14991

[ Garage | FAQ ]
  • CSOCSO
    a "fine tune" viszont fullllll nevetseges!!!!!!
    530 Nm es a Supra.. Fine tuninggal 550 Nm re okoskodom az autot, es kw ban is lett plusz de mar nem emlexem mennyi.. viszont a vegsebesseg es a gyorsulasom is romlott... legalabbis a dyno szerint:) mekkora LOL ma????
  • CSOCSO
    AaAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!11
    ost en vagyok a hulye vagy mar ti is eszrevettetek hogy EGYSZERRE TOBB DOLGOT lehet tuningolni a kocsi tulajdonsagain!!!!!!!!!!!!!!!
    azaz.. tudjatok.. 3 fajta KIT van!!!! CSAKHOGY az engine nel es az ECUNAL es meg nemtom melyiknel egyszerre kettot lehet valasztani!!!!!!!!!!!!!!!
    tehat ha fullosan mindent a 3. kitre tuningoltal.. utanna ha elmesz es mindegyiknel atnyalazod a tuning lehetosegeket.. azaz ramesz az 1. es 2. kit re akkor a 3. melle tudod instalalni es MEG erosebb lesz az auto!!!!!!!!!!!
    most csinalgatom az osszes autot!!! csikok szerint a Supra jobb szinte mindenben mint a tobbi auto ( leginkabb acc es top speedre, es a kanyarodasra is kicsit jobb mint pl a mustang, rx7, 3000gt... sajna meg skylineom nincs... nah mentem vissza
  • Bucser
    Mindenki tökre viszolyog az aoutronoktól.. Szerintem az egyik legnagyobb fun a játékban:) Tépsz ezerrel beérsz a kiszemelt looser ellenfeled mögé teljesgázzal belemész a farába majd draft-al töltöd a nitrodat (hacsak nem duplára töltöttel érsz oda alapból) aztán kicsit lelassulsz mögé eltrávolodsz egy százméterre majd csutkagáz padló 4 gyórsítassz és mikor mögé érsz ő nyomja a féket kanyarban jön sms üzenet te entercsapsz és el is húztál mellette jön a felirat "You have the lead now" 10 percig távolodsz (és igyekszel nem odacsapni a géped sehova) majd hátradőlsz és megnyugodva tapasztalod, hogy újabb looserrel kevesebb az utakon:)
  • Bergkamp
    Nekem is ez volt a lényeg hogy 6 csillag fölé tuningold a kocsit és akkor kapsz egy DVD futamot utána meg egy U.R.L-t és utána lesznek küldetések, de ahoz hogy 6 csillagos legyen a kocsid ahoz outronodznod kell!
  • Chaos Mad
    outrun
  • tepi5
    mit kell akkor csinálni ha 51 % nál járok de nincsen a térképen verseny !!!! segitség
  • KisQbi
    köszi megnézem köszi!
  • Tatyla
    kapcsold ki a light trailst,mega fog-ot!
  • KisQbi
    Hi
    Ati Radeon 9700 PRO - nincsen textura... miért? help
  • Duddits
    Álljál már le! Kit érdekel? Legalább csak az egyik topikba tedd be!
  • cement
    hm vegulis a lenyeg hogy nem hasznalsz penzcsitet :P
  • RelakSfromhome
    vegye feljebb a texture filtering csúszkát, és nem lesznek méteres pixelek a képen
  • Bergkamp
    Roland hogy tudtál videót csinálni a játékból? Az oldaladon látttam!
  • Roland 92
    ÉN IGEN DOBJA A KUKÁBA! ÉS VEGYEN EGY GF 4 MX440-est (legaláb) azon megy a játék 10000 forint!
  • Rolee Papa
    he valaki!!!! tudna segiteni?
  • Roland 92
    Még mindig nyitva van!!EHH!!
  • Rolee Papa
    sracok lenne egy kerdesem!haveromnak gef2mxje van es csak szoftveresen indul el a jatek!nemtudja vki miert van? es mit lehetne vele csinalni? koszike! :)
  • Csori
    RX8 után milyen autót ad ki a játék ?
    Az RX8 elég korrektül mozog az úton, már futottam vele pár teszt kört, és arra jutottam, h ha nem valamelyik kedvencem következik akkor lecserélem az eclipse-t.
  • Roland 92
    Éppen csinálom a Mustangot a lámpát rakomfel (utolsó simitások és mit látok??? DDD
  • Roland 92
    HIBA!!!!
  • RelakSfromhome
    pedig a grafok szerint a tt-é a legjobb. Szvsz maradok miatával, amíg nem lesz rx8-am...
  • Blint
    A catch up kikapcsolas engem is erdekelne, mert elkezdtem masodszora vegigvinni, mostmar kizarolag Hard-on es a gep itt mar nem szakad le rolam!
    A FAQ-ban emlitett menuben meg hire sincs ennek az opcionak! Lehetne korrigalni..
  • Fefe
    Keresd a catch-down-t! :D
  • Bergkamp
    Nem találom a catch-up-t! Mit tegyek? :D
  • t. Füly
    kösszi a segitséget!!
  • SLICK
    helló mindenki!
    na leírtottam a vírust a gépemről és most már műxik a game is mert tegnap nem indult el ha valaki nem tudná...
  • Pyx #10412
    talán
  • lybrahu
    Sziasztok!
    Előre is elnézést ha már volt rá válasz!!
    Szal többször is láttam hogy érdeklődnek a LAN játék működéséről ill. a nem működéséről.Választ ugyanakkor nem látok rá sehol.Nekem is ez a problémám.Nem megy LAN-on a gém.Szeretnék ezügyben tanácsot kérni ha lehetséges.
    Köszönöm!
    (vagy kb. hány 100 oldalt lapozzak még vissza?)
  • Bergkamp
    Sikerült!
    A kulcs a következő szigethez az volt hogy az első autóm csak 5.91-es volt! Feltuningoltam 6.31-re és adott egy dvd covert utána meg az U.R.L.-t és most megvan az utolsó sziget! Jeee akkor mégsem kell a world mapban végig tolnom!!!
  • Duddits
    Csak? Nekem RX8-al 130 E valamennyi lett. Sajna kép nincs róla.

I.C.ram: Figyelj! Lehet hogy a legnagyobb cheatkészítő, de ez akkkor is csak a név! Mert biztos a végigjátszásukat használja és azért van a PiZZA a nevébe!
  • IMYke2.0.0.0
    Első láttam... Ezért írtam ezt:

IMYke2.0.0.0 tegnap 22:03 | Privát | Galéria | Válasz | #10329
    Kár, hogy Cheat nélkül ennyit soha sem érsz el...

-----------------------------------------
    .:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Első számú honlap
    .:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Második számú honlap
    -----------------------------------------
  • I.C.ram
    nforceon gyakran feltünnek a nevükkel. PiZZA DOX néven futnak.

Ne vegyétek már be ennek a csaló kis köcösgnek a dumáját.
  • I.C.ram
    Legalább csalni tudna, de még ahhoz is láma, hogy átírja a nevét.
  • I.C.ram
    Lol a PiZZA a legnagyobb cheaterkészítő banda!

Szép volt csítes gecó!
  • ghost cb
    Én vettem egy A3-at 1. szintig tuningoltam, néhány alap dolgot (motor, suspension, turbo) 2ig és azzal toltam végig a driftet. A legtöbb egy csúszásból 117.000 volt, azt irta drift king :)
  • Shongi
    Hmm 27000 az még semmi, lesz 91000-es is:)
    Amúgy semmi ördöngős, kell hozzá egy jó drift gép azt szevasz, de azért használd a pálya széllét. Én RX8-al csak röhögtem az egésszen.
  • Bergkamp
    "A lényeg: az elso autót 6 csillag fölé kell tuningolnod, a másodikat elég 2 fölé, a harmadikat is. A legjobban az utolsót érdemes tuningolni!" Ezt nem értem... Nekem 5 autóm van. akkor melyikkel mit tegyek?
  • ghost cb
    Jaja. Ki is lehet szállni az embereddel.
  • agtomi
    Utcán valahogy ki lehet nyitni az ajtót vagy a motorháztetőt?
  • TORO
    FAQ