Norton Antivírus

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Az elõzõ link már nem mûködik, légyszi adjatok már egy másikat, amelyiken találok egy product key-t a NAV 2005-höz!
Elõre is köszi!
units

Életfogytig tartó büntetés a Cat8 börtönszigeten HJT Log elemzők: www.hijackthis.de www.help2go.com

Nekem is ez a baja

kellene egy product key

Hali,
A norton 2005 állandóan azt akarja hogy aktiváljam de én nem tudom mert a netrõl letszedet verzióm van, szóval hogy lehet crackelni?????

units

Életfogytig tartó büntetés a Cat8 börtönszigeten HJT Log elemzők: www.hijackthis.de www.help2go.com

A norton antivirus 2005
és a
Norton Systemworks között mi a külömbség és melyik a jobb??

units
1: mindenkivel megesik, hogy elír valamit.

2:NetDetect is a Symantec program that checks for an active Internet connection. Automatic LiveUpdate uses it. After NetDetect has found an active Internet connection, it attempts to connect to the LiveUpdate server.

If successful in connecting to the server, it checks for available updates.
If updates are available, NetDetect either downloads and installs them, or it notifies you, depending on your program settings. Once this process is done, NetDetect does not check for updates again until the regularly scheduled time, which you configured in Automatic LiveUpdate.
If updates are not available, NetDetect waits for four hours and then if an Internet connection is present, it again checks for available updates. It repeats this process as long as the connection is present or until an update is available.
If NetDetect was not successful in connecting to a LiveUpdate server, it waits for five minutes and then attempts to connect to the server again. It repeats this every five minutes as long as the Internet connection remains open. This time can be adjusted in the Windows Task Scheduler.

3:ccApp is an important part of the protection that Norton AntiVirus (NAV) or Norton Internet Security (NIS) provides and should not be disabled at startup.

ccApp.exe is the common hosting application that is used by both NAV and NIS. It calls the different program features in NAV and NIS. For example, in NAV, if Auto-Protect and Email Scanning are enabled, then ccApp.exe makes sure that those programs are running. If ccApp is disabled, then Auto-Protect and Email Scanning will not run.

Serpa
3 kérdésem lenne:

- abból lehet problémám, hogy úgy csatlakoztam a symantec serverhez, hogy rossza kulcs volt az eredmény ?
- symantec netdetect mit csinál ?
- common client user session ugyancsak mire van ?

köszönöm.

azert nagyon koszom !!! irni mar irtam ,eddig meg nem valaszoltak..........(

units
sokmindent kipróbáltam, de nem müxik.
nincs ötletem.
esetleg írj nekik: [email protected]

sajna semmi nem tortent se az "ad bloccking" se a "privaci control" kikqapcsolasaval😞(( jojatek ugyben semmi nem valatozott.....(((

units
kérdésedre: nem szabad, törölni kell mindent a tempbõl akár csökkentett módban is!!
spy írtó progi sem árt.
NPF= Norton Personal Firewall a NIS része.

bocsi ! nem voltam par napig

a programok teleptese torles ...... ott mar reg nincs benne ! a "Local Settings/Temp.......akarmibe van az osszes ilyen reklam jellegu vacak.......... kerdes: ott szabad lennie?.......

- más- mi az hogy az NPF-ben ? nekem NAV 2004 HU van😊

ChevyG
oks THX
units
ideje frissíteni.
ha nem válik be, uninstall. utána vissza tudod rakni a NAV2003-at.

ChevyG
HI! Van egy gépem,amire fel volt telepítve a Norton Antivírus 2003HU és lejárt az az egy év,amíg tudom frissíteni netrõl (mert nem regisztráltam a programot),most újra szeretném telepíteni,de nem engedi. Valószínûleg valamit beírt a regbe ami miatt nem lehet telepíteni,nem szeretném újrarakni a windowst.
Mit kell kitörölni a regbõl,hogy újra tudjam telepíteni a progit?
thx
lck
Lásd #142.
Avast! antivírus. - Nem gyõzöm mondani.
Ugyanezt írtam a VÍRUS! topicba is, minél elõbb kéne a segítség, azért írom ide is:
Megfertõzõdött a gépem a W32.Jeefo vírussal. A vírusirtó progit (NAV 2004), viszont csak utána raktam fel. Ezen felül persze azért ki kéne neki irtania. Csakhogy amikor fut a teljes rendszervizsgálat, egy idõ után (víruskeresés közben) csak úgy bejön a kékhalál a semmibõl (a NAV telepítés elõtti víruskeresõjével is ugyanez volt). Ezek után tehetetlen vagyok a vírussal szemben, akárhányszor lefuttatom, ugyanez a hiba. Próbáltam csökkentett módban is, ott is ugyanezt csinálja. A NAV folyamatos figyelõje szerint viszont egyre több fájl fertõzõdik meg folyamatosan (elõugró vírusriasztások). Please help valaki...

\"Hard to see, the dark side is.\"

units

units
mi a helyzet a programok telepítése és eltávolítása menüben?
"180Search Assistant" törölted van egyáltalán?
hova mutat a noron mikor megtalálja?
Az NPF-ben kapcsold ki az "ad blocking" és "privacy control" opciókatat. hátha megoldja a jójáték problémád.

ezeket a kulcsokat + a simantec oldalon ezen problemakra irt kulcsokat mind megfneztem es nem talalom oket a regeditben sehol.ez eddig rendben is volna hisz ez azt jelenti hogy reklamkulcs mentes a gep,csak hoigy csinalok egy ujabb viruskeresest es akkor a NAV ismet azt irja hagy ezek a reklamprogramokat megtalalta ! ezt nem ertem ........ /csak egy gondolat- lehetseges az hogy a spayver olo progiban talalja meg ? ..de akkor meg azt nem ertem hogy miert nem azt a helyewt jeloli meg ahol a spayver olo prigi van..........-/
jojatek ugy:
www.jojatek.hu - fooldal- ; onnan klikk snapszer , belepoldal ;belepes -http://www.jojatek.hu/szoba.html?session=c7223adafef1e0de7bbf977c33b19e40 -- ; 2-es szoba ; es innentol kezdve elojon a kisablak de orokke szurke marad ............
na most ,ha ugyan ezt vegigcsinalom NIS nelkul akkor minden tokeletesen mukodik ! pl : ha azt csinalom hogy NIS-t kikapcsolom es mindenhoiva bemegyek ,minden tokeletesen megy .............. bent vagyok , kartyazok.... es utanna probabol bekapcsolom a NIS-t azonnal megszaskad a serverrel a kapcsolat ! tehat 1 ertelmu hogy valahol a NIS beallitasaival van a gond ....... vagy a "felugro ablak " vagy nem tom..... az IE explorer-ben ezen az oldalon minden engedelyezve van.............. es nem annyira jo ha a gep neten van ,vedelem nelkul........(( rogton jonnek a spayverek............

units
ha kész a scan.
regedit
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run
jobb oldalon töröld ezt "MSBB"

units
Írd le pontosan melyik szobába akarsz bemenni a jójátékon.
Nálam néha müxik néha nem(ha letíltom, ha nem)
Az adware: ha végig olvastad akkor?
1:uninstall 180Search Assistant "programok hozzáadása és eltávolítása"
2: fullscan és del minden fertõ!

sziasztok
units nem tuds valamit a www.jojatek.hu belepesrol??? meg mindiog nem muxix sajna😞 masik dolog az adwarekkal kapcsolatos , a NAV megtalalja az adwaret de nem irtja ki jelzi hogy meg van de a leirtasra jon egy simantec oldal pl ez :simantec itt a "here "- re kattintva lejon egy fajl ,gondolom ez leirtana a adwaret , de a fajlt hol ? es hogy kell betenni a nortonba???

Zool
Szevasz "units"!
Én nem fogok mindenféle tesztgólokat rugdosni, mert nem akarom bebizonyítani melyik a jobb. Igazság az, hogy nagyon nem is érdekel. Az biztos, hogy a NOD32 is tökéletesen védi a gépemet, és ez nekem ennyi pont elég. Kb: 3-4 éve Norton vír+tûzf., használtam, és le a kalappal elõtte. Igaz fogta a gépet ezerrel, de védte is rendesen.
Ha meg bekapok egy vírust, szerintem úgyis tõlled fogok elõször segítséget kérni, csak személyesen. Zool.

Ha őszintén a szemembe néznek, mindig elkap a röhögés.

units
Már találtál is olyat aki nincs veled egy véleményen, de én sem fogok vitázni.
Azért egy kis indoklás:
személyes tapasztalat teszt alapján.
úgy ahogy te, én is felraktam a Nod32-t, de mellette hagytam a NAV-ot. ráértem és gondoltam teszt.
érdekes a Nod32 nálam is vírust talált a memoriában azonnal telepítés után, de nem tudta írtani, gyors frissítettem, de érdekes módon már nem is volt vírusos a memoria, furcsa.(ha az lett volna azonnal leszedem a NAV-ot)
Nod32 fullscan->nem talál semmit közben a NAV tíltva. NAV enged és fullscan, mert ugyis régen volt- c:\.... ht2_nocd.zip is a Adware threat. A Hard Truck 2-hez töltöttem pár hete. akkor még nem ismerte meg.(ezért kell hetente fullscan)
ismeretanyag-védelem
NAV2004 vs NOD32 1-0

Teszt tovább:
Vírusterhelés direkt módon 😊
NAV disable. NOD32 aktív
Vírus: NetskyD@am "your picture.pif" néven, flashgettel tõltve. Nod32 letõltés után megismeri, javítani nem lehet mert, ez maga a vírus; marad a törlés.
Teszt fordítva: NOD32 tíltva NAV aktív
Vírus: ugyanaz. még amikor "your picture.pif.jc" formában van de, a letöltés már befejezõdött akkor megismeri és automatán törli.
felismerés:
Nod32 vs NAV2004
1-1
Teszt tovább:
Mindkettõ aktív
eredmény NAV2004 ugrik és automatán törli.
töröltem a flashgetbõl az url-t és minden nyomát annak,hogy már egyszer letöltöttem ezt a vírust. ismét próba. szintén a NAV2004 ugrott és törölte. A NOD32 nem reagált.
gyorsaság:
NAV2004 vs NOD32
1-0
Maradok a NAV-nál.

Ugyanakkor ez csak egy nagyon pici teszt, de legalább személyes.
A virusbulletinen mind a két vírusírtó szépen szerepel.
Tehát nem vagyok a Nod32 ellen.
Nekem bevált a NAV és nem cserélem le egy szerintem butább vírusírtóra.
A NAV2004 már figyeli a:
spyware
adware
dialer... stb szemetet is.

FrezeR
köszi!

lck
Ha az Avast!-ot tennéd fel lehet hogy még kellemesebb ( kellemetlenebb?? ) meglepetések érnének !
units
Xp-nél nem lehet.
A leállításnál viszont igen.
options->auto-protect->advanced->scan floppy disk..... pipa ki

ZaJanga
Üdv mindenki.

Leírom kellemetlen tapasztalataimat aki nem ért vele egyet elhiszem és nem is fogok vele vitázni a késõbbiekben :

A nav2003-at használtam teljesen szûz rendszerre volt telepítve mindig frissítve és úgy is gondoltam, hogy oké a progi.
Pár hete többen gyõzködtek, hogy álljak át a NOD32-re mert nagyon hatékony.Volt v.mi teszt is ami szerint nagyon jó jobb a nortonnál.Kétkedve bár de idõmilliomos voltam tegnap és feltettem a nod-ot.
És láss csodát:kapásból frissítés nélkül talált vírust frissítés után még egy újabb vírust és 3 különbözõ trójait.
Asszem elfelejtem a nortont.
Szal. aki nem ért velem egyet annak 100%-ig elfogadom a véleményét.Nem vitázni vagy fikázni akartam a nortont de elég bosszantóóó!!!
By all

A fórumban oldalunk látogatói kapnak lehetőséget véleményük kifejezésére Az itt megjelenő vélemények regisztrált tagjaink magánvéleménye nem tükrözik az SG Hírmagazin szerkesztőségének álláspontját

FrezeR
én azt szeretném megkérdezni, hogy xp betöltésénél a nav mindig ellenõrzi a floppy meghajtót és olyan 2-3x "megzörgeti" ezt nem lehet valahogy kikapcsolni? amig ez nem zajlik le addig a nav nem is aktiv.
köszi

köszi😊

In a world without fences and walls - who needs windows and gates ?

units
nav beállítások
instant messenger
"how to notify the source of an infected file"

nem, Internet Security 2004, ami integrálja a NAV ot is

units
NAV verzió?

köszi. És ezt hol kell beállítani? Mert végigböngésztem mindent, de semmi nyomát sem találtam, még említés szintjén sem...

units
a tûzfallal sehogy. a vírusírtó tud ilyet.
asszem kell hozzá windows messenger.

Egy kérdésem lenne, mégpedig hogyan lehet azt beállítani a Norton Firewallon, hogy az általa gázosnak ítélt levele küldõinek automata választ generáljon? (azzal a szöveggel,hogy vírust küldözgetnek)

units ha esetleg meg tudsz valamit ertesits lecci ! koszonom

units
nekem se megy, még akkor sem ha az egész NIS le van tíltva.

ezzel sajna meg nem oldodott meg😞 a startlap enmnek hatasara muxik de a jojkatek nem😞 valamit metg kell allitani......

units
cégnél simán felment és azóta is megy.
pedig azon semmi frissítés Win98SE +IE6 csak ennyi.
kérdeztem annyi mindent....... Bootlog.txt stb

units
Beépül a IE-be klick rá és engedélyezz mindent az adott oldalon.

osszejott😊 de most egy ujabb gond jelentkezett ,nevezetesen az hogy most a NIS nem eged be egy adott oldaltol nyilo szobaba. peldaul bemegyek a www.jojatek. hu -ra ez eddig jon ,ott kivalasztom azt az oldalt ami beenged kartyazni ,es amikor a konkret szobaba akarok bemenni akkor szurke a belepo ablak.a jawa kiegeszites letoltve . vagy pl a startlaprol vaélasztott oldalra mar nem enged tovabblepni.ha a NIS-t kikapcsolom akkor minden normalisan muxik,tehat valahol a NIS-sen kellene allitanom, de hol ? es mit?

lck
Nem lehetséges hogy a Notron Antivírus stabilitása megkérdõjelezhetõ ?
units!
Sajnos, nem jött be ez sem. Nem lehetséges az, hogy a régi, "kõkori" Win98 és a legújabb Norton Antivírus "nem birják" egymás társaságát
units
reinstall

sziasztok
tudna valaki segiteni abban hogy installalom a NIS 2004-et /nirton internet securiti/ es azt irja ki hogy hianyzik az "NMain.exe" fajlom ,ez miert van? es hogy lehet orvosolni? annyit mar kideritettem hogy valami a cucikkal van........hm.....

na nem akar sikerülni a beállítás
keressen már valkim eg msnen aztán segítsen belõni

[email protected]

units