Need for Speed Underground 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
pl. s2000, Neon, Lancer, nem evo, Subaru, az sem Wrx??
Én betettem az 1-bõl azokat a file-ojat, amik nincsenek ott, de semmmi!!!
Valaki tud errõl alamit??
Mert nekem kellene S2000!!!
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
Múltkor átnéztem a Sacred fórumra volt millió kérdésem, és nem azt csináltam hogy megkérdeztem külön mindet, hanem ott IS van FAQ elõször azt aztán visszanéztem a topicot.
NFSU2-ben tényleg eltúnnek az outrun ellenfelek, de egy kis módosítás a kocsin és már megint vannak. Ja és akinek megakad és már tényleg nem tud mit csinálni az a Versenyeken próbáljon jobban szerepelni, én erre értettem hogy kezdjen új gamet... én most REP 200 vagy 300-akat csinálok a Puggal. És minden pálya elõjön...
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
The Matrix has you...
-------------------------
"Jó munkásember" vagyok...
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Azok meg ugye kellenek...
-------------------------
"Jó munkásember" vagyok...
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
nem tudna valaki segiteni hogy milyen cucc kell a kocsimra?
Nem szoktam alaptalanul leszidni senkit, de igencsak irritalo, hogy mindenki beteved ide es felteszi a kerdeset, minden korbenezegetes nelkul, es erre mar nincs olyan(egyebkent ezzel sem ertek egyet) mentseg sem, hogy nem akarok visszaolvasni 1230321 hsz-t.Szoval ha kerdesed van, az az elso hogy megnezed a faq-ot. Ezek utan remelem ertheto hogy ki a paraszt.
Es mellesleg "nem en vagyok tragar, az elet az!"
2) a sok nezd meg a fakkot mehetne anyazas es bazdmegolas nelkul is.. eskuszom ha hazigizda lennek ugy torolnem az ilyen paraszt beszolasokat hogy az nemigaz...
ha a bazegot is odabiggyeszted akkor jobb lesz a kozerzetetek?? hm?...faszabbak lesztek vagy mi?
PLS.. anyazas nelkul.. csak annyit benyogni hogy nezd meg a FAQ ot. vagy ha nem tudtok anyazas nelkul megszolalni akkor ne is irjatok...
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
valaki hogy lehet iylen hülye?? <#idiota>#idiota>
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
Ati-sok milyen driverrel játszotok?
Nálam az EA logo után csak fekete képernyõ van és nem megy tovább.
??
Tanulni mindig érdemes, Mert egy idő után a tanulásba fektetett munka meghozza a gyümölcsét, s mint tudjuk,A gyümölcsből PÁLINKÁT lehet főzni!
..::S::L::M::..
A problem occured when trying to transfer the file E:\Support\en-us\read.txt from the media.Do you want to retry to copy the file, or cancel the installation?
(MÉG AZ CD1 VAN BENN)
Már nagyon ideges vagyok h nem tok játszani már!!
Aki tudja a megoldást pls írjon de aki nem AZ IS!
ELÕRE IS KÖSZ!!!!!
ABIT NF-7(-S) V2.0 || AMD BARTON 2.5+ || 2X512 DDR 400 + 1X1024 DDR 400|| ATI 9000 SERIES || 80+30 GB HDD ||
Vagy csak en vagyok béna??????
Na felveszed maxra a grafikát az nfsu2-ben, kilépsz, a videokártya beállításinál mindent alkalmazásvezértre, ujrainditod a gepet, majd elinditod a jatekot!
Kuss!-magyarázta.
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
úgyhogy most szar graffal nyomom
csak ezt látom 99.999.999
Ti tapasztaltatok ilyet?
Még 45%-nál járok nemrég nyertem Mustangot mindegy szal kb mikor lesz?