Need for Speed Underground 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nekemi is, meg mindenki másnak akinek volt világrekordja...
annak Corollája volt.
ffxi
Neked vagy annak a személynek? :)

Fákjúal!

Elárulom nektek a Corolla a legjobb autó a játékban, ha a legjobb köridõ a cél!

Annakidelyén volt vagy 10 pályán világrekordom vele :) (télleg)
És természetesen az összes circuit és sprint pályán Corollája volt a legjobb idõt bírtokló személynek.
Met
Most mondjátok meg, hogy miért vegyek eredeti játékot.
Loading felirat, töltöget és annyi. kb 2x vittem végig másoltal és soha nem volt ilyen gondom :)

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

cicai
igaz:D

De a pénztõl 20 nõbõl 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nõbõl 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-bõl 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt

John Cena
vegül is kinek melyik teccik:D

L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul

cicai
:)
én a civicnél maradok, ugy sincs nála ebben a játékban jobb autó:D

De a pénztõl 20 nõbõl 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nõbõl 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-bõl 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt

John Cena
hát nem tom végül is kcisivel bizti jobban de eclipse is közel van hozzá

Met
ma vettem meg :)

ffxi
simán

Fákjúal!

cicai
nekem a civic jobban kanyarodikXD

John Cena
nekem is elsõ kocsim civic volt de ezzel az eclipsel te többet tudnál!! mert össz kerekes a civic meg csak elsõ szerintem az jobb bár te tudod

cicai
A Civicem^^ kettõ és feles tuning:D

körverseny

John Cena
neem eleve nem vittem végig és ez a kettes tuning eredménye és nitrót nagyon nem használtam

Klemice
megéri megvenni eredetiben és neten tolni? 2000ért már elég baráti áron kapható

Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐

cicai
csak kettesig lehet tuningolni mint a 3000gt-t?

John Cena
Mitsubishi Eclipsem 2.es tuning cuccokkal iylet futott Autópályás versenyen

Nem azt nem, de meg lehet oldani, a ját zenéjét lehalkítod és winamban halgatsz zenéket és közben játszol.

cicai
és lehet betenni saját zenéket?:)

cicai
okés^^

Szevasz! Nem, csak lépj ki és indítsd el újra! Nekem is ilyen volt!

cicai
Sziasztok!
Tényleg ilyen a grafika max grafón?

Met
tényleg olyan qrva nehéz 9 hsz-t visszaolvasni?

John Cena
mennyi URL teljesítése után kapom meg a Ford Mustangot?

Pókmalac
hi all
most akarom megvenni a játékot (internetes többjátékos mod miatt) eddig másoltba volt meg..azt szeretném kérdezni hogy mivel már igen régi játék hogy van-e még server??és ha van akkor hány...??

pókmalc,pókmalac nincs csodásabb a pókmalacnál hálót õ sose szõ nem bizony mert malac vigyázzz ha jön a Pókmalac

John Cena
ez igaz de mondjuk a % is számít és úgy értem ha megjelenik 1 RL azonnal mész utána következõ ritkán van hogy egyszerre 2 de még is nem tudnátok listát vagy igazán a Ford Mustang GT érdekelne mert rég óta játszok a játékkal 1x igen 1x nem azt vagy elõrõl kezdem vagy gépet kel lújra tenni saveket le törlöm mindig valami közbe szól 1x akaropm rendesen végig vinni!

Met
szerintem attól is függ, hogy milyen sorrendben nyered meg a versenyeket

ffxi, köszi

ffxi
Van koma, akinek megvan eredetibe, asszodja állandóan jácik online-on. Szal már nem is érdekli a single részét. Kiakasztotta :)

Fákjúal!

John Cena
Fiúk letudnátok írni hogy a játék közbe hogyan miylen sorrrendbe kapom meg az autókat!? PLS!

Met
és mennyien vannak, sok, pár, kevesen, ilyesmi?

ffxi
persze!

Fákjúal!

Met
És hogy mûködik online? AI-k helyett humanok mászkálnak a városban akiket ki lehet hívni? Autótuning stb ?

ffxi
Sztem még állja a helyét ez a game. Ismeretségi körömbe szídják a MW-t és inkább ezt jácák LAN-on ill. online-on.

Fákjúal!

Met
játszák ezt még egyáltalán?

ffxi
Semmit, kell egy ASE vagy Xfire és kész.

Fákjúal!

wanted06
Igen és aztán mit kell neten csinálni hogy tudjak jácani?

Scania R Ha valamit nem tucc olvas vissza sokat segít http://18wosfreaks.xooit.fr/index.php

ffxi
Megveszed eredetibe :)

Fákjúal!

wanted06
Helloztok nfsu2-öt hogy lehet neten jácani??<#vigyor2><#vigyor2>

Scania R Ha valamit nem tucc olvas vissza sokat segít http://18wosfreaks.xooit.fr/index.php

csÁ
aki akar jöjjön játszani
név:nfsu2(hun07)
jelszó:password
most jó minden demonal muxk a játék amugy csAK AZÉRT RAKTAM FEL MEGINT MERT EGYSZER MEGVOLT PS2-re is és csak az autok miat tettem fel megint meg a turbo sziszegésért <#eplus2> de ugye szedtem egy mentést is azt hol tudom erakni a faq-banvan egy segitség erre vatkozolag de em használ a segitséget köszi elöreis hello .
nfs world
ilyen már nekem is volt ujraraktam a gépet(persze nem ezért) és nem volt semmi baja

sziasztok sos-be kellene . elepitem a gamet az elsõ cd simán fel megy de a második inditásánál azt irja ki hogy please insert the correct cd-rom, select ok and restart application ilyenlor mit csináljak köszi elöre i .
nfs world
hellosztok már 4szer átvittem a játékot de még mindig nemtom:lehet eladni kocsit?

geri777
köxöönöm megprobálom

Gigabyte 890XA-UD3 | AMD Phenom II X4 955 | Kingston DDR3 3*2GB | Ati Radeon 5770HD

bkvkbk
Geri777:Sziasztok az utolso szakasz elöt vagyok és mindent megcsináltam és nincsen uj verseny és a szakaszt se nyitota meg miért mit csinájak?

-Szerintem próbálj meg elrejtett versenyeket keresni,vagy üzenetet,és akkor talán beadja a "csillagos"versenyt<#smile>

Ne álmodd az életet, éld át az álmot!:) \"Peach\"

geri777
Sziasztok az utolso szakasz elöt vagyok és mindent megcsináltam és nincsen uj verseny és a szakaszt se nyitota meg miért mit csinájak?

Gigabyte 890XA-UD3 | AMD Phenom II X4 955 | Kingston DDR3 3*2GB | Ati Radeon 5770HD

geri777
Sziasztok van 1 karierem már 6 xora visszem végig de szerték 1 unlockert amivel designosabbá tudnám teni az auto elöre is köszöönm

n3whous3
Akkor adj IP címet, vagy fazs tudja mit ahol jáccol lécciléccilécci <#integet2>

púúúúú

én most online-n játszok de még nem tom nagyon használni:D

n3whous3
Remélem nem baj, hogy kérdezem, remélem nem ismétlés :D
Szóval ezen a szaron kívül, amit leírtam alul... Hogy tudtok online nyomulni? Mert azt hiszem már tavaly beoffoltatták a hivatalos szervert és hát nincs kivel LANoznom... <#rinya>

Valaki nem szokott itt online játszani vele? Ha igen szóljatok, beszállnék szívesen

púúúúú