Need for Speed Underground 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sadist
Amikor elõször bemész az újonnan talált boltokba, akkor kiírja, hogy miket unlockolt.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Dzsega
klafa! akkor irány keresgélni. bár szerintem mind megvan csak nem mentem be mind1ikbe. ki is írja hogy kaptam új cuccot vagy nekem kell észrevennem?

-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!

uj autót nem kapsz de a többi stimmel. Viszont be is kell menni nem elég meglátni!!! Ha megtaláltad az utólsót kiírja

Dzsega
tehát ha megtalálom az összes body shoppot akkor kapok új body cuccot, ha megtalálom az összes autó trédert akkor új autót és így tovább??????

-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!

Következõ hülye ötlet

Nem tudna valaki belinkelni egy trainert???

clio1616v
Kezd el elõrõl...

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

Help! Már egy jó ideje meg kellett volna lennie a metal festéknek, de nem sikerült megszereznem. Ekkor kaptam egy tippet hogy keressem meg az összes graph.shop-ot. Megtettem és tötént valami. Megkaptam a gyöngyház festéket. Azóta végigtoltam a game-t, mindent megkaptam (wide body kit,stb...) kivéve a metált. Mit csináljak??? Kell a metál

Random_
Persze 30% után kb. már több lóvét kapsz a versenyek után. pl 350 helyett 1100 szóval nem kell aggódni!

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

BaLeeX
Azért írtam Skylinet mert meg akartam elõzni, hogy mindeni a Skyline-ot ajánlja.

Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit

DannyL
Még nem tartok ott, de az elsõ részben a skyline csak a drag-ban volt ütõképes. Circuit-ben meg sprintben én a 206-osra tettem a voksom, semmi se vette úgy a kanyarokat.

MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu

Shep
Az elején elkezdtem egy pontiaccal vagy mivel, most lett egy mazda miata-m, és most el kell kezdenem a miattára is a cuccokat megvásárolni stb, lesz ahhoz elég pénz, hogy több kocsit is felturbózzak?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Random_
Me a Skyline mé jó?
Nem mindig a legutoljára kapott kocsi a leggyorsabb és legjobb ám! Sõt alap kocsival is le lehet verni jó sokáig a mezõnyt.

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

BaLeeX
Mondjatok valami fasza elsõkerekes kocsit.

RSX-et tuningoltam és nagyon tetszett, vártam a Mustang-ra, megvettem de ez egy ótvar szar. 5.-re nem tudtam megynerni vele egy Drag racinget, cseréltem Rsx-re azzal elsõre...

Mit ajánlotok? Az utolsó kocsik amiket megkaptam a 3000Gt, Mustang, RX-8, 7.
EVO 8 pl. mikor jön? Mire érdemes várni (Skyline-on kívül).

Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit

Hi nagyon állat lett nem tom miért fikázzák ilyen sokan!!!!!!!!!<#banplz>
clio1616v
Szerintem felesleges a FAQ már javasoltunk többen hogy írd át pl "Válaszok a kérdéseidre"-re, vagy ilyesmire. Mert nem mindenki tudja miaz a FAQ és ha a játékban angolul nem érti meg hogy mi a küldetés akkor ezt sem fogja tudni... SzVSz

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

clio1616v
tegnap este újrakezdtem és minden küldetést megcsinálok 300as REP-re... Szépen sorba

Egyébként ha az outrunba megvered mind a három embert akkor eltûnnek és csak akkor jelennek meg ha tuningolsz valamit a verdán. Ugye elõször mindenkinek élénk narancssárga a 3 liquidens 😊 utánna ha egyet megversz mind halványsárga lesz. és ha mindet megvered akkor eltûnik nekem az elején a 10edik outrun nyerés után adott Unique Carbon Hood-ot ez volt az elsõ amit felpakoltam a verdámra 😄

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

Carlos
Köszi.
I'm on it!

Þór vígi þessi rúnar

Pyx
csinálj outrunokat

Have no fear of perfection - you\'ll never reach it.

Mikiller
Hi!
Én azt akarom megkérdezni,hogy valaki megvette-e az eredetit,és kipróbálta-e a multit?
Kíváncsi volnék változott-e a Demo óta,mert az siralmas volt.
Az elsõ rész multi része jobb volt sztem, mert itt a demos tapasztalatom az volt, hogy mindenki jelszavazik, meg fosch az egész netkód, és nem adnék pénzt érte, ha úgy maradt minden<#boxer>

ASUS Prime Z270A;i7 7700K;ASUS Dual GTX 1070;2x8Gb Corsair DDR4 3200Mhz;FSP Hyper 600W;Kingmax Zeus 256Gb SSD:WD Red 3Tb:Seagate 3Tb SATAIII;Optiarc DVD-RW AD7241S;LG 24MP59G;Xbox360 controller

Carlos
Nos, lámer vagyok meginn'!
Szóval.
10.-es autóm van. 89% complete.
A world map-ben minden complete (Stage 4-ig) Stage 5 nincsen.
A térképen semmi verseny nincs.
Most mit tegyek?

Þór vígi þessi rúnar

Hellhammer
Bazze. Ott a topic tetjén a FAQ. Nem értem miért egyre lámábbak az emberek 😞

The Hedgehog
thx

Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!

Solid Snake
Középsõ egégomboccal fogathtod <#hehe>
The Hedgehog
hátha itt kapok választ végre 😄

lehet forgatni az autóta a garage nézetben? ha igen akkor hogyan?

Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!

Shep
car lot-ban

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Koszi az infot,amugy carrierbe hol lehet verdat venni?

Jimi Hendrix

RelakS
Ja, de azzal mit érsz? Career módban érdekes a dolog, mert ott nem elég összetákolni verdát, pénzbe is kerül a dolog 😊

Ja, és career-ben azért nem lehet az elején, mert lé nélkül kidobnak a boltból 😉

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

tomsolo
mondjuk nem tudom ki találta ki a következõket, de -szerintem, nálam - nem igaz:

a jelöletlen versenyekért nem kapsz style pontot és pénzt - nem igaz kapsz mindkettõt ha ügyes vagy

ha race közbe restart race-t nyomsz nem kapsz style pontot csak pénzt - nem igaz...

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

clio1616v
Nem száll el a balance. 4 Progreszív KONI rugó és 4 állítható benyomódás keménysegû KONI gátló. Úgy szoktam állítani amilyen úton megyek. Ha megyek Pestre a pályán csontkeményre, de még a Budapest tábla elõtt visszaállítom puhára ;D egyéb okok miatt.

miert?en siman crealtam es a quike race-be lehetett hasznalni.a carierbe meg az elejen nem lehet?

Jimi Hendrix

RelakSfromhome
ott KELL!!! autót kreálni!

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

En meg csak most probaltam ki a gamet de nem rossz,bar inkabb nem mondom el az elvarasaimat,de a mai autos gamekhez kepes jo.ti carrier modba jatszatok,ott is lehet autot crealni?

Jimi Hendrix

zolle
Mit jelent az hogy nem kellett centríroztatni? Mennyire szoktad benézni a kátyúkat? És a koni futómû az kemény mint a beton, vagy azér vmennyit mozog is?
RelakSfromhome
Közben szopatás kilökés engedélyezve 😊

Kezd szokásommá válni, hogy fel az autópályára, és a felhajtó (vagy forgalommal szemben lehajtó 😉 ) végén egy hajtûkanyart veszek. Ezt kétszer csináltam mondjuk, de egyszer sem tudott vele az ai mi kezdeni 😄

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

Kösz!Megpróbálom!

czky
optikázd fel az autót amennyire csak lehet, aztán menni fog. nekem ugyanez volt aproblémám, és ez oldotta meg.

Z77A-GD65 | 3570K | Mugen 2 Rev.B | Vengeance LP White 8GB | HD7870-DC2TG-2GD5-V2 | Xonar DX | 830 128GB | WD7500AAKS | 2X HD154UI | TX650W | BX-500 | 32LF2510

IMYke2.0.0.0
OK. Utánanéztem a kép alapján. Respect.

-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Elsõ számú honlap
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Második számú honlap
-----------------------------------------

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

kb.45% nál tartok és nincs se verseny, se outrun!Mit kell csinálni?

Hellhammer
Nekem már baromira furcsa lenne ilyen gumi a 13 collos 215/60 után 😊 Mondjuk még így is anyázni szoktam amikor Budapestre kell mennem és elkapok 1-2 szopatósabb kátyút...

Amúgy veszélyes játék ez az NFSU: toltam vele pár órát, majd rápihenés nékül indultam ki barátnõmért. Az elsõ keresztezõdésbõl induláskor bennem volt még a fíling és egy kb. 100-200 pontos driftel sikerült indulnom 😊 Utána még végig bennem volt a nyomulhatnék, de visszafogtam magam és a visszaútra szerencsére elmúlt, mert a barátnõm ott sikongatott volna mellettem és jól lebaszott volna 😊 Szal mostantól autózás elõtt minimum fél órával abbahagyom az NFSU-t 😊

Hi!
Van egy kis gondom a játékkal, légyszí ha tudtok segítsetek!!!
Amikor a városba megyek ide-oda küldetésért, véletlenszerûen lefagy a játék! Sajna elég gyakran... 😞 Ez mitõl lehet? Verseny közben még sohasem csinálta!
Patchet feltettem már, de semmi változás!
Elõre is köszi!
de még csak 16%nál tartok 😞 ha valaki segítene esetleg akkor elküldöm e-mailben a save-gamem... aki ráér szójjon
clio1616v
Lehet, de a 205/45 is ráz de engem nem érdekel 😄D a felni meg bírja, eddig még nem kellett komolyabban centíroztatni(ÓZÍ), csodálkozott is a futómûves.

clio1616v
akkoe végeztél a játékkal kezd újra vagy uninstall és játsz mással---
Nem értem mi a probléma, végigtoltad most végeztél ennyi kész vége a gémnek ;Ð

nalam meg annyi van mint a nyu, es nem akarnak fogyni, ugyhogy hagytam is a francba

Kérdés: Elakadtam a játékban. Toltam, mint állat, de egyszer csak elfogytak a küldetések. Vége van vagy mi?
Válasz: Nyomjál egy pár Outrunt és meg fognak jelenni.

Kérdés: Mi a rák az az Outrun?
Válasz: A kis háromszögekkel a térképen jelölt autók ellen lehet nyomni egy kis száguldást, ha mögé mész közel azonos sebességgel és böksz neki egy Entert.

Kérdés: Outrun, outrun...de mi az? Be kell szerenzem hozzá egy C64-et?
Válasz: Ha gondolod igen, de elég annyit tudni róla, hogy a kis háromszöggel jelölt autókkal lehet ilyet játszani. 300m-re kell lehagyni. Közben szopatás kilökés engedélyezve 😊

Kérdés: Csóró vagyok, nincs pénzem! Honnan szerezzek?
Válasz: Az utcákon van egy csomó autó, amit ki tudsz hívni Outrun-ra (ezek nem fogynak el). Igaz, csak 100 pénzt hoz, de az is valami...

itt van a FAQ a problémámmal kapcs de itt azt írja nem fogynak el az Outrunos autók..nálam elfogytak...
visszaolvastam de nem vágom még mindig... a world-nél az összes pálya COMPLETED, nicns több verseny de oylan autó sem amivel versenyezni lehetne... ilyenkor mit kel?
zolle
Van amúgy a játékban Integra Type-R?
Vagy esetleg egy S2000?
Ezek úgy eltûntek..
zolle
215/35... leszakad a veséd olyan vézna gumival 😄😄😄😄
zolle
Nem neked mondtam clio, hanem a TDi-s okoskának.
Nem véletlen van ráírva hogy meddig jó egy gumi. Addig birják a szálak. Utána necces vele gyorsabban menni
malter
bmw 325i😉