Need for Speed Underground 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Foszfor - jo arc :o)
"vessetek a mókusok közé" :)
Always remember you\'re unique, just like everyone else.
http://www.elitewebt3.com/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=1177
itt elvileg fennvan, de nem tudom megnyitni 😞
Ha megint be kell járni érte Tolnát Baranyát én ezt a játékot letörlöm.
Segítsen már vki!
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
aha...hát,persze...hihető volt
Miértnem inkább valamelyik magyar szennylap címoldalát rakták be? Mondjuk a tuning & Stereoét?
Meg jó a szöveg is.
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
Amûgy a Svájci Magazinon sem németül van hanem angolul...
Eddig minden "külföldi" magazinon a saját nyelvén volt írva a szöveg. (Finn, német, amcsi)
amugy nem lehet ket kipufogo rendszert szerelni a kocsira???
TDU:Shongi Cars: A:Koenigsegg CCR, B:Noble M400, C:Ferrari 612, D:Jaguar XKR Coupe, E:Nissan Skyline, G:Ferrari 250GTO Ferrari F40>everything else...nuff said!!!
Máskor viszont sok kis csicska furikáztat körbe-körbe a városban és ahelyett, hogy lehagynám bentragadok a forgalomban..
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
Khmmm 290Km/h-val a palyan 5!! kor alatt nem tudtam lerazni!
Mondom akkor ok...varos...nem sikerult
..nah modom..ez tapos...tobbszor atveszi a vezetest...
felvisz a hegyre...visszaveszem..ki az autopalyara...meg 3 kor...megunom...meg mindig jon mogottet!..
irany a szembejovo sav!
EKKOR leszek figyelmes hogy eltunt az osszes "static" jarmu!
Nah mondom ez valami "fomufti" lehet... meg 2 kor (mar a 9. percet kezdjuk)...es bumm epp nezek vissza mikor ~280-nál felkenodik a falra..es en ott hagyom....
Unique parformance-t ert!
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
Kérdés: El akarom rakni a mentéseim, nehogy valami bajuk essen. Hol vannak ezek?
Válasz: Itt: <systemroot>\Documents and Settings\<username>\Local Settings\Application Data\NFS Underground 2
Have no fear of perfection - you\'ll never reach it.
Volna egy láma kérdésem, a gamma hova teszi a mentéseket(pontosan), mert lehet hogy elveszett a winreinstallnál?😞
Elõre is köszi!
Live your life like it\'s your last day...
Tettem fel én is az autosjatekok.hu -ra két progit, a lustábbaknak...
Az autósjáték őrültek lapja!! : www.autosjatekok.hu A te oldalad: www.automotorcenter.hu