeon HD5670 GDDR5 512MB TDU Nick: Trabanthun
hogyan tudok tuningolni?
De a pénztõl 20 nõbõl 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nõbõl 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-bõl 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt
egyébként szerintem fölösleges kodokat használni kezdöknek is
Chaos Anno Domini
Jah én is találtam már jónéhány hibát a játékban. némelyik feltûnõ. :)
Én a képeket a Prt Scr gombbal készítek, amit bemásolok például a Paint-be, és elmentem.
Chaos Anno Domini
egyébként van a játékba egy pár hiba:rx8-cal mentem 378-at
ugyanugy 370 -et birtam 350z-vel és a sebességcsik nagyobb mint az rx8-é.
(lehethogy én vagyok béna.)<#szomoru1>#szomoru1>
neked hova teszi a képeket amit game közben csinálsz?
Chaos Anno Domini
nekem egy drag pályán 378 volt de nemtom h rx8 vagy 350z volt a kocsim.
-> Erõ izom csupa izom minden reggel kokszot iszom!!! -> Intel Pentium IV, 3.6Ghz, 2Gb RAM, Galaxy Geforce 7900GT 256MB, 500GB HDD
-> Erõ izom csupa izom minden reggel kokszot iszom!!! -> Intel Pentium IV, 3.6Ghz, 2Gb RAM, Galaxy Geforce 7900GT 256MB, 500GB HDD