Need for Speed Underground 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A probmel occurred when trying to transfer the
file 'G:/MOVIES/blank.vp6' from the media.
Do you want to retry to copy the file, or cancelled the installion?
ABIT NF-7(-S) V2.0 || AMD BARTON 2.5+ || 2X512 DDR 400 + 1X1024 DDR 400|| ATI 9000 SERIES || 80+30 GB HDD ||
ABIT NF-7(-S) V2.0 || AMD BARTON 2.5+ || 2X512 DDR 400 + 1X1024 DDR 400|| ATI 9000 SERIES || 80+30 GB HDD ||
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
TDU:Shongi Cars: A:Koenigsegg CCR, B:Noble M400, C:Ferrari 612, D:Jaguar XKR Coupe, E:Nissan Skyline, G:Ferrari 250GTO Ferrari F40>everything else...nuff said!!!
TDU:Shongi Cars: A:Koenigsegg CCR, B:Noble M400, C:Ferrari 612, D:Jaguar XKR Coupe, E:Nissan Skyline, G:Ferrari 250GTO Ferrari F40>everything else...nuff said!!!
Alacsony nyomaték mellett is jól húz a kicsike.
-------------------------
"Jó munkásember" vagyok...
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
\"Cum Deo pro patria et libertate!\"
Viszont - ez a trükk - én alaposan átnéztem és tanulmányoztam a Dyno Performance Tuning részt és minden lehetséges módon módosítottam a gépen. Így bizony ez a 299 km/h igen is jó.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
299 km/h a vége, iszonyat stabil és szép 😊
Audi TT = van
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
.:.FORZA AC MILAN!!!.:.
Hogy kell vagy egyáltalán lehet-e játék közben a hidraulikát használni????
ha nem költesz az autóra, akkor nem nyitja meg a következõ stage-t
30%-nál járok és 1 darab jelzett verseny sincs a térképen! Már azóta találtam vagy ötöt amiket meg is nyertem, meg az utcai arcokat is aprítottam, de semmi! Rakjak fel mégvalamit az autóra?
Csak kocsikázok a városban hátha találok még versenyt, de már unom. Mit tegyek???
Elõre is Thx!
az igaz, h nem tudtam a 800x600as témát
egyezünk ki abban modemes barátom h korrigálok
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
Sabexx, légyszi húzzál innen a vérbe a nagy képeiddel. 😄
Nekem jó ez!!!
És ez már különben is sokszor elhangzott hogy 800×600!
NOK-I beleive in the future!

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
megoldani? Hátha feltûnõbb 😊sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!