14991
-
#10922 Le kell, hogy lombozzalak, mert volt belinkelve egy több, mint 1 millás, bár többen azt mondták, hogy csíítelt:) -
#10921 Ja, vagy 3x volt már - más-más autóval.
-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Első számú honlap
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Második számú honlap
----------------------------------------- -
#10920 Nahhh......végre
Végigtoltam mindent 100%-ra, de már majdnem letéptem a kormányt az asztalról mire sikerültek. 260-ezres drift-el ti találkoztatok már?
Az qrva nehéz.
Amúgy nem kaptam semmilyen nagy újdonságot....(hiába van fullon) -
#10919 áén meg egy nyomropncá tuningolt Civiccel:) Ja és Stage 4 végén vagyok és nincs több unique cucc -
#10918 Az URL-ben nem tiszta az akadós jelző. Mert nekem lassú a gépem és azért akad:)) De másnak is, akinek atomerőmű van? -
#10917 Tegnap este ezek jutottak az eszembe:
drift - csúszkálós-pontszerzős
drag - gyorsulós-nitróadagolós
circuit - körversenyes-leelőzős
url - sokellenfeles-akadós
street x - lökdösődős-megelőzős
sprint - hamarabb odaérős-parázós -
#10916 Ja és nem lehet eladni csak becserélni. De egyébként nem nagy gond az első néhány versenyt a régi kocsival lemenni, mert nincs akkora különbség az autók között..szerintem -
#10915 Hi!
Én is így voltam, mindig kevés volt a pénzem. Ilyenkor keress szponzoros versenyeket (x-szel jelöli, változó szín). vagy outrun-ok is jók, igaz eleinte kevés pénzt hoznak. Mondjuk én néha találtam olyan versenyeket is amiket a térkép nem jelölt:) hogy ezek hogy kerültek oda ne kérdezd, szerintem a még ki nem "váltott" versenyek voltak, de nem biztos. -
#10914 A már meglévő autót nem lehet eladni, hogy kapjak érte pénzt? Több ezret beleöltem a Suprába és most rakta ki a garázsba a TT-t, kezdhetek mindent előröl.
Vagy melyik a leg gyorsabb kocsi amit már érdemes tuningolni, most egy szét tuningolt Hyundai-al tolom. -
#10913 Ez engem is érdekelne! -
#10912 Supra hang!!!
felelmetes MONSTER hangja van.. TRRRUUUUUTRUTRUTRU... nah ezt sajna nem adtak vissza most se az NFS ben.. nahde mindegy... -
#10911 mar nem azert.. de szerintem a fullra tuningolt Supranak ferrari hangja van... legalabbis emlekeztek a ferrari hangra a demobol?? nah szerintem csont ugyan az a hangja... -
#10910 Nekem mert nálam a Civic a kedvenc:) -
Akey #10909 Nem tudja vki, hogy bele lehet-e tenni a Corsa-t és a 106-ot az amcsi verzióba? Kinek kell a Civic és az Rsx. :) -
#10908 furcsa, hogy World Eventben egy Honda Civicben megyek ellenükl:) ugyanis ott nem látod, hogy mit nyomnak csak SUV-knek:) -
#10907 Van mert nekik kitaláltak egy bizonyos SUV versenyeket. -
JUVE Gabe #10906 Hi
Nemrégóta nyomom a gémet de kurva jó. Szerintem méltó utódja az első résznek. Sok újítás van benne, szerintem nagyon élvezhető. Még csak 36% körül vagyok. Azt akarom kérdezni hogy a nagy gépeknek mint pl a Hummer lesz-e komoly szerepe a játékban vagy csak úgy bent van a móka végett? -
#10905 ha nem babráltál a beállításokkal, akkor tab gomb -
#10904 Nagyonjó mind a két verdám már csak a harmadik felszerelésére kell kes,de két ilyen jó kocsival az is meglessz!
Apropó mit kell nyomni,hogy megnézhessem az üzijeimet? -
#10903 most szereztem meg egy juník vinilt. Hátizé... Visszatettem a régieket, kemény 1200 pénzér... -
#10902 Köszi :) -
#10901 -
Aspyrin #10900 el van nézve -
#10899 A reloadedes az a US változat. -
#10898 nem tom hogy vole már-e de azé berakom, (bocsi ha már volt)
-
#10897 Hello mindenkinek nekem lenne egy olyan kerdesem hogy a tort valtozattal lehet neten keresztul jatszani van ra valamilyen patch?? -
zord #10896 sziasztok!
a RELOADED-es verzióra az US (amerikai) vagy az UK (angol) peccset kell rátenni?
pls.hlp. -
#10895 Jó a térkép grat !
Aki + ettől szebbet akar az fesse ki valami Paint progival :)))
A lényeg rajta van, a versenyek helye + úgyis kérdéses marad :( -
#10894 Ha hallanátok az én Lexusm hangját?! Az durva nagyon! -
#10893 Sry csak mert idelent még az első DVD-det linkelgetted és az messze STAGE 1:) -
#10892 Rendszámot lehet moddolni? -
#10891 TTbe raktam 2es szintű turbót, brutál lett nagyon :) -
#10890 STAGE 3 -
#10889 nos, a kikötő keleti fele a stage 4, attól még messze vagy. Először jussál el Beacon Hillbe, verd végig Jackson Heights-t, és majd utána mehetsz Coal Harbor-ba -
#10888 A repülőtéri versenyt megnyertem most 2 gyorsulási van még és kesz! -
#10887 Most lett meg neki az első DVD borítója... Szerintem még STAGE 1.. -
busman001 #10886 mi ahelyzet a netes törés terén?
vannak már fejlemények? -
#10885 Köszi! -
#10884 hol tartasz? -
Aspyrin #10883 nincs útleveled