14991
-
#10398 harmatgyenge lol -
t. Füly #10397 szijjasztok srácok.
kéne egy kis help.az mért van hogy amikor elinditom a gamet..akkor a csak kocsi lámpáit látom meg akilométerorát meg a mapet és minden más fekete..és csak a szélén egy marha kekeny csikban jo a cucc...ez mi a ráktól van?kösszi előre is a helpet -
mike369 #10396 azt hiszem, aki elakad egy ilyen játékban, annak 6 robot is kevés... -
#10395 Szívesen.
-------------------------
"Jó munkásember" vagyok... -
#10394 IMIke2000!!!
KÖSZI SZÉPEN -
#10393 NEM HISZEM EL!!!!!!!!!!
FAQ! FAQ! FAQ!
Kellene indítani egy Elakadtam a NFS UG2-ben fórumot. Ott egy robot mindenkit a faq oldalra továbbítana automatikusan!
-
#10392 #10178-ast olvasd már el, légyszíves!
#10391 Császtok !
Kéne 1 kis help , most nyomtam az összes verseny tehát kör jelzéseket meg csináltam és nem tudom mit csináljak mert nem kaptam meg a szélesítést !!!
Mit kell még csinálnos HELP!!
-
#10390 10354? semmi? -
TwiceR #10388 lol most olvastam iMYke hozzászólását-> nemtudtam eddig h lehet forgatni a kocsid -
TwiceR #10387 ez a 20% os kocsim:P JÓÓÓÓ kéne az nfsu2 soundtrack! hol lehte lszedni? pls LINK! -
#10386 Sajnos a "szégyen" folytatódni fog ... legalábbis szerintem . Ezt csak a TT utódjának lengyelországi gyártására alapozom, legalábbis utolsó infóm ez, h ott fog készülgetni a TT utódja. -
#10385 Kicsit nagyképűen hangzott, hogy olvastam... felolvasták nekem :))
Az újságban lévő képre ugyanis rákattantam és megkértem ismerősömet, ugyan, közvetítse a cikk tartalmát...
#10384 Emlékszem, annak idején halálos baleseteket is okozott a TT rossz konstrukciójú futóműve.
Abban az évben épp Németországban voltam, és azon a nyáron olvastam a helyi lapban, hogy mérnöki fejek is hullottak...
#10383 TT az Audi gyár szégyene :(( Haverom ott melózik a gyárba, és elmesélte h a TT tulajok arra lehetnek "büszkék", hogy nincs mégegy ugyanolyan autó mint az övé ... persze ez sorozatgyártásba nem is annyira nevezhető dicsőségnek. -
#10382 oks, kösz -
#10381 Goodwill:
átfesteni a verdákat a Graphics Shop-ban tudod.
a FAQ-ban található térképen rajta van (piros kör) -
#10380 A 240sx és a Lexus van eddig tuningolva, performance ugyanaz mindkettőnél, a többi dologban a nissan vezet, merthogy arra volt pénz. Most gyűjtögetek a Lexusra. Nekem tetszik. Még nem tudom melyiket használjam. Pechemre az outrunok egy részét a Lexusszal teljesítettem, hát nem akkor kaptam 2 Unique-ot?! Az 1. kedvenc NFS UG felnimet (19"Livia) + 1 motor tuningot... Az viszont érdekes, hogy a felszabadított unique-ok csak a "felszabadító" kocsira elérhetők. Az 1-ben ez is más volt, de lehet benne logikát találni, ezért írtam, hogy pech és nem azt, hogy xar a játék.
-
VGQ #10379 © VGQ tegnap 18:34 | Privát | Válasz | #10314
Hi lenne egy olyan bajom,hogy ha feljebb huzom az Anti Alliancingot.(vagy hogy a rákba irják) Akkor a kép elkezd tejesen behomályosodni,mintha tiszta fekete köd lenne az egész játékban.Már a demoban is ezt csinálta,de ott azt hittem,csak apro BUG.Alant van a gépem.
Ha valaki tud rá megoldást plz irja le nekem.
thx.
plz valaki HELP. -
#10378 Nekem is van egy Audi TT-m (Mármint a NFSUG 2-ben...)
Nekem nem tetszik ez az autó! Minden 3. szintű tuning rajta, szó se róla, jól húz, de a kanyarstabilitása csapnivaló. Kipörög, és csapódik.
Ha a valóságosat modellezték, akkor már értem, miért vonták vissza az első 800 darabot anno Némethonban...
#10377 Köszi!!! Nem t'om örüljek-e vagy ne. Örülök neki!
-
#10376 Audi TT -
#10375 A Reloaded-féle cracked 1.1 Patch-ben benne van az eredeti exe, a tört exe sőt, az 1.1-es Patch is!
#10374 Ja, én se értem a többieket...
34%-on állok, és megvan az 51%-a az unlocknak + a kikötő is megnyílt tegnap. Tegnap este kaptam egy újabb kocsit, de már nem néztem meg mi az, mert várt az asszonykám... :))
Az A3 után mit ad? Mert az már megvan.
Mindenki csak sír. Nem tudom mit élveznek a játékban, gyorsan végigviszik, kapkodnak és "sírnak". Ez nem szórakozás.
-
ent #10373 ondjatok már egy eredeti exe lelőhelyet, Thx! -
#10372 Nem lehet átfesteni... /uninstall... szeva -
#10371 BAsszus egyetlen kibaszott sort sem tudsz visszaolvasni????? OLVASD MÁR EL Azt A SZERENCSÉTLEN FAQ-ot.,... -
#10370 átfesteni hogy/hol kell a kocsit? még most kezdtem a játékot, vagy később kapom meg ezt az opciót vagymi? -
#10369 Azért nem gáz, hogy kb minden 4. kérdés Ugyanaz..... Nagyobb betűkkel kéne felírni, hogy MIELŐTT KÉRDEZEL OLVASD EL A FAQ_ot -
#10368 outrun van? Not comleted verseny a garázsban van? -
#10367 nekem azt irta ki hogy vegigvittem a jatekot es minden alkatreszt feloldottam, de megsem tudok wide body kitet felrakni. normalis ez? -
#10366 Tök poén, hogy mindenki roha mint az állat a térképen:D nekem megvan az unlockolható cuccok 48 %-a és még csak a játék 40%-ánál tartok a gép szerint.... -
#10365 vakegér! :D
Ott van a két bolt egymás mellet, ha az egyik házszáma 25, a másiké 27 (páratlan oldalon vannak ) :D -
#10364 Mihez képest gyenge?
Sajnos más máshol is érszrevettem, te el vagy tájolva bizonyos dolgokban. Vannak játékkategóriák és azon belül játékok melyek sajátos stílussal rendelkeznek amit tovább örökítenek a következő részeikbe. Butaság lenne elvárni egy NFSU-től, hogy Street legal szintű fejlesztéseket lehessen benne csinálni például. Valószínűleg nem sok köze van a valóságos szimulációhoz, de nem is volt cél a készítése során. -
#10363 Jah... 2-3 nap alatt meguntam.. -
#10362 Nézz kicsit körül! 50-szer volt már térkép belinkelve... -
#10361 Harmatgyenge a játék...
Csak sokan az első rész egyszerűségéhez képesti bonyolultságban akadtak el.
ent #10360 Emberek!
Ilyen sokan nem játszottak az első résszel, vagy ennyire nehéz a gém? -
#10359 A hegyekben (Jackson Hights) a statisztika szerint 2 shop van, az egyiket meg is találtam (Body Shop), de amásikat az istenért se? Segítsetek, hol amásik?