Need for Speed Underground 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kerdes:
van meg oylasvki rajtam kivul akinek a rengeteg tipp ellenere (driver reinstall, es a settings osszevissza konfiguralasaval) sem sikerult megoldania a pixel-problemat?
egyszeruen mar mindent kiprobaltam de meg mindig tiszta pixel midnen(a verdan kivul persze)
a gepem p4 1.5 gef4mx460
esetleg van itt meg vki hasonlo videokartyaval?

ezt neked irtam ,P

Foszfor - jo arc :o)

bejon 2 telepjaró, aztan hummer,aztan hjundáj+2car, aztan valami szar, aztan toyota supra, aztan golf -itt tartok 😄

az lesz aranylag hamar

SASboy
Nem tudja valaki az autók sorrendjét,hogy lehet õket megnyerni?Fontos lenne! Audi TT-re várok.

nice legs. what time to open?

miert mit vartal??<#idiota>

faq

Hellló!
Hogy tudom megoldani a patchelést hogy tudjak neten játszani?
Köszi
Stotoo
sokat segitettel thx 😄

Always remember you\'re unique, just like everyone else.

majd lesz

Stotoo
49%nal jarok es nincs mustang! grrr

IMYke2.0.0.0
Az Isten áldjon meg!
Elõtted 11 hozzászólással írták a megoldást - ha nem is kifejezetten válaszként!

-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Elsõ számú honlap
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Második számú honlap
-----------------------------------------

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Hunter of Deer
Please help me!!!!
44%-nál járok a játékban és a térképen nem ad be több versenyt mi lehet a gond?
vagy mit lehet ilyenkor csinálni?
már 3 terepjárós versenyt is lenyomtam abból sem jön be több!
Valaki segítsen!!

H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k

FAQ,fent a logo alatt
ALPHA
Végigvitte már valaki?

----- Half-Life 2 FoReVeR! :)

huh skacok milyen paccs kell hozzá?
hmm?
a hivatalos szájtjárol?

szart sem ér a tudás ha nincs kivel megosztanod

Stotoo
lofaxt 😄

õ hogy mi?😄

És hol tudnám ezt az optikai tunningot megejteni? milyen borito?
akkor uninstall<#eplus2>

Duddits
Supra? Neked már az is van?

Stotoo
nem csitelek, semmi nincs fennt meg a patch se 😄

teljesiteni kell a szponzori szerzodest, amiben mindig benne an hogy epits egy autot, ami rajta van x dd boriton, szoval optikai tuning

ne csitelj!
a beepitett vedelem csinal ilyeneket

Szép lassan elapadtak a küldetések úgyhogy elkezdtem Outrun-ozni. Sikerült unlockolnom egy zöld pötyivel jelzett shoppot, ahol unique hoodot szereltettem fel a kocsimra,továbbá megtaláltam egy a térképen jelzetlen drag-et, amiért 750 zseton járt...

jelen pillanatban Beacon Hill-re kéne mennem egy meetingre.. A csávó nem tudja pontosan hova, de a hatalmas sárga nyíl mutatja az irányt..Az egyetlen utat piros alapon fehér lakatok zárják😄😄 szóval akkor most hovatovább?
Stotoo
azert vicces 260nal berakja 6ba es akkor nitrot nyomni 😄

báttyó02
<#buck><#buck><#vigyor1>

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

Stotoo
sorba jonnek nalam a furcsasagok, az elobbi repules utan, nyomom a circuitot vegig elso vagyok, egyszercsak egy civicet berakja a palya masik reszere 10 masodpercel elem, hirtelen marcsak masodik vagyok. Ekkora csiter gamet, de visszaeloztem es meg ravertem 7 secet😛

báttyó02
Szrintem nem érdemes suprát tuningolni.
Amúgy meg jobban jársz,ha kilépsz a menübe,és feltuningolod a suprát,kipróbálod quick race-n,és eldöntöd,melyik a jobb

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

20%nál tartok😛, hm 240sx el vagy mivel kezdem a játékot, érdemes elkezdeni egy toyota suprát tuningolni, és a 240sx et hagyni..? vagy csak pénzkidobás??

Stotoo
utanfutoba 😄
egyebkent ezt nezzetek:

csak az a baj hoy a kispolszkiba az eletbe nem fog beleferni egy utos motor, latom ertesz hozza😄D

nekem 70%-nal azt mondta hogy befejeztem a karrier modot...lehet meg kene csinaljam azt a rohadt sok outrunt?ez egy minusz pont

clio1616v
én mondtam ilyet???!!! ;Ð

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

XeeN
Én pedig nem vártam meg az eredményhirdetést, mert nagyon kellett f*snom és siettem haza...

Stotoo
jo de pl kispolszki motorbol nem csinalsz lambo motort 😄 ott minimum motorcsere kene

Stotoo
46%nal vagyok es urlben vmi szar 300gt -t kaptam. Mustangot akarok!! 😄

a 3. vagy 4. reszben van a mustang?

clio1616v

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

modellmaker
<#eljen> Ütõs. Nagyon f*sza!

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

clio1616v
nem

De néhányan tudnak angolul és segítenek másoknak.
És gondolj bele avan egy suzuki swifted otthon és tuningolod veszel rá egy tanksapka matricát PL
Utánna mikor már megszedted magad veszel egy Honda civiket(suzukisok álma ;Ð) arra nem lesz jó a tanksapkamatrica... de ugyanez igaz más alkatrészekre is.

InfectedMann
na megyek behozom az elmaradásom

http://www.avpuniverzum.hu AsRock A780GXH - AMD Athlon II X2 250 - 2GB DDR2 OCZ Reaper 1066Mhz - Sapphire HD4850 Toxic - 250GB+200GB Samsung SATA2 HDD - FSP 350W - Acer 19\"

InfectedMann
itt minden ki éjjel nappal játszik?

http://www.avpuniverzum.hu AsRock A780GXH - AMD Athlon II X2 250 - 2GB DDR2 OCZ Reaper 1066Mhz - Sapphire HD4850 Toxic - 250GB+200GB Samsung SATA2 HDD - FSP 350W - Acer 19\"

misi9
Kössz a tippet, nem is figyeltem eddig a fényeket. Így már sokkal könnyebb. <#vigyor>

robotnyk
nem
InfectedMann
nfsu2-ben nem lehet azt megcsinálni, hogy veszek egy autót és abba is belerakom azokat a cuccokat amit az elsõ autómhoz megvettem?

40%
pedig már nyomom egy ideje
sms ben kapsz tippeket, hogy hol van, amikor mesz a varosban keress fényeket, ilyen lampakbol (sûrga, kék, zold, piros...) és ott vannak boltok!!

ScoobyDoo
pont arról szól a játék, hogy felfedezd a boltokat és a futamokat....

SASboy
Toyota Selica után milyen autót lehet nyerni ,mert nekem az van most?

nice legs. what time to open?

misi9
Most kezdtem el a játékot, és egyelõre nagyon idegen nekem a környék. Nem tudtok beszúrni térképet, vagy olyan linketm ahol van olyan térép, ahol kiírják, melyik városrész merre van (Mint a GTA-ban), mert így végig kell járnom az egész várost, ha keresek 1 új shop-ot...

clio1616v
Ha ilyen kérdést feltaszel akkor tényleg nem értesz hozzá, de szerencséd volt mer ráhibáztál.
Van legjobb elérhetõ technika, egy bizonyos tapasáson túl még nincs jobb, met nem fedezték fel azt a gumi típust összetételt, vagy akármilyen más anyagot. Tudsz tuningolni egy kispolszkit is annyira mint egy Lambo-t. Pénz és és BAT kérdése.