Need for Speed Underground 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

McGrady
hisztok, www.suprnova.org -ott rajta van az OST és egész gyorsan lejön. én onnan szedtem nem kell neki semmilyen reg meg ilyesmi(csak legyen torent kliensed)

Kuss!-magyarázta.

A link tele van trójaiakkal. Thx...

\"Hard to see, the dark side is.\"

Nos nem volt egyszeru, egesz edig kerestem, kutattam, de megtalalltam oket 😊
Ha valakit meg erdekelne rajtam kivul:

http://www.musiclines.com/VA_NeedForSpeedU2O.htm#

Hentes Bill
t1,t3-asoktól kell tölteni, abban van a vitamin 😊

Boldog Karácsonyt!

de nem az a baj, megtalal mindent, csak nem jon le semmi, ilyen 0,0001 el tolt, meg megszakad....

Hentes Bill
méghogy semmit <#hehe>

bármit meg lehet találni, csak tudni kell kezelni <#smile>

Boldog Karácsonyt!

ahh, az ****, azzal semit nem lehet letolteni!

Hentes Bill
dc?

Boldog Karácsonyt!

Huhh lehet, hogy ezert megkoveznek paran, egy kis warezkodas miatt, de:
Nem tudja valaki hog az UG2 sound trackekket hol lehet lehuzni?😊

Nem én csináltam, csak F12-t nyomtam. Egyébként a német és cseh ujságoknak is meghagyja a címét, de a többi felirat angol (pl: Chrome Flammen)

Pyx
sp2? directx9c, driverupdate, krekk a faqban találhatóval, restart, reinstall

Have no fear of perfection - you\'ll never reach it.

Pyx
htx, a készítõ nevében is ID

Have no fear of perfection - you\'ll never reach it.

HI all!PLS HELP ME!!!Installálás után a játék indításakor hibaüzenete ír ki:

A(z) speed2.exe hibát észlelt,ezért leáll. A kellemetlenségekért elnézését kérjük.

ÉS nem indul el!!! Már teljesen megõrülök!
Elõre is kösz!!!!! ui:crack-eltem
raziel.
hát ahhoz is lusta vagyok most hogy elolvassam mind1 akkor nemérdekel majd haverom kitalálja...😄

[Eydis/Marayn/Aribeth :: Neptulon]

Figyelem!

Talán megvan a Wide Body Kit career-ben történõ unlock-olása. (szép magyaros volt😊) Ez választ ad az eljutottam 70%-ig hogyan tovább témára is. Amint kiírja, hogy game copmpleted, irány a garázs. Itt a World Map-ben ki kell választani a még nem teljesített (Not completed) versenyeket és el kell indítani. Amint elindult, nyomni kell egy ESC-et és restartolni kell a versenyt. Csak ebben az esetben kapsz Rep pontot és lóvét a verseny teljesítéséért. Ez elvileg megoldja a body kit problémát.
Hellhammer
Topic tretején a banner alatt a linkje.

(bocs a floodért)

Hellhammer
FAQ

raziel.
nya haverom kérdi hogy mivan akkor ha elfogytak a pályákon a körök szal nemtud versenyezni csak a shopok vannak, pedig még halom kocsit se kapott ki?
szal mivan ilyenkor?

[Eydis/Marayn/Aribeth :: Neptulon]

Hellhammer
Egyébként a Mustang nem szar autó, csak tudni kell vezetni 😊

Hellhammer
Az elején oldalra nyíló motorháztetõ megfejtése: ha lenyomsz pár autót üldözéses versenyben, kapsz unique cuccokat (mindenféle ökörséget lehet így összeszedni sok verseny után). A motorháztetõ is ilyen unique téma.

Ombika
1 kerdest feltehetnek jatszott itt vki is valaha Gran Tursimo 3-pl,mert nemtom velem van e baj NFS2 ugyben?! 😄 😊 <#wow1><#vigyor3><#beka2>

KOXX
én is ugyanígy vagyok csak éppen 70%-nál
mi a további 30%????????

Hentes Bill
egész korrekt ez a faq <#eljen><#eljen><#eljen>

Boldog Karácsonyt!

mentésekhez nézd meg a faq-t!
egyébként: <systemroot>\Documents and Settings\<username>\Local Settings\Application Data\NFS Underground 2

na, szal én még mindig nem tudom folytatni 66%tól, hiába keresek nem találok semmit!
egy ilyen smst kaptam:
"from: rachel
subject: congratulation!

congratulation - you have completed the game!
you have unlocked all performance and visual upgrades in quick race mode.
there are no more events to complete in the world - return to your garage to re-race any events from your career."

MOST MIT KELL CSINÁLNI? 100%ot akarok nem csak 66ot 😊)

tepi5
megtudná mondani valaki hogy a mentéseket hova teszi??

Forza Italia OoO Forza Juventus

hm, a miata kanyarodik a legjobban 😄

Foszfor - jo arc :o)

Tomi, ugyanez a gondom nekem is. Én elkezdtem elõlrõl az egészet. Vannak olyan küldetések amik nem jelennek meg a tértképen. Te is úgy csináltad meg azokat, hogy a World Map-ben kiválsztottad õket? Mert olyankor nem mindig ad Rep pontot és lóvét. Szerintem ez lehet a gond. Mopst megpróbálom magam megtalálni mindet, de egyszerûen lehetetklen. 1-es szinten 2-t nem találok, 2-esen 12-t, 3-ason meg több mint 14-et. Idegesítõ wegy kicsit. Megpróbálok beszerezni egy játékleírást, és ha megvan felrakom ide, vagy elküldöm mailben.
SLICK
nekem is ez volt olvasd el a FAQ-ban

Klon
Üdv!
48%-nál járok a játékban, elfogytak a feladatok, és hiányzik még egy csomó minden. (3. nitro, 3.turbó stb.) mit csináljak, hogy kapjak még feladatot ???

HELP ME PLEEEASE !!!!!!!!

Az élet cukor, csak szopni kell tudni! \"SZÓLJÁMÁ MUTERNAK DOBJON&#65279; LE SZOTYIRA PÉNZT!\"

SLICK
igen én Civic utáén vettem RX-8-at és 25000 bõl nem tudtam feltunkolni szal úgy csináld

Van egy feltuningolt autóm ,akarok venni egy ujat akkor azt is ujbol kell kezdeni a tunningolást?
SLICK
most már nekem is szúrja az oldalam én elõzõleg 56 %nál jártam igaz elfogytak a küldetések ezért letöröltem a karakterem és kezdtem egy újat.
Ez ilyen hamar lenne 8% nál járok most és nekem 2 oldalra nyílik a motorház tetõm és igaz Uniq cucc de ettõl még le van zárva a hood ami lét oldalra nyílik remélem értitek hogy mondom a kép a galériámban

Hogy tudom az autot eladni hamár vettem egy ujat?
Sziasztok

Most csináltam meg mindent a játékban 100%-ra,viszont a wide kit-et nem engedi választani a career módban,(lakat van rajta) viszont quick race-ban engedi.Van vmi ötletetek?

SLICK
ja de ha ezeket az autókat megnyomod nem lesz értelme a töbi meg szar lesz

Koszi Stoto én még csak apeguet 206.sal nyomom ,de annak is feltunningolva szuper hangja van.
Csori
Jó ez a játék, de nekem nagyon hiányoznak belõle azok az autók amik alapból megnyomják a 400 - 500 LE-t (pl.: CarreraGT-1, M5, Viper, Corvette ...stb.) sztem ezek az igazi "utcaiharcos" autók

Különös ember a házmester: este sört iszik, reggel havat hány.

SLICK
szerintem a Pontiac GTO nak elég kemény hangja van bár tiszta Hummer H2 ja és a Hundi Tiburonnak is kegyetlen hangja van

a 240sx nek a lejbob a hangja 😄D de az gyenge.. nekem TT van ami DRAG re jo, es egy miatám ami circuit..stb + 1 240sx em amit sicsazok 6csillag ig stb. 😄D

Foszfor - jo arc :o)

Stotoo
szerintem a mustang hangja brutalis, kar hogy olyan szar

Always remember you\'re unique, just like everyone else.

Melyik autonak a legjobb és a legerosebb a hangaja?
Stotoo
Body wide kitet hogyan kapom meg? Vegigvittem, kiirta hogy minden versenyt megcsinaltam, az auto 10es ratingju, de meg mindig lockos a body widekit.

Csori
1 próbát megér megnézni, ha mégsincs ott akkor 1 jót kocsikáztunk a kanyargós hegyi úton 😊)

Csori
Elképzelhetõnek tartom amit mondasz, nem is vitaként, de én 2X kezdtem a játékot és az elsõ 2 ugyanott volt

Stotoo
Menny a garazsba es ott a world mapra, majd ott tudod nyomni a versenyeket.

Sadist
Azoknak a helyei teljesen véletlenszerûek. Ha kilépsz a fõmenübe és visszatöltöd a mentett állást, megeshet hogy tök más helyen van.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

SLICK
ok köszi

Csori
1et tudok fejbõl amin most estem túl, bár még az elején vagyok valahol a játéknak .
Átmész a hídon, és elindulsz felfelé, egészen a hegy tetejére, átmész az "Observatory" nevû kapun, és egészen a kastélyig nyomod magad tovább, a kastély ajtóval szembe van 1 kint a parkban .

Stotoo
lol 😄DDD

Sadist
Inkább egy moderátoros topikban kérdezd meg. Õk talán tudnak segíteni.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem