Need for Speed Underground 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
van meg oylasvki rajtam kivul akinek a rengeteg tipp ellenere (driver reinstall, es a settings osszevissza konfiguralasaval) sem sikerult megoldania a pixel-problemat?
egyszeruen mar mindent kiprobaltam de meg mindig tiszta pixel midnen(a verdan kivul persze)
a gepem p4 1.5 gef4mx460
esetleg van itt meg vki hasonlo videokartyaval?
Foszfor - jo arc :o)
nice legs. what time to open?
Hogy tudom megoldani a patchelést hogy tudjak neten játszani?
Köszi
Elõtted 11 hozzászólással írták a megoldást - ha nem is kifejezetten válaszként!
-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Elsõ számú honlap
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Második számú honlap
-----------------------------------------
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
44%-nál járok a játékban és a térképen nem ad be több versenyt mi lehet a gond?
vagy mit lehet ilyenkor csinálni?
már 3 terepjárós versenyt is lenyomtam abból sem jön be több!
Valaki segítsen!!
H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k
hmm?
a hivatalos szájtjárol?
szart sem ér a tudás ha nincs kivel megosztanod
És hol tudnám ezt az optikai tunningot megejteni? milyen borito?
Always remember you\'re unique, just like everyone else.
a beepitett vedelem csinal ilyeneket
jelen pillanatban Beacon Hill-re kéne mennem egy meetingre.. A csávó nem tudja pontosan hova, de a hatalmas sárga nyíl mutatja az irányt..Az egyetlen utat piros alapon fehér lakatok zárják😄😄 szóval akkor most hovatovább?
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
Amúgy meg jobban jársz,ha kilépsz a menübe,és feltuningolod a suprát,kipróbálod quick race-n,és eldöntöd,melyik a jobb
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
a 3. vagy 4. reszben van a mustang?

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
De néhányan tudnak angolul és segítenek másoknak.
És gondolj bele avan egy suzuki swifted otthon és tuningolod veszel rá egy tanksapka matricát PL
Utánna mikor már megszedted magad veszel egy Honda civiket(suzukisok álma ;Ð) arra nem lesz jó a tanksapkamatrica... de ugyanez igaz más alkatrészekre is.
http://www.avpuniverzum.hu AsRock A780GXH - AMD Athlon II X2 250 - 2GB DDR2 OCZ Reaper 1066Mhz - Sapphire HD4850 Toxic - 250GB+200GB Samsung SATA2 HDD - FSP 350W - Acer 19\"
http://www.avpuniverzum.hu AsRock A780GXH - AMD Athlon II X2 250 - 2GB DDR2 OCZ Reaper 1066Mhz - Sapphire HD4850 Toxic - 250GB+200GB Samsung SATA2 HDD - FSP 350W - Acer 19\"
pedig már nyomom egy ideje
nice legs. what time to open?
Van legjobb elérhetõ technika, egy bizonyos tapasáson túl még nincs jobb, met nem fedezték fel azt a gumi típust összetételt, vagy akármilyen más anyagot. Tudsz tuningolni egy kispolszkit is annyira mint egy Lambo-t. Pénz és és BAT kérdése.