Need for Speed Underground 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

latod!! ez a baj az aszfalt... ez a hiba... netom mitol volt,nekem volt, de mar nincs, és nem raktam fel uj drivert, se semmit, ez valami bug :/ ami megoldhato valamilyen modon

Foszfor - jo arc :o)

báttyó02
Nekem sincs bajom vele,csak az aszfalt kurva ocsmány

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

CoolStuff
Nekem soha nem volt csúnya...
Sztem szar drájvereket pakolnak föl!😛

Wow, de nosztalgikus olvasgatni a 18 évvel ezelőtti agymenéseket.:-) Am prohardver: M0Dair

egyatalan nem csunya csak az elején az, nemtom nekem mar nem az, ne fikazd... csomo embernek szar, nekem is az volt mind2 gépen, de már jo vmitöl, uj carriet kezdtem, és jo lett, fogalmam nincs mitol, és jobba grafkoja az nfsu nal... csak ijen bug benne a sok kocka, csomo mebernek elmulik, de hogy hogyan, azt nemtom, nekem is eltunt!!!!!!!!!!<#ejnye1>

CoolStuff
Úgy 400Km/h körül átrepül a kocsi a falakon a tér/idõ kontínum miatt!😄

Wow, de nosztalgikus olvasgatni a 18 évvel ezelőtti agymenéseket.:-) Am prohardver: M0Dair

CoolStuff
ejej, a sok csíter!😊)

Így nincs értelme a gémnek!😛

báttyó02
Mondjuk az tény,hogy például az aszfalt olyan ocsmány,hogy az nem igaz

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

KOXX
az underground 1-nek 100x külömb volt a grafikája a kocsin kívül

KOXX
már +bocsássatok de be kell írnom hogy ennek a grafikája olyan mintha psx-rõl lenne átírva az egész táj, kurvára elkúrták
ahogy elindítottam kapásból elhánytam magam hogy max grafikán megy és ilyengusztustalanul homályosak a textúrák
ellentétben a kocsikat igen jól +csinálták

CoolStuff
Na mizu, ki hol tart?😊

😄DDDD

köff, azért bmp mert jpg-n nem laccik még ennyire sem a szélvédõ alól kijövõ nitro! 😄 érdemes leszedni!! mega.atw.hu pl.😛

az igen bmp 😄
mé nem raktad át jpg-be? 😊
ma este én is lehuzom a játékot 😊
aztán beálllok mögétek a sorba 😊)))

amugy zsirul néz ki a járgány!

nem jon be 😄D

Multimax
megyek keresgélni kösz a segítséget!<#worship>

NOK-I beleive in the future!

Multimax
ja megkell találni oksi!

Pyx
ha megtaláltad, utána kiírja

Have no fear of perfection - you\'ll never reach it.

Multimax
Azt tudom de elisolvastam az sms-t és leírta hogy hol van a bodí shop de a térképen nem jelölte be kaptam sms-t hogy lehet cserélni motor háztetõt de azt se tudom hogy hol lehet!

body shop ,zold ponttal jeloli a terkep ha nincs neked a terkepen belinkelem az enyemt ,terkep : m beture jon be ha veletlenul nem tudnad, meg tab-ot nyomogatni kell es olvasni rachel sms-eit emr az is boviti a terkepet

Multimax
Hi!
Hol tudom tuningolni az autómat mármint a külsejét mert a motort meg a nitrot ezeket tudom csak a külsejét nem!!??

ah, megvan, fel kellett tuningolni az autót 6 csillagosra és így adott 1 url-t

Energiatakarékosságból. - 40 Vödör sóderb?l -

sziasztok hogyan lehet csilagokat gyüjteni??
Pyx
lehúzod a zene hangját, és elindítasz egy winampt

Have no fear of perfection - you\'ll never reach it.

dunga
pls valaki kellene !

Isten szeret tégedet, az egyház meg a pénzedet. -- Oi! -- 'Ember küzdj és bízva bízzál!' ..de ha nem megy, legalább engem hagyjál!

DJ Skyline
aha...OK...az volt a baj hogy egy Visual tuning cucc se volt a kocsin csak egy Unique hood!😊

DJ Skyline
hihetetlen...nem találok egy versenyt se pedig már a nálam elérhetõ város 3/4-t bejártam...csak információs SMS-eket,meg 50$-at találok...mit kell csinálni még hogy továbbjussak?outrunos csókák nincsenek..1 se!

Duddits
Ezek mire jók?

NEED FOR SPEED: UNDERGROUND 2 LANGUAGE FIX (4.44K😎
NEED FOR SPEED: UNDERGROUND 2 Unlocker

CoolStuff
Az a lényeg...
Na go!😊

CoolStuff

Narancs
4.10b alapú OMEGA megoldotta a problémát...szal play!

Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!

Srácok hova rakja a mentéseket valkaki plz

CoolStuff
Egyébként nézd meg a fákjúban a banner alatt!😊

CoolStuff
Hali Narancs!
Esküszöm, mindenkinek ez a baja, de nekem még soha nem volt ilyen (szerencsére)...
Nálam minden fullon megy, kivéve a Lájt trélsz, vagy mi a fasz!
Szal play!😉

dunga
sásásá
crackelem a jatekot, inditanam el, es azt irja csak hogy a speed2.exe hibat eszlelt es leallt.
es ennyi nem tortenik semmi
sztetek mi a bay?
kellene a help elõre is thx akárkinek
<#kerdes><#lookaround>

Isten szeret tégedet, az egyház meg a pénzedet. -- Oi! -- 'Ember küzdj és bízva bízzál!' ..de ha nem megy, legalább engem hagyjál!

A C: meghajtora rakja a mentéseket?

[HUN]PAStheLoD
nemhiszem ... talán a visual bonusz vagy mi..

hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]

Nem lép tovább a játék, számít a kocsi építése? Pedig minden verseny megnyerve.

Ez kizárt dolog, mer nemtudom.

[HUN]PAStheLoD
lásd a FAQ-t itt felül

[HUN]PAStheLoD
outrunozzál

A kocsikat el lehet adni? Nincs pénzem.

Ez kizárt dolog, mer nemtudom.

Hi! Bocs, hogy nem olvasok vissza! Lehet, hogy már kérdezték: van vmi progi arra, hogy mp3-akat tudjak berakni zenének?
a kocsi megiteleseben lesz tobb csillagot ad .. hangban semmi valtozas nemlesz

Hali,

Akit érdekel a GS cikk, az írjon priv.-t. Csá.

Curtis

www.klanok.hu - Magyarország legnépszerűbb TeamSpeak szervere

ha teszünk a kocsinkba egy kis hangcuccot akkor annak lesz vmi hatása?

mentesek : faq
narancs : 4.9-4.10es catalyst kell
hany % : T

Mentéseket hova rakja?

Sadist
Csak néhány kérdésem lenne:
- Az outrunok elfogynak, vagy nem? Mert a FAQ-ban azt írja hogy nem, itt viszont valaki írta hogy igen.
- Amikor szponzort választok, ott van olyan bónusz, hogy complimentary car és free car from car lot. Mi a kettõ között a különbség? Az elsõ az valami alapból tuningolt járgány, mint az elsõ részben a Lostprophets, Rob Zombie stb. car?
- Ha veszek egy új autót (lecserélem, vagy a másik mellé veszem), akkor sehogy nem lehet átmenteni rá a tuning cuccokat?
Bocs hogy nem olvasok vissza, de elvesztettem a fonalat és most hirtelen nem akarok kb. 2000 hozzászólást visszaolvasni 😊

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Narancs
demó 1024en megy...már az ÖSSZES beállítást végigpróbálgattam ,mindent kapcsolgattam ki/be, állítgattam, AA&AF el szórakoztam, újraindítottam, de nem segített...😞((

Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!