Need for Speed Underground 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!
-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!
Nem tudna valaki belinkelni egy trainert???
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Nem mindig a legutoljára kapott kocsi a leggyorsabb és legjobb ám! Sõt alap kocsival is le lehet verni jó sokáig a mezõnyt.
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
RSX-et tuningoltam és nagyon tetszett, vártam a Mustang-ra, megvettem de ez egy ótvar szar. 5.-re nem tudtam megynerni vele egy Drag racinget, cseréltem Rsx-re azzal elsõre...
Mit ajánlotok? Az utolsó kocsik amiket megkaptam a 3000Gt, Mustang, RX-8, 7.
EVO 8 pl. mikor jön? Mire érdemes várni (Skyline-on kívül).
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
Egyébként ha az outrunba megvered mind a három embert akkor eltûnnek és csak akkor jelennek meg ha tuningolsz valamit a verdán. Ugye elõször mindenkinek élénk narancssárga a 3 liquidens 😊 utánna ha egyet megversz mind halványsárga lesz. és ha mindet megvered akkor eltûnik nekem az elején a 10edik outrun nyerés után adott Unique Carbon Hood-ot ez volt az elsõ amit felpakoltam a verdámra 😄
Én azt akarom megkérdezni,hogy valaki megvette-e az eredetit,és kipróbálta-e a multit?
Kíváncsi volnék változott-e a Demo óta,mert az siralmas volt.
Az elsõ rész multi része jobb volt sztem, mert itt a demos tapasztalatom az volt, hogy mindenki jelszavazik, meg fosch az egész netkód, és nem adnék pénzt érte, ha úgy maradt minden<#boxer>#boxer>
ASUS Prime Z270A;i7 7700K;ASUS Dual GTX 1070;2x8Gb Corsair DDR4 3200Mhz;FSP Hyper 600W;Kingmax Zeus 256Gb SSD:WD Red 3Tb:Seagate 3Tb SATAIII;Optiarc DVD-RW AD7241S;LG 24MP59G;Xbox360 controller
Szóval.
10.-es autóm van. 89% complete.
A world map-ben minden complete (Stage 4-ig) Stage 5 nincsen.
A térképen semmi verseny nincs.
Most mit tegyek?
Þór vígi þessi rúnar
lehet forgatni az autóta a garage nézetben? ha igen akkor hogyan?
Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Jimi Hendrix
Ja, és career-ben azért nem lehet az elején, mert lé nélkül kidobnak a boltból 😉
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
a jelöletlen versenyekért nem kapsz style pontot és pénzt - nem igaz kapsz mindkettõt ha ügyes vagy
ha race közbe restart race-t nyomsz nem kapsz style pontot csak pénzt - nem igaz...
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
Jimi Hendrix
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
Jimi Hendrix
Kezd szokásommá válni, hogy fel az autópályára, és a felhajtó (vagy forgalommal szemben lehajtó 😉 ) végén egy hajtûkanyart veszek. Ezt kétszer csináltam mondjuk, de egyszer sem tudott vele az ai mi kezdeni 😄
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
Z77A-GD65 | 3570K | Mugen 2 Rev.B | Vengeance LP White 8GB | HD7870-DC2TG-2GD5-V2 | Xonar DX | 830 128GB | WD7500AAKS | 2X HD154UI | TX650W | BX-500 | 32LF2510
-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Elsõ számú honlap
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Második számú honlap
-----------------------------------------
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Amúgy veszélyes játék ez az NFSU: toltam vele pár órát, majd rápihenés nékül indultam ki barátnõmért. Az elsõ keresztezõdésbõl induláskor bennem volt még a fíling és egy kb. 100-200 pontos driftel sikerült indulnom 😊 Utána még végig bennem volt a nyomulhatnék, de visszafogtam magam és a visszaútra szerencsére elmúlt, mert a barátnõm ott sikongatott volna mellettem és jól lebaszott volna 😊 Szal mostantól autózás elõtt minimum fél órával abbahagyom az NFSU-t 😊
Van egy kis gondom a játékkal, légyszí ha tudtok segítsetek!!!
Amikor a városba megyek ide-oda küldetésért, véletlenszerûen lefagy a játék! Sajna elég gyakran... 😞 Ez mitõl lehet? Verseny közben még sohasem csinálta!
Patchet feltettem már, de semmi változás!
Elõre is köszi!
Nem értem mi a probléma, végigtoltad most végeztél ennyi kész vége a gémnek ;Ð
Válasz: Nyomjál egy pár Outrunt és meg fognak jelenni.
Kérdés: Mi a rák az az Outrun?
Válasz: A kis háromszögekkel a térképen jelölt autók ellen lehet nyomni egy kis száguldást, ha mögé mész közel azonos sebességgel és böksz neki egy Entert.
Kérdés: Outrun, outrun...de mi az? Be kell szerenzem hozzá egy C64-et?
Válasz: Ha gondolod igen, de elég annyit tudni róla, hogy a kis háromszöggel jelölt autókkal lehet ilyet játszani. 300m-re kell lehagyni. Közben szopatás kilökés engedélyezve 😊
Kérdés: Csóró vagyok, nincs pénzem! Honnan szerezzek?
Válasz: Az utcákon van egy csomó autó, amit ki tudsz hívni Outrun-ra (ezek nem fogynak el). Igaz, csak 100 pénzt hoz, de az is valami...
itt van a FAQ a problémámmal kapcs de itt azt írja nem fogynak el az Outrunos autók..nálam elfogytak...
Nem véletlen van ráírva hogy meddig jó egy gumi. Addig birják a szálak. Utána necces vele gyorsabban menni