Need for Speed Underground 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

😄 azért van bene bug bõven 😞(

Foszfor - jo arc :o)

ScoobyDoo
Pont a célegyenesben beszoptam egy tejeskocsit, ez lett az eredménye.

ilyen gyenge idõvel nemcsoda 😛PP

ScoobyDoo
eredményhirdetésnél lecsúsztam az útról 😄

a ZA akkor is visít ha helyihálón van forgalom.. ha nem megy sehogy sem akkor szakadjatok le netrõl és kapcsoljátok ki a tûzfalakat.Hátha ott a gond.

"vessetek a mókusok közé" :)

Duddits
Nem! Hát hogy tudonád? Ez olyan mintha egy Tarbit és egy BMW-t akarnál tuningolni.

XeeN
Éppen ezt nem értem én sem. <#zavart1> A ZoneAlarm is sikít, hogy az nfs a netre akar csatlakozni. <#nemtudom>

Stotoo
csillagonkent 20 iq 😄

Always remember you\'re unique, just like everyone else.

Stotoo
jatekban kb igyvan, de valosagban nem😛

hmmm annyira nemértek a akocsikhoz, de....szerintem ha minden kocsit tuningolok kb ugyanazt a teljesítményt tudom kihozni belõle mint más autokból, nem?

Nemértem . Van 2 vagy több gép LAN-on az egyik csinál gamét és a többiek ehez csatlakoznak. Mi köze ennek a nethez?<#nemtudom>

mi az a csillag a nevetek után?😄

Stotoo
44%nal jarok es nincs mustang 😞 de bizok benne hogy kovetkezo urlnel lesz

XeeN
T billentyû.

XeeN
Nálam nem megy, ha a gép nem csatlakozik valamilyen lobby szerverhez... (Azonnal be is tárcsáz a szemét.)

Stotoo
es hol nezem meg hogy hany %nal tartok?😛

Ha magyar játék lenne akkor mégbugosabb lenne mint most, és SLRR minõság rula... ja és soha nem lett volna kész... szal magyarok maraggyanak a jól bevált SLRR nél<#idiota><#idiota>

Simán,hisz teljesen külön menü a LAN game.Tegnap 4-en toltuk. Persze figyeltünk arra hogy ne legyenek egyformák a generált kódok.

XeeN
Hogyan lehet LAN-on játszani úgy, nem kapcsolódok a net-re?

XeeN
43%

Stotoo
vki akinek mar megvan pls mondja meg hogy kb mikor kapta meg a mustangot

valaki mondja meg az ELITEWEB jelszavát az NFSU2nek plíz!! ( torrenten úgy volt fennt😞 )!

http://www.elitewebt3.com/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=1177

itt elvileg fennvan, de nem tudom megnyitni 😞

Helló olyan problémám van hogy nem tudom letölteni a játékot ... vgayis töltöm csak 8 nap ameddigre lejön. chellom van szal nem az internettel van a gond azureus progival szedem és"elvileg" 85 connected peers van.<#help>
garázsban után vesszõ<#idiota>

és bármikor használhatod

a garázsban amit megvásárolsz az ott lesz és nem kell érte fizetni semmit

fifi
Hogyan lehet a tunningot átültetni a frissen vásárolt kocsira? Mert nekem eddig nem sikerült rájönnöm.
Ha megint be kell járni érte Tolnát Baranyát én ezt a játékot letörlöm.
Segítsen már vki!

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

cement
😄

respect to the man in the ice cream van

CSOCSO
persze legalabb az amerikaiakkal ellentetben ha mi csinaltuk volna ezt a jatekot.. biztos hogy nem a hot road magazinra tennek a supra kepet.. hanem az import tunerre.. dehat az amcsik ilyen hulyek.. de ez is csoda.. szal maradjunk annyiba hogy jo az
tmk
A Carbon alkatrészeknek van valamilyen jelentõsége azon kivûl h növeli a visual ratinget? (mellesleg mire jo a visual rating?)

aha...hát,persze...hihető volt

I.C.ram
De az a móka, hogy az Autó-Motorban soha nem volt és nem is lesz tuningról szó 😊

Miértnem inkább valamelyik magyar szennylap címoldalát rakták be? Mondjuk a tuning & Stereoét?
clio1616v
Tudom van Svéd is svéd felirattal... A magyar ilyen lett 😊 Alapítva 1948 baz azér ott van. 😉
Meg jó a szöveg is.

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

clio1616v
Én meg egy Kék skylinet csíptem meg és adott Uniqueot meg is kellett kellett harcolni érte ;Ð vagy 3 percig nyomtam a Vs-t. ;Ð

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

I.C.ram
Nekem volt egy Finn magazinom, és azon tuti finnül volt minden 😊
clio1616v
Nekem Unique Carbon szélesítés van most fenn és jobban kanyarodik. Érezhetõen...
Amûgy a Svájci Magazinon sem németül van hanem angolul...

I.C.ram
Persze. A spoiler dõlésszögét is lehet állítani a tunning depóban.
I.C.ram
Én mindig megnézem a térképen a legrövidebb útvonalat, aztán fejbõl azon nyomom. GPS összevissza mutat mindenfelé.
I.C.ram
De lol 😄D Azért lehetett volna magyar szöveg is.

Eddig minden "külföldi" magazinon a saját nyelvén volt írva a szöveg. (Finn, német, amcsi)
CSOCSO
hat megha a szelesitestol jobban kanyarodna vagy valami.. de nem...😞
amugy nem lehet ket kipufogo rendszert szerelni a kocsira???
Shongi
Amúgy tudtátok hogy a különféle body tuningok a kocsi tulajdonságait is befolyásolják

TDU:Shongi Cars: A:Koenigsegg CCR, B:Noble M400, C:Ferrari 612, D:Jaguar XKR Coupe, E:Nissan Skyline, G:Ferrari 250GTO Ferrari F40>everything else...nuff said!!!

CSOCSO
kar volt leloni de azert kosz😊
Gratu, ma nekem is sikerült összefutnom egy góréval, de nagy mákom volt: épp egy keresztezõdés elõtt jártunk mikor megkezdõdött a verseny és kihasználva az alkalmat szépen kilöktem az útra merõleges irányba, ezért kb 10 mp alatt megvolt a unique upgradem :-)
Máskor viszont sok kis csicska furikáztat körbe-körbe a városban és ahelyett, hogy lehagynám bentragadok a forgalomban..

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

Seaweed
Korom fekete agyon tuningol Mazda RX8...elcsiptem egy outrun-ra..

Khmmm 290Km/h-val a palyan 5!! kor alatt nem tudtam lerazni!
Mondom akkor ok...varos...nem sikerult
..nah modom..ez tapos...tobbszor atveszi a vezetest...
felvisz a hegyre...visszaveszem..ki az autopalyara...meg 3 kor...megunom...meg mindig jon mogottet!..
irany a szembejovo sav!
EKKOR leszek figyelmes hogy eltunt az osszes "static" jarmu!
Nah mondom ez valami "fomufti" lehet... meg 2 kor (mar a 9. percet kezdjuk)...es bumm epp nezek vissza mikor ~280-nál felkenodik a falra..es en ott hagyom....

Unique parformance-t ert!
faq <#lama>

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

Pyx
FAQ:
Kérdés: El akarom rakni a mentéseim, nehogy valami bajuk essen. Hol vannak ezek?
Válasz: Itt: <systemroot>\Documents and Settings\<username>\Local Settings\Application Data\NFS Underground 2

Have no fear of perfection - you\'ll never reach it.

Hali!
Volna egy láma kérdésem, a gamma hova teszi a mentéseket(pontosan), mert lehet hogy elveszett a winreinstallnál?😞
Elõre is köszi!

Live your life like it\'s your last day...

karikusz
na csókolom.😊

Tettem fel én is az autosjatekok.hu -ra két progit, a lustábbaknak...

Az autósjáték őrültek lapja!! : www.autosjatekok.hu A te oldalad: www.automotorcenter.hu

clio1616v
Alap, mindíg bekapcsolom. Avval nem sikerült ez a cover elsõre. az elõbbieknél volt hogy több mintr egy percel elõbb odaértem.

be kell kapcsolni a gps-t akkor konnyebb odaerni nekem ugy mindig osszejott 😊 mig nemtudtam hasznalni a gps-t volt hogy csak 10.jere sikerult de ugyis meglehetett

clio1616v
Ja és mégvalami... Ezt a Covert colt a legnehezebb megcsinálni csillagtól csillagig éppen odaértem 1 mp-em sem maradt nagyon Durva pedig jól szedi a verda a lábait. ;Ð