NBA Live 2005

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bodesz
noh 3 haverral nekiállok lemagyarítani az nba live 2005 öt.remélem sikerült.

(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)

bodesz
amúgy hi freeman rég láttalak.pff most mire jó lett a netem már nemvok tag az fbl en 😞
de kár

bodesz
aláírjuk(sztem ezt mindenki nevében lehet mondani).

Multit nagyon szarul csinaltak meg, irjatok ala ezt a ket peticiot hogy javitsanak rajta, egyik magyar masik angol. Fontos hogy alairjatok mind2-t!!

http://www.petitiononline.com/live9876/petition.html

http://www.petitiononline.com/gamelogs/petition.html
fitutufi
hogy kell multizni emberek ? direct IP-sen !

Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^

jóvan bocs!!!!!!!
Féreolvastam...
és akkor mi van ????????????
a szándék a fontos vazze!!!!!!<#mf1><#mf1>
VinylToy
Nem tudsz olvasni öcsipöcsi?

"...hogy lehet máshogy feldobmi a labdát ne csak igy egykézzel nekivágja a palánknak?..."

Hova van írva hogy máshova? Máshogyan érted???

Sarokkal, könyökkel, felemelni lábbal, elfejelni (ilyet is hallottam már)

Mi okostojás?

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

ez nem igaz...
én is billel nyomom és tök egyszerû máshova feldobni a labdát...
csak hozzányomod az 1;2;3;4-es gombot és voálá!!!!!!!!!!!<#nezze>
Shotogan
Nincs valakinek valamilyen ötlete arra,hogy miért nem mûködik nekem ugyanaz a crack,mint ami nektek van?

báttyó02
Köszi,már jön lassacskán<#zavart2>

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

McGrady
izé suprnova.org

Kuss!-magyarázta.

McGrady
báttyó02: www.suprnova.com (torrent oldal BitComet vagy hasonló letöltõvel) www.7-vip.uw.hu

Kuss!-magyarázta.

VinylToy
Az internetrõl!

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

báttyó02
Légyszi,irjátok le,hogy honnan tudom letölteni !!
Köszönöm

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

precision
"That is a fifty, no question about it!" <#nyes>

Bazinga!

VinylToy
sehogy

át álltam billentyüzetre és a 316 üzenetbe lévõ segítséget megcsináltam jö is csak még egy kérdés hogy lehet máshogy feldobmi a labdát ne csak igy egykézzel nekivágja a palánknak?
McGrady
kösz kg

Kuss!-magyarázta.

Kezdem felfogni nem tok sima 8 gombos 4 axsisos gamepaddal allay-oop-ot ugye á a francba
KG21

AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600

KG21
úgy a legegyszerûbb, ha a kombókat így nevezzük meg:

shoot+backdown+shoot - kétszer láb alatt
backdown+dunk+shoot - 180 hátmögött áttétellel
turbo+pass+pass - 180 lábalatt, lehet 360 is, ha elõtte megtekered a joy-t.
backdown+dunk+prohoop - könyökös, vagy hónaljas, ha elég sokáig kitartod.

tudjuk!!!!<#idiota><#idiota>
McGrady
bodesz: lécci mondj 1 példa kombót én ehhez sötét vagyok😊

Kuss!-magyarázta.

McGrady
hellosztok nekem az a gyanúm, hogy ki kell kapcsolni az összes tûzfalat a gépen! nem jön vki megnézni hogy úgy megy-e???????????

Kuss!-magyarázta.

bodesz
írjatok az alap gombokhoz kombúkat és onnan mindenki le tudja a saját billjéhez fordítani és mindenkinek könnyebb lessz trükközni

(&#175;`&#183;._/&#175;`&#183;._.&#183;]\\BodesZ/[&#183;._.&#183;´&#175;\\_.&#183;´&#175;)

bodesz
kicsit nagy bug ez.

(&#175;`&#183;._/&#175;`&#183;._.&#183;]\\BodesZ/[&#183;._.&#183;´&#175;\\_.&#183;´&#175;)

bodesz
hehe nekem 1. zsákolásom láb alatt 2 szeri volt 😊

Hil lehet ip-s játékot játszani??
Smuge
Nektek megy netes játék az IP-s? Állandoan azt irja hogy Waiting other people..ha én csatlakozok v ha csatlakoznak rám. Miért? Ötlet?

McGrady
rögtön ugorj el, és elõször csal sima zsákokat csinálj nem kell rögtön lábalattit, vagy 360-t

Kuss!-magyarázta.

precision
Én ha feladom magamnak a lasztit soha nem tudok olyan ütemben felugrani h elkapjam 😞 Pedig sokat gyakoroltam már, de nem akar összejönni

Bazinga!

precision
Hehe 3. videoban egy "apró" bug 😄

Bazinga!

precision
izé, #466-ra ment, sry

Bazinga!

precision
mountoltam

Bazinga!

KG21

VinylToy
Mindennapra egy SlamDunk:

<#eljen>

Iori
ha dual analog stickes gamepadod egyszerüen megnyomod a sticket. ha meg nem ilyen van akkor nem tudod feldobni

I love this game!

Shotogan
nem értem,nekem is.CD-n van vagy bemountoltad?

Na bocsi hogy egy segfej voltam de légyszi segítsetek és ne azt mondjátok hogy nézzek vissza mer azt se tom itt melyik a válasz.Tehát már kitépta hajam mer nem tom hogy kell a zsákolö versenybe alley-oop-pt csinálno légyszi gamepad-om van aki tud valamit az kónyórgóm má mindent meg tok nyerni kivéve ezt a dunking versenyt kérek mindenkit hogy segítsen.(elõre is kószi)De légyszi tényleg ne írjátok azt hogy nézzek vissza mer 450 üzenetbõl nem tom kiszûrni a választ !
precision
crack, 8.3 mega

Bazinga!

Shotogan
És neked eredeti van vagy crackes?Ha crackes hány megás a cracked?

Na bocsi hogy egy segfej voltam de légyszi segítsetek és ne azt mondjátok hogy nézzek vissza mer azt se tom itt melyik a válasz.Tehát már kitépta hajam mer nem tom hogy kell a zsákolö versenybe alley-oop-pt csinálno légyszi gamepad-om van aki tud valamit az kónyórgóm má mindent meg tok nyerni kivéve ezt a dunking versenyt kérek mindenkit hogy segítsen.(elõre is kószi)De légyszi tényleg ne írjátok azt hogy nézzek vissza mer 450 üzenetbõl nem tom kiszûrni a választ !
KeKKSZike
OKs, köszi!

Maffiozo nick: LoSA (22124), lvl: 12

precision
Nekem simán elindult...

Bazinga!

precision
Húúú sikerült már 1x nekem, de nem emlékszem már melyik kombinációval. Az tuti h vmelyik dunk modifier-es zsákolás. Dunk schoolban gyakorolj, próbálgasd ki a kombinációkat.

Bazinga!

Shotogan
Mindenkinek simán elindult???Csak nekem nem?

KeKKSZike
Azt megtudnád nekem még mondani, hogy azt hogyan kell csinálni, hogy amikor bezsákolja, utána még a gyûrûn lóg?! 😄

Maffiozo nick: LoSA (22124), lvl: 12

Bocsi csak egyszer akartam elküldebi!
Na bocsi hogy egy segfej voltam de légyszi segítsetek és ne azt mondjátok hogy nézzek vissza mer azt se tom itt melyik a válasz.Tehát már kitépta hajam mer nem tom hogy kell a zsákolö versenybe alley-oop-pt csinálno légyszi gamepad-om van aki tud valamit az kónyórgóm má mindent meg tok nyerni kivéve ezt a dunking versenyt kérek mindenkit hogy segítsen.(elõre is kószi)De légyszi tényleg ne írjátok azt hogy nézzek vissza mer 450 üzenetbõl nem tom kiszûrni a választ !<#nemtudom>