NBA Live 2005
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Maffiozo nick: LoSA (22124), lvl: 12
NEKEM IS OLYAN GONDOM VAN MINT A #205-ÖS KOLLÉGÁNKNAK!!!!!!!!!!!!!!
VALAKI TUD SEGÍTENI MIVEL OLDHATOM MEG????
(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)
valaki bepötyögné nekem a serial numberjét a játéknak?
R U Ready?!?!? ...broken soul...
jeee
Kuss!-magyarázta.

Gigabyte 965P-DS3,Intel Core 2 Duo E6420 2,16ghz, 2x1024gb Geil Value DDR2 800Mhz,Sapphire Ultimate Ati X1950 Pro 256Mb,FSP BlueStorm II 400W
\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"
Ja és játszál Super Mario Bros-szal inkább...

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
Ez van,csak azért írtam,mert minden játék konzolra íródik,nem számítógépre.
Szóval bekell ruházni mindenre.
Épp ezért írtam,hogy pár év,és konzol teljesen átvesz mindent.
Go Jeff Go!!!!
Azért azt vedd figyelembe, hogy a bill.-t nem az über-kombók bevitelére telálták ki! Ott van pl. a Fifa:ha ki akarsz használni minden "ficsört" polipkezünek kell lenned...legalábbis szerintem. De más kategóriában ott a POP...ahhoz sem árt a gamepad! Be kell látni:sok játéknál már "kinõttük" a billentyûzetet... Karácsonyra tessék kérni normális gamepadet...vagy Mikulásra...

Gigabyte 965P-DS3,Intel Core 2 Duo E6420 2,16ghz, 2x1024gb Geil Value DDR2 800Mhz,Sapphire Ultimate Ati X1950 Pro 256Mb,FSP BlueStorm II 400W
AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600
Mindent úgyállítottam,mint a 2004-nél,nem vagyok láma benne.
Allstaron ott veretlenül megnyertem a bajnokságot.
De itt,hááát nagyon megváltozott,valahogy nemlehet finoman játszani,nekem olyan csúszkálósnak tûnik a játék.
A gép irreálisan csal is.
Maga a játék körítésben szebb,csicsásabb,de valahogy nemannyira játszható,vagy nemtom.
Meg ez a vegyél gamepadot eléggé erõltetettnek tûnik.
Én úgyérzem,ha kijönnek az újgenerációs konzolok,a számítógépet játékra el is felejthetjük.
Már most is,minden csúszik,késik,valahogy mostohán kezelik a dolgokat,majd kijön valamikor,hazudjunk aztán csak lesz valahogy.
Vissza a game-hez.Lehet megfogom kedvelni,de szerintem az idén a MaddenNFL a legjobb sportjáték a 4 közül.
Go Jeff Go!!!!