903
-
#623 Áhh akkor te vagy az én emberem!!!:PPPPPPPPPPPPPPP
Az én errorom is így fest:PPP
Írjam ki cd-re vagy mit tegyek??? de az 1-es install cd-n nem is találtam ilyne filet:(( -
#622 Sziasztok!! Letöltöttem kicsomagoltam minden oké!
Telepítem... 1-es cd-nél kiírja hogy nem találja -> audio\speech\asw\3pthdr.fcd
És nem is tudom kihyagmni csak kilépni az insatallból! -
Pontocska #621 Azt a pár sort amit kikellett cserélni abban a fájlban , azt megcsináltam , viszont igyis csak egykét feldobást meg könyökölést tudok csinálni :(. Valaki elmondja hogytudok speckóbb effecteket vinni a mozdulatsorba ? :D. Az ilyen überflikkflakkokat.
Meg pl azt hogytudom hogy kétszer cserélgetem meg a lábam alatt és utána cisnalok mellé még 1 harmadik mozdulatsort. mert én csak odaig jutottam el h 1 feldobas azt elkapom egy mozdulat és annyi.
segitsetek legyszi. koszi. -
#620 HÉ Joker!
Én is Toronto fan vagyok! -
#619 nekem is ilyesmi volt a gond.. rossz meghajtóban kereste a file-t, sztem az a megoldás, hogy minden virtuális meghajtóból távolíts el mindent (márha van ilyened)
az én errorom így festett... -
Joker Hun #618 Kösz McGrady de ne nevess ki mert legyőzte a raptors a houstont:-) -
joe69 #617 en meg azt sem tudom, hogy ez mitol van, de egyre gyakrabban panaszkodnak ezzel a problemaval a forumokon... -
#616 jah lehet az lenne a legjobb
csak gondoltam megkérdem, mert már volt erre vmi humánusabb megoldás -
joe69 #615 nekem hasonlo volt a total club managerrel, valszeg az oldja meg a problemat, ha lehuzod ujra azt a cd-t aminel kiakad -
#614 jah és mount-olva van A120%-al -
#613 a reloaded verzió installálási gondját hogyan kell megoldani? mert vissza olvastam, volt egy ilyen eset, de nekem az ott leírt megoldás nem működött (vagy nem értettem tisztán)
itt a kép -
#612 1.Olyan játékost cserélsz el akinek több a fizetése mint akinek megakarsz kapni
2.Waiverre teszed a játékosokat(bár evvel sok helyet nem fogsz csinálni mert nyilvánvalo hogy a jobb fizetéses,jo játékosokat nem fogsz szabadlistára tenni)
3.Vagy csatolsz mellé még egy játékost hogy kiegyenlitödjön a fizetés a felek között -
Takigabi #611 Aki szeretne egy NBA s vagy NHL es klánhoz tartozni az keressen meg IRC a Quakenet szerver #wotb.hu szobájában.A Klán neve WotB ami elvileg fifás klán de most inditunk két uj squadot. -
Pontocska #610 ÉS hogytudom megoldani hogy legyen zsé-m ? -
#609 nincs elég zsé a fizetési sapkádbanm és valszeg tul nagy a fizetés különbség a két játkékos között akiket tradelni akarsz. -
Pontocska #608 Sziasztok.
Dinasty mode-ban játszok és van egykis problémám.
Amikor leakarok cserélni valakit , mindig jön egy üzenet a PDA-mra és nem fogadja el hanem aztyrja hogy:
"It appears that your team has no cap space avaible to make this trade go throught. Clear up some space and maybe we can consider your offer."
"We are going to have to decline this offer as you have no cap space. Clear up some space and send us another offer and maybe then we can do business."
Egyátalán mi az a cap space ? és mit kell vele csinalni ? és azt HOGYAN? lécci segitsetek. köszi. -
#607 sztetek meg lehet csinálni billentyűn a 360°-os zsákot????????
-
#606 joker, látom te is toronto fan vagy( :DD )íme néhány segítség:
a bittorrenthez h le tudd tölteni először kell 1 saját progi(én BitComet-et használok) ezeket sok helyről le lehet tölteni.utána már le tudod tölteni a rendes meccset -
Joker Hun #605 Torrentes oldalról hogy kell tölteni? Már egy ideje próbálom írtam is neki de nem írnának vissza csak pár kbs torrent file jön le pedig torontos meccsek kellenének vki help pls! -
#604 Jaja, az lesz az: link -
#603 jaja,realplayer a nyerő -
#602 hát, nemtom mi az az rmvb, talán realplayerrel probáld... -
#601 Szia!
Én leszedtem egy meccset, de nem tudom, hogy mivel-hogyan kell megnyitni a file-okat! :O
Look it please -
#600 http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1055377123 -
Bandy11 #599 A picsába tényleg nem lesz NBA a sport1-en miért neeeeeeeee pedig csak ez tart életben! -
#598 vki multi? -
#597 Szerintem kurva jó játék lett,engem az nba most "elszakitott" rendesen a fifától.
Mondjuk most még tanuló fázisba vagyok,és billentyüzettel nyomom,de nagyon király,bár ahogy olvastam,az ujságok nincsennek elájulva tőle -
#596 nemrossz a játék, de sztetek meg lehet csinálni billentyűn a 360°-os zsákot???????? -
#595 mé, nekem az tökre teccik, most komolyan
-
#594 tényleg?
nemá -
#593 ha azokat megnyomod akkor másmilyet zsáklol a csávesz -
#592 van a suprnován is pár -
#591 itt lehet tölteni NBA mecseket torrentről -
#590 NFLt nem fikázni ,bár az tény hogy én is jobban örülnék NBA közvetitéseknek ,igy marad a letöltés a netről... -
V Carter #589 Komolyan nem fog az idén NBA-t közvetíteni a sport1? -
#588 és kifüggesztik gondolom a plafonra, a csarnokban -
#587 meg a zsuga Korda Gyuri kommentálásával -
#586 jaja, meg kijafaszt érdekel a darts meg a biliárd?! -
#585 ha igaz a hír akkor a sport 1-nek: -
#584 Off: bezzeg amcsi focit meg adnak, hogy ba..ódnának meg! Szerintem az NBA sokkal több embert érdekel, mint az NFL.