Need for Speed Underground 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Stotoo
arrol nem is beszelve hogy brutalisan nez ki 😄

Always remember you\'re unique, just like everyone else.

Stotoo
54

es en azert lelkesedek a mustangert mert a kedvenc kocsim es kurvajolnezki 😊

<#wow1>

SLICK
a galériámból hogy lehet ide képet beszúrni?

na en mondtam hogy elobb utobb meglesz😄
az ertekei viszont tragyak, es vezethetetlen, ugyhogy en maradtam az audi tt-nel

Zsolo007
Hány %-nál?

nemtom miért lelkesednek többen is a mustangert, a tt-m már jóval elõtte megvolt és simán veri az ugyanolyan szintû mustangot <#nemtudom>

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

ránézel térképre és ott meglátod (be van karikázva)

Stotoo
megvan a mustang! 😄

Stotoo
lol 😄

KÉRDÉS:

Amikor magyarázza a fickó telefonon, hogy menjek Unique Vinyl-ért versenyezni, akkor hova kell menni, vagy kit kell megverni?

http://dinnyerobi.blogspot.com https://www.facebook.com/LositsRobert

<#lama><#banplz>

IMYke2.0.0.0
N E M

-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Elsõ számú honlap
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Második számú honlap

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Zsolo007
Ha felrakom a patchot lehet online nyomni?

Kérdés: Hogyan tegyem fel ezt a patch-et?
Válasz: Letöltöd a packot, visszamásolod az original speed2.exe-t a játék könyvtárába, feltelepíted a patch-et, majd felülírod a speed2.exet, immáron a crackelt exe-vel.
OLvastam a FAQ-t vissza is olvastam de semmi!
Kérdés Hogyan tegyem fel a pekket?

MY LIFE IS KING MY SITE IS SHIT http://www.hroland.atw.hu/ MX440,ABIT SA7,640mb ram,P4

SLICK
NA megoldódott a graf problem! estleg valakinek help, szóljon!!
Ja mingyá adok képet hol járok a kocsimmal igaz verseny közben de mindegy!! nem sokkal megy de nekem megfelel 😊

Bandew
Hi!
Leírná valaki, hogy mégis milyen konfigon fut jól a gém?
Thx!

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

nah leszedtem 😊))

CalebJoe
Hogy kell lan-ba játszani hiába választom ki a lan-t mégis valami Lobby-hoz akar csatlakozni, mi a francot csináljak?
ScoobyDoo
más topik

Zsolo007
Terepjárót tuningolni??? Minek terepjáró? Betonra?

Goliath
Szépségem!!

C2D-E6750,Gigabyte GA P35-DS4,Asus Hd3870 512 ddr4, 2*1Gb Kingston 1066, Logitech G25

IMYke2.0.0.0
T betû megnyomása Játék közben

.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Elsõ számú honlap
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Második számú honlap

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Hol lehet megnézni, hogy hány százaléknál járok?
A másik kérdésem az, hogy fontos egy terepjárót is tuningolni vagy akár végig lehet játszani az egészet egy kocsival is?

ha valaki végigjátszotta, illetve a vége felé jár, elküldhetné a mentést! : [email protected]
Pyx
Nagy szarét, azé! <#gonosz1> sry

Have no fear of perfection - you\'ll never reach it.

hen-tes
elment a bnõ moziba, szazl játék indul ^.^

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

hát igen szarul lett megívra a grafikus motor, errõl ennyit :-)

Nem tudom, remélem nem ez a gond 😞
Mert havernak felment. Lehet akkor a gépben van a hiba. Thx.

\"Az internet tiszta gáz lett, amióta felfedezte magának a média, a pénzvilág, meg a sok idióta user. Ameddig a kockák voltak többségben nem volt semmi gond.\" - shenmuedc

Nálam is ugyanez a probléma.
HA meg játékon kívül állítom be, akkor meg átlátszódnak a fények.<#boxer>

azert kerdezem mert en a storyal vegeztem, de csak 70%-nal tartok

Csõõõ!

Most kaptam meg a játékot és grafikai beállításaimmal gond volt!
elõször kipróbáltam defaulton akkor is egy barna képernyõ fogadott körvonalakkal +a lámpák látszottak. levettem mindent akkor jó volt. leszûrtem mindent és végül az "antialiasing mode"-dal van a gond. csak akkor jó a játék ha ki van kapcsolva! Elvileg tudja a kártyám és más játékoknál is be van kapcsolva és ott nincs gond! D3d-s vagy open gl-s a játék mert akkor ott keresem a hibát a videokártya drivernél is mindent bekapcsoltam! A segítséget elõre

Kösssssssssszzzzzzzzz

ASUS P5KC | core2duo e4500 2.2G | 4*1 GB Corsair XMS2 800 MHZ CL4 | WD 16 mb 320GB | his radeon 4850 iceQ 1Gb | PIONEER 212D | Chieftec 450W

huzd le ujra a cd-t amelyiknel ezt csinalja, ennel jobb megoldasrol en meg nem hallottam

huhh bazz ezt a szégyent<#falbav><#banplz>

szart sem ér a tudás ha nincs kivel megosztanod

Sziasztok!
Az lenne a problémám, hogy nem tudom felrakni a játékot, mert azt írja hogy valami hiba lépett fel a fájlok olvasása közben. Az image fájlt daemon347-be mountoltram, aztán meg alcohol-lal is próbáltam de ugyan az. Volt valakinél hasonló probléma (elolvastam a FAQ-t de nem találtam semmi hasznosat)?

\"Az internet tiszta gáz lett, amióta felfedezte magának a média, a pénzvilág, meg a sok idióta user. Ameddig a kockák voltak többségben nem volt semmi gond.\" - shenmuedc

Jano
Házigazda: Pyx

MÉT?

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

sziasztok
hogy tudok online jatszani a haverokkal?
segitsetek please!

clio1616v
nem 3 verda van egyszerre a pályán és ha azokat megfogod akkor csak akkor lesz több ha versenyt nyersz legaláébbis nekem 68%nál

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

Sadist
Ezt már én is kérdeztem egy nappal ezelõtt, de senki nem méltóztatott válaszolni azóta 😞

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

clio1616v
Nincs fantáziád mér ne lehetne összeépíteni 10 kispolszki kasztnit? akkor belefér 6 lambo motor is. A tuningban nincsenek szabályok. és ez benne a jó ;Ð

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

vegtelen sok outrun van???

view rewards-on belul a garage-ban(esc, jump to garage)

Sadist
Garázsban, a rewards résznél. Vagy valami hasonlónál.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Barni
hi!
a szponzori szerzõdést hol lehet megnézni?

Avanti Italia!

ALPHA
Ja, sztem végtelen van!

----- Half-Life 2 FoReVeR! :)

Azért pixeles mert leveszed a textura szürés! Ha elinditod és maxon van, és csak ezután szeded le a szüröt a menüben akkor nem pixeles. De ha nem állitod maxra kilépés elött akkor indulásnál tiszta kocka lesz
outrun vegessok van?

kosz a tippet..
faq-t mar kinyomtattam 4 fele betutipusban, tukrozessel is de nem segitett..

ALPHA
Rakd fel az 1.1es Javítást! Nekem az oldotta meg a problémát 😊)
Ja és olvasd el a FAQ-t a banner alatt!!!

----- Half-Life 2 FoReVeR! :)