14991

[ Garage | FAQ ]
  • bigapó
    Le kell, hogy lombozzalak, mert volt belinkelve egy több, mint 1 millás, bár többen azt mondták, hogy csíítelt:)
  • IMYke2.0.0.0
    Ja, vagy 3x volt már - más-más autóval.

-----------------------------------------
    .:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Első számú honlap
    .:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Második számú honlap
    -----------------------------------------
  • Varenga
    Nahhh......végre
    Végigtoltam mindent 100%-ra, de már majdnem letéptem a kormányt az asztalról mire sikerültek. 260-ezres drift-el ti találkoztatok már?
    Az qrva nehéz.
    Amúgy nem kaptam semmilyen nagy újdonságot....(hiába van fullon)
  • Bucser
    áén meg egy nyomropncá tuningolt Civiccel:) Ja és Stage 4 végén vagyok és nincs több unique cucc
  • bigapó
    Az URL-ben nem tiszta az akadós jelző. Mert nekem lassú a gépem és azért akad:)) De másnak is, akinek atomerőmű van?
  • Carlos
    Tegnap este ezek jutottak az eszembe:

drift - csúszkálós-pontszerzős
    drag - gyorsulós-nitróadagolós
    circuit - körversenyes-leelőzős
    url - sokellenfeles-akadós
    street x - lökdösődős-megelőzős
    sprint - hamarabb odaérős-parázós
  • bigapó
    Ja és nem lehet eladni csak becserélni. De egyébként nem nagy gond az első néhány versenyt a régi kocsival lemenni, mert nincs akkora különbség az autók között..szerintem
  • bigapó
    Hi!

Én is így voltam, mindig kevés volt a pénzem. Ilyenkor keress szponzoros versenyeket (x-szel jelöli, változó szín). vagy outrun-ok is jók, igaz eleinte kevés pénzt hoznak. Mondjuk én néha találtam olyan versenyeket is amiket a térkép nem jelölt:) hogy ezek hogy kerültek oda ne kérdezd, szerintem a még ki nem "váltott" versenyek voltak, de nem biztos.
  • Metwork
    A már meglévő autót nem lehet eladni, hogy kapjak érte pénzt? Több ezret beleöltem a Suprába és most rakta ki a garázsba a TT-t, kezdhetek mindent előröl.
    Vagy melyik a leg gyorsabb kocsi amit már érdemes tuningolni, most egy szét tuningolt Hyundai-al tolom.
  • Duddits
    Ez engem is érdekelne!
  • CSOCSO
    Supra hang!!!
    felelmetes MONSTER hangja van.. TRRRUUUUUTRUTRUTRU... nah ezt sajna nem adtak vissza most se az NFS ben.. nahde mindegy...
  • CSOCSO
    mar nem azert.. de szerintem a fullra tuningolt Supranak ferrari hangja van... legalabbis emlekeztek a ferrari hangra a demobol?? nah szerintem csont ugyan az a hangja...
  • Bucser
    Nekem mert nálam a Civic a kedvenc:)
  • Akey
    Nem tudja vki, hogy bele lehet-e tenni a Corsa-t és a 106-ot az amcsi verzióba? Kinek kell a Civic és az Rsx. :)
  • Bucser
    furcsa, hogy World Eventben egy Honda Civicben megyek ellenükl:) ugyanis ott nem látod, hogy mit nyomnak csak SUV-knek:)
  • Duddits
    Van mert nekik kitaláltak egy bizonyos SUV versenyeket.
  • JUVE Gabe
    Hi
    Nemrégóta nyomom a gémet de kurva jó. Szerintem méltó utódja az első résznek. Sok újítás van benne, szerintem nagyon élvezhető. Még csak 36% körül vagyok. Azt akarom kérdezni hogy a nagy gépeknek mint pl a Hummer lesz-e komoly szerepe a játékban vagy csak úgy bent van a móka végett?
  • RelakSfromhome
    ha nem babráltál a beállításokkal, akkor tab gomb
  • Magic Boy
    Nagyonjó mind a két verdám már csak a harmadik felszerelésére kell kes,de két ilyen jó kocsival az is meglessz!

Apropó mit kell nyomni,hogy megnézhessem az üzijeimet?
  • RelakSfromhome
    most szereztem meg egy juník vinilt. Hátizé... Visszatettem a régieket, kemény 1200 pénzér...
  • RelakSfromhome
    Köszi :)
  • Magic Boy
  • Aspyrin
    el van nézve
  • Bucser
    A reloadedes az a US változat.
  • Iori
    nem tom hogy vole már-e de azé berakom, (bocsi ha már volt)

• Atika :o)
    Hello mindenkinek nekem lenne egy olyan kerdesem hogy a tort valtozattal lehet neten keresztul jatszani van ra valamilyen patch??
  • zord
    sziasztok!

a RELOADED-es verzióra az US (amerikai) vagy az UK (angol) peccset kell rátenni?

pls.hlp.
  • Csori
    Jó a térkép grat !
    Aki + ettől szebbet akar az fesse ki valami Paint progival :)))
    A lényeg rajta van, a versenyek helye + úgyis kérdéses marad :(
  • Duddits
    Ha hallanátok az én Lexusm hangját?! Az durva nagyon!
  • Bucser
    Sry csak mert idelent még az első DVD-det linkelgetted és az messze STAGE 1:)
  • Falconer
    Rendszámot lehet moddolni?
  • Falconer
    TTbe raktam 2es szintű turbót, brutál lett nagyon :)
  • Magic Boy
    STAGE 3
  • RelakSfromhome
    nos, a kikötő keleti fele a stage 4, attól még messze vagy. Először jussál el Beacon Hillbe, verd végig Jackson Heights-t, és majd utána mehetsz Coal Harbor-ba
  • Magic Boy
    A repülőtéri versenyt megnyertem most 2 gyorsulási van még és kesz!
  • Bucser
    Most lett meg neki az első DVD borítója... Szerintem még STAGE 1..
  • busman001
    mi ahelyzet a netes törés terén?
    vannak már fejlemények?
  • RelakSfromhome
    Köszi!
  • RelakSfromhome
    hol tartasz?
  • Aspyrin
    nincs útleveled