14991
-
#10478 ... és ha veszed a fáradtságot a visszaolvasásra, akkor találsz megoldást...
-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Első számú honlap
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Második számú honlap
----------------------------------------- -
#10477 ORIGINAL JÁTÉK KELL HOZZÁ... [halkan]
Extracsaba #10476 Sziasztok!
miért nemtudok lanban játszani?
ha nemvagyok neten,és bemegyek a lanba kreálok de nem lép be,csak azt irja hogy connecting to lobby és utánna hibaüzenettel leáll,
ugyan ez ha gittel probálom. -
#10475 naaaaah.. street x ben nem is rossz a supra.. eleg allatul lehet vele menni. lehet cserelem a corollat suprara???:( pedig olyan edi volt a kis corolla.. -
#10474 ahoy minenkinek.. erdekes.. eddig meg senkitol se hallottam hogy tobbet is lehet tuningolni.. megis tudjatok? hm... -
#10473 -
#10472 2 dolog:
1. ne a gépedről linkeld be a képet,hanem van a galliéria,oda töltsd fel és onnan linkeld...
2. ha a kocsidat akarod bemutatni akkor a garage topikba....oda mennek a kocsik... -
#10471 Hali.
Milyen az uj kocsim, most csinaltam Nem tom kinek hogy tetszik de szerintem nem lett rossz. -
sleve #10470 1. eredeti game
2. http://nfsu2online.uw.hu/ -
kiss27 #10469 Sziasztok hogyan lehet játszani a neten -
#10468 nekem is válaszolna vaslaki? -
#10467 Mindenesetre ha én is így ki fogok esni egyszer, garantáltan el fogok kezdeni járkálni, hogy hova lehet eljutni :D -
#10466 T: Megnézheted a statisztikát
Már más is találkozott ijennel, én nem -
#10465 Akkor mit szólnál a high-hoz? Az egyet azon toltam végig :D Mindenesetre az durva volt, mikor szándékosan bevágtam egy opponent elé, az meg mikor nekiment a motorházamnak, egyszerűen fejreállt tőle :D sajna kép nincs róla -
Találkozott már valaki ilyen buggal, megyek 230-al erre átesek az erőteren és nem tudok visszamenni, mondjuk nem idegesített fel, majd újrakezdem. A pözsómnak 9.80-as vizuális izéje van, és hamár itt írják, hogy hány százaléknál jár, megmondaná nekem valaki, hogy azt hol lehet megnézni. HTX -
Bergkamp #10463 Valaki akinek sikerült kivenni a catch up-ot az írjon! -
Bergkamp #10462 És ezt hogy kell használni? -
VGQ #10461 Én nagyon nem végom ezt a sufni tunindot.tt mi a rák számit eggyáltalán??? -
#10460 én most léptem stage 5-be 95% unlock és 51 %-nál jár a játék teljesítése... Mondjuk easy-n nymom mert az már csak felbasz, hogy mediumon mennyire csal a gép:):) -
#10459 Ez mennyire jó beállítás az elején?
-
Vlala #10458 Kösz a biztatást, (többiektől is) kipróbálom. :-) -
#10457 Az egyben is akármelyik matricát felragaszthattad, nem kellet, hogy a járgányodban olyan márkájú tuning cucc legyen. -
#10456 asszem annyi hogy a Decals-nal azokat kapod meg matricanak amiket a gepedbe raktal. De lehet hogy csak az 1-ben volt igy nemtom má -
#10455 Abszolút semmit nem számít :)
Csak milyen menő már, amikor aszondod, "tegnap szekérbe vettem egy 1000 W-os Kenwood erősítőt, könnyítet Sparco üléseket, meg Brembo fékeket stb." :D -
#10454 ÉN nem vettem észre érezhető különbségeket.
Igaz, következetesen átnéztem minden tuningnál a cégeket, de gyakorlatilag nem nyom a latban sokat, hogy melyiket teszed fel... SZERINTEM.
#10453 Meg a kitek tartalmaznak engedményeket.
Tényleg, annak van szerepe, hogy miket válogatunk össze, milyen gyártótól? -
#10452 Jobb később rájönni mint soha :)
Ez úgy van, hogy van egy kategórián belül egy csomó tuning alkatrész. A kitek ezeket az alkatrészeket tartalmazzák, de van olyan alkatrész, ami csak az 1. vagy 2. kitben van benne. -
#10451 szeva! rakd fel a legújabb Catalystot és menni fog nekem kijavította. Ja és sztem nem árt egy 1.1 es peccs sem. Szerintem... -
#10450 3 szintű hidraulika van.
a 3. szintű nagyon pöpec köbö olyan feeling amikor látod az autót a gaázsban mintha nyúllal keresztezték volna úgy ugrál -
#10449 2 szint tutira van, de h hogyan tovább azt még én se tudom, nem vagyok még a játék felénél se. -
csőrmester #10448 Vannak hozzá kódok?És ha igen hol lehet megtalálni? -
HellBurner #10447 OFF
A need for speed : porche -t el lehet valahogy inditani xp alatt Ati radeon kártnyán? Ha a kompatibilitást beállitom akkor fut, de rettenetesen lassú. nincs hozzá valami javitás? -
csőrmester #10446 Szevasztok azt akarom kérdezni hogy hidraulikában hány szint van mer az elsőt megszereztem aztánennyi.Talán van több is? -
#10445 Itt járok most :
39% kijátszottság, 76% unlocked, 6*-os visual, 11 magazin, 6 DVD, RX7, RX8, 350Z, a jelenlegi körből az összes Outrun lefutva, asszem nekem nem kell a versenyek elfogyásától tartani (jelenleg is tele van velük a térképem)
Szal nem kifejezetten az a lényeg, h a futamokat minnél hamarabb teljesítsd, hanem az is h a futamok mellett minden mást is összeszedegess . Nem véletlenül vannak beleejtve a játékba ! Az utcán mikor "mászkálsz" nem azért vannak versenyautók, mert megmaradt belőlük jó sok, és ez volt a legalkalmasabb hely nekik . -
IStexI #10444 Cső!
Azzal a Lan problémával találkoztatok már, hogy belépsz de a connecting to lobby feliratnál elszáll? Megoldás? -
#10443 El kell olvasni a FAQ-t, és utánna meglesznek a versenyek ! -
#10442 Még nincs meg cool harbor,de elfogytak a versenyek a térképről.mit kell csinálni? -
Roland 92 #10441 Válasz neki/erre
© Bergkamp #10426
FRAPS! -
itt a supram.. tudom... van garage.. de nemtom hanyan maszkaltok abba.. szal a supram mar elegge a toppon van!... -
#10439 nem mindegyik autonal lehet az enginnel.. probalgassatok es ugyis latjatok hogy mikor megy feljebb a csik...