14991

[ Garage | FAQ ]
  • RSC
    Bocs, az előző rosszul ment be...
    Mustang
  • RSC

Aranyos a kicsike!!! :D
  • Csori
    Elég gáz h arra kell hajtani h a játéknak tetszen az autó és ne annak aki kergeti :(((
  • Csori
    ha az élethűségből indulunk ki akkor azért fogy a magasabb szintű nitro valamivel gyorsabban mert nagyobb nyomáson kell h dolgozzon a jobb hatás elérése miatt
  • Csori
    3000GT elég lomhán reagál a kormánymozdulatokra (szal xarrul fordul), asszem nekem nem az lesz az autó amire cserélni fogok.
    marad még 1 kicsit az eclipse felhúzott turbóval :))
  • Csori
    Engem az 1ik U.R.L. versenyen csapott ki a pályáról, de ott a pálya mellett nyomhattam tovább annak ellenére h nem engedett vissza a pályára 2. lettem, ami éppen nem jó helyezés ... de ez van :DD
  • RelakSfromhome
    azon kívül a nissant feltuningoltam arra a szintre, mint amin a miatám van. Míg a miatát egy nagy gázzal helyben megfordítom, addig a nissan elindul ellőre. No comment, kár volt váltani :(
  • IMYke2.0.0.0
    Csak előtted eggyel írták...

-----------------------------------------
    .:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Első számú honlap
    .:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Második számú honlap
    -----------------------------------------
  • Shongi
    Hmm, ma kezdtem egy újat( van egy fullos RX8-am csak éppen az outrunokat mellőztem és ezért kezdtem egyet), 240SX-el megyek, hát apám mióta megvan a Unique hood, azóta szerelem első látásra. Mondjuk elég érdekes hogy lev 3-as performance tuningokkal MAX SPEEDje veri a SKylinet, meg szinte mindent, talán a 350Z megy a Mustang van egy szinten vele. Tényleg meik az uccsó kocsi amit kapunk?
  • CUCLI
    valaki próbálta már Lanba?
  • ScoobyDoo
    Nyomtuk GIT-tel multiban. Frankón megy. No problemo.
  • CSOCSO
    faszom... cserelhetem le a kocsit carbon kitre. ezt a buzerans szar jatekot
  • Dodey
    sziasztok!az mért van hogy játék közben belassul a game egy kis ideig majd fut rendesen tovább!(akkor is ha minden kivan kapcsolva)ati radeon 9800 pro-m van,512 ram,120-as vinyo!legujabb driver van fennt!valakinél van hasonlo problema vagy csak nálam?
  • 3P
    Van egynéhány kérdésem: :)
    1. Hol tudom megnézni, hogy hány %-nál tartok a carreir módban?
    2. Ha végig vittem a karrier, lehet-e még foytatni a játékot, és normális mennyiségű pénzt gyűjteni rendes versenyekkel, s nem csak kihivásossal?
    3. Hogy lehet eladni a garázsba terpeszkedő felesleges verdákat (jobbra cserélném őket)?
    4. Át lehet ültetni a spéci tuning cuccokat egyik verdáról a másikra, tehát nem azokat maiket meg is lehet vennei, hanem azokat, amelyeket versenyen nyertem?
  • Magic Boy
    Ha tudod vezetni(nem mész neki vele mindenkinek)akkor verhetetlen leszel vele!
  • berlinboy6329
    és még 1 kérdés. mire jó a nitrous purge?
  • Magic Boy
    Amit engedett azt max-ra tuningoltam most azt keresem,hogy a maradékot hol kell!
  • berlinboy6329
    Hi all!

A wide body kitet mikor kapom meg? meg a turbo lvl 3at?
    És miért van az hogy az unique N2O gyorsabban elfogy (ahogy észrevettem)mint a lvl2-es.Amúgy ez az outrun király. főleg autópályán.lesz következő rész?:)
  • RelakSfromhome
    Én átváltottam miatára. Néha sajnálom a 240sx-emet, de hát már túl messze járok...
  • DannyL
    Honda is alap gép, mégis nyerek vele mindent eddig. Mondjuk csak kb 40%-nál tartok. RX7-nél jobb. Most építgetek egy Mitsu 3000GT-t, elég vadnak tűnik.
  • Magic Boy
    Nissan 240 SX az alapkocsim végiglehet ezzel csinálni?
    Sajnálnám,ha váltanom kéne!
    Amúgy már vanm szponzorom is!
  • Blint
    Azt nekem is mondta hogy vigyem vissza, nem foglalkoztam vele jatszottam tovabb...

Ha nincs kuldetesed a kovetkezoket teheted:
    - Tuningold vizualissan a kocsidat ameg csakad pontot, ezert ad csillagot, aminek a begyujtese utan vagy Magazin, vagy DVD boriton szerepelhetsz. Ennek kovetkezmenye uljabb versenyek lesznek.
    - Outrun-ozz par versenyzovel avarosban, lehet ezek utan is kapsz, bar nekem ez nem kellet...
    - Figyeld meg, neme kapsz telefon hivasokat, melyben verseny helyszint is megemlit egy urge. ha mond oda menj el es csinald meg, ezeket nem szabad kihagyni!
    - Bemesz a Garazsba es a World Map nal megcsinalod Stage 1 tol a palyakat amedig lehet...
  • Pemack
    biztos hogy nem tudjátok hova kell menni amikor Rachel hív hogy adjam vissza a kocsiját és menjek egy car lot hoz de melyikhez kell menni? nincs már egy küldim sem mopst mit csináljak , nem tudok rájönni :=(
  • Blint
    texture filteringet kell felhuzni es ujrainditani a jatekot, es maris csillog-villog a beton :)
  • ranGer2
    okosvagy! ;) :DDDD
  • ranGer2
    azé mee pikszelesö! állitani be a grafikát a játéba meg vidkaridat tejjjjjjesen jóra fel aztán restart és örüjjé!

egyébként mire való az a KURVA FAQ???????????????????
  • Pemack
    szal nem tudjátok mi a baja az én gémemnek?
  • Pemack
    nekem 1024*xxx felbontással is ugyanilyen az aszfgalt , ez a játék f***sága :(
  • littleNorbi
    Miért kockás nálam az aszfalt, pedig a felbontásom 1600x1200 ?

• Extracsaba
    Ha nem origi nem is megy?
    Egyébként visszaolvastam,én mindent kiprobáltam,máskülönben nemkértem volna segitséget.
    de ha megnézem a git connection statust az ip cim 0.0.0.0:213
  • Pemack
    de nem tudok tovább gémelni mert nincs több küldim és Rachel egy Car Lot hoz hív de ott nem tudom mit kell csinálni vmi ASAP -t is említ de azt értem tisztán ....
  • ranGer2
    amugy ugyhivják hogy drag :) nahmeg ha nem kéne itt se váltani akkor csak annyi lenne a feladatod hogy sávot váltasz ha szembe jön valami, az pedig má nagyon nagyon arcade lenne! :)
  • Magic Boy
    Na ez kipróbálom,mert a többi alapküldetést már mind megnyertem!
  • ranGer2
    Nemkéne szarrá hajtani a motort hanem váltani kéne egyes után kettesbe utánna meg hármasba.. de asszem van ilyen kis oktatófilmecske hogy hogyan kell csinálni . ajánlom figyelmedbe!
  • Magic Boy
    Itt mi a baj?
  • ranGer2
    1xü megoldás.. szarni le,játszani tovább :)
  • RelakSfromhome
    érdekes :)
  • Pemack
    elakadtam ott hogy Récsel (Rachel) követeli vissza a kocsiját, de nem tom hova kell visszavinni mert 2 car lot van a térképem és már mind2 kocsimat kicseréltem másikra és médóg mindig nincs új küldim és ne mtokmit csinálni?!!!!! segítsetek plíííííííz!
  • RelakSfromhome
    kicsit sem idegesítőek a rejtett driftek, ááá, nem! :D
  • Blint
    Nem tudom mi a baj vele, de nekem is tort van, es haverokkal minden gond nelkul el LAN-olunk vele...