NBA Live 2005

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

precision
Asszem ha nyomvatartod a vmelyik dunk modifier gombot akkor más és más féle zsákolásokat csinál.

Bazinga!

KeKKSZike
Sziasztok!

Dunk modifier gomb mire jó?! A síma zsákolás már megy, csak flikk-flakozni nem tudok még! :( Például cigánykerék, meg ilyenek! Szóval mit tud és hogyan kell használni ezt a dunk modifier gombot?! :O

Maffiozo nick: LoSA (22124), lvl: 12

Shotogan
Hello!
Letöltöttem a játékot,fel is telepítettem.A crack ami a CD-n volt,írásvédett.Ezt nem tudtam feltenni,ezért leszedtem netrõl egy másikat.Ez viszont nem mûxik.Kiírja,hogy a Windows nem tudta elérni a megadott eszközt.Valaki segítsen,mert egész délelõtt ezt próbálom megoldani és már kezdek ideges lenni.

VinylToy
Nekem sikerült már egy hátrafelé is :D

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

bodesz
na sztetek akkor jordant megnyerni lehet vagy kihagyták?

(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)

bodesz
lol

McGrady
lécci monnyátok meg ,hogy RELOADED verzióval mért nem tok direct internet gamezni??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

Kuss!-magyarázta.

Iori
milyen chanel? eredetibe van neked a játék vagy mi

I love this game!

Szeretnék multizni.S.o.s: valaki megmondaná a channelt! Kösz
sry,mi a multin a channel?
KG21
csak az alap pattintásokat lehet billentyûzettel elõhozni, meg egy könyököst, ami már spiciálisabbnak számít, azt úgy, hogy hosszan tartod lenyomva ez egyik feldobás gombot.

AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600

Én ezt már megcsináltam és nem is ezt kérdeztem.....
Azt akarom tudni, hogy ha mondjuk feldobásnak pl.:W+1 akkor annak mi lesz az eredmánye...Meg ha tudtok még variációt akkor azt mint a #268-as hozzászólásban , csak én a magamnak passzolások módjait szeretném tudni!!!!
McGrady
Tesssék ezt nemrég írták:
a dokumentumok/NBA LIve 2005/configs- ban van egy csomó kfg kiterjesztésû fájl, ezek közül az egyik a saját billentyûkiosztásod mentése. (Ez nálam KG.kfg, attól függ ki milyen nevet adott meg.)

megnyitod ezt a fájlt notepaddel, és bemásolod ezeket a sorokat

bind K_R R_UP
bind K_R R_DOWN
bind K_R RYAXISCHANGE
bind K_F R_LEFT
bind K_F R_RIGHT
bind K_F RXAXISCHANGE

ebben az esetben R és F gombokon van a jobb analog stick két tengelye.
Ha mondjuk a W és E gombokra akarod tenni, a 3 K_F és K_R részt írd át K_W és K_E -re.

Kuss!-magyarázta.

McGrady
õõõõõõõõõõ nekem elég szarul megy de a multi mért nem megy? a verzió a szar????????????

Kuss!-magyarázta.

beírna valaki hogy milyen feldobási variációk vannak???
Na meg persze azt is, hogy hogyan kell azt megcsinálni....
McGrady
A reloaded verzióval lehet multizni??????????????????????????????????????

Kuss!-magyarázta.

bodesz
pl:1,2,3,4 es gombokkal

Már én is kezdek kibukni tõle, elsõre még nem tûnt rossznak, de az utóbbi meccseim nevetségesek voltak. Kb. 5%-ban van kezemben az irányítás, a többi a CPU-n múlik. Ez így inkább egy interaktív sportközvetítés, nem egy játék. (Bár a rengeteg bosszantó hiba miatt, még sportközvetítésnek sem igazán jó...)

GyaxyBoy
Köszi! Írtam oda is!
Hát pedig vagyok, csak most volt 2 hét szünet, mert szolgáltatót váltottam!!!
Ahogy látom, nem csak nekem nem tetszik a játék... :( 2004 ezerszer jobb volt...

http://www.mobilize.hu - miért is állnál meg?

KG21
én a 4 quickplay gombot használtam eddig, de ebben a szarban nem menti el a playbook-ot, így mindig ugyanazok a védekezés támadás variációk maradnak meg. Ez egy újabb bosszantó hibája a játéknak :(

Srácok, hogy a fenébe lehet playcalling gombbal elzárást stb. kérni, mint a 2004-es epizódban? Itt valahogy mindig idõt kérek véletlenül :) Help! :)

http://www.mobilize.hu - miért is állnál meg?

Mivel lehet feldobni a palánkra, vagy maga elé leütni a labdát?
bodesz
gyerekek hogy a f.... ba lehet rendesen elkapni az aley oopokat vagy miket.írjatok mind 2õre hogy mikor kell megynomni a gombot hogy elkapja.pls

bodesz
jééé gyaxyboy téged is ritkán látni. itt kérj ftp címeket és onnan csak letudod kapni azt az 1 filet

GyaxyBoy
sziasztok!

Meg van az 1es CD, de ahonnan szedtem ott CRCs volt a 27 es fájl!
rld-nb5a.r27 õ az! Reloados
Ha vkinek van és lenne szíve megadni, az írjon a [email protected] címre és megbeszéljük az átvételt! MSN vagy szeletelve!
Köszönöm
McGrady
vki elmondja mértnem tudok rendesen csatlakozni direct game-hez és más mértnem tud hozzám?

Kuss!-magyarázta.

KeKKSZike
Igen, van! Privibe elküldtem a címet!

McGrady
van msn-ed kekksz?

Kuss!-magyarázta.

KeKKSZike
Mond az IPt és megyek!

McGrady
ok

Kuss!-magyarázta.

KeKKSZike
Jövök!

McGrady
jön vki multizni?

Kuss!-magyarázta.

McGrady
kösz, mostmá végre tom hogykell alley-t adni, de nektek nem szaggat ha beteszitek a módosított configot?

Kuss!-magyarázta.

köSZI SIKERÜLT MEGCSINÁLNI!!!!!!!!!
KG21
látom muszály lesz szájbarágósabban elmondani.

a dokumentumok/NBA LIve 2005/configs- ban van egy csomó kfg kiterjesztésû fájl, ezek közül az egyik a saját billentyûkiosztásod mentése. (Ez nálam KG.kfg, attól függ ki milyen nevet adott meg.)

megnyitod ezt a fájlt notepaddel, és bemásolod ezeket a sorokat

bind K_R R_UP
bind K_R R_DOWN
bind K_R RYAXISCHANGE
bind K_F R_LEFT
bind K_F R_RIGHT
bind K_F RXAXISCHANGE

ebben az esetben R és F gombokon van a jobb analog stick két tengelye.
Ha mondjuk a W és E gombokra akarod tenni, a 3 K_F és K_R részt írd át K_W és K_E -re.

Skacok én visszaolvastam de nem értem...
Ahhoz hogy alley oop-ot tudjak csinálni billen , ahhoz kell egy új fájl, vagy mit kell csinálni??
Én is kipróbáltam végre, és felemásak az érzéseim. Kicsit nehezebbnek tûnik a játék, és a sok apró változást is meg kell szokni, de azért összességében nem olyan vészes. Sajnos a szokásos EA Sports-os hanyagság továbbra is jellemzõ a játékra, de ezt már fel sem veszem. :)

Abban mindenesetre egyetértek valamelyik elõttem szólóval, hogy idén (is) a Madden a sorozat legjobbja, az NBA csak a második helyért vívhat a FIFÁ-val.

A Dunk Contest jópofa, csak ne lennének ennyire röhejes trükkök, amikor azt látom, hogy Carter sarokkal felrúgja a labdát a kamerára, majd a lecsorgót bezúzza egy 360-al, akkor nem tudom, hogy nevessek, vagy sírjak...

A tripladobálás is jó, csak szerintem nagyon hamar rá lehet érezni, és így hamar unalmassá válik. (Persze egy olyan szezonban, ahol rengeteg meccs után, csupán az All-Star gála részeként szerepel, már jó lehet kikapcsolódásnak.)

Mindenesetre szerintem nem rosszabb a game, mint tavaly, bár nem is nagyon jobb.

Olyan problemam lenne, hogy mikor elkezdek jatszani egy dynasty-t, az elso meccs lejatszasa utan no signal-t ir a monitorom, es megfagy a jatek (inno 3d geforce 4 titanium 4800se, legujabb (61,77) detonator)!
Segitsegeket elore is koszonom!!

Nekem meg az lenne a problémám hogy hiába unlockolok cipõket amikor az embert csinálom és cipõt választok csak az alapok vannak meg amit megvettem az is le van lakatolva pedig air zoom LeBron II faja és itt csak 200 credit nem 40000Ft mint a boltban:-)
KeKKSZike
Valaki segítsen már! Hogyan kell zsákolni a zsákoló versenyen?! Nyomtam én a slam dunk school-t, de egyszerûen nekem nem megy! :( Röviden valaki elmodaná az egésznek a lényegét?! :O

bodesz
jah-zzz

air23
kicsit felhígult ez a fórum :)

Vanek
balint08:nem lehet csak ha van gamepadod!!!!
hogy állítom ugy be a configot,hogy saját profilon is menjen zsákolóversenyben a alley oop? a cigánykerekes zsákot hogyan?

R U Ready?!?!? ...broken soul...

megkérdezhetem hogy miért vagytok ekkora bunkók????
az ember kérdez valamit és ti lehülyézitek mert ti már tudjátok és õ nem !!!!!!!!!!!! Nem értelek titeket!!!
Iori
bazz ez már nem vicces hanem szánalmas amit egyesek csinálnak, azt még elhiszem hogy pár ezer hosszászólást nem tudsz elolvasni, de az utolso 100-150 hozzászolást egy 10 perc alatt simán eltudod olvasni...

csak ennyit mondok : #386

I love this game!

KG21

nnnnaaaaaaaa segítsetek márrrrr!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
pleessa nagyon kellene a segítségetek!!!!
HI!
Hogy lehet a labdát a palánkra fölpasszolni zsákolásoknál?????