903
-
#663 engem az idegesit a játékban, hogy egyszerüen nem lehet gyors inditásokat csinálni...mert ha megszerzem a labdát és gyorsan le szeretném rohanni az ellent akkor a csapatom többi tagja megáll egy helyben és várakozik. nem futnak előre egyszerüen és az ellen is olyan hamar visszaszalad a saját palánkja alá, hogy az csuda:) nem tudom, hogy itt lehet e állitani valahol ezen a játékban, mintha az előlő verziókban lehetett volna ugy rémlik bár nem tuti.:) a másik meg a blokkolás a palánk mögött..lol -
#662 felugrás előtt óramutató járással ellentétesen kell megforgatni a bal analóg sticket, vagy nyomkodni kell a kurzorgombokat, ami jóval nehezebb persze.
Ja és Garnett-et nem szidni ha lehet:P -
#661 Sehol, nincs benne! -
Bandy11 #660 Ja és nem találom Jordant a játékba hol van?? -
Bandy11 #659 Nem megy a 360 mit csináljak nekikészül az a fasz Garnett pörög mint állat csak állandóan nekibassza a gyűrűnek.(elnézést a ronda megnyílvánulásért csak nagyon ideges vagyok)SEGÍTSETEK nem kell kombinációt meg ilyeneket csak hogy körülbelül mit csináljak.KÖSZ!!!! -
#658 Na végre megtaláltam,már megy! -
#657 Le tudnád írni pontosan,vagy össze vissza nyomogassam a billentyűzetet aztán valahogy csak sikerül? -
#656 az is kell hozzá... -
#655 jó,de hogyan?dunk modifier gombbal? -
#654 igen...
-
#653 billentyűzettel meg lehet azt csinálni,hogy a zsákolás után még lógjon a gyűrűn? -
#652 hát 1 kicsit teknikás, kb. abból áll h izomból elkezded ütögetni a dunk modificert meg hozzá a két alley-gombot nekem legalábbis ígyment -
rezty5 #651 hogy kell rúgva feladni? -
#650 -
#649 ok, nekiállok, egy óra múlva nézz vissza lécci, itt lesz!
csá -
piamania #648 HI!Vki csináljon már hozzá magyarosíztást!KÖszi -
#647 prohoop az a beugrás előre, vagy centereknél ilyen testcsel féle, a backdown meg a védő betolása seggelve. -
rezty5 #646 Na mindegy sikerült Kössz. Már csak azt nem tudom, hogy mi az a prohoop meg mi az a backdown -
#645 most megvárod még azt válaszolom, hogy nem, ahelyett, hogy kipróbálnád vazze -
rezty5 #644 Vagy csak simán megnyomom az R-t -
rezty5 #643 de mellé kéne még nyomni valamit vagy mi?
-
#642 nekem is az van odaírva, attól még jó az -
rezty5 #641 Így se mükszik, mert a controller setup-ban az EA sports freestyle gecinél nekem nem azt írja be az Up-hoz hogy R,hanem K_R -
#640 simán a legaljára biggyeszted -
rezty5 #639 vALAKI?
-
rezty5 #638 ezeket a többi mellé vagy felül kell írni 6 sort -
rezty5 #637 bind K_R R_UP
bind K_R R_DOWN
bind K_R RYAXISCHANGE
bind K_F R_LEFT
bind K_F R_RIGHT
bind K_F RXAXISCHANGE
ezeket hova vazze?
-
#636 milyen sorokat és hol? -
rezty5 #635 Hy. Csak Azt karom kérdezni, h melyik sorokat kell kicserélni?Valaki sgítsen
-
rezty5 #634 fgdfg -
#633 befagyott a téma??????????????
nafene...
de hogy lehe 360-t csinálni? -
Takigabi #632 1 Hely még van a WOTB NBA squadjába akit érdekel keressen meg priviben
-
#631 sztem sokkal jobb mint a 2k4... -
#630 Valóséghűbb. A valóságban nem passzolnak olyan gyorsan mint a 2004ben. -
#629 Ti nem vettétek észre tök lassan passzolnak a gámban???? nekem fullra nem jön be a gám 2004 az már igen:D -
Glasses #628 Sziasztok!
Saitek P880 Dual Analog gamepadom van és visszaolvastam ebben a rovatban mindent de még se tudok rájöni arra,hogy lehet a láb alatt át húzni a labdát meg eféle csuda dolgokat müvelni,segitsetek plz? -
#627 Köszi így sikerált!!! -
#626 Csak egy van... de kiszedem a dvd-romból a fifa cd-t mert azon kereste!
Minnyá megpróbálom így!
Ha nem megy kiírom cd-re! -
antijedi #625 ha több virtuális emghajtód van akkor az elsőbe mountold a cuccot..., nekem igy ment, valamiért msotani ea sport gamek kenyesek erre :/ -
#624 ...