Need for Speed Underground 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kuss!-magyarázta.
\"Hard to see, the dark side is.\"
Ha valakit meg erdekelne rajtam kivul:
http://www.musiclines.com/VA_NeedForSpeedU2O.htm#
bármit meg lehet találni, csak tudni kell kezelni <#smile>#smile>
Boldog Karácsonyt!
Nem tudja valaki hog az UG2 sound trackekket hol lehet lehuzni?😊
Have no fear of perfection - you\'ll never reach it.
A(z) speed2.exe hibát észlelt,ezért leáll. A kellemetlenségekért elnézését kérjük.
ÉS nem indul el!!! Már teljesen megõrülök!
Elõre is kösz!!!!! ui:crack-eltem
[Eydis/Marayn/Aribeth :: Neptulon]
Talán megvan a Wide Body Kit career-ben történõ unlock-olása. (szép magyaros volt😊) Ez választ ad az eljutottam 70%-ig hogyan tovább témára is. Amint kiírja, hogy game copmpleted, irány a garázs. Itt a World Map-ben ki kell választani a még nem teljesített (Not completed) versenyeket és el kell indítani. Amint elindult, nyomni kell egy ESC-et és restartolni kell a versenyt. Csak ebben az esetben kapsz Rep pontot és lóvét a verseny teljesítéséért. Ez elvileg megoldja a body kit problémát.
szal mivan ilyenkor?
[Eydis/Marayn/Aribeth :: Neptulon]
egyébként: <systemroot>\Documents and Settings\<username>\Local Settings\Application Data\NFS Underground 2
na, szal én még mindig nem tudom folytatni 66%tól, hiába keresek nem találok semmit!
egy ilyen smst kaptam:
"from: rachel
subject: congratulation!
congratulation - you have completed the game!
you have unlocked all performance and visual upgrades in quick race mode.
there are no more events to complete in the world - return to your garage to re-race any events from your career."
MOST MIT KELL CSINÁLNI? 100%ot akarok nem csak 66ot 😊)
Foszfor - jo arc :o)
48%-nál járok a játékban, elfogytak a feladatok, és hiányzik még egy csomó minden. (3. nitro, 3.turbó stb.) mit csináljak, hogy kapjak még feladatot ???
HELP ME PLEEEASE !!!!!!!!
Az élet cukor, csak szopni kell tudni! \"SZÓLJÁMÁ MUTERNAK DOBJON LE SZOTYIRA PÉNZT!\"
Ez ilyen hamar lenne 8% nál járok most és nekem 2 oldalra nyílik a motorház tetõm és igaz Uniq cucc de ettõl még le van zárva a hood ami lét oldalra nyílik remélem értitek hogy mondom a kép a galériámban
Most csináltam meg mindent a játékban 100%-ra,viszont a wide kit-et nem engedi választani a career módban,(lakat van rajta) viszont quick race-ban engedi.Van vmi ötletetek?
Különös ember a házmester: este sört iszik, reggel havat hány.
Foszfor - jo arc :o)
Always remember you\'re unique, just like everyone else.
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Átmész a hídon, és elindulsz felfelé, egészen a hegy tetejére, átmész az "Observatory" nevû kapun, és egészen a kastélyig nyomod magad tovább, a kastély ajtóval szembe van 1 kint a parkban .