Need for Speed Underground 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

GuRu
na figyu a lényeg az, hogy a G: meghajtóba legyen betöltve a 2.CD!!! és akkor továbbenged...

Laciiiiiii
c,d,e,f,g,h!!!c,d,e vinyo , f,g cd, h daemon tools!
A probmel occurred when trying to transfer the

file 'G:/MOVIES/blank.vp6' from the media.
Do you want to retry to copy the file, or cancelled the installion?

ABIT NF-7(-S) V2.0 || AMD BARTON 2.5+ || 2X512 DDR 400 + 1X1024 DDR 400|| ATI 9000 SERIES || 80+30 GB HDD ||

GuRu
tudnom kéne pontosan, mi a hibaüzenet, és, hogy milyen meghajtói vannak a gépen, akkor tudnám... kérdezd meg töle, hogy pontosan mit ír, mert oda van írva, hogy melyik meghajtón keresei azt a fájlt...

Laciiiiiii
jaja!! tood a megoldást?

ABIT NF-7(-S) V2.0 || AMD BARTON 2.5+ || 2X512 DDR 400 + 1X1024 DDR 400|| ATI 9000 SERIES || 80+30 GB HDD ||

GuRu
installálásnál van gond vele???

Panjabi Mc
Hol van a mentése???

Rotary & Dypee production

Laciiiiiii
Halle!Egyik haveromnak volna gondja! MOVIES/BLANK.VP6 tal vmi baj !!Mi a megoldás rá?Lécci válaszoljatok!THX

modellmaker
Szvsz nagyobb betûkkel kellene azt a FAQ feliratot feltüntetni a banner alatt. Ha belép egy "idegen" azt lássa + elõször és ne tegyen fel láma kérdéseket. (De ez csak az én magánvéleményem.)

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

Shongi
A hidrajulikát pedig a h+valameik irány, vagy a j+valameik irány gombkombibációkkal lehet használni, bár nem értem hogy mér nem nézted meg a Controls menüpont alatt.

TDU:Shongi Cars: A:Koenigsegg CCR, B:Noble M400, C:Ferrari 612, D:Jaguar XKR Coupe, E:Nissan Skyline, G:Ferrari 250GTO Ferrari F40>everything else...nuff said!!!

Shongi
Csá! Bocs hogy pont itt kérdem de nem tudjázok hogy mi lett az Isoburning-el?

TDU:Shongi Cars: A:Koenigsegg CCR, B:Noble M400, C:Ferrari 612, D:Jaguar XKR Coupe, E:Nissan Skyline, G:Ferrari 250GTO Ferrari F40>everything else...nuff said!!!

Hellhammer
A hidra julika veszi ki a vízbû a zoxigént. Azaz kõ hozzá víz meg julika oszt mehet a menet.

HI all! Azt szeretném megtudni hogyan lehet használni a hidraulikát!!
tudom hogy sokan tehették fel ezt a kérdést meg hogy a faq-ban is benne van (de nekem az nem megy) de hogy lehet megcsinálni azt hogy az út kevésbé legyen pixeles mert már idegeimre megy? Mit kell átírni? olvastam hogy valami textura 1-et 2 re kll állítani de azt meg nem udom hogy hol van szal plz help
Tud vki a patch- ez crack -et ???? Kiszeretném próbálni multip. ben is.
IMYke2.0.0.0
Én meg nem 😊
Alacsony nyomaték mellett is jól húz a kicsike.

-------------------------
"Jó munkásember" vagyok...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

bazza
Jah-jah, a civiket azért is csIpem, mert alapból magas fordulaton (7-8x1000) teljesít a motor, és elég keményen meghúzza 200 fölött! Bár elkeztem nézegetni a tuning részt, bár úgy vettem ki 2 min után, h csak elbaxom a motort, úgyhohy hagytam úgy ahogy van... 😄D

\"Cum Deo pro patria et libertate!\"

IMYke2.0.0.0
Én csak 21%-nál járok 😊))
Viszont - ez a trükk - én alaposan átnéztem és tanulmányoztam a Dyno Performance Tuning részt és minden lehetséges módon módosítottam a gépen. Így bizony ez a 299 km/h igen is jó.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

bazza
Ugyan ez, de nekem 320 km/h 😛PP

\"Cum Deo pro patria et libertate!\"

IMYke2.0.0.0
Én meg elvagyok a Civic-el is 😊
299 km/h a vége, iszonyat stabil és szép 😊

1 savegammel dobjon meg valaki plz.. [email protected]

eclips a király ja és 20:00-5:45-ig játszottam
Sheva
Ok akkor nekem minden bizonnyal az Audi fog bejönni! 😄

.:.FORZA AC MILAN!!!.:.

IMYke2.0.0.0
BMW = nincs
Audi TT = van

RelakS
muhher, escalade, meg a rák tudja, mi van még benne plus-ban. Pl az a nissan is, amivel kezdtem

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Sheva
Szeva mindenkinek! Holnap lesz meg a gém! Megtudná nekem mondani valaki hogy milyen új autók vannak a gaméban? Van benne BMW? És jó az Audi TT?

.:.FORZA AC MILAN!!!.:.

Hellhammer
Bemész az optoins menûbe, ott a control, és láss csodát: fel van sorolva, hogy melyik billentyû mit csinál. Nem túl bonyolult...

srácok egyszer már feltettem a kérdést, de nem találom annyit írtok!!!
Hogy kell vagy egyáltalán lehet-e játék közben a hidraulikát használni????
Multimax
hány óra volt az a két este?

NOK-I beleive in the future!

Srácok sikerült két este alatt végigvinnem csak még mindig nem tom hova lehet saját zenéket berakni ha esetleg tudjátok akkor légyszives mondjátok el ha meg nincs is ilyen azt is!
Re-tech
2,5-ös Visual Ratingból csináltam 4.27-et, és már mehetek is dvd fotózásra.
Thx!
Re-tech
Az lehet! Köszi. Kár, mert nekem így tetszik a gép.
sabexx
a 'Visual rating'-ot kell növelni
ha nem költesz az autóra, akkor nem nyitja meg a következõ stage-t

Módosíts mindig valamit a gépen. Ruházd fel mindennel.

Re-tech
Please Help!
30%-nál járok és 1 darab jelzett verseny sincs a térképen! Már azóta találtam vagy ötöt amiket meg is nyertem, meg az utcai arcokat is aprítottam, de semmi! Rakjak fel mégvalamit az autóra?
Csak kocsikázok a városban hátha találok még versenyt, de már unom. Mit tegyek???
Elõre is Thx!
Sabexx képei módosítva. <#email>

sabexx
az intelligenciának sztem semmi köze a fekete háttérhez...jobban inkább a lustasághoz
az igaz, h nem tudtam a 800x600as témát
egyezünk ki abban modemes barátom h korrigálok

Ez jogos.

Multimax
Jól van jól van!
Nem láttam hogy új fiú elnézést kérek!

RelakS
Nem, csak tudod, az alapvetõ intelligenciához hozzátartozik, hogy a kép több mint felét alkotó fekete hátteret esetleg ki is lehet vágni...

Nem látod a gyereknek összesen 10 hozzászólása van. Szerinted õ halott errõl a 800x600-ról? Aki idejön mindenkit kezdjönk el utálni meg beszólogatni neki? Jó.
Sabexx, légyszi húzzál innen a vérbe a nagy képeiddel. 😄

Multimax
Miért fizetnék???
Nekem jó ez!!!
És ez már különben is sokszor elhangzott hogy 800×600!

Dobd ki a modemet és fizess elõ végre szélessávra.

Multimax
Nahát jól elb@szt@d ezt az oldalt!!!<#ejnye1>

sabexx
lusta vtam szétnézni😊

Sadist

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

sabexx

😄D

RelakS
Fenti linket nem kéne pl ezzel: megoldani? Hátha feltûnõbb 😊

Dzsega
ja azt vágom meg nyomom is a gammát meg nagy rajongója is vagyok csak mostanában nem néztem fórumot (kb 3200 új üzi) és ezért kérdezgettem meg ezeke. lemaradtam egy kicsit....

-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!

Hellhammer
Új autót akkor kapsz ha megnyersz egy URL versenyt. Érdemes ezekre rárepülni elõször, és mindig nézni, hogy mikor adja be a következõ URL-t , mert elég hamar össze lehet velük szedni a jobb verdákat 😊

Dzsega
kösz mindenkinek az ifókért lassan vége a sulinak és mehetek jáccani...

-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!