Need for Speed Underground 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Akkor szokta csinálni mikor vmelyik tuning mûhelyben vok vagy a garázsomban - szóval a menüben

\"Amikor a szeretet hatalalma legyőzi a hatalom szeretetét, a világ megismeri a békét\"

Halistok!aki win2000-en nyomattja annak nem szokott kifagyni vmikor?Nálam ez van!tudtok vmit segíteni?Vagy kell vmi patch hozzá?

\"Amikor a szeretet hatalalma legyőzi a hatalom szeretetét, a világ megismeri a békét\"

rezsofiz
Hogy érted hogy nem jók a textúrák?

sazl : c

rezsofiz
PSFüge
Lacikám hiába próbálkozol...senki nem segít😊
Nekem se jó.(ATI9200)<#help><#help><#help>

Hi!
Olyan problémám van hogy:
-nem jók a textúrák
felraktam a pecset de semmit nem ért
geforce5200-m van raktam új drivert is de nem jó,állítgattam mindenfélét de nem tudom mit lehetne még!!Plíz segítsen valaki

PSFüge
Hi Alls!
Online játékkal kapcsolatban tudnátok segíteni?
GHondolom volt már róla szó.....
Merre van?
Köszi: Füge<#lama><#lama><#lama><#lama>

Rage47
Hi!
Megcsináltam az elsö sponsor pályakat, amiket a térkép x-el jelölt.
A Garage-ban van egy olyan, hogy "Open for sponsor car"
Azt irja rá, hogy "Pick up your FREE sponsor car at the local car lot"
Hol van az a car lot? Vagy hogy jelzi??
Nincs meg véletlenül valakinek a NFSU2 UK (európai verzió), amiben Honda helyett Opel Corsa van???
Hi!
-nem jók a textúrák
geforce5200-m van raktam új drivert is de nem jó,állítgattam mindenfélét de nem tudom mit lehetne még!!Plíz segítsen valaki

Hentes Bill
különben hány verdánk lehet össz-vissz?

Boldog Karácsonyt!

Hentes Bill
qrva jó a gém, így egy kicsit késõbb már. 14% tartok még csak, de qrvára bejön 😊

Boldog Karácsonyt!

Nincs meg véletlenül valakinek a NFSU2 UK (európai verzió), amiben Honda helyett Opel Corsa van?
akyyy
oh, latom nem lesz...nekem az 'sms' ek miat tkéne <#szomoru1>

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Sadist
Nincs. Nem is lesz.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

akyyy
van magyarítás a játékhoz?

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

threeman
Nem lehet, hogy más verziótok van.

Meg tudod nézni, hogy a gitekkel van-e baj: megcsináljátok a hostot + a joint (de még csak gittel), és rákacsint valamelyikõtök (akár mind2en) jobb klikkel a git ikonjára, és lesz ott egy olyan, hogy connection status. Na, ha ott vannak ilyenek, hogy last forwarded + last received, akkor elvileg gittel semmi probléma. Tehát ha ott nem ír ki semmi error-t semmi olyat, hogy nincs találat, akkor a gittel minden rendben, az NFSU-val lehet valami. Mondom, szerintem más verzió. De gyere fel a csatira (IRC: quakenet -> #nfsu2.hu), és majd ott megfejtjük közösen a problémát.

lol nfsu2 ben van alapbol LAN

Foszfor - jo arc :o)

streetracer
Sziasztok!
Az egyik haverommal próbálunk LAN-on multiplayerezni a GIT nevü program segítségével, de akadt egy kis problémánk! Addig eljutottunk,hogy a két gép látja egymást, a haverom csinál is egy játékot, látom is, de amikor odáig jutunk, hogy "Connecting to lobby" akkor nem fagy le, csak nem csinál semmit.(Ha fordítva csináljuk, hogy én csinálom a játékot és õ próbál csatlakozni, ugyanez a probléma) A haverommal azt sejtjük, hogy a GIT beálításainál van a baj...
Ha Ti tudjátok a megoldást akkor legyetek szívesek leírni!
(A beállításokat errõl az oldalról vettük:http://nfsu2online.uw.hu/)
üdv,
Streetracer

Hellhammer
Ha elolvasnád, hogy mit írtam, akkor talán értenéd <#lama>

Amúgy ha megvannak a képek, akkor összesen 5 kattintás onnantól kezdve, hogy kiléptél a játékból, és akármennyi képet átnyomtál jpegbe. Számold össze, hogy akár 1 képet a printscreen-paint-beillesztés megoldással mennyi idõ alatt hozol össze, nem beszélve mondjuk 100 képrõl.

Stann
Rejtett kocsik nincsnek, vagy a Subaru az utsó kocsi?

Tavasszal ugye elolvad a hó. De hova tűnik a fehér?

Hentes Bill
mármint ugyanannyit, mint hardon

Boldog Karácsonyt!

Hentes Bill
most lenyomtam az elsõ url-t iziben, nyertem vagy fél körrel, de zsét ugyanúgy megkaptam, meg a rep. pontokat... hardon viszont képtelen voltam ott gyõzni :/

Boldog Karácsonyt!

CoolStuff
thx!

Wow, de nosztalgikus olvasgatni a 18 évvel ezelőtti agymenéseket.:-) Am prohardver: M0Dair

CoolStuff
Én csak Print Screent nyomok, aztán paintben ctrl + v és kész...
Nem értem mit kell szarakodni!😛

Wow, de nosztalgikus olvasgatni a 18 évvel ezelőtti agymenéseket.:-) Am prohardver: M0Dair

CoolStuff
😄

Pyx
<#nemtudom>csak hardon csináltam

Have no fear of perfection - you\'ll never reach it.

Hellhammer
Az F12-vel csinál screenshotot, és a játék fõkönyvtárába teszi asszem .tga formátumban. Ezt nem árt átkonvertálni jpg-be (én ACDsee-t használok erre), mert úgy nem 1 megás lesz a kép, hanem pár 10 kilobájtos.
Azért nem jó a printscreen gombos megoldás, mert a vágólapon csak egy képet tud tárolni és elég macera minden kép készítése után átmenni paintbe beilleszteni, vissza játékba megint printscreen... stb. Sokkal egyszerûbb rátapadni az F12-re csinálni 1000 képet, és utána kimazsolázni az értelmesebbeket 😊

Hentes Bill
töb=több

Boldog Karácsonyt!

Hentes Bill
emberek, mi a különbség az easy, és a hard fokozat között? a nehézségen kívül 😛

kicsit nehéz hardon, gondolkoztam levegyem-e easy-re, minek szenvedjek, ha nem befolyásolja a játékmenetet. szal uganúgy jönnek a küldik, csak gondolom a zseton töb hardon?

Boldog Karácsonyt!

Pyx

Pyx

CoolStuff
Van valami kieg, hogy törtgémmel is lehessen multizni?

Hentes Bill
me nem tudja mit jelent a left, meg a right <#mf1>

Boldog Karácsonyt!

McGrady
ilyen nekem is volt má...elég durva..

Kuss!-magyarázta.

CoolStuff
Minek az bazz?

CoolStuff
Azt az NFSU2 nevû matrica csomit hol lehet megkapni?😛
Mert az még nem unlock!😞

raziel.
van hozzá már magyarosítás?

[Eydis/Marayn/Aribeth :: Neptulon]

köszi!
tomsolo
REPUTATION: circuit ---> idõtõl függ + ne legyen karambol senkivel lehetõleg ne legyen rontott powerslide - pályatípustól függ, street race---> beért idõ plusz ne érintsd a pályák széleit, drift ---> pontszám plusz ne legyen rontott pályaszél érintés, drag ---> elért idõ, váltás pontosság, url race---> elért idõ, stlye pontok stb.

nagyjából a lényege az hogy nem a szerzett pontokat nézi hanem a rontottakat...

minden pályán az adott kocsi illetve elért upgradek alapján ( számolja pl. kezdésnél több idõért kapod a 300-at circuitban mint késõbbb - logikus)

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

Pyx
ok

Pyx
vágólapra teszi, paint/beillesztés/jpegként tudod elmenteni

Pyx
nem

CoolStuff
Mindent csak U.R.L-ben lehet nyerni a gémben?

Nem tudja valaki véletlenül, hogy hogy lehet a verdámrol képet csinálni, és hogy hova menti?Állítolag a print gombal csinálnia kéne, de nem tudom hova menti!
Helloo!

Haverral akartunk nyomni egyet LAN-ban és nem megy. Megcsináltam a servert ezt a másik gépen láttuk is. Kiválasztotttuk a servert Continue kért egy nevet, majd elkezdte keresni a Lobbyt és elveszti a kapcsolatot

Mit csináljunk hogy menjen, valamit szarul csinálunk ?

Hi!
-nem jók a textúrák

RelakS
Erre reakció?

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

IMYke2.0.0.0
Én 128 versenyt teljesítettem és 58%-nál tartok...

-------------------------
"Jó munkásember" vagyok...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

RelakS
Mert egy köcsög lófasz, azért!

szerk: ráadásul újreg, és azt hiszi, hogy ettõl õ lesz a májer...

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE