903
-
#503 noh 3 haverral nekiállok lemagyarítani az nba live 2005 öt.remélem sikerült. -
#502 amúgy hi freeman rég láttalak.pff most mire jó lett a netem már nemvok tag az fbl en :(
de kár -
#501 aláírjuk(sztem ezt mindenki nevében lehet mondani). -
G.Freeman #500 Multit nagyon szarul csinaltak meg, irjatok ala ezt a ket peticiot hogy javitsanak rajta, egyik magyar masik angol. Fontos hogy alairjatok mind2-t!!
http://www.petitiononline.com/live9876/petition.html
http://www.petitiononline.com/gamelogs/petition.html -
#499 hogy kell multizni emberek ? direct IP-sen ! -
balint08 #498 jóvan bocs!!!!!!!
Féreolvastam...
és akkor mi van ????????????
a szándék a fontos vazze!!!!!! -
#497 Nem tudsz olvasni öcsipöcsi?
"...hogy lehet máshogy feldobmi a labdát ne csak igy egykézzel nekivágja a palánknak?..."
Hova van írva hogy máshova? Máshogyan érted???
Sarokkal, könyökkel, felemelni lábbal, elfejelni (ilyet is hallottam már)
Mi okostojás? -
balint08 #496 ez nem igaz...
én is billel nyomom és tök egyszerű máshova feldobni a labdát...
csak hozzányomod az 1;2;3;4-es gombot és voálá!!!!!!!!!!! -
#495 Nincs valakinek valamilyen ötlete arra,hogy miért nem működik nekem ugyanaz a crack,mint ami nektek van? -
#494 Köszi,már jön lassacskán -
#493 izé suprnova.org -
#492 báttyó02: www.suprnova.com (torrent oldal BitComet vagy hasonló letöltővel) www.7-vip.uw.hu -
#491 Az internetről! -
#490 Légyszi,irjátok le,hogy honnan tudom letölteni !!
Köszönöm -
#489 "That is a fifty, no question about it!" -
#488 sehogy -
Bandy11 #487 át álltam billentyüzetre és a 316 üzenetbe lévő segítséget megcsináltam jö is csak még egy kérdés hogy lehet máshogy feldobmi a labdát ne csak igy egykézzel nekivágja a palánknak? -
#486 kösz kg -
Bandy11 #485 Kezdem felfogni nem tok sima 8 gombos 4 axsisos gamepaddal allay-oop-ot ugye á a francba -
#484 Pip focistának sem lett volna utolsó :P -
#483 úgy a legegyszerűbb, ha a kombókat így nevezzük meg:
shoot+backdown+shoot - kétszer láb alatt
backdown+dunk+shoot - 180 hátmögött áttétellel
turbo+pass+pass - 180 lábalatt, lehet 360 is, ha előtte megtekered a joy-t.
backdown+dunk+prohoop - könyökös, vagy hónaljas, ha elég sokáig kitartod. -
balint08 #482 tudjuk!!!! -
#481 bodesz: lécci mondj 1 példa kombót én ehhez sötét vagyok:) -
#480 hellosztok nekem az a gyanúm, hogy ki kell kapcsolni az összes tűzfalat a gépen! nem jön vki megnézni hogy úgy megy-e??????????? -
#479 írjatok az alap gombokhoz kombúkat és onnan mindenki le tudja a saját billjéhez fordítani és mindenkinek könnyebb lessz trükközni -
#478 kicsit nagy bug ez. -
#477 hehe nekem 1. zsákolásom láb alatt 2 szeri volt :) -
mosley #476 Hil lehet ip-s játékot játszani??
-
#475 Nektek megy netes játék az IP-s? Állandoan azt irja hogy Waiting other people..ha én csatlakozok v ha csatlakoznak rám. Miért? Ötlet? -
#474 rögtön ugorj el, és először csal sima zsákokat csinálj nem kell rögtön lábalattit, vagy 360-t -
#473 Én ha feladom magamnak a lasztit soha nem tudok olyan ütemben felugrani h elkapjam :( Pedig sokat gyakoroltam már, de nem akar összejönni -
#472 Hehe 3. videoban egy "apró" bug :D -
#471 izé, #466-ra ment, sry -
#470 mountoltam -
#469 nekem is vannak újak:
sima 360
360 lábközött
mátrixos dunk, avagy nincs kanál :P -
#468 Mindennapra egy SlamDunk:
-
#467 ha dual analog stickes gamepadod egyszerüen megnyomod a sticket. ha meg nem ilyen van akkor nem tudod feldobni -
#466 nem értem,nekem is.CD-n van vagy bemountoltad? -
Bandy11 #465 Na bocsi hogy egy segfej voltam de légyszi segítsetek és ne azt mondjátok hogy nézzek vissza mer azt se tom itt melyik a válasz.Tehát már kitépta hajam mer nem tom hogy kell a zsákolö versenybe alley-oop-pt csinálno légyszi gamepad-om van aki tud valamit az kónyórgóm má mindent meg tok nyerni kivéve ezt a dunking versenyt kérek mindenkit hogy segítsen.(előre is kószi)De légyszi tényleg ne írjátok azt hogy nézzek vissza mer 450 üzenetből nem tom kiszűrni a választ ! -
#464 crack, 8.3 mega