Need for Speed Underground 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SLICK
plííííízzzzz HELP

SLICK
HÉÉ

Még egy help míg el nem felejtem bocs hogy nem ide tartozik!!!

Amikor itt az Sg-n aktiváltam a VIP tagságot azelõtt rossz számot írtam be ezt : 06-90-635-635 és azt írta válaszként hogy sikeresen feliratkozott a vizilabda listára. MOst meg van egy mecss és folyamatosan küldi az SMS eket HOGYAN LEHET VISSZAMONDANI???????

SLICK
a rejtetteket én is megcsinálom (már amit találok) Most éppen a srác mondja hogy menjek a Beacon Hillre versenyezni de sehol nem találom esetleg rejtett lenne vagy nem?

Csori
Aki nem tud angolul annak mondhatja telefonon ... marad a nyitott szem. De ha nálam adja akkor másnál is kell h adja .

Különös ember a házmester: este sört iszik, reggel havat hány.

Sadist
Azért ez az AI is érdekes. Egyik URL versenyen egy nagyívû balos kanyar elõtt elkanyarodik jobbra és tisztán lefejeli a falat és az mentén csúszik végig. De nem csak egy, hanem az összes. Ráadásul még így sem maradnak le 3-4 másodpercnél jobban.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Stotoo
rajottem a megoldasra, flat out-osra kell venni a stilust es amikor visszapillantoban meglatom hogy jon csak ele rantom a verdat es atadja nekem a lenduletet 😄

Always remember you\'re unique, just like everyone else.

Stotoo
nekem radeonom van es 89%nal jarok😛

Sadist
Meg mondja is telefonon, hogy éppen merre találhatóak.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

ugy hogy ez el lett rontva a játékban😞( mindig a végén elöznek meg mindnekit, aki nem tudja feltartani az ellenség... -hirtelen bikaerös örök nitroja lesz a gépnek... - ezt utálom én is a játékban sajna 😞( mindig a végénvernek le (csomoszor), 6mp lemaradásból is !!

Foszfor - jo arc :o)

Csori
Akiknek "elfogynak" idõ elõtt a küldetések, a "rejtett versenyeket" lenyomjátok ? Nekem 1 - 1 ilyen rejtett verseny után teledobja a térképem újabb kis színes körökkel .
Rejtett versenyek alatt azokat értem amiket a térképen nem jelöl, de ha látsz is a városba nem csak nézel, akkor 1 - 2 helyen rá lehet bukkanni ilyenekre

Különös ember a házmester: este sört iszik, reggel havat hány.

Stotoo
Az hogy lehet hogy 12 perces versenynel 11 es fel percig valami 6-8 masodpercel vezetek es az utolso fel percben a csavo erobol lehagy egyenesben?!

SLICK
próbáltam na mindegy az elõzõ karakterem letöröltem és kezdtem egy újat a motorháztetõm (hood) két oldalra nyílik és még csak 8%nál járok ez hogy lehet pedig nincs feloldva a garázsba??

IMYke2.0.0.0
Köze nincs a VGA-hoz!
Egyszerûen nyitott szemmel kell kocsikázni és MINDEN grafikai és egyéb tuningot feltenni a járgányra - nem olyan nehéz ez!

-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Elsõ számú honlap
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Második számú honlap

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

SLICK
NA szal...

Akinek elfogytak a küldetések (minden és még csak 50% nál jár) azoknak milyen Videókártyályuk van?
Nekem Radeon 9200 Connect 3D 128 Mb, a többi ismerõsömnek is elfogytak a pályák nekik is Radeon kártyályuk van. Aki kiakasztotta haverom neki GeForce kártyája van, akit megkérdeztem srácot õ is azt mondta hogy neki megy normálisan szal megvan neki az összes pálya 63% nál jár és neki is GeForce van.

Ezexerint csak Radeon nál van baj? (de mondom ez csak egy véletlen)

Balazs04
Jajjjjj

Duddits
Nem mert az Oké is jó. <#hehe>

Balazs04
Vagyis melyik audit az A3 ? mert az korán megvan
a TT valamivel késõbb

Balazs04
Hol tartasz? mert elég korán megkaptam.(én)

Sheva
Valaki mondja má meg hogy az Audit mikor kapom meg?! Már nagyon várom!!!

.:.FORZA AC MILAN!!!.:.

Heh, nem semmi. Mind1

\"Hard to see, the dark side is.\"

nah asszem áttérek mx-5 miatára... sokal de sokal jkobban kanyarodik mint az AUDI TT

szal a kék boltocska, de az alap..

IMYke2.0.0.0
Performance tuning - Szép lassan tudod stabilabbá tenni. Ehhez meg ugye nyert versenyek és pénz kell!

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Nem készül - felesleges is õszintén szólva - , mert az archívumot (amiben tárolja a szövegeket) csak HEX-módban lehet editálni, kötött karakterszámmal.

Hogy értsd:
================
"Yes" --- "Aha"
Ha "Igen"-t ír bele valaki a következõ indításkor el sem indul a Játék!

Magyarítás nem is készül a játékhoz??

\"Hard to see, the dark side is.\"

Mit kell állitani azért hogy jpbban kanyarodjon a kocsim?? iszonyú szarul kanyarodik sajna😞 (audi TT) pls mondjátok el!!

IMYke2.0.0.0
Nem futtatsz alatta semmit - spanyol viasz 😊)))

McGrady
😊

Kuss!-magyarázta.

McGrady
jónapot, nektek nem szokott olyan lenni, h ha más program fut NFSU 2 alatt pl. MSN akkor a játék nagyon szaggat, meg sokáig tölt? ezt hogy lehet orvosolni,mert idegesít

Kuss!-magyarázta.

RelakS
Az bmp lesz, mert csak átnevezte, és nem átkonvertálta. Szerintem

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

66%nál vagyok és kaptam egy olyan smst, hogy gratulál megnyertem a játékot...
most mit kell csinálni?
mert nincs semmi a pályán és elvileg végigvittem... de csak 66%nál vagyok

tomsolo
én próbáztam ezt is - leégett motor ... kéne a miatám hoz egy 6 -os fokozat :C

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

Pyx
mondjuk máshol már nem annyira felfedezhetõ szerintem, pl több körösnél nem akar átjönni szembesávról, mint az elsõ részben

Have no fear of perfection - you\'ll never reach it.

Pyx
mondtam, nem ide. fõleg nem bmprõl átnevezett 2,5 megás jpgket.

cement

respect to the man in the ice cream van

most látjátok?

MY LIFE IS KING MY SITE IS SHIT http://www.hroland.atw.hu/ MX440,ABIT SA7,640mb ram,P4

MY LIFE IS KING MY SITE IS SHIT http://www.hroland.atw.hu/ MX440,ABIT SA7,640mb ram,P4

IMYke2.0.0.0
Ezért kell majdnem végig mögötte (az elsõ helyezett mögött!) menni, majd szélárnyékból kicsapni a cél elõtt nitróval!
Szélárnyékban pedig jobban is gyorsulsz - ki lehet próbálni!

Sadist
Persze, hisz csal mint a gép (elvégre gép) és elõre tudja, hogy melyik sávon jön autó.

Pyx
úgysejó 😄 iaro.srv.hu, itt egyszerübben megy. másik topikba, htx

Pyx
áz. mindig annak az egynek a sávja volt szabad, aki elöl ment... 😊

Sadist
A kiterjesztés lemaradt.

nem értem!?

Sadist
Hát én akárhogy váltottam a perfecteket, a végén mindig valaki elhúzott mellettem. Volt hogy folyamatosan nyomtam neki a nitrót, de simán lehagyott.
A másik amit rohadtul utálok, az a forgalommal szembe gyorsulás. Négy sávos autópályán is mind a négy sávban szembe jönnek. A vége felé már egyszerûen nem lehet kikerülni az autókat (hacsak nem látod elõre a jövõt), mert 300 km/h-nál nem lehet sávot váltani. Meg ott van még ez a hülye sávváltás is. Nem lehet normálisan irányítani az autót, mert egyik sávból a másikba ugrál.

Pyx
Miatával csináltam végig, dragben nem tudtak megelõzni skylineal sem. <#nemtudom>

Hi!

Szerintem ez a játék szuper.

Sadist
Jah, én is pont ezzel e gonddal küzdök. A Miatával egyszerûen képtelenség nyerni, még easy fokozaton is. Vettem egy RX-7-est, csak Performance tuningot nyomtam bele (durván 50000$), és azzal már simán lehet nyerni a drageket. A többi versenyhez meg továbbra is használom a Miatát.

tomsolo
én egy dolgot gyûlölök, de az volt az egyben is még hozzá azt hogy gyengébb kocsikkal - hiába upgrade-elem - dragba nem lesz értelme versenyezni, mert nincs 6 fokozat ahova felválthatnék, hiába nyomok minden váltásnál perfectet, csak úgy tudok elsõ maradni hogy közbe leég a motorom, próbáltam azt hogy elengedem a gázt - drag-ben elengedni a gázt!? - csak akkor meg lazán leelõznek a többiek... sazl most vehetek egy nagyobb kocsit csak azért mert ez van :C

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

Pyx

Ja es a Skyline-nal az is latszik, hogy a masodik meresen az egyest rovidre vettem, de mivel tul hosszu volt a kettes, igy nagyot ejtett valtaskor, emiatt alacsonyabbra esik a fordulatszam (tehat olyan fordulatra ahol nem eleg eros az auto) es emiatt a 0-100mph rosszabb.