14991

[ Garage | FAQ ]
  • Viktor9202
    Nekem lenne kedvem:)
  • edikee
    Sziasztok

Underground 2őzik valaki hamachival?(az pls írjon nekem) :)
  • Viktor9202
    El olvastam a FAQ-ot, csináltam a városbaz az autók ellen versenyeket, de 44% nál járok de az istennek sem akar beadni versenyt. Mit csináljak?
  • Kurt97
    Kösz.
  • ffxi
    Naon ügyes vagy.
  • Kurt97
    Kösz a nagy segítséget, amúgy már találtam :D
  • Ryder7
    Game Copy World
  • Kurt97
    Hmm... Nem tudtok egy helyet, ahol működő cracket találok? Én nem találtam (csak egy-két vírust).
  • Doog
    Hali !!!
    Valaki nyomja Online vagy játszik egyáltalán vele valaki ?
  • Ryder7
    Egy kis Underground 2 kétkerekezés: Kattints ide
  • Ryder7
    Tuningold a kocsid, hogy legyen special event és akkor tudsz majd tovább jutni.
  • alexander034
    JE NEM 49 HANEM 44 %NÁL MOST MEGKAPTAM AZT AZ ÜZIT HO MENJ AZ AUTÓ KERESKEDÉSBE.EL MENTEM DE NEM TÖRTÉNT SEMMI
  • alexander034
    Hello

Nem tudok tovább jutni
    49%nál tartok és a térkép egy versenyt sem ír ki
  • levi19711023
    Hello!Amikor be akarok lépni online-ba nem bír csatlakozni az Ea szerverhez ilyenkor mit lehet csinálni? (eredeti game, 1.2 patch)
  • ffxi
    Direktx frissítáés?
  • babati
    üdv. mindenkinek. a segítségeteket várom. feltettem egy vadonatujj xp-t. minden driver fennt van ami kell és feltettem az undergroundot. crackelem ahogy illik és ha elindítom, bejön a fekete képernyő és kilép egy olyan szöveggel hogy a program hibát észlelt...stb. ez szerintem nem normális hogy minden a maga módján megy és nem stimmel. ha valaki tudna segíteni annak nagyon hálás lennék. előre is kössz. a választ privátba várom
  • 18bali18
    Segítségeteket kérném!

Letöltöttem az nfsu2-höz egy Profil creator nevű progit, és amikor az rx-7 tel akarom kezdeni a játékot vmi okból nem lesz teljes az autó(hiányoznak a lökhárítok és kerekek)
    Vki meg tudná mondani hogy miér van ez??
    DANKE....
    A többi autónál minden jó
  • vzoole
    Neten jáccani már nem lehet... még 2006 elején megszüntették az EA szervert!

(kivétel a GIT, Hamachi... de ez kinek megy, kinek nem, és senki sincs ráadásul)

De előtte se volt nagy élmény, nagyon elrontották az online részt, nagyon kevesen voltak... és még azt a kevés embert is kettéosztották US és UK szerverre.
  • Bandi 18
    C:\Documents and Settings\felhasznév\Local Settings\Application Data\NFS Underground 2

A rejtett fájlokat láthatóvá kell tenned
  • opalopel
    Szeretném megkérdezni, aki tud, az segítsen!
    Hová mentu az Underground 2 a mentési fájlokat?
  • Viktor01
    Sziasztok!

Azt szeretném kérdezni, hogy egy Stage mikor ér véget? Amikor az utolsó versenyt is megnyertem vagy az utolsó URL megnyerésekor?
  • ffxi
    Régen volt, nwm wmléxem. Kérdezd a hamachi topikban.
    Hamachi topik
  • kemszi2
    és azon vagy a játékon állítottatok vmit,vagy mentegyből?
  • ffxi
    Nekem hamachival sikerült.
  • kemszi2
    vki nem tudna esetleg segíteni.próbáltuk ezzel a git-el belőni a lan módot de az istennek sem sikerült.akinek sikerült nem tudna kicsit segíteni nekem?
  • Máté94
    De azt baj,hogy van három már eés egyik sincs benne!:)
  • Met
    oda rakja ahova írja a faq csak előbb neked létre kell hoznod egy profilt a játékban, hogy ne legyen üres
  • Máté94
    Vagyis megvan a mappa de nincs benne semmi.És ezt nem értem,hogy a profilokat hova rakja?
  • Met
    FAQ
  • Máté94
    HY!
    Felraktam a játékot és szeretnék egy 100%-os savet de nem találom a mappát ahova rakja a neveket pedig már 3 is van a docummnet and setttings be nincs.Segítsétek!
    Privit ha lehet!
    thx!
  • ffxi
    DirektX vagy driver?
  • torrento
    azért egy cigányért ne gyújtsuk fel a várost...
    más ötlet?
  • ffxi
    Akkor lehet, hogy win install.
  • torrento
    hi!
    először warez verzióval játszottam, ám tegnap előtt megvettem eredetiben, de még igy is állandóan kifagy a game (leáll hibaüzenettel és kidob az asztalra). Már vagy 3x újratelepítettem és felpeccseltem, a warez verzió csíráját is leirtottam a gépről, de még mindig fagy:(
    van erre valakinek valami ötlete?
    thx
  • John Cena
    eredetit!
  • ffxi
    Origid van?
  • tomie919
    Hali!

LÉgyszi valaki mondja el nekem hogy tok neten játszani, mert mindíg azt írja ki hogy megszakadt a kapcsolat az EA szerverrel. Raktam neki már 1.2 UK patch-et, de így sem mükszik. Aki tud légyszi segítsen!

Előre is köszi!
  • oneal1
    hali!

bocs hogy itt kérdezem de azthiszem ebben a részben volt ez a zene ami megy a videó alatt:)
    nemtudja valaki hogy mi a címe?
    http://www.youtube.com/watch?v=VR74I-_7miY&feature=related
    köszi!!
  • John Cena
    + asszem Olvasd ela FAQ-t [ Garage | FAQ ]
  • ffxi
    Itt kérdezd.