Need for Speed Underground 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Amikor a szeretet hatalalma legyőzi a hatalom szeretetét, a világ megismeri a békét\"
\"Amikor a szeretet hatalalma legyőzi a hatalom szeretetét, a világ megismeri a békét\"
sazl : c
Nekem se jó.(ATI9200)<#help>#help><#help>#help><#help>#help>
Olyan problémám van hogy:
-nem jók a textúrák
felraktam a pecset de semmit nem ért
geforce5200-m van raktam új drivert is de nem jó,állítgattam mindenfélét de nem tudom mit lehetne még!!Plíz segítsen valaki
Online játékkal kapcsolatban tudnátok segíteni?
GHondolom volt már róla szó.....
Merre van?
Köszi: Füge<#lama>#lama><#lama>#lama><#lama>#lama><#lama>#lama>
Megcsináltam az elsö sponsor pályakat, amiket a térkép x-el jelölt.
A Garage-ban van egy olyan, hogy "Open for sponsor car"
Azt irja rá, hogy "Pick up your FREE sponsor car at the local car lot"
Hol van az a car lot? Vagy hogy jelzi??
-nem jók a textúrák
geforce5200-m van raktam új drivert is de nem jó,állítgattam mindenfélét de nem tudom mit lehetne még!!Plíz segítsen valaki
Boldog Karácsonyt!
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Meg tudod nézni, hogy a gitekkel van-e baj: megcsináljátok a hostot + a joint (de még csak gittel), és rákacsint valamelyikõtök (akár mind2en) jobb klikkel a git ikonjára, és lesz ott egy olyan, hogy connection status. Na, ha ott vannak ilyenek, hogy last forwarded + last received, akkor elvileg gittel semmi probléma. Tehát ha ott nem ír ki semmi error-t semmi olyat, hogy nincs találat, akkor a gittel minden rendben, az NFSU-val lehet valami. Mondom, szerintem más verzió. De gyere fel a csatira (IRC: quakenet -> #nfsu2.hu), és majd ott megfejtjük közösen a problémát.
Foszfor - jo arc :o)
Az egyik haverommal próbálunk LAN-on multiplayerezni a GIT nevü program segítségével, de akadt egy kis problémánk! Addig eljutottunk,hogy a két gép látja egymást, a haverom csinál is egy játékot, látom is, de amikor odáig jutunk, hogy "Connecting to lobby" akkor nem fagy le, csak nem csinál semmit.(Ha fordítva csináljuk, hogy én csinálom a játékot és õ próbál csatlakozni, ugyanez a probléma) A haverommal azt sejtjük, hogy a GIT beálításainál van a baj...
Ha Ti tudjátok a megoldást akkor legyetek szívesek leírni!
(A beállításokat errõl az oldalról vettük:http://nfsu2online.uw.hu/)
üdv,
Streetracer
Amúgy ha megvannak a képek, akkor összesen 5 kattintás onnantól kezdve, hogy kiléptél a játékból, és akármennyi képet átnyomtál jpegbe. Számold össze, hogy akár 1 képet a printscreen-paint-beillesztés megoldással mennyi idõ alatt hozol össze, nem beszélve mondjuk 100 képrõl.
Tavasszal ugye elolvad a hó. De hova tűnik a fehér?
Boldog Karácsonyt!
Nem értem mit kell szarakodni!😛
Wow, de nosztalgikus olvasgatni a 18 évvel ezelőtti agymenéseket.:-) Am prohardver: M0Dair
Azért nem jó a printscreen gombos megoldás, mert a vágólapon csak egy képet tud tárolni és elég macera minden kép készítése után átmenni paintbe beilleszteni, vissza játékba megint printscreen... stb. Sokkal egyszerûbb rátapadni az F12-re csinálni 1000 képet, és utána kimazsolázni az értelmesebbeket 😊
kicsit nehéz hardon, gondolkoztam levegyem-e easy-re, minek szenvedjek, ha nem befolyásolja a játékmenetet. szal uganúgy jönnek a küldik, csak gondolom a zseton töb hardon?
Boldog Karácsonyt!
Have no fear of perfection - you\'ll never reach it.
Wow, de nosztalgikus olvasgatni a 18 évvel ezelőtti agymenéseket.:-) Am prohardver: M0Dair
Mert az még nem unlock!😞
nagyjából a lényege az hogy nem a szerzett pontokat nézi hanem a rontottakat...
minden pályán az adott kocsi illetve elért upgradek alapján ( számolja pl. kezdésnél több idõért kapod a 300-at circuitban mint késõbbb - logikus)
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
Have no fear of perfection - you\'ll never reach it.
Haverral akartunk nyomni egyet LAN-ban és nem megy. Megcsináltam a servert ezt a másik gépen láttuk is. Kiválasztotttuk a servert Continue kért egy nevet, majd elkezdte keresni a Lobbyt és elveszti a kapcsolatot
Mit csináljunk hogy menjen, valamit szarul csinálunk ?
-nem jók a textúrák
-------------------------
"Jó munkásember" vagyok...
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.