Need for Speed Underground 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Seaweed
Lekopogom 😉 (mert volt nekem is bajom vele..de rajottem hogy ez egyedi...bar ez se volt piskota)

Olyat csinalt a game hogy fogtam es elforditottam kormanyt (billrol nyomom) valamelyik iranyba, es pk 10-20 masodperc mulva visszarakta egyenesbe...volt hogy hosszu percekig semmi...aztan megint...idegesitett..volt olyan drift ami ezen ment el! Mert mikor egyenesbe vagta, el kellett engednem a bombot es ujra lenyomni..ez pl driftnel kesz is az utolso hely...
Nahmost egyszer ugy indult hogy el se tudtam forditani azt a bizonyos virtualis kormanyt...
Ekkor gondolkoztam el hogy valami nagy gigszer van...
Nah tudtam hogy az X45-osnek (joy) neha "ugral" a jele ha nem kozepen van...megmozditottam a joyt es lam megjavul a NFSU2 ben az iranyitas!
(Mondjuk ez is lehet nyugodtan hiba!...egy olyan ezkoz van hatassal a programra amit nem is hasznal (nem is tud..hisz ezutan kiprobaltam es megcsak beallitani sem lehet ra..meg nem csinal semmit mikor kiteritem pl a kart....de ha nem kozepen van es "rezeg" akkor kakukk iranyitas NFSU2-ben)

szal erdekes...

de lekopogom "kop kop kop" 😉 mas nem nagyon volt meg vele !

(jah hat ilyen aprosagok mint feke kep indulsanal...igaz nekem a FAQ-al elllentetben az AA levetele oldotta meg....)
clio1616v
És nem fotosop 😊

Ez a LAST MAGAZINE COVER 😊)))))))))

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

clio1616v

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

Johnyy
a winreinstell sokmindent megold,, állt.

Red neck burn out mid west mind, Who said date rape isn\'t kind?

Csocso

nekem is ez volt hogy megált,de a windows ujratelepitése segitett neki.persze nem ezért raktam ujra wint.

Johnyy
köc, kipróbálom!...

CSOCSO
"kopp kopp kopp"alatt mit ertesz?
Seaweed
Nalam ilyen "kopp kopp kopp" nincs...
Seaweed
mert=meg
Shongi
Hát nem tudom nekem is ajánloták, azt mondják rólla hogy nem olyan stabil, viszont a maxot hozza ki a kártyából.
Hát nekem eddig semmi gond nem volt a stabilitással, igaz azt se tudom hogy jobb e vagy nem.

TDU:Shongi Cars: A:Koenigsegg CCR, B:Noble M400, C:Ferrari 612, D:Jaguar XKR Coupe, E:Nissan Skyline, G:Ferrari 250GTO Ferrari F40>everything else...nuff said!!!

CSOCSO
az is fasza😞
CSOCSO
komolyan nem ertem.. minden egyes olyan alkalomkor amikor a kepernyore kijon valami kulon ablak a jetakban akkor megall a gepem a hangom 2-3 mp re... tehat
ha esc et nyomom a menu miatt. megall 2-3 mp re...
ha megnyitom az sms eket.. megall 2-3 mp re..
ha megnyitom a terkepet megall 2-3 mpre.. ha ezekbol visszamegyeka jatekba.. akkor is megall 2-3 mp re... en nemvagom mijaszar van.. masnal is igy megy???
Seaweed
Hat van meg erdekesseg...
Elvileg a design nem valtoztathatna semmit az jarmuvon..
Nahmost a supramra rakta muj lampak meg mindenfele csilli villi (spioler meg mechanikusan maradt a regi..kiveve oldal spoiler, mert lett rajta unique "szarny"), es telljesen mas lett a menettulajdonsaga...alig lehet vele bevenni a hajtukanyarokat a hegyen! (elotte siman...meg elveztem is..tobbszer le meg fel megjartam hegye mert olyan jo volt..)

Szal hol is van aki azt allittotta hogy nincs hatassal az ilyen valtozas az autokra?!?!?<#rolleyes>
Johnyy
ahh,, nem ismerem, de amúgy jobb mint a kata?

Shongi
Ati kártyákhoz való, nem hivatalos driver.

TDU:Shongi Cars: A:Koenigsegg CCR, B:Noble M400, C:Ferrari 612, D:Jaguar XKR Coupe, E:Nissan Skyline, G:Ferrari 250GTO Ferrari F40>everything else...nuff said!!!

Johnyy
omega driver?

Shongi
Használj Omega driver😊
Amúgy hülyeség nekem az van , de sztem semmibel se jobb mint régebben.

Johnyy
25 napja formázva,, de nekem kell minden hónapban mert nagyon telecuccolom,, és nem spemekkel meg szeméttel,, oan progikkal amiket mind használok,, katalist meg dx megvan,, majd spywareket még majd megnézem,, de már télleg formatnikéne... csak a xara nem képes egy ujrainstall után az elõzõleg elkészítet lapot kezelni 😞😞😞😞

Johnyy
dé jó néked!

Shongi
Hmm, el se mondom mien gépen tolom😊
Na jó legyen: Amd 1000 MHz, 640Mb SDram, Ati radeon 8500
800*600 közepes beállítás+ néhány butítás még( no motin blur, light trails meg ilyenek ), és jól megy😊LOL

rezsofiz
Aha.
Nos hát mivel gondolom xp-d van fennáll a lehetõség hogy tele van szemetelve, vagy régen volt formázva. Ezesetben jót tenne neki egy formázás. Egyébként fennvan a legújabb Catalyst driver? És a DirectX 9? Ezek fennvannak?

sazl : c

Johnyy
csak épp ez a gáz hogy p4 3.2 512 dd és mindent levettem legalacsonyabbra és legmagasabbra is és ugyanugy szaggat,,, kicst sem változik,,, ezen csodálkozom..., haverom mondta hogy enél "kisebb"
gépen alig szaggat be egy kicsit 😞

rezsofiz
Nekem is 9600 xt van.. hát nem csak a vidkari számít, lehet hogy egy másik hardware elavúlt egy kicsit a gépedben. De az is lehet hogy mindent maxra raktál-ezesetben kicsit tesztelgesd hogy milyen beállítások mellett maradhat élvezhetõ a game.

Johnyy
mér caggat 96 xt-n ???????????????????

Shongi
Hát mondjuk kicsit irreális hogy a Civikkel úgy patintom a levegõbe a teherautókat mintha papírból lennének😊
Tényleg mikortól lesz RX8?
A Golf-ot mért olyan késõn kapjuk meg( csak nem a Porche Consern mûve, hisz szinte akkor amikor a két Audit )

rezsofiz
Hát attól függ hol érintkezel a teherautóval, meg hogy mennyi a sebességed adott pillanatban. : )

Tibor
megyek a verseny közben hozzáérek 1 teherautóhoz és megpördül a kocsi oldalról😄

PSN ID: ExuP69 (USA); SKorp10 (UK)

rezsofiz
Mazda rulez : )

rezsofiz
Hát ja, sokkal könnyebb lenne a game az biztos.

Shongi
Hmm egy jóü tanács, mielõtt verdét cseréltek lépjetek ki a Carrier módból és ott tuningoljátok fel mind a két gépet( eredti+új), így biztos nem fogtok késõbb csalódni, nekem pl már lehetne Suprám, Eclipsem, mind két Audim, de mégse cserélem le a jó öreg Civiket( na jó igazából az RX8 ra várok .) )

vki
A bodykit nincs unlockolva!

ACER Aspire 5738ZG

CSOCSO
rohadek drift... ruhellem.. foleg mert kormanyal nem lehet driftelni!!!! kihuztam a kormanyt.. es bill el nyomtam.. hat bazmeg... elhiszitek nekem hogy akocsinak a fizikaja megvaltozott???? ugy dobalta a segget hogy az aegyenesbe is driftelgettem!!!!! nem hiszem el komoltan. .minden driftnel szarakodhatok a kormnany kihuz visszadug okosaggal.. persze ilyenkor game restart..
Johnyy
ne csaljunk emberek PLZ!!!!!!!!

báttyó02
öhömm....valószinü

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

Johnyy
start keresés! egyszer csak meg lesznek!! Egyébként mentettél egyáltalán? 😄

streeter
Sokak örömére pár új cucc!!!!!

Plus 10 trainer

Nincs intro!!!!!! (végre)

És szerintem ennek sokak örülnek majd.
Minden unlockolva van!!!!!Hurrrrráááááááá!!!!!!

\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC

báttyó02
Nekem nincs ilyen könyvtáram,ahova elvileg mennek a mentések.De nem értem,akkor hol a gecibe vannak

[oLe]
Meg mindig latok olyan kerdeseket amik benne vannak a FAQ-ban. Tessek kerdes elott elolvasgatni. (gyk: ott van fent a kep alatt a link <#vigyor3>)
Multimax
FAQ!

NOK-I beleive in the future!

Multimax
Én is erre gondoltam!

NOK-I beleive in the future!

Johnyy
FÁKKKKK

báttyó02
???

báttyó02
Hova menti a játék a save-t

Random_
Szerintem nem hiba inkább így kényszerítenek nem csak motorikus fejlesztésre mert akkor egysíkú lenne.

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

CSOCSO
pont ez akartam mondani.. hogy nekem igy tetszik a kocsi segge:

es nem kivanom lecserelni a hatso spoilert... es nem akarom a lampakat sem .. se elol se hatul... mert ezek igy tetszenek kifejezetten...
Seaweed
Noh megvan...de hogy 3000$..LOL...30000$ kellett!
Tellejesen ki kellett "nyalmon" a Hummert-t (haromezerbol a 240SX-em meg a Supram is fullosra csinaltam..csicsa nelkul es semmmi...), ami olyan 26K korul kostalt...es jott a DVD borito..majd utana egy URL...
Most igy megnyilt a gyarnegyed..es lett egy rakas uj verseny...

Szoval egy vicc hogy nem lehet ugy tovabbjutni ha valakinek nem tetszik az agyonfirkalt auto, hanem csak a tenyleges tutingra hajt (+spioler)...
Ugy fest en tul sokat koltottem akkor a motorikus es egyeb mechanikai tuningra mert igazabol nem "szortam" a penzt..egy versenyt se vesztettem (pl.: overrun).... (mondjuk fel is tunt hogy pl az URL-eknel rendeen ravertem a mezonyre...volt hogy lekorozesem is volt "majdnem" (utolertem) 4 kor alatt 😛)

Szoval 1 szo mint szaz EZ bizony HIBA a jatekban!
Látvány...

Zsolo007
Ér valamit ha hátulra a csomagtartóba nem hangfalakat hanem nitros palackot rakok? Többet lehet nitrózni? vagy csak látványosság?

Kb.

jól néz ki 😊

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)