Need for Speed Underground 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ha kiirom az iso-t cd-re akkor aztmondja a norton,hogy virusos a cd!
Errol tudtok valamit?

Laciiiiiii
köszi..akkor máár értem h. miért vannak olyan verdák már!eddig én szinte csak drag drift curcuit streetx eket nyomtam..akkor ráállok az URL ekre😊)))

ABIT NF-7(-S) V2.0 || AMD BARTON 2.5+ || 2X512 DDR 400 + 1X1024 DDR 400|| ATI 9000 SERIES || 80+30 GB HDD ||

I.C.ram
Nem. Általában az URL versenyek után kapsz új verdákat.
szvsz nem kell 1024-en nyomatni
meg ha még fennt van a demó nézd meg a beállításokat
majd amikó végeztál lépj ki a játékból majd vissza.
nekem így mûködött

I.C.ram
Indítsd újra a játékot. Nekem ez bejött.
Laciiiiiii
Öh..volna 1 kérdésem😊 minden autot ujra kell tuningolni?és velük kell versenyezni,és csak utánna kapok uj verdát??

ABIT NF-7(-S) V2.0 || AMD BARTON 2.5+ || 2X512 DDR 400 + 1X1024 DDR 400|| ATI 9000 SERIES || 80+30 GB HDD ||

Narancs
Hell!
Kéne egy segítség srácok!
NFSU2 -nél ha legmagasabb a részletességi szint, akkor nincs kép.
Ez a bug a demónál is volt, leljebb kellett venni és jó volt.
DE!
A teljes verziónál baromi ronda a kép! Nagyon zavaró, lécci segítsetek!
Az FAQ ban leírtakat kipróbáltam, de nem segítettek...😞((
1024*758 (bármelyik detail level...)

Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!

I.C.ram
Erre valaki gyorsan választ pls, mert szeretném már lecserélni a Hyundaiomat 😊

Azt sem értem, hogy minek lehet leszedegetni a felniket pl, ha nem lehet másik autóra átrakni! Lehet egyáltalán valahogyan átpakolgatni a tuningokat, vagy eladni?
[oLe]
faq
DJ Skyline
hy...srácok help plíz!
nincs egy gramm versenyem se,outun is megvolt egy csomó...mindíg telefonál egy srác hogy Beacon Hillbe van valami akció de nem tudja pontosan hol...nem találok semmi jelet,semmit..aki továbbjutott és tudja az plíz help...THX!!!

ÉS MINDEGYIK kérdés
I.C.ram
A feltuningolt autókat nem lehet valahogy pénzzé tenni?

Elég idegesítõ, hogy minden új autót új pénzbõl, újra fel kell tuninolnom 😞
Hi! Bocs, hogy nem olvasok vissza! Lehet, hogy már kérdezték: van vmi progi arra, hogy mp3-akat tudjak berakni zenének?
hm.. van 2 sponzorom, szal 3 kocsim lehet, milyet erdemes valasztani?? 1 telepjaro kell mindenkép?? +1 sima kocsi mellé? vagy lehet 2 sima verseny auto is ?? PLS

Foszfor - jo arc :o)

Laciiiiiii
basszus..ti hol jártok??Miota jáccotok?? nekem még csak ilyen corollám van!!MIkor jön a többi??<#falbav><#confused><#nemtudom>

sziasztok
hogy tudok online jatszani a haverokkal?
segitsetek please!

Tibor
ha 250 üzenetet nézel 1 oldalon

PSN ID: ExuP69 (USA); SKorp10 (UK)

Tibor
csak 32

balintka
Hogyan tudom megnézni, hogy hány százaléknál tartok? Kösz

meglesz még ma az a 100 oldal telirva!

MY LIFE IS KING MY SITE IS SHIT http://www.hroland.atw.hu/ MX440,ABIT SA7,640mb ram,P4

98 oldalon tartunk!

MY LIFE IS KING MY SITE IS SHIT http://www.hroland.atw.hu/ MX440,ABIT SA7,640mb ram,P4

traXion
nah, megoldótott, kicseréltem egy egy éves catalystra 😄

Tibor
neked megvan IMYke frapsje?

RelakSfromhome

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

balintka
Hogyan tudom megnézni, hogy hány százaléknál tartok?
Kösz

McGrady
hé ha nem vetted volna észre akkor mosmá nemabba a korba vagyunk h 1 pentium 2-es gép elviszi az összes rohadt játékot....

Kuss!-magyarázta.

Tibor
adnál 1 mûködõ fraps 2.33 regisztrált linket?PLZ

hi! már ott tartok hogy már vehetek mustang gt-t meg rx-7-est és most nyomtam le vagy 5 url-t a reptéren, de elfogytak a küldetések. Olvastam a faq-ban, hogy nyomjak pár outrunt, na de mennyit? mer már nyomtam 1 párat, nem hiszem hogy vége lenne a game-nek mer még egy csomó part unlocked😊 mit tegyek, nyomjam tovább az outrunokat?

Energiatakarékosságból. - 40 Vödör sóderb?l -

Hello!

Hol tudok az autókra venni optikai tuning felszereléseket? A gps-en jelzett boltokban nem találok semmit. SMS-ben kaptam hogy valamilyen bodyshopban lehet venni, de olyat nem találok.
RelakSfromhome
Csináltam egy kis ugrálós videót a mátixos Cadillac-el. Érdekel valakit? 😊

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

SiSkO
9600 xt-n 1024*768-ban szépen megy.Majdnem minden maxon csak ha nagy a füst akkor röccen be.

bazza
Köszi, akkor keresgélem...😄D

\"Cum Deo pro patria et libertate!\"

Elvileg sms-ben meg kellett volna kapjad az infót, hogy merrefelé található. Ha jól emlékszem, egy nagy piros fény jelzi (mint ahogy az összes shopot nagy színes fény jelez 😊). Keresgélni kell, most így fejbõl nem vágom, hol is van. Talán hotel plaza districtben?

http://www.mobilize.hu - miért is állnál meg?

bazza
Hali!
Most játszottam kb. 2 órát, civic-el tolom, de sehol se találom a paint shop-ot. Van egyáltalán ilyen? Vagy hol lehet festeni? Megnéztem a FAQ-ot, de nem találtam meg benne a választ, esetleg vissza kéne olvasnom? Ha egyszerû akkor plz írjatok!

\"Cum Deo pro patria et libertate!\"

Beniboy
hogy lehet autót eladni?
Tibor
a városban nem minden versenyt jelölnek meg néhány eldugott helyen van meg kell találnod azokat és megcsinálni

már nem tudom tuningolni tovább

nyomjal outrunokat vagy pedig a kocsit kell tovabb tuningolni mer nem uti meg a szintet a csillagjai

Tibor
regisztrált

Tibor
kinek van meg az imy frapsje?
akinek megvan az privizzen rám mert kéne

Hmuda
Látom te si szereted a "bugmentes" játékokat. 😄

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

fitutufi
vegyé vissza a nagy képekkel meg a falsch poénjaiddal !
nem veszed észre magad ? <#lama><#lama><#lama><#duhos2>

Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^

rezsofiz
Ja akkor ok : )

sazl : c

rezsofiz
És van fenn mellette bármilyen más(Alcohol, Clone, Nero )? Mert azok bekavarhatnak sztem.

sazl : c

Srácok hogy kapok új küldetéseket,megcsináltam minden feladatot és nek kapok ujjakat?

És MÜXIK!!!Kirtam a 2.CD-t és benne volt a E Meghajtóban és nem is kérte 😊 thx a sgetiséget mindenkinek!<#taps><#worship><#eljen>

lol van hummerem 😄 mikor jon be az AUDI???

Foszfor - jo arc :o)

Perba: A blank.vp6 a 2-es CD-n van egy 2kb -os fajlocska. Lehet az hibas. Amugy kerte-e hogy tedd be a 2es CD-t?
hát igen... 😊 akkor várok még...
Hát sztem pár napon belül fent lesz warezon a Soundtrackje,de ha nem akarsz addig várni vedd fel vlmi Recorderrel,csak nem éppen jó minõsége lesz...