Need for Speed Underground 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bazza
Ezt hogy érted? Mikor, és hány outrun-t nyomtál?

\"Cum Deo pro patria et libertate!\"

clio1616v
nem végtelenített nekem adott két unique-ot ezt a wide-ot és egy suspensiont, figy egyszerre csak 3 különbözõ autó van a pályán... ha megvered õket akkor elhalványodnak... utánna csak akkor lesz újabb verda ha nyersz egy küldetést...

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

1,ezt is be kene inkabb a faq-ba tenni talan...
2, na majd tudod mikor kezdek el nekiallni a egtelenitett outrunoknak

clio1616v
Én akkor kaptam wide body kitet amikor egy outrunt nagy nehezen megcsináltam, de ha nem lenne ennyi hülye hozzászólás akkor talán végig olvastad volna, már írtam egyszer...

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

gamecopyworld.com-on fenn vannak

clio1616v
próbáld a fake mini cdvel nekem az segített... 😉

clio1616v
Szerintem az lenne a legjobb ha ez lenne a FAQ helyett Válaszok a kérdéseitekre... Ez talán mindenki érti. BÁR ...

clio1616v
ÁÁÁ gondolkozni is kéne nem csak a acceleration gombot nyomni...

Mit kell egy garázsban csinálni. Fel és leszerelni a már megvásárolt alkatrészeket verda specifikusan.
Nehogy megkérdezd miért nem tudod a zsír stock car-odat tuningolni az elsõ verdádhoz vett spoilerrel! Mert nem kompatibilisek. De ezt már kitárgyaltuk. Addig ok hogy segíteni is kell a topicban de nem várható el hogy minden oldalon ott legyen a megoldás minden kérdésre...

Itt nem arról van szó hogy ki milyen nyelven tanult az iskolába, hanem használd a fejedet esetleg a szótárat mielõtt kérdezel.

TVelvet
Mármint az NFSU 2 ö höz
TVelvet
Valaki adnak egy inket ahol ilyen trainerek vannak? plze!
Grave Digger
fuk, ezt nem ide akartam, bocsánat.

Ki a kicsit nem becsüli, az én vagyok...

Grave Digger
Még dolgozom az ügyön, mert ez így elég gagyi, de lesz jobb ígérem😄

Ki a kicsit nem becsüli, az én vagyok...

Buba007
LOL! #8777

Mert megérdemled!!! Power is nothing without control. http://nfsmwonline.uw.hu

IMYke2.0.0.0
Ezzel készítették - tuti - a korábban belinkelt "ugrálós" videokat is a srácok!

-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Elsõ számú honlap
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Második számú honlap

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Lehet használni - én kipróbáltam!
A Plus 10 trainerrel pl. 675 km/h órára is felgyorsulhatsz Drag alatt! Tessék, ezt tudja:

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

durcasabbak

Buba007
nem használok ilyen dolgokat, mivel a bajnokságon se lehet... csak ti pl õ. mennyit mentek ugyanezen a pályán?

Kösz, csak a forgalom jön nekem, közben meg jobbra balra rázzam a seggét a rohadt kocsinak is..
Sadist
De azok "csak" olyan csítek (trainerek), amik pénzt adtak, kocsikat unlockoltak stb., vagy valami durcásabbak (pl. végtelen nitro, gyorsabb autó, jobb tapadás)?

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Random_
Igen, ne menj neki semminek. 😄 Idõ nem számít.

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

IMYke2.0.0.0
Ja, és legközelebb LINKET a képre semmint egy bazi nagy képet, oké?!

?<#conf>
IMYke2.0.0.0
A két komoly cheater program után már semmiféle információban nem bízom!

magus
1. kb olyan szinten mint egy techdemo 96 bol
2. mellesleg legtobb jatek nem indul el pixel shader nelkul

Sadist
Na még egy érdekes dolog:
Épp azt nézegettem a garázsban, hogy milyen cuccokat vettem a járgányhoz, erre látom, hogy az oldalsó tükrökbõl BÁRMELYIKET felszerelhetem (beleértve a könnyû szénszálas változatokat is), pedig én biztos nem vettem meg mindet, mert sóher vagyok, mint a disznó <#idiota>

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

senkit sem erdekel a wide body kit??

Üdv Mindenkinek!

Nagyon jó lett a FAQ! <#eljen>
GRATULA! <#nyes>
Buba007
Ilyet nyomok Bayview Bridge-en Dragban! Ez már jónak számít? Volt már 23.06 is csak az nem sikerült shotozni...

Segítsen már valami nagy guru a Stage4nél már csak hatos csillagra kell felcsicsáznom a kocsit meg egy szponzoros driftet kéne lenyomnom, csak az a baj, hogy egy lejtõs forgalmas útszakaszon kell 175.000 pontot összeszedni. Van erre valami jó taktika?
tomsolo
köszi😊

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

SiSkO
Nemtom milyen izélésre gondolsz.Telepités?Ugyanannyi idö mint más driver telepitése.Mikor újrainditod a gépet akkor tököl 1 percet meg kalibrál de utána okés.

[oLe]
javitva.
[oLe]
fasza, nem is figyeltem 😄 pill
tomsolo
de csak akkor mit keres a fekete képernyõs probléma fölötte mint alternativa? 😄

[oLe]
jajajaja. nem oda raktam?
tomsolo
HTX! 😄 de én a pixeles problémára írtam ezt 😄DDD

McGrady
nektek meddig izélt az omega driver? tom h hülye kérdés de ez má jóideje csak "execting file"-ol

Kuss!-magyarázta.

McGrady
duddits persze a GeForce force 2 1 naon megbízható kártya, elindul vele az isten játéka is nade mien grafikával????

Kuss!-magyarázta.

Random_
Persze akkor nekem azért megy full grafikán 1280x960-ban mert az Ati gagyi. 😊 Jó nagy hülyeséget írtál.

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

SiSkO
Maradjunk abba, hogy a régebbi Ati modellek még nem voltak összemérhetõek az Nvidia-val.Ez a különbség mára megszünt, sõt...Olvass néha ezzel foglalkozó újságokat, oldalakat.Vagy vegyél 1 jobb fajta Radeont és láss csodát <#nyes>

senkinek sincs meg a wide body kit??

Sadist
Ezt szerintem gondold át még egyszer.

Sadist
Figyelem, a játékban van egy bug, ami miatt némelyik completed verseny not completeddé válik (Garage - World Map). Ezért lehet, hogy végigjátszottad, de azt írja, hogy kevesebb mint 100%van kész.

Duddits
ATI szerintem egy gagyi kártya! Lehet hogy mindenkinek az van, de most hasonlíts már össze egy Geforce 2 Ti minõségû kártyát egy ATi-val. Szerintem az ATI-n else indúlna semmi. Nekem még most is fut a legtöbb játék.

SiSkO
Azért gondolom mert nekem eddig 512 volt a gépben, de amióta van 1GB van azóta sokkal jobban fut minden.Pl 512-vel a Sims2 vagy RCT3 néha belassult, igy viszont ezek a jelenségek megszüntek.

McGrady
rohadt ati..........

Kuss!-magyarázta.

[oLe]
Újra frissült a FAQ (Gyakran Ismételt Kérdések) Tessék olvasgatni...
McGrady
512 az már jólvinné sztetek?????????

Kuss!-magyarázta.

McGrady
gondolod h annyit számít??????? nanemááá

Kuss!-magyarázta.

McGrady
faszom szar ati órák óta itt fosol 1 kurva képernyõvel azt semmit se hoz elõ<#mf3>

Kuss!-magyarázta.