NBA Live 2005

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Vanek
óra-óta :)

R U Ready?!?!? ...broken soul...

KG21
egyetértek... sokadik élvezhetetlen meccsemet játszom már vele. Ez egy fostalicska:(( Lehet egyáltalán ebben elmenni a védõ mellett valahogy? Mert a gép egyszerûen letol a pályáról, a cselek szart sem érnek. Ha védekezésben ugrok, akkor is bedobja, ha a gépet hagyom rajta, az csak nézi ahogy eldobja, és szinte mindig csont nélkül bevágják... ekkora egy szart el sem hiszem
Online még nem játszottam vele, de már látom is a nyerõ taktikát: hagyd védekezni a CPU-t, válts el minél messzebb a labdástól, és senki nem megy el a védõje mellett. Támadásban meg nyomogatni kell a pick&rollt, meg seggelni, és megvan a gyõzelem.

AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600

Vanek
ez milyen szar. eddig 98 óra az összes nbavel játszottam,és ez a legszarabb. a dobás szar,az emberek csak közelrõl néznek ki jól,a passzolás szar, a játék élvezhetetlen. olyan mintha egy ps összebasztak volna vmi 96os játékkal. 04 után ez tiszta égés. nem is sprintelnek,Pau Gasol nekem rózsaszinben pompázik. a kameraáéláást mért változtatták meg? tisztára ugyanaz mint a nhl2005-menüben is meg játékban is--->szar!!!! a creatre playerben mért nerm volt jó a régi fejformák? kinek van arra ideje hogy a szempillától a fogak számáig mindent beállítson?....
elsõre kiakasztott... a 3pts dobóversenyben kell vmit irányítani? vagy csak nyomom oszt dobja? a zsákoóversenybe hogy kell maguknak feldobni? 1általán hogy kell úgy hogy bemenjen?

FrezeR
a 2004-ben is voltak ilyen idegesitõ "feltámadások" amikor a gép hátrányban volt, de ezt valamennyire lehetett orvosolni, hogy a gép 3 pontos dobó "képességét" majdnem nullára vettem és akkor nagyjából reális volt. nem tudom valszeg itt is lehet minden ilyesmi apróságot állitani, ugye?

bodesz
hi all. aki leszedet sms webrõl és az acca még megvan privibe köggye már el mert már csak 8 file kell a 2. cd bõl de sehonnan se tudom lekapni.pls

(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)

Vanek
nem tudok csapattal,se emberrel se semmivel lenni a select team/playernél.... pedig beállítottam a gombokat gamepadra is....

air23
ok de akkor minek van benne :)
52-45 :) asszem most elég is volt :)

KG21
a beugrás használhatatlansága kifejezetten pozitívum, hisz gyakorlatilag ez a túlzás volt a 2004 legnagyobb hibája.

KG21
ja, a védõ mindig beragad néhány mp-re az elzárást adóba, a seggelés ellen meg nem lehet idén már take charge gombbal sem védekezni, sosem fújják be a támadót.

air23
ja még valami hogy valami negatívat is írjak.. a power play használhatatlan szerintem ilyen formában ahogy most van nomeg hogy néha a cross overem támadó fault.. hááát :)

air23
ja mgé annyit hogy o neal az utolsó negyedben lesérült aztán a cserecenterem is :))
úgy látszik viszont hogy a sima pick and roll még mindig hatásos meg a post up a backinggel :)) szép magyar mondat volt :))

air23
hát játszottam még pár 5v5 meccset és már annyira nem utálom :) lenyomtam két meccset superstaron lakers vs heat (én heat) az elsõ meccsen volt egy csúnya 17-0 ás rohanásuk a 3. negyedben a második mecsen viszont tudtam 3 ponttal nyerni 5 perces negyedek voltak :) valami 47-44 re. ami szerintem tök reális. mondjuk minden ponttéert meg kellett szenvedni :) nomeg minden egyes védekezés is szenvedés volt..

Ezt leirnad egy kicsit reszletesebben, ugyanis engem nagyon erdekel, csak nem tudom ennyi infobol megcsinalni. Tehat hogy pontosan melyik file-ba, es hova! Koszi

KG21
A zsákolóverseny, meg a grafikája menti meg a programot, de lehet, hogy aki kezdõ, még tetszik is neki, hogy árkádabb lett.

Hentes Bill
hmmmm... akkor mi az, amiért érdemes beszerezni, mert nekem a 2004 nagyon tetszett

Boldog Karácsonyt!

KG21
igen, és van még valami: a gép mocskosul csal, gyengébb idegzetûeknek nem ajánlott a játék emiatt. Ha hátrányban van a 4. negyedben, 100%-al triplázik akár 2 emberrõl is, és az sem zavarja, ha pl Yao ugrik elõtte.

Hentes Bill
hmmm, ennyire gáz lenne?

Boldog Karácsonyt!

hali,melyik gombbal kell zsákolni? :D
mert üresen viszem azt simán csak rádobja!

McGrady
Ha Carter nem szarakszik annyit 99-00 ás idényben akor nemkellene a térdeit baszogatni:D hát ezt jólmegaszondtam

Kuss!-magyarázta.

air23
érdemes, majd szedd le :)

meg ja szegény térdek :/

KG21
azt nem szedtem le, mivel megvannak csak külön a zsákolások, viszont a sima meccset láttam. Hát Carter ma már biztos nem zsákol 720-at, inkább csenddben üldögél a zsákverseny alatt a nézõtéren, jégtömlõkkel a térdein:))

air23
ja írtam is hogy ez még annyira nem :) na ja 720. bár gondolom te is leszedted torrentrol a "NBA Slam Dunk Contest 2000.mpg" et és ott O Neal pojénkodik hogy Carter neki azt mondta hogy 720 at fog majd egyszer zsákolni :) majd meglátjuk :)

KG21
sztem ez még annyira nem irreális. Lehet 720-at is csinálni joypaddal, na az ennél sokkal gázabb :)

air23
KG21
ez ugyanaz a link, mint az elõbb

air23
:)) megcsináltam lepontozták 50 re mégolyat :))

KG21
hát már az enyém is túlzás volt, de ez... :DDD

air23
oh még 1 pozitívum a 2005 ben hogy alt tab gyors :)

air23
hamár így összejöttünk gyors felraktam fraps ot :)
igaz hogy csak practice de vicces :)

éljen a reális zsákolás :)

air23
lol állat :)

köszi freeman :)

KG21
pff mit mûveltem az elõbb, cigánykerékbõl láb alatt... durva volt:))
cigánykerekes zsákolás :DDD

NEEEEEEEEM

az axischange mi?
ok megvan csak este van :)

pontosan melyik fájlba kell ezt belerakni?

KG21
remek, reméltem hogy ez megint mûködni fog... akkor talán mégsem veszek gamepadet :))

be lehet es ugyanugy kell, a kfg fileba bele kell masolni et a par sort:

bind K_R R_UP
bind K_R R_DOWN
bind K_R RYAXISCHANGE
bind K_F R_LEFT
bind K_F R_RIGHT
bind K_F RXAXISCHANGE

K_R resznel az R a gomb szoval ha mas gombra akarod pl J gombra akkor K_J 3x, masik gomb meg a peldaban Fre van allitva

egyszerü
Iori
bááár a 2k4ben vhol olvastam hogy belehetet állitani a Freestlyet billenytûzeten és sikerült is ,de azt nem tudom hogy itt is lehet-e

I love this game!

Iori
vegyél dual analog stickes gamepadot :D
billel nem lehet

I love this game!

McGrady
nemkell a redvás analog stick, billenytûzettel hogykell? egyáltalán meglehet azzal csinálni?

Kuss!-magyarázta.

hihetetlen vazz hogy az elõzõ hsz-ban ott a válasz erre rákerdezel... ÁÁÁ
air23
bemesz a boltba, kersz egy analog sticket, hazamesz, radugod a geped megfelelo csatlakozojara, bootolsz, betoltod a jatekot, ellenorzod az iranyitast, betoltod a zsakolo modot, hasznalod a right analog sticket

na az nincs :)

McGrady
LÉccci segítsetek!
nekem nemmegy ez az alleyoop, el tudjátok mondani részletesen?

Kuss!-magyarázta.

Iori
analog stick

I love this game!

oké de mit kell nyomkodni hogy feldobjam a labdát? arra lennék kiváncsi :)

KG21
Próbálj meg ráérezni és menni fog. Nekem is eltartott vagy egy óráig.

nemtudod leírni hogy kell? :)

air23
akkor ez nehez szules lesz :)