Need for Speed Underground 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Foszfor - jo arc :o)
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
Sztem szar drájvereket pakolnak föl!😛
Wow, de nosztalgikus olvasgatni a 18 évvel ezelőtti agymenéseket.:-) Am prohardver: M0Dair
Wow, de nosztalgikus olvasgatni a 18 évvel ezelőtti agymenéseket.:-) Am prohardver: M0Dair
Így nincs értelme a gémnek!😛
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
ahogy elindítottam kapásból elhánytam magam hogy max grafikán megy és ilyengusztustalanul homályosak a textúrák
ellentétben a kocsikat igen jól +csinálták
mé nem raktad át jpg-be? 😊
ma este én is lehuzom a játékot 😊
aztán beálllok mögétek a sorba 😊)))
amugy zsirul néz ki a járgány!
NOK-I beleive in the future!
Hol tudom tuningolni az autómat mármint a külsejét mert a motort meg a nitrot ezeket tudom csak a külsejét nem!!??
NOK-I beleive in the future!
Energiatakarékosságból. - 40 Vödör sóderb?l -
Have no fear of perfection - you\'ll never reach it.
Isten szeret tégedet, az egyház meg a pénzedet. -- Oi! -- 'Ember küzdj és bízva bízzál!' ..de ha nem megy, legalább engem hagyjál!
NEED FOR SPEED: UNDERGROUND 2 LANGUAGE FIX (4.44K😎
NEED FOR SPEED: UNDERGROUND 2 Unlocker
Na go!😊
Esküszöm, mindenkinek ez a baja, de nekem még soha nem volt ilyen (szerencsére)...
Nálam minden fullon megy, kivéve a Lájt trélsz, vagy mi a fasz!
Szal play!😉
crackelem a jatekot, inditanam el, es azt irja csak hogy a speed2.exe hibat eszlelt es leallt.
es ennyi nem tortenik semmi
sztetek mi a bay?
kellene a help elõre is thx akárkinek
<#kerdes>#kerdes><#lookaround>#lookaround>
Isten szeret tégedet, az egyház meg a pénzedet. -- Oi! -- 'Ember küzdj és bízva bízzál!' ..de ha nem megy, legalább engem hagyjál!
Ez kizárt dolog, mer nemtudom.
Ez kizárt dolog, mer nemtudom.
Akit érdekel a GS cikk, az írjon priv.-t. Csá.
Curtis
www.klanok.hu - Magyarország legnépszerűbb TeamSpeak szervere
narancs : 4.9-4.10es catalyst kell
hany % : T
- Az outrunok elfogynak, vagy nem? Mert a FAQ-ban azt írja hogy nem, itt viszont valaki írta hogy igen.
- Amikor szponzort választok, ott van olyan bónusz, hogy complimentary car és free car from car lot. Mi a kettõ között a különbség? Az elsõ az valami alapból tuningolt járgány, mint az elsõ részben a Lostprophets, Rob Zombie stb. car?
- Ha veszek egy új autót (lecserélem, vagy a másik mellé veszem), akkor sehogy nem lehet átmenteni rá a tuning cuccokat?
Bocs hogy nem olvasok vissza, de elvesztettem a fonalat és most hirtelen nem akarok kb. 2000 hozzászólást visszaolvasni 😊
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem