Need for Speed Underground 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MikX
nemtudná valaki megmondani, hogy miért vannak a Cars könyvtárban olyan autók, amik nincsenek benne a gaméban??
pl. s2000, Neon, Lancer, nem evo, Subaru, az sem Wrx??
Én betettem az 1-bõl azokat a file-ojat, amik nincsenek ott, de semmmi!!!
Valaki tud errõl alamit??
Mert nekem kellene S2000!!!

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

clio1616v
😄 Ha megjelenik egy új driver az az alap hogy felteszem, de ismerek olyan USEReket akik inkább azt mondják addíg nem teszek fel amíg megy minden rendesen. Nem szeretem ha valaki konzervatív...

Múltkor átnéztem a Sacred fórumra volt millió kérdésem, és nem azt csináltam hogy megkérdeztem külön mindet, hanem ott IS van FAQ elõször azt aztán visszanéztem a topicot.

NFSU2-ben tényleg eltúnnek az outrun ellenfelek, de egy kis módosítás a kocsin és már megint vannak. Ja és akinek megakad és már tényleg nem tud mit csinálni az a Versenyeken próbáljon jobban szerepelni, én erre értettem hogy kezdjen új gamet... én most REP 200 vagy 300-akat csinálok a Puggal. És minden pálya elõjön...

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

Shep
Dokumentumok\EAgames ha jól emlékszem

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

bigapó
vagy csak nfs...

The Matrix has you...

bigapó
Szerintem ha rákeresel az NFSU szóra *-al, biztos megtalálod. Én még nem próbáltam, csak tipp.

The Matrix has you...

Jagi
Srácok!!! Win 98-on hol vannnak a savek?<#help><#fejvakaras><#ijedt>

Azert a final drive ratiot is erdemes huzni, ugye vegattetel...
IMYke2.0.0.0
Szívesen.

-------------------------
"Jó munkásember" vagyok...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

kösz szépen!<#worship>

IMYke2.0.0.0
Minden boltba nézz be újra! Nézd végig az eddig már látott tuningelemeket és ha valóban 46%-nál tartasz el fogsz csodálkozni, hogy ha csak néhány új feature-t teszel fel, ugrik a kocsi visual ratingje és újabb Outrun-ok jelennek meg a mapon!
Azok meg ugye kellenek...

-------------------------
"Jó munkásember" vagyok...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

46%-nál elakadtam!
nem tudna valaki segiteni hogy milyen cucc kell a kocsimra?

es igen, jobb lesz tole a kozerzetem, mert ey kicsit lejjebb megy a vernyomasom, ami a hulye postok miatt emelkedik ujabban

en mmeg ha moderator lennek azonnal torolnem a hulye kerdeseket, amik a faq-ban me vannak valaszolva.
Nem szoktam alaptalanul leszidni senkit, de igencsak irritalo, hogy mindenki beteved ide es felteszi a kerdeset, minden korbenezegetes nelkul, es erre mar nincs olyan(egyebkent ezzel sem ertek egyet) mentseg sem, hogy nem akarok visszaolvasni 1230321 hsz-t.Szoval ha kerdesed van, az az elso hogy megnezed a faq-ot. Ezek utan remelem ertheto hogy ki a paraszt.
Es mellesleg "nem en vagyok tragar, az elet az!"

CSOCSO
1) a performance tuning meglatszik a dynon ( en is allitgattam ugy hogy jo legyen a gyorsulas es a vege is (leginkabb az ecu-n es a turbon alitottam)
2) a sok nezd meg a fakkot mehetne anyazas es bazdmegolas nelkul is.. eskuszom ha hazigizda lennek ugy torolnem az ilyen paraszt beszolasokat hogy az nemigaz...
ha a bazegot is odabiggyeszted akkor jobb lesz a kozerzetetek?? hm?...faszabbak lesztek vagy mi?
PLS.. anyazas nelkul.. csak annyit benyogni hogy nezd meg a FAQ ot. vagy ha nem tudtok anyazas nelkul megszolalni akkor ne is irjatok...
Már megy, újabb driver kellett neki. Na na, csak semmi jópofi. 😄

clio1616v
hja írjon mindenki, haggy tejjen a topikk

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

clio1616v
gyenge a géped 😊 de lehet nem csak az 😉

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

én nem tom de irok!
valaki hogy lehet iylen hülye?? <#idiota>

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

Sziasztok!
Ati-sok milyen driverrel játszotok?
Nálam az EA logo után csak fekete képernyõ van és nem megy tovább.
??

HaP
😊

Tanulni mindig érdemes, Mert egy idő után a tanulásba fektetett munka meghozza a gyümölcsét, s mint tudjuk,A gyümölcsből PÁLINKÁT lehet főzni!

basta002
Ugyan az van, mint nekem volt a FIFA 2004-gyel. A CD-t nem lehet leírni, csak úgy házilagosan. Szerezz be 1 olyat, amirõl már telepítettek, játszani jó a szar is...

..::S::L::M::..

PLS HELP ME!!! ISNTALLkor ezt írja ki 53%-nál!!!<#help>
A problem occured when trying to transfer the file E:\Support\en-us\read.txt from the media.Do you want to retry to copy the file, or cancel the installation?

(MÉG AZ CD1 VAN BENN)
Már nagyon ideges vagyok h nem tok játszani már!!
Aki tudja a megoldást pls írjon de aki nem AZ IS!
ELÕRE IS KÖSZ!!!!!
Duddits
FAQ!!

Nem lehet!!

Laciiiiiii
Hallr!Neten h. lehet jávvani ?? Leszedtem a pakkot és vmi hiba van...Valaki tuggya??Köszi elöreis

ABIT NF-7(-S) V2.0 || AMD BARTON 2.5+ || 2X512 DDR 400 + 1X1024 DDR 400|| ATI 9000 SERIES || 80+30 GB HDD ||

McGrady
köszi Tibor, orkenyid nincs tippem😞

Kuss!-magyarázta.

Tibor
szintet

PSN ID: ExuP69 (USA); SKorp10 (UK)

megy minden fájlmegosztás, minden, látja is a két gép egymást, de az egyik még hostolni sem tud (meg joinolni se)

McGrady
télleg lécci monnyátok meg mit jelent a stats-nél a stage

Kuss!-magyarázta.

McGrady
nézd meg h lehet e egyik géprõl fájlt kûdeni a másikra

Kuss!-magyarázta.

Senkinek se megy LAN-on????????
Vagy csak en vagyok béna??????

Tibor
30% körül,5 stagen

PSN ID: ExuP69 (USA); SKorp10 (UK)

SLICK
de nekem így is teccik van kép a galériámban ha érdekel vkit hogy hogy néz ki

SLICK
nekem is 1024*768 al megy a game mi pedig alatta van az a world detail vmi azon meg csak 3 vagy 4 (az a kis vonal) ha többet ráadok akkor elszürkül a game

nekem is ez volt: tiszta pixeles az egész!
Na felveszed maxra a grafikát az nfsu2-ben, kilépsz, a videokártya beállításinál mindent alkalmazásvezértre, ujrainditod a gepet, majd elinditod a jatekot!

McGrady
nézd meg hátha

Kuss!-magyarázta.

McGrady
nekem is azvan és 1024*768-ba tökéletesen megy a detail-ek pedig kb. a felénél vannak

Kuss!-magyarázta.

readon 9600xt...nem hiszem hogy ez lenne a gond
modellmaker
De türelmetlen vagy. 😄

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

McGrady
mien kártyád van?

Kuss!-magyarázta.

csak egy gond van a gémmel...akkora szar a grafikája nálam mint állat...pedig fullosan felvan húzva a graf elvileg...még a FAQ-ban is néztem hozzá cuccot...de akkor sem javult!
úgyhogy most szar graffal nyomom
McGrady
én örülnék neki😄DD most 500-am van, 1 vagyonba került feltuningolni az A3-at

Kuss!-magyarázta.

McGrady
én még csak 24%-nél tartok úgyhogy nincs túlsok tapasztalatom autó szinten

Kuss!-magyarázta.

jah és nem csittel
2000 pízem volt mikor mentem egy versenyt és utána kiakadt a száma!
csak ezt látom 99.999.999
Ti tapasztaltatok ilyet?
McGrady
ha már itt tartunk TT mikor jön?😄D

Kuss!-magyarázta.

McGrady
VÉGRE MEGVAN AZ A3!!!<#worship>

Kuss!-magyarázta.

SLICK
Ja nekem is lenne kérdésem (most jut eszembe) Skylinom mikor lesz?
Még 45%-nál járok nemrég nyertem Mustangot mindegy szal kb mikor lesz?

SLICK
van sárga is asszem az autószalon közelében van (zöldeskék színnel) mindegy az a lényeg csak a szélsõ utakon menj (nem autó pálya) és vhol beker fordulni sry fejbõl annyira nem tom

SLICK
ez tuti ott van

jaja piros nincs nekem. se sárga. tehát valameddig tényleg el kell menni