321
.
-
#199 SEGÍTSÉG!!!
A Norton Antivirus 2006(HUNGARIAN VERSION)-hoz milyen gép kell??
Magyarul mi a minimális és normál gépigény?
THX!!! -
#198 miaz hogy kérek egy másikat:D
amugy meg google a barátunk -
nagyimamma #197 ki tud nekem egy Norton 2005-os regisztrációs kódot küldeni. Megköszönném. Telepítő kódom van, ami van regisztrációsom, arra azt irja ki, hogy nem jó. Kérek egy másikat!! -
#196 császtok! letöltöttem a norton internet security 2006-ot és nem találtam benne parental controlt? ez mért nincs benne? már töltöm a systemwork-ot mert az elején vannak dolgok amik nem használhatok, remélm ez kijavítja! -
Sampras #195 Hali!
Lattam ebben a forumban lejjebb hogy hogyan lehet a norton systemworks-ot es a jojatekot egyutt hasznalni, de sajna nem sikerul. Valaki le tudna irni erthetoen hogyan lehet oket egyutt hasznalni, mit kell atallitani? Koszi! -
#194 Csatlakozom, de arra ügyelj, hogy nehogy visszatelepítsd !
Nézz át a Nod32 topikba. -
#193 Ilyet csinált nekem is. Ha jól emlékszem : Uninstall -> reg clean -> kézi takarítás. De azért várj meg mást is. -
#192 Minden indításkor ez az üzenet jelenik meg:
Norton hiba
Valami ötlet a megoldásra? (Az újratelepítést már próbáltam, ugyanez) -
#191 Sziasztok !
NIS 2006-hoz van valamiféle törés ?
-
#190 CD-re kir ,otthon bemásol. -
#189 Helló! Tud valaki seral számot Nortin Personal Firewall 2004-hez? Kösz elöre is. -
twine #188 Sziasztok...
tudnátok nekem olyanban segiteni hogy hogyan lehet "net nélkül" Norton Antivirust frissiteni? Jelenleg a NAV. 2005-öt használom,,,(hozzáteszem szerintem nagyon jo kis progi), csak az a nagy bajom hogy csak a munkahelyi gépemen van gyors net,,ahol frankon frissiti is magát,,de mivel otthonra csak GPRS net-em van igy 10-15 megát letölteni,,,,háááááát beleöszülnék.
Tehát a kérdés:
Hogyan lehet külön leszedni a frissitéseket,,majd aztán másik gépre "telepiteni"?
Segitségeket elöre is köszönöm.
Üdv -
IceTom #187 hi..norton 2005-t használok..de nincs valahol neki magyarosítás?? -
hano2 #186 Sziasztok!Norton 2003-at használok(Win XPprof+SP2)A vírusírtó frissítésekor a Norton WMI-t nem sikerül frissíteni: "LU1806: A LiveUpdate szolgáltatás a kiválasztott 3 frissítés egyikét sem tudta telepíteni. "illetve a 3 fájlra-A Norton WMI program frissítése: "LU1812:A frissítés egyik programösszetevőjének futtatása nem sikerült.A frissítés alkalmazása nem történt meg." Mivel ütközhet a futtatás?(A többi fríssítés rendben müködik a Nortonban)Mire van ez a WMI a Nortonban?Kösz előre is. -
misi1981 #185 Próbáld meg mondjuk ad-aware-rel eltávolítani. Ez egy igen hatékony spyware. Google: ad-aware. -
HentmaN #184 Hali nekem Norton Internet Security 2005 magyar van es azert ide irok mert itt van a legtobb hozzaszolas nortonnal kapcsolatban:) Tehat az lenne a probleme hogy azt a ket kis x-es pöttyöt beteszi az értesítések közé és nem tudom hogyan kene eltávolitani mar lenyomtam egy egesz rendszeres virusellenőrzest de akkor sem tunik el. Tudna valaki segiteni?
-
#183 Meghát DCC ,meg yahoo,meg msn ,tök ezt csinálja aztán abba hagyja addig feszt nyomja az ablakokat. -
#182 Alvaysra ,akkor talán nem kötexik. -
#181 Hello
Norton Systemworks-öt használok és a NAV érdekes dolgokat csinál nálam. Pl. felraktam most a DC++-t és amikor elindítottam kijött egy olyan ablak hogy Norto n Antivirus Worm Protection. Ez még nem lenne gond, de alul lehet választani hogy Permit vagy Block, namármost én a Permitre mentem és leokéztam, a baj csak az hogy kb már 200-szor kellett ezt megtennem és már egy kicsit unalmas, nem hiszem hogy nem lehet beállítani valahol, hogy automatikusan csinálja meg ne manuálisan kelljen állítani.
Megnéztem a beállítások közt és ott van a DC++ és permit all van beállítva, de ezek szerint ez semmit nem ér. Valaki segítsen please. -
#180 Hali!A #179-re valaki? -
#179 Sziasztok!A NIS 2005-ből ki lehet menteni a frissítéseket valahogy,hogy újratelepítésnél ne töltögessen annyit? -
attilka28 #178 Nem tom hogy nektek hogyan fut a NAV, én xp telepítése után felraktam a tiszta rendszerre,de ezek után nem tudtam semmit megnyitni.Teljesen leterhelte a gépet.
Így inkább áttértem a vrb és nodra -
#177 Norton 2005 ? van egynéhány. mit is tettél fel pontosan? -
Nagyvad #176 Hali
Norton 2005-öt tettem fel.
Elég biztonságosnak látszik. Annyira, hogy nem tudom a leveleimet lekérdezni. Meg annyira, hogy online nem tudok játszani (pedig addoltam az exét).
Sőt, offolom a spamszűrést, a tűzfalat, stb. és akkor sem engedi be sem a leveleket, sem az onlinejátékot. (ahogy leszedem a progit, rögtön megy a levelezés meg a játék is)
Van valakinek tippje? -
djtomato #175 Valaki el tudná nekem küdeni e-mail-be a teljes Norton Antivírus 2005-t [email protected] ajándék a gmail be meghívó!!!! -
#174 üdv
nekem is hasonló problémáim vannak, mint pár előttem szólónak. Norton Internet Security Pro 2004-et használok egy ideje, de a windows reinstall óta nem bírom felpréselni a vinyóra, de nem csak őt, hanem egyetlen norton cuccot sem :(
Privacy Control - File:C:\Config.Msi\1fa356.rbf, Norton Internet Security Pro installation has failed.
Integrált sp2 van telepítve.
ha ötlet van, ne kíméljetek! -
menopausa #173 Szevasztok!
Minden vírus-scan után fogy a rendszerpartíciómon a hely. Hogyan tudom visszavarázsolni? -
Lolka #172 Van egy kis problémám a NAV-al és talán tud valamelyikőtök segíteni!
2003-as verzió volt eddig fent és frissíteni akartam 2005-re! Mivel nem jött össze lemeszeltem őket és most telepítéskor elmegy ugyan egy darabig, de aztán valami EULAkey hibával kiakad! A registryből már kitöröltem ahol megtaláltam de nem segített!
Nincs valami ötletetek hogy mit lehetne vele csinálni?
-
balcsi70 #171 Sziasztok.A tegnap én is felraktam a NIS 2005-öst.Elfogadja a codot amit beirsz hozzá de mikor teljesen inst.van és csatlakozol a netre lefrisiti és ad 30-napot hogy üsd be a prod.cey-t.Töbszörös sikertelen probálkozás után(mivel ö probál csatlakozni)elöször kiirja hogy nem jó a key.Vagy 10-ik után kiirja hogy (ön valoszinüleg szoftvertöréssel probálkozik).Aztán uninst.,fel a 2004-est az nem kér semmit. -
#170 Hol lehet ilyet találni a programban "activate now, skip registration" ??? -
Der Wahnsinn #169 Az előző link már nem működik, légyszi adjatok már egy másikat, amelyiken találok egy product key-t a NAV 2005-höz!
Előre is köszi! -
#168 take a try! -
Realtibi #167 Nekem is ez a baja
kellene egy product key -
Csoder #166 Hali,
A norton 2005 állandóan azt akarja hogy aktiváljam de én nem tudom mert a netről letszedet verzióm van, szóval hogy lehet crackelni????? -
#165 nsw
nav -
neonx #164 A norton antivirus 2005
és a
Norton Systemworks között mi a külömbség és melyik a jobb??
-
#163 1: mindenkivel megesik, hogy elír valamit.
2:NetDetect is a Symantec program that checks for an active Internet connection. Automatic LiveUpdate uses it. After NetDetect has found an active Internet connection, it attempts to connect to the LiveUpdate server.
If successful in connecting to the server, it checks for available updates.
If updates are available, NetDetect either downloads and installs them, or it notifies you, depending on your program settings. Once this process is done, NetDetect does not check for updates again until the regularly scheduled time, which you configured in Automatic LiveUpdate.
If updates are not available, NetDetect waits for four hours and then if an Internet connection is present, it again checks for available updates. It repeats this process as long as the connection is present or until an update is available.
If NetDetect was not successful in connecting to a LiveUpdate server, it waits for five minutes and then attempts to connect to the server again. It repeats this every five minutes as long as the Internet connection remains open. This time can be adjusted in the Windows Task Scheduler.
3:ccApp is an important part of the protection that Norton AntiVirus (NAV) or Norton Internet Security (NIS) provides and should not be disabled at startup.
ccApp.exe is the common hosting application that is used by both NAV and NIS. It calls the different program features in NAV and NIS. For example, in NAV, if Auto-Protect and Email Scanning are enabled, then ccApp.exe makes sure that those programs are running. If ccApp is disabled, then Auto-Protect and Email Scanning will not run.
-
#162 3 kérdésem lenne:
- abból lehet problémám, hogy úgy csatlakoztam a symantec serverhez, hogy rossza kulcs volt az eredmény ?
- symantec netdetect mit csinál ?
- common client user session ugyancsak mire van ?
köszönöm. -
PCanalfabeta #161 azert nagyon koszom !!! irni mar irtam ,eddig meg nem valaszoltak..........( -
#160 sokmindent kipróbáltam, de nem müxik.
nincs ötletem.
esetleg írj nekik: [email protected]