903
-
#583 Sajnos nálam is ez van! :( Élvezhetetlen, nem lehet multiba játszani! Nagyon remélem, hogy kijavítják ezt, mert ez így szörnyűűű!! -
#582 Nem, hogy rohadnának meg! -
#581 Nagggyon el van kurva a multi rész, gigabites nettel is lagzik :( :( -
#580 Kicsit off: Nem közvetít a sport1 NBA-s meccseket? mert nem láttam a műsorban. Elég nagy baj, ha így van
On -
V Carter #579 Ha Dynasty módban játszol és a szezon végén valamelyik játékosod visszavonul ha akarod visszavonultadhatod a mezét,tehát abban a csapatban nem lesz több pl. 15-ös mez.Kb ezt jelenti,de ha tévednék javítsatok ki. -
#578 hú bazzeg, most kipróbáltam a gémet, nekem nagyon teccik, remélem holnap (azaz ma) lesz majd kivel multiznom -
#577 a 2 dunk modifier gombot hogy kell használni? -
#576 hello, hallom ezt a mezvisszavonultató izét....vki megmagyarázza hogy az mit jelent?:) -
joe69 #575 ket analog stick-kel rendelkezzen, csak az a fontos -
#574 Logitech Rumblepad 2 Vibration Feedback Gamepad -
vin #573 Hali!
Azt áruljátok el ki milyen tipusú gamepaddal játszik, és ki mit ajánl!(ha lehe ár és hogy kapható e még)
Logitech Dual Action-t néztem 6000Ft van rajta 2 db analog stick gondolom et fontos?!? -
V Carter #572 köszi, és bocs hogy értettlen voltam
-
#571 Ezt már írtam neked... Amikor Dynasty módba nyomod, és egy játékosod VISSZAVONUL (retired), akkor PDA-n kapsz egy üzenetet, hogy... akarod-e a mezét visszavonultatni?! És akkor ott ki kell választani, hogy YES - NO! És ha YES-t nyomsz, akkor visszavonultattad a mezét! Remélem, hogy érthető! ;) -
V Carter #570 Valaki segítsen légyszi!Hogyan kell a mezeket visszavonultatni?Előre is köszi -
#569 :D -
#568 -
#567 vinyl én 13 vok, de én nem ugatom le azokat akik segítségre szorulnak -
#566 Bodesz te beszélsz a "hogyan lehet TM-et írni topikoddal?!"
Fejezed be. -
#565 Nagyon szánalmas amit csináltok, hány évesek vagytok? -
#564 bye rezső -
#563 Ok. És bocsika az offért. -
#562 Ok. Én nem folytatom a témát. Nem érdekel. Szerencsére volt 2 értelmes fórumozó, akik segítettek, és ez a lényeg. Köszi nekik mégegyszer! -
#561 rezső, ne húzzad fel magad ilyen lamereken, akik -azzal nagyoskodnak h a szájukat járatják -
#560 Még mindig várom a választ hogy mit basztam el az NBA LIVe 2005-ben 100000-szer. -
#559 Ne húzd fel magad, majd szépen bocsánatot kér tőled és el van intézve az ügy. -
#558 Persze ilyeneket én is tudok mondani! De én alá tudom támasztani amit mondok, és kérdezek, de te amióta megjöttem csak ezt csinálod...
Olvasd el kezdetben az én hsz-eimet, meg a tieidet... -
#557 úúúúúúr isten te szőke f@sz.
te naon láma vagy -
#556 És érdekes a csávó értette amit kérdeztem.. Te meg itt értetlenketsz te láma -
#555 De tényleg most neked ezzel a mondattal mi bajod? De mondjad már! -
#554 Nem vagyok kezdő, de ez az idióta mindenbe beleköt...
Ráadásul még válaszolni se bír rendesen-és ő mondja hogy nem tudok olvasni... Sajnálom az ilyen embereket de tényleg -
#553 NE BESZÉLJÉL feélre!!! HÜLYEGYEREK!! Azt se tudod miről van szó! Inkább válaszolj a kérdésre! Ne tetesd magad hülyének! Válaszoljál. Bár ahogy elnézem te tényleg hülye vagy mert pl eddig egyetlen kérdésemre se adtál értelmes választ.. Szerencsétlenkém. -
#552 bodesz úgylátom nemigazán tudod kiírtani az msblastert.
futtatásba írjad be amikor bejön a ki***ott ablkakja a blasternek h shutdown -s -
#551 Ezen Te mit nem értesz?
:DD
De most tényleg:D
Emeld már ki:D
Vagy ilyen hülye lennél? -
#550 bodesz ne röhögjed ki a kezdőket, vmikor neked is segítséget kellett kérni nem???????????????????? -
#549 ilyet írt:
Nov 16 - 30 idötartamig fog tartani a duplázódás, vagy ezen időszak
alatt emelik meg mindenkinek?
gondolom a net gyorsulásra gondolt vagy vmi ilyesmire de pfff -
#548 pl:nem tudsz írni,olvasni,látni se látsz.
amúgy meg ahogy elnézem mindenhova ilyen láma kérdéseket teszel fel -
#547 Nincsmit! -
#546 Na most mondjad miután megoldódott hogy mi az a dolog amit min 100000000000000-szer elbasztam... Halljuk! A nagy Bodesz! Várjuk az okostojás válaszodat! -
#545 Szerinted itt kíváncsi valaki a véleményedre? -
#544 igen ő luzer