903
-
#543 Nah megnéztem, szóval korábban a zsákolás és az alley-opp ugyanazon a betűn volt, de én átírtam, és ezután se volt jó. Most hogy szóltál, játk közben lenyomtam egyszer azt a gombot amihez az Alleyopp volt hozzárendelve, és mostmár megy rendesen a zsákolás!
Köszi szépen! -
#542 Muszáj beszólni mi? Lúzer -
#541 Nem az alley-oop -ot nyomod véletlen? -
#540 Jah, a DUNK gombot nyomom mindig meccs közben.. De ilyenkor mindig átpasszolja egy társnak és az zsákolja be. -
#539 Gondolkodtam már és nem jöttem rá! TALÁN ezért kértem segítséget,nem??
....... -
#538 bazzeg ha kicsit gondolkoznál/olvasnál rájönnél mit is baszol el min 100000szer -
#537 Ha nincs benned annyi emberségesség hogy segíts 3 nyomott szóval akkor inkább meg se szólalj, mivel az ilyen jellegű hsz-ek nemhogy engem, de senkit sem érdekelnek. -
#536 öcsém ezt a sok lámahadvezért -
#535 Jah, elmentettem, sőt még a játékon kívűl is átírtam.
Hogyan kell betölteni? Mert én csak ott a nyilakkal tudok rá átváltani, de betölteni hogyan kell? -
#534 vagy ha igen akkor mindig be kell tölteni a mentést
-
#533 azis lehet h nem mentetted el mondjuk -
#532 meccs közbe az S-sel lehet ha arra hagytad ha nem akkor állítsd be vmeik gombra. dunk/lay up -ot keress -
#531 Beállítottam a zsákolást A betűre. Viszont amikor játék közben megnyomom, akkor lepasszolja a csapattársnak és az zsákolja be. De amikor ott egyeedül tréningezek akkor meg rendesen zsákol. Hogy lehet meccs közben zsákolni akkor rendesen? -
#530 Én is igy vagyok vele,hogy még nem tudok vele játszani,bár ez az első nba-m.
De nekem is tetszik a játék,szerintem ezt mindenképp érdemes letölteni -
V Carter #529 Valaki segítsen légyszi!Hogyan kell a mezeket visszavonultatni?Előre is köszi -
#528 Bármit választhatok nekem mindig az alap lesz :( -
#527 Ki kell választani ha elmented másnéven... nem a keyboard-ot kell betölteni hanem valami mást! -
#526 ÁÁ tiszta idegbeteg vagyok nem értem ha áttálítom a billentyűzetet mért marad ugyanaz mint az alap.
Mert nem áll nekem kézre az alap.Nem kapok ki csak 85-32-re meg ilyenekre :( -
#525 Én tudjátok, hogy mit nem értek?! Hogy a Multi nagyon lagos, akadozik! :O Pedig ADSL-em van... Szóval élvezhetetlen! -
#524 próbálkozz ügyelj arra hogy ne hibázz akkor menni fog, és ne idegesedj fel ahogy én szoktam me az rossz -
V Carter #523 Majd belejösz -
#522 Wazeg,nekem még nagyon sokat kell gyakorolnom hogy tudjak ezzel játszani.A zsákolás kurvajó simán megy a trainingen de meccsen a faszért nem csinálja :( Amugy nagyon tetszik a game csak eléggé béna f.sz vagyok még hozzá. -
V Carter #521 Valaki segítsen légyszi!Előre is köszi -
V Carter #520 Lehet, hogy én vagyok a hülye de nem találom hol lehet visszavonultatnia mezeket! -
V Carter #519 http://wandoo.try.hu/ -
#518 Ti honnan töltöttétek le a játékot? -
V Carter #517 Köszi -
#516 Dynasty mod... Megkérdezi és ott ki lehet választani, hogy YES! :P -
V Carter #515 Ébresztő Ratyi banda!Hogy lehet a játékos mezét visszavonultatni? -
#514 hé hé hé.nyugi már.ha valakinek jókedve van az máris baj? -
#513 -
#512 azzal is -
#511 Me nincs más -
#510 Bill. el játszható a gém ???? -
#509 Neeeemm....játszhatsz Super Mario-val is :D -
Bandy11 #508 Kósz vinly szöval elégedjek meg ezzel a 4 fajta feldobással rendben -
G.Freeman #507 kösz bodesz, toled nem is vartam tobbet csak hogy a szemelyi szam helyere beirod hogy lol...es akkor meg azt remelejuk hogy komolyan fognak venni bennünket... hogy lehet vki ennyire hülye -
#506 nem kell már találtam -
#505 valaki megdobna egy CD key-jel? -
#504 tegnap en is jatszottam haverral. ugyanaz a szolgaltato, mindkettonknek 1mb feletti vonal. kabel.. szaggatott mint a ...