14991

[ Garage | FAQ ]
  • Hentes Bill #10398
    harmatgyenge lol
  • t. Füly
    szijjasztok srácok.
    kéne egy kis help.az mért van hogy amikor elinditom a gamet..akkor a csak kocsi lámpáit látom meg akilométerorát meg a mapet és minden más fekete..és csak a szélén egy marha kekeny csikban jo a cucc...ez mi a ráktól van?kösszi előre is a helpet
  • mike369
    azt hiszem, aki elakad egy ilyen játékban, annak 6 robot is kevés...
  • IMYke2.0.0.0
    Szívesen.

-------------------------
    "Jó munkásember" vagyok...
  • Imrusssss
    IMIke2000!!!
    KÖSZI SZÉPEN
  • TORO
    NEM HISZEM EL!!!!!!!!!!

FAQ! FAQ! FAQ!

Kellene indítani egy Elakadtam a NFS UG2-ben fórumot. Ott egy robot mindenkit a faq oldalra továbbítana automatikusan!
  • IMYke2.0.0.0
    #10178-ast olvasd már el, légyszíves!

• Imrusssss
    Császtok !
    Kéne 1 kis help , most nyomtam az összes verseny tehát kör jelzéseket meg csináltam és nem tudom mit csináljak mert nem kaptam meg a szélesítést !!!
    Mit kell még csinálnos HELP!!
  • Ridley
    10354? semmi?
  • IMYke2.0.0.0

• TwiceR
    lol most olvastam iMYke hozzászólását-> nemtudtam eddig h lehet forgatni a kocsid
  • TwiceR
    ez a 20% os kocsim:P JÓÓÓÓ kéne az nfsu2 soundtrack! hol lehte lszedni? pls LINK!
  • Csori
    Sajnos a "szégyen" folytatódni fog ... legalábbis szerintem . Ezt csak a TT utódjának lengyelországi gyártására alapozom, legalábbis utolsó infóm ez, h ott fog készülgetni a TT utódja.
  • IMYke2.0.0.0
    Kicsit nagyképűen hangzott, hogy olvastam... felolvasták nekem :))
    Az újságban lévő képre ugyanis rákattantam és megkértem ismerősömet, ugyan, közvetítse a cikk tartalmát...

• IMYke2.0.0.0
    Emlékszem, annak idején halálos baleseteket is okozott a TT rossz konstrukciójú futóműve.
    Abban az évben épp Németországban voltam, és azon a nyáron olvastam a helyi lapban, hogy mérnöki fejek is hullottak...

• Csori
    TT az Audi gyár szégyene :(( Haverom ott melózik a gyárba, és elmesélte h a TT tulajok arra lehetnek "büszkék", hogy nincs mégegy ugyanolyan autó mint az övé ... persze ez sorozatgyártásba nem is annyira nevezhető dicsőségnek.
  • Goodwill
    oks, kösz
  • bebaszov [ZSIR]
    Goodwill:

átfesteni a verdákat a Graphics Shop-ban tudod.
    a FAQ-ban található térképen rajta van (piros kör)
  • TORO
    A 240sx és a Lexus van eddig tuningolva, performance ugyanaz mindkettőnél, a többi dologban a nissan vezet, merthogy arra volt pénz. Most gyűjtögetek a Lexusra. Nekem tetszik. Még nem tudom melyiket használjam. Pechemre az outrunok egy részét a Lexusszal teljesítettem, hát nem akkor kaptam 2 Unique-ot?! Az 1. kedvenc NFS UG felnimet (19"Livia) + 1 motor tuningot... Az viszont érdekes, hogy a felszabadított unique-ok csak a "felszabadító" kocsira elérhetők. Az 1-ben ez is más volt, de lehet benne logikát találni, ezért írtam, hogy pech és nem azt, hogy xar a játék.

• VGQ
    © VGQ tegnap 18:34 | Privát | Válasz | #10314

Hi lenne egy olyan bajom,hogy ha feljebb huzom az Anti Alliancingot.(vagy hogy a rákba irják) Akkor a kép elkezd tejesen behomályosodni,mintha tiszta fekete köd lenne az egész játékban.Már a demoban is ezt csinálta,de ott azt hittem,csak apro BUG.Alant van a gépem.
    Ha valaki tud rá megoldást plz irja le nekem.
    thx.

plz valaki HELP.
  • IMYke2.0.0.0
    Nekem is van egy Audi TT-m (Mármint a NFSUG 2-ben...)
    Nekem nem tetszik ez az autó! Minden 3. szintű tuning rajta, szó se róla, jól húz, de a kanyarstabilitása csapnivaló. Kipörög, és csapódik.
    Ha a valóságosat modellezték, akkor már értem, miért vonták vissza az első 800 darabot anno Némethonban...

• TORO
    Köszi!!! Nem t'om örüljek-e vagy ne. Örülök neki!
  • RelakS
    Audi TT
  • IMYke2.0.0.0
    A Reloaded-féle cracked 1.1 Patch-ben benne van az eredeti exe, a tört exe sőt, az 1.1-es Patch is!

• TORO
    Ja, én se értem a többieket...

34%-on állok, és megvan az 51%-a az unlocknak + a kikötő is megnyílt tegnap. Tegnap este kaptam egy újabb kocsit, de már nem néztem meg mi az, mert várt az asszonykám... :))
    Az A3 után mit ad? Mert az már megvan.

Mindenki csak sír. Nem tudom mit élveznek a játékban, gyorsan végigviszik, kapkodnak és "sírnak". Ez nem szórakozás.
  • ent
    ondjatok már egy eredeti exe lelőhelyet, Thx!
  • Cujo01
    Nem lehet átfesteni... /uninstall... szeva
  • Bucser
    BAsszus egyetlen kibaszott sort sem tudsz visszaolvasni????? OLVASD MÁR EL Azt A SZERENCSÉTLEN FAQ-ot.,...
  • Goodwill
    átfesteni hogy/hol kell a kocsit? még most kezdtem a játékot, vagy később kapom meg ezt az opciót vagymi?
  • Bucser
    Azért nem gáz, hogy kb minden 4. kérdés Ugyanaz..... Nagyobb betűkkel kéne felírni, hogy MIELŐTT KÉRDEZEL OLVASD EL A FAQ_ot
  • RelakS
    outrun van? Not comleted verseny a garázsban van?
  • cement
    nekem azt irta ki hogy vegigvittem a jatekot es minden alkatreszt feloldottam, de megsem tudok wide body kitet felrakni. normalis ez?
  • Bucser
    Tök poén, hogy mindenki roha mint az állat a térképen:D nekem megvan az unlockolható cuccok 48 %-a és még csak a játék 40%-ánál tartok a gép szerint....
  • RelakS
    vakegér! :D

Ott van a két bolt egymás mellet, ha az egyik házszáma 25, a másiké 27 (páratlan oldalon vannak ) :D
  • Random_
    Mihez képest gyenge?
    Sajnos más máshol is érszrevettem, te el vagy tájolva bizonyos dolgokban. Vannak játékkategóriák és azon belül játékok melyek sajátos stílussal rendelkeznek amit tovább örökítenek a következő részeikbe. Butaság lenne elvárni egy NFSU-től, hogy Street legal szintű fejlesztéseket lehessen benne csinálni például. Valószínűleg nem sok köze van a valóságos szimulációhoz, de nem is volt cél a készítése során.
  • Cujo01
    Jah... 2-3 nap alatt meguntam..
  • Cujo01
    Nézz kicsit körül! 50-szer volt már térkép belinkelve...
  • IMYke2.0.0.0
    Harmatgyenge a játék...
    Csak sokan az első rész egyszerűségéhez képesti bonyolultságban akadtak el.

• ent
    Emberek!
    Ilyen sokan nem játszottak az első résszel, vagy ennyire nehéz a gém?
  • james69holden
    A hegyekben (Jackson Hights) a statisztika szerint 2 shop van, az egyiket meg is találtam (Body Shop), de amásikat az istenért se? Segítsetek, hol amásik?