14991

[ Garage | FAQ ]
  • IMYke2.0.0.0
    ... és ha veszed a fáradtságot a visszaolvasásra, akkor találsz megoldást...

-----------------------------------------
    .:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Első számú honlap
    .:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Második számú honlap
  • IMYke2.0.0.0
    ORIGINAL JÁTÉK KELL HOZZÁ... [halkan]

• Extracsaba
    Sziasztok!
    miért nemtudok lanban játszani?
    ha nemvagyok neten,és bemegyek a lanba kreálok de nem lép be,csak azt irja hogy connecting to lobby és utánna hibaüzenettel leáll,
    ugyan ez ha gittel probálom.
  • CSOCSO
    naaaaah.. street x ben nem is rossz a supra.. eleg allatul lehet vele menni. lehet cserelem a corollat suprara???:( pedig olyan edi volt a kis corolla..
  • CSOCSO
    ahoy minenkinek.. erdekes.. eddig meg senkitol se hallottam hogy tobbet is lehet tuningolni.. megis tudjatok? hm...
  • Crazygirl
  • DJ Skyline
    2 dolog:
    1. ne a gépedről linkeld be a képet,hanem van a galliéria,oda töltsd fel és onnan linkeld...
    2. ha a kocsidat akarod bemutatni akkor a garage topikba....oda mennek a kocsik...
  • Crazygirl
    Hali.

Milyen az uj kocsim, most csinaltam Nem tom kinek hogy tetszik de szerintem nem lett rossz.
  • sleve
    1. eredeti game
    2. http://nfsu2online.uw.hu/
  • kiss27
    Sziasztok hogyan lehet játszani a neten
  • Magic Boy
    nekem is válaszolna vaslaki?
  • RelakS
    Mindenesetre ha én is így ki fogok esni egyszer, garantáltan el fogok kezdeni járkálni, hogy hova lehet eljutni :D
  • RelakS
    T: Megnézheted a statisztikát

Már más is találkozott ijennel, én nem
  • RelakS
    Akkor mit szólnál a high-hoz? Az egyet azon toltam végig :D Mindenesetre az durva volt, mikor szándékosan bevágtam egy opponent elé, az meg mikor nekiment a motorházamnak, egyszerűen fejreállt tőle :D sajna kép nincs róla
  • NEOreg2

Találkozott már valaki ilyen buggal, megyek 230-al erre átesek az erőteren és nem tudok visszamenni, mondjuk nem idegesített fel, majd újrakezdem. A pözsómnak 9.80-as vizuális izéje van, és hamár itt írják, hogy hány százaléknál jár, megmondaná nekem valaki, hogy azt hol lehet megnézni. HTX
  • Bergkamp
    Valaki akinek sikerült kivenni a catch up-ot az írjon!
  • Bergkamp
    És ezt hogy kell használni?
  • VGQ
    Én nagyon nem végom ezt a sufni tunindot.tt mi a rák számit eggyáltalán???
  • Bucser
    én most léptem stage 5-be 95% unlock és 51 %-nál jár a játék teljesítése... Mondjuk easy-n nymom mert az már csak felbasz, hogy mediumon mennyire csal a gép:):)
  • Magic Boy
    Ez mennyire jó beállítás az elején?

• Vlala #10458
    Kösz a biztatást, (többiektől is) kipróbálom. :-)
  • Sadist
    Az egyben is akármelyik matricát felragaszthattad, nem kellet, hogy a járgányodban olyan márkájú tuning cucc legyen.
  • cement
    asszem annyi hogy a Decals-nal azokat kapod meg matricanak amiket a gepedbe raktal. De lehet hogy csak az 1-ben volt igy nemtom má
  • Sadist
    Abszolút semmit nem számít :)
    Csak milyen menő már, amikor aszondod, "tegnap szekérbe vettem egy 1000 W-os Kenwood erősítőt, könnyítet Sparco üléseket, meg Brembo fékeket stb." :D
  • IMYke2.0.0.0
    ÉN nem vettem észre érezhető különbségeket.
    Igaz, következetesen átnéztem minden tuningnál a cégeket, de gyakorlatilag nem nyom a latban sokat, hogy melyiket teszed fel... SZERINTEM.

• RelakS
    Meg a kitek tartalmaznak engedményeket.

Tényleg, annak van szerepe, hogy miket válogatunk össze, milyen gyártótól?
  • Sadist
    Jobb később rájönni mint soha :)
    Ez úgy van, hogy van egy kategórián belül egy csomó tuning alkatrész. A kitek ezeket az alkatrészeket tartalmazzák, de van olyan alkatrész, ami csak az 1. vagy 2. kitben van benne.
  • Caby
    szeva! rakd fel a legújabb Catalystot és menni fog nekem kijavította. Ja és sztem nem árt egy 1.1 es peccs sem. Szerintem...
  • Caby
    3 szintű hidraulika van.
    a 3. szintű nagyon pöpec köbö olyan feeling amikor látod az autót a gaázsban mintha nyúllal keresztezték volna úgy ugrál
  • Csori
    2 szint tutira van, de h hogyan tovább azt még én se tudom, nem vagyok még a játék felénél se.
  • csőrmester
    Vannak hozzá kódok?És ha igen hol lehet megtalálni?
  • HellBurner
    OFF

A need for speed : porche -t el lehet valahogy inditani xp alatt Ati radeon kártnyán? Ha a kompatibilitást beállitom akkor fut, de rettenetesen lassú. nincs hozzá valami javitás?
  • csőrmester
    Szevasztok azt akarom kérdezni hogy hidraulikában hány szint van mer az elsőt megszereztem aztánennyi.Talán van több is?
  • Csori
    Itt járok most :
    39% kijátszottság, 76% unlocked, 6*-os visual, 11 magazin, 6 DVD, RX7, RX8, 350Z, a jelenlegi körből az összes Outrun lefutva, asszem nekem nem kell a versenyek elfogyásától tartani (jelenleg is tele van velük a térképem)
    Szal nem kifejezetten az a lényeg, h a futamokat minnél hamarabb teljesítsd, hanem az is h a futamok mellett minden mást is összeszedegess . Nem véletlenül vannak beleejtve a játékba ! Az utcán mikor "mászkálsz" nem azért vannak versenyautók, mert megmaradt belőlük jó sok, és ez volt a legalkalmasabb hely nekik .
  • IStexI
    Cső!

Azzal a Lan problémával találkoztatok már, hogy belépsz de a connecting to lobby feliratnál elszáll? Megoldás?
  • Csori
    El kell olvasni a FAQ-t, és utánna meglesznek a versenyek !
  • zolo
    Még nincs meg cool harbor,de elfogytak a versenyek a térképről.mit kell csinálni?
  • Roland 92
    Válasz neki/erre
    © Bergkamp #10426
    FRAPS!
  • CSOCSO

itt a supram.. tudom... van garage.. de nemtom hanyan maszkaltok abba.. szal a supram mar elegge a toppon van!...
  • CSOCSO
    nem mindegyik autonal lehet az enginnel.. probalgassatok es ugyis latjatok hogy mikor megy feljebb a csik...