14991

[ Garage | FAQ ]
  • markoci00
    jah már rájöttem köszönöm a választ csak egy baj van hogy senki sincs fent vgyis mindig azt irja ki hogy " A kérésre nem érkezet válasz a határidőn belül." ez azt jelenti hogy senki sincs fent ugye? van ennek egy másik megoldása ennek az interneten lévő jáccásnak? válaszotokat előre is köszönöm
  • markoci00
    Az igy pontosan mi vagy hogy lehet azzal megooldani?válaszod elöre is köszönöm
  • ffxi
    Hamachi!
  • markoci00
    vagyis ugy gondoltam hogy ugy játszani hogy neten. válaszotokat előre is köszönöm
  • markoci00
    Hello
    Valaki tudna segíteni hogy hogy tudok lan módba jáccani a játékkal?választ előre is köszönöm
  • ffxi
    Rengeteg hiba lehetőség van.
  • Raze15
    hali,
    kén egy kis help..elkezdem telepíteni a játékot,és 0 % nál kidob egy ilyen üzit.
    "A problem occurred when trying to transfer the file ´TRACKS/STREAML4RD.BUN´ from the media.Do you want to retry to copy the file, or cancel the installation? "
    ilyenkor mit kell csinálni?:)mer én nem jöttem rá.
    előre is kösz a segítséget!
  • John Cena
    Eredeti Game
  • belapeter
    hogy lehet onlyne-n játszani?
  • DriftBoy
    Csinálj egy 4 v. 5 csillag értékű autót és megkapod a DVD-t azért meg az URL-t
  • tofu
    helló én most a 2. szakaszában vok a játéknak és kéne egy DVD borító és egy URL verseny nem tudjátok hol vannak ezek????amúgy az elején vok 13%-nál utcai verseny +van de a többi nincs!!!segítség!!!!!

kép:
  • John Cena
    uygan ez és US verziós agame daemonos cuccossal!
  • Peck
    Elövettem nosztalgiázni,mert már jóideje nem gameltem vele,erre a gépemen foylamatosan lefagy....valakinek van valami tippe miért?

-Crackelt 1.2 Verzió
    -Xp Home
    -Core 2 Duo,vide kártya jó 1280x1024be maxon anitlisingel huzza 60-70fpsel

és mindig 3-4 versenynenként windows irja hogy hibát hajtott végre,elnézést kérünk bl bla ezért leáll.... van orvosság?

thx!
  • Met
    A FAQ-ban találsz térképet
  • Nortai
    Hy!

Vki segitsen, nincs térképen se body shop se se specifis shop... Több küldit se ad be és az elején tartok! World mapon sincs... Anno volt body shop is meg minden és végig vittem!De most 3x rakom ujra, patchelem meg minden de body shop és küldik meg sehol... :D vki ötlet?
  • Viktor9202
    Nme hiszem, kb 1 hónapja irtam ki, és egyszer használtam
  • ffxi
    Eljárt felettük az idő.
  • Viktor9202
    Valaki segítsen már pls. Teszem be a cd-t és nem olvassa be a meghajtó,de régebben meg beolvasta mind a 2 cd-jét.vki tud segíteni?Mostanában egyik verbatin cd-t se olvassa be
  • John Cena
    Akinek kell esetleh NFS:U2 -höz magyarosítás
  • vzoole
    Ide feldobtam pár régi videót ha érdekel valakit:

http://www.xte.hu/nicedrive/

Azt vegyétek hogy nem használtam NOS-t, mivel ez clawar-ra volt "felkészítő videó".
    (akkoriban TOP SECRET anyag... LOL)
  • vzoole
    Nekemi is, meg mindenki másnak akinek volt világrekordja...
    annak Corollája volt.
  • ffxi
    Neked vagy annak a személynek? :)
  • vzoole
    Elárulom nektek a Corolla a legjobb autó a játékban, ha a legjobb köridő a cél!

Annakidelyén volt vagy 10 pályán világrekordom vele :) (télleg)
    És természetesen az összes circuit és sprint pályán Corollája volt a legjobb időt bírtokló személynek.
  • Met
    Most mondjátok meg, hogy miért vegyek eredeti játékot.
    Loading felirat, töltöget és annyi. kb 2x vittem végig másoltal és soha nem volt ilyen gondom :)
  • cicai
    igaz:D
  • John Cena
    vegül is kinek melyik teccik:D
  • cicai
    :)
    én a civicnél maradok, ugy sincs nála ebben a játékban jobb autó:D
  • John Cena
    hát nem tom végül is kcisivel bizti jobban de eclipse is közel van hozzá
  • Met
    ma vettem meg :)
  • ffxi
    simán
  • cicai
    nekem a civic jobban kanyarodikXD
  • John Cena
    nekem is első kocsim civic volt de ezzel az eclipsel te többet tudnál!! mert össz kerekes a civic meg csak első szerintem az jobb bár te tudod
  • cicai
    A Civicem^^ kettő és feles tuning:D

körverseny
  • John Cena
    neem eleve nem vittem végig és ez a kettes tuning eredménye és nitrót nagyon nem használtam
  • Klemice
    megéri megvenni eredetiben és neten tolni? 2000ért már elég baráti áron kapható
  • cicai
    csak kettesig lehet tuningolni mint a 3000gt-t?
  • John Cena
    Mitsubishi Eclipsem 2.es tuning cuccokkal iylet futott Autópályás versenyen

• cheatman
    Nem azt nem, de meg lehet oldani, a ját zenéjét lehalkítod és winamban halgatsz zenéket és közben játszol.
  • cicai
    és lehet betenni saját zenéket?:)
  • cicai
    okés^^