14991
-
#14551 Nekem lenne kedvem:) -
#14550 Sziasztok
Underground 2őzik valaki hamachival?(az pls írjon nekem) :) -
#14549 El olvastam a FAQ-ot, csináltam a városbaz az autók ellen versenyeket, de 44% nál járok de az istennek sem akar beadni versenyt. Mit csináljak? -
Kurt97 #14548 Kösz. -
#14547 Naon ügyes vagy. -
Kurt97 #14546 Kösz a nagy segítséget, amúgy már találtam :D -
#14545 Game Copy World -
Kurt97 #14544 Hmm... Nem tudtok egy helyet, ahol működő cracket találok? Én nem találtam (csak egy-két vírust). -
#14543 Hali !!!
Valaki nyomja Online vagy játszik egyáltalán vele valaki ? -
#14542 Egy kis Underground 2 kétkerekezés: Kattints ide -
#14541 Tuningold a kocsid, hogy legyen special event és akkor tudsz majd tovább jutni. -
alexander034 #14540 JE NEM 49 HANEM 44 %NÁL MOST MEGKAPTAM AZT AZ ÜZIT HO MENJ AZ AUTÓ KERESKEDÉSBE.EL MENTEM DE NEM TÖRTÉNT SEMMI -
alexander034 #14539 Hello
Nem tudok tovább jutni
49%nál tartok és a térkép egy versenyt sem ír ki -
levi19711023 #14538 Hello!Amikor be akarok lépni online-ba nem bír csatlakozni az Ea szerverhez ilyenkor mit lehet csinálni? (eredeti game, 1.2 patch) -
#14537 Direktx frissítáés? -
#14536 üdv. mindenkinek. a segítségeteket várom. feltettem egy vadonatujj xp-t. minden driver fennt van ami kell és feltettem az undergroundot. crackelem ahogy illik és ha elindítom, bejön a fekete képernyő és kilép egy olyan szöveggel hogy a program hibát észlelt...stb. ez szerintem nem normális hogy minden a maga módján megy és nem stimmel. ha valaki tudna segíteni annak nagyon hálás lennék. előre is kössz. a választ privátba várom -
18bali18 #14535 Segítségeteket kérném!
Letöltöttem az nfsu2-höz egy Profil creator nevű progit, és amikor az rx-7 tel akarom kezdeni a játékot vmi okból nem lesz teljes az autó(hiányoznak a lökhárítok és kerekek)
Vki meg tudná mondani hogy miér van ez??
DANKE....
A többi autónál minden jó -
vzoole #14534 Neten jáccani már nem lehet... még 2006 elején megszüntették az EA szervert!
(kivétel a GIT, Hamachi... de ez kinek megy, kinek nem, és senki sincs ráadásul)
De előtte se volt nagy élmény, nagyon elrontották az online részt, nagyon kevesen voltak... és még azt a kevés embert is kettéosztották US és UK szerverre. -
#14533 C:\Documents and Settings\felhasznév\Local Settings\Application Data\NFS Underground 2
A rejtett fájlokat láthatóvá kell tenned -
opalopel #14532 Szeretném megkérdezni, aki tud, az segítsen!
Hová mentu az Underground 2 a mentési fájlokat? -
Viktor01 #14531 Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni, hogy egy Stage mikor ér véget? Amikor az utolsó versenyt is megnyertem vagy az utolsó URL megnyerésekor? -
#14530 Régen volt, nwm wmléxem. Kérdezd a hamachi topikban.
Hamachi topik -
#14529 és azon vagy a játékon állítottatok vmit,vagy mentegyből? -
#14528 Nekem hamachival sikerült. -
#14527 vki nem tudna esetleg segíteni.próbáltuk ezzel a git-el belőni a lan módot de az istennek sem sikerült.akinek sikerült nem tudna kicsit segíteni nekem? -
#14526 De azt baj,hogy van három már eés egyik sincs benne!:) -
#14525 oda rakja ahova írja a faq csak előbb neked létre kell hoznod egy profilt a játékban, hogy ne legyen üres -
#14524 Vagyis megvan a mappa de nincs benne semmi.És ezt nem értem,hogy a profilokat hova rakja? -
#14523 FAQ -
#14522 HY!
Felraktam a játékot és szeretnék egy 100%-os savet de nem találom a mappát ahova rakja a neveket pedig már 3 is van a docummnet and setttings be nincs.Segítsétek!
Privit ha lehet!
thx! -
#14521 DirektX vagy driver? -
torrento #14520 azért egy cigányért ne gyújtsuk fel a várost...
más ötlet? -
#14519 Akkor lehet, hogy win install. -
torrento #14518 hi!
először warez verzióval játszottam, ám tegnap előtt megvettem eredetiben, de még igy is állandóan kifagy a game (leáll hibaüzenettel és kidob az asztalra). Már vagy 3x újratelepítettem és felpeccseltem, a warez verzió csíráját is leirtottam a gépről, de még mindig fagy:(
van erre valakinek valami ötlete?
thx -
#14517 eredetit! -
#14516 Origid van? -
tomie919 #14515 Hali!
LÉgyszi valaki mondja el nekem hogy tok neten játszani, mert mindíg azt írja ki hogy megszakadt a kapcsolat az EA szerverrel. Raktam neki már 1.2 UK patch-et, de így sem mükszik. Aki tud légyszi segítsen!
Előre is köszi! -
#14514 hali!
bocs hogy itt kérdezem de azthiszem ebben a részben volt ez a zene ami megy a videó alatt:)
nemtudja valaki hogy mi a címe?
http://www.youtube.com/watch?v=VR74I-_7miY&feature=related
köszi!! -
#14513 + asszem Olvasd ela FAQ-t [ Garage | FAQ ] -
#14512 Itt kérdezd.