Need for Speed Underground 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Remélem jó.
Remélem azt is tudod hova kell pakolni.
Majdnem az egész város szabad, az elsõ tuningopciók szabadok, plusz egy kicsi.

Morphin
Köszi.

,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"

Multimax
Megmondaná valaki mire jó a hangcucc a kocsi csomagtartójában?<#nemtudom>

NOK-I beleive in the future!

egy pill.

Morphin
Nem adna nekem valaki egy save-t.Nem akarom leversenyezni a fél életem.Engem inkább az autók meg a tuningolás érdekelne de így uncsi.Vitte már végig valaki????

,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"

ne hagyd abba és tegyél ugy mitnha dolgoznál, az is jó 😄D

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

Szal ezé az nem kicsit loled by, hogy a középsõ(!) gombbal lehet forgatni a kocsit a garázsban...

Csá! Én is elkadtam😊 Autós játéban azé lol. Mindent bejártam mindenkit szétvertem pézem is van fullos a verda minden szart ráraktam még azt is ami 0.01et tolt a lazaság mérõmön de semmi! Nissanom van meg elhoztam a car lotból 1 hummert meg 1 celicat. A humit felynomtam de a celikát nemtom tuningolni(performance) <-- ez is érdekes azé...

Seaweed
lof@szt...😛
igazabol abba kene hagynom es dolgozni kene 😊)
elõrõl kell kezdeni ha elakadtál 😄DDD
az legalább becsületes ;PPP
bár ha meg csalsz az az életre nevel szal az se vészes 😛PP

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

minden kezdõ csíter ezt mongya!! 😄

Seaweed
Adtam magamnak 3000$-rt...remelem eleg lesz a tovabblepeshez..ha nem ..nah akkor tuti uninstall..es csak boxon latom viszont!
Seaweed
ilyenis olyan is...
(van amugy tobb fele..gamecopy-n...)
Seaweed
elkuldjem a mentesem? megoldod? <#ticking>
I.C.ram
Remélem nem olyanok, hogy beír 9464133488343 dolcsit. Nekem csak annyi kéne, amennyivel átbaszott ez a gép, azaz 10k 😊
I.C.ram
Köszi mindkettõt.
báttyó02
<#vigyor1><#vigyor1>

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

I.C.ram
De elbasztam valamit. 😊

Jobbnak mutatta az IS300-ast, de éleshelyzetben sokkal szarabb. 😞

és jön a szokásos rész, úgyis, csak egyszer használom 😄
ne csajá, nem jó az 😛P

Zsolo007
Akkor itt van trainer: http://dlh.net/chtdb/chtdl.php?lang=eng&id=31323 <#vigyor1>

Tibor
elküldted már?
inkább msnen ok?

PSN ID: ExuP69 (USA); SKorp10 (UK)

I.C.ram
Ez sajnos csak a karrier indításánal mûködik. LEgalább is nekem nem ment. Beírtam a kódot ott, ahol mondja, és meg is volt a kis pittyegõ hang, de semmi nem történt 😞
Zsolo007
Itt van csít ha nagyon kell: http://dlh.net/chtdb/chtview.php?lang=eng&sys=pc&disp=e31326

Zsolo007
<#vigyor>

I.C.ram
Nem tud valaki pénzt csítet?
Zsolo007
Hát az tényleg gáz

Rosszabb. Olyan az a3 -mas mint ha egy téglát irányitana az ember...

Zsolo007
És az jobb vagy rosszabb a TT-nél? <#lookaround>

I.C.ram
Van! A3-as
Zsolo007
TTn kívül van másik Audi?

ZsoltiMC
az könnyen lehet, pl audi nagyon brutál, valszileg õk támogatják a legjobban az EA-t 😊)
Zsolo007
Ilyen esetekben nem mentek

Seaweed
cd2
I.C.ram
Vettem egy IS300-ast, és feltuningoltam optikailag is meg motorikusan is, és szarabb lett mint a régi verdám 😞
nem tud valaki egy linket az eredeti .exe-hez, mert nem tudom felrakni a patch-t.
kösz
ZsoltiMC
pl tunningolt kocsit elcserélsz egy simára 😛 vagy olyan kocsit tunningolsz amit nem akartál, csak probálgattad 😊
Zsolo007
Véletlenül hogy lehet elbaszni 10000 pénzt???????????????????????????????????????<#taps>

Seaweed
...penzed van ugy konnyu...en elkoltottem...
I.C.ram
Valahogy ellehet adni az autókat, vagy valahogy pénzzé tenni, versenyzésen kívül? 10k-t elbasztam véletlen, és nem tudom visszacsinálni 😞

Pénz csít nincs, ami a karrier módba ad pénzt?
Zsolo007
Létezik valamilyen megoldás arra hogy mp3-at berakjak a gém eredetiu zenéje hellyett? (Persze kívül hogy kinn fut a winamp benn meg leveszem a zenét) 😊 .

Seth
tévedés, nem a peccs a megoldás...7. kérdés

PSN ID.: Beegabor

Pyx
piros pontnál -graphics shop

Have no fear of perfection - you\'ll never reach it.

jahhh, a peccs kell hozzáá, bocs hogy szadizom a topicot ien miatt ... ezer bocs
ja és kösz a helpet.

Crazyn
Sziasztok!
Hood nossles-t mikor tudok venni? Elvileg már megvan az unlock, de vmiért nem tudom megvenni.
Mért nem nyitja ki az ajtókat és a motorháztetõt, amikor azok nyílási módját cserélném le (split hoods, stb)?
Köszi!

\"Man is mortal, and doomed to death and failure and loss.\"

na 😊

Ááááá megtaláltam.
Bele kell rakni pár speciális cuccost és kész.
A kinézete alig volt több 3nál és így is jó.
(hidraulikát és hangfalakat tettem bele.)

Seth
FAQ

PSN ID.: Beegabor