NBA Live 2005
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Bazinga!
Dunk modifier gomb mire jó?! A síma zsákolás már megy, csak flikk-flakozni nem tudok még! :( Például cigánykerék, meg ilyenek! Szóval mit tud és hogyan kell használni ezt a dunk modifier gombot?! :O
Maffiozo nick: LoSA (22124), lvl: 12
Letöltöttem a játékot,fel is telepítettem.A crack ami a CD-n volt,írásvédett.Ezt nem tudtam feltenni,ezért leszedtem netrõl egy másikat.Ez viszont nem mûxik.Kiírja,hogy a Windows nem tudta elérni a megadott eszközt.Valaki segítsen,mert egész délelõtt ezt próbálom megoldani és már kezdek ideges lenni.
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)
Kuss!-magyarázta.
AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600
Azt akarom tudni, hogy ha mondjuk feldobásnak pl.:W+1 akkor annak mi lesz az eredmánye...Meg ha tudtok még variációt akkor azt mint a #268-as hozzászólásban , csak én a magamnak passzolások módjait szeretném tudni!!!!
a dokumentumok/NBA LIve 2005/configs- ban van egy csomó kfg kiterjesztésû fájl, ezek közül az egyik a saját billentyûkiosztásod mentése. (Ez nálam KG.kfg, attól függ ki milyen nevet adott meg.)
megnyitod ezt a fájlt notepaddel, és bemásolod ezeket a sorokat
bind K_R R_UP
bind K_R R_DOWN
bind K_R RYAXISCHANGE
bind K_F R_LEFT
bind K_F R_RIGHT
bind K_F RXAXISCHANGE
ebben az esetben R és F gombokon van a jobb analog stick két tengelye.
Ha mondjuk a W és E gombokra akarod tenni, a 3 K_F és K_R részt írd át K_W és K_E -re.
Kuss!-magyarázta.
Kuss!-magyarázta.
Na meg persze azt is, hogy hogyan kell azt megcsinálni....
Kuss!-magyarázta.
Hát pedig vagyok, csak most volt 2 hét szünet, mert szolgáltatót váltottam!!!
http://www.mobilize.hu - miért is állnál meg?
http://www.mobilize.hu - miért is állnál meg?
Meg van az 1es CD, de ahonnan szedtem ott CRCs volt a 27 es fájl!
rld-nb5a.r27 õ az! Reloados
Ha vkinek van és lenne szíve megadni, az írjon a [email protected] címre és megbeszéljük az átvételt! MSN vagy szeletelve!
Köszönöm
Kuss!-magyarázta.
Kuss!-magyarázta.
a dokumentumok/NBA LIve 2005/configs- ban van egy csomó kfg kiterjesztésû fájl, ezek közül az egyik a saját billentyûkiosztásod mentése. (Ez nálam KG.kfg, attól függ ki milyen nevet adott meg.)
megnyitod ezt a fájlt notepaddel, és bemásolod ezeket a sorokat
bind K_R R_UP
bind K_R R_DOWN
bind K_R RYAXISCHANGE
bind K_F R_LEFT
bind K_F R_RIGHT
bind K_F RXAXISCHANGE
ebben az esetben R és F gombokon van a jobb analog stick két tengelye.
Ha mondjuk a W és E gombokra akarod tenni, a 3 K_F és K_R részt írd át K_W és K_E -re.
Ahhoz hogy alley oop-ot tudjak csinálni billen , ahhoz kell egy új fájl, vagy mit kell csinálni??
Abban mindenesetre egyetértek valamelyik elõttem szólóval, hogy idén (is) a Madden a sorozat legjobbja, az NBA csak a második helyért vívhat a FIFÁ-val.
A Dunk Contest jópofa, csak ne lennének ennyire röhejes trükkök, amikor azt látom, hogy Carter sarokkal felrúgja a labdát a kamerára, majd a lecsorgót bezúzza egy 360-al, akkor nem tudom, hogy nevessek, vagy sírjak...
A tripladobálás is jó, csak szerintem nagyon hamar rá lehet érezni, és így hamar unalmassá válik. (Persze egy olyan szezonban, ahol rengeteg meccs után, csupán az All-Star gála részeként szerepel, már jó lehet kikapcsolódásnak.)
Mindenesetre szerintem nem rosszabb a game, mint tavaly, bár nem is nagyon jobb.
Segitsegeket elore is koszonom!!
Maffiozo nick: LoSA (22124), lvl: 12
hogy állítom ugy be a configot,hogy saját profilon is menjen zsákolóversenyben a alley oop? a cigánykerekes zsákot hogyan?
R U Ready?!?!? ...broken soul...
az ember kérdez valamit és ti lehülyézitek mert ti már tudjátok és õ nem !!!!!!!!!!!! Nem értelek titeket!!!
csak ennyit mondok : #386
I love this game!
Hogy lehet a labdát a palánkra fölpasszolni zsákolásoknál?????