Norton Antivírus

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

svani
Nálam ugyan ez a szitu.
Lehet nortonéknál most jöttek rá valamire.
Visszaraktam a 2005-öt,de annál meg nem engedi bekapcsolni az auto-protectet.

xxdani
és ráadásul annyira beépítette magát sztem a rendszerbe hogy ha újrarakom akkor alapból nem megy 😞😞😞😞

Aláírás (max. 200 bet?, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)

xxdani
helló. Miért van az hogy kb 2hónapja feltettem a norton 2006ot minden stimmelt kiírtam hogy 365 napig jó vagy meddig és most meg valamiért leált azzal az indokkal hogy nincs regisztrálva....help

Aláírás (max. 200 bet?, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)

svani
Megoldva<#vigyor1>

svani
Norton antivirus 2006-ot hogy tudnám aktiválni?
Nem szereti seriálom<#help>

Kösz.Csak tudnám kell-e ez nekem valamire?
units

Életfogytig tartó büntetés a Cat8 börtönszigeten HJT Log elemzők: www.hijackthis.de www.help2go.com

Talán?-"It attempts to terminate the following processes, using the Windows Management Instrumentation (WMI) object:"(# Navapw32.exe
# Nmain.exe
# Nupdate.exe)("WMI Application Interface" = "wmiapi.exe")http://securityresponse.symantec.com/avcenter/venc/data/w32.spybot.rby.html
http://securityresponse.symantec.com/avcenter/venc/data/[email protected]
Köszönöm a választ!(Ha lejár az 1 év,váltok)Semmilyen más rendellenességet nem tapasztaltam egyébként-észlelt,törölt menetközben vírust,trójait,frissül a vírus adatbázis és az összes összetevõ,csak ez a WMI nem települ.(Mégis érdekelne mi a szerepe a programban ennek a WMI frissítésnek,ha tudja valaki,kösz elõre is.)
GTJ
Húzd ki a netet.
units
egyébként illene a 2006-ra váltani. Sajnos a 2003-as verzió már nagyon elavult.

Életfogytig tartó büntetés a Cat8 börtönszigeten HJT Log elemzők: www.hijackthis.de www.help2go.com

units
Mielõtt tönkrevágja a rendszered reinstall.
A symantec is ezt mondja.

Próbáld meg reinstalálni.
ha nem sikerül egészen, belefagy félbemarad stb..
akkor használd:
Removing Norton AntiVirus 2003 or earlier by using the Rnav2003.exe removal utility when Add/Remove programs fails

ftp://ftp.symantec.com/misc/consumer/Rnav2003.exe

Köszi.Átállítottam,de maradt minden a régiben.-"A következõ frissítések állnak rendelkezésre:
> Norton WMI frissítés, 1278.3 KB
Összes letöltés: 1278.3 KB

Norton WMI frissítés letöltése (1 / 3) befejezõdött.
Norton WMI frissítés letöltése (2 / 3) befejezõdött.
Norton WMI frissítés letöltése (3 / 3) befejezõdött.

Norton WMI frissítés telepítése (1 / 3) nem sikerült.
LU1812: A frissítés egyik programösszetevõjének futtatása nem sikerült. A frissítés alkalmazása nem történt meg.
Norton WMI frissítés telepítése (2 / 3) nem sikerült.
LU1812: A frissítés egyik programösszetevõjének futtatása nem sikerült. A frissítés alkalmazása nem történt meg.
Norton WMI frissítés telepítése (3 / 3) nem sikerült.

LU1806: A LiveUpdate szolgáltatás letöltötte az összes bejelölt frissítést, de egyiket sem sikerült telepíteni. Töltse le késõbb a frissítéseket.
A LiveUpdate szolgáltatás futtatása sikeresen lezajlott."Szerintem a letöltés rendben van(az üzenet szerint és lefutnak a WMI letöltések)a WMI telepítés nem megy(talán a Win XP Prof nem engedi??)Valahol láttam a Windows-ban is ilyen WMI-t(de nem tudom mire jó sem ott,sem a Norton Antivirusnál-esetleg Te tudod?)
units
A vezérlõpulton a liveupdate beállításoknál próbáld meg express módra állítani a liveupdatet.
illetve új liveupdate telepítés is segíthet.

How to download and install LiveUpdate

Error: "LU1806: LiveUpdate was not able to install any of the <number> updates that you selected" when running LiveUpdate

Hali!Norton AntiVirus 2003 a progi.
KO
"Norton 2003-at használok"

Pontosan mit használsz?
Norton Antivírus 2003 Professional Edition, stb.....???

Aki embert öl az gyilkos, aki tömegeket az hadvezér.

Sziasztok!Esetleg valamelyik nagyágyú tud valamit a #186-ra?Kösz elõre.
Tomicsek
Küldtem egy privit.

dark prince 14
Hogy tudom aktiválni a NORTON ANTIVIRUS 2006-ot??

Én próbáltam de nem tudok számot beírni a kulcs helyére! HELP!! HELP!!

Prince of Persia The Sands of Time Prince of Persia Warrior Within Prince of Persia The Two Thrones

Windows XP-re 300Mhz vagy jobb processzor,256MB memoria,150MB szabad hely a merevlemezen.Ez a minimális gépigény.Nálam is vendégeskedett rövid ideig,de elborzasztott az eröforrás igénye.Igy hát meg szabadultam töle.

dark prince 14
SEGÍTSÉG!!!
A Norton Antivirus 2006(HUNGARIAN VERSION)-hoz milyen gép kell??

Magyarul mi a minimális és normál gépigény?

THX!!!

Prince of Persia The Sands of Time Prince of Persia Warrior Within Prince of Persia The Two Thrones

paxyene
miaz hogy kérek egy másikat😄

amugy meg google a barátunk

ki tud nekem egy Norton 2005-os regisztrációs kódot küldeni. Megköszönném. Telepítõ kódom van, ami van regisztrációsom, arra azt irja ki, hogy nem jó. Kérek egy másikat!!
paxyene
császtok! letöltöttem a norton internet security 2006-ot és nem találtam benne parental controlt? ez mért nincs benne? már töltöm a systemwork-ot mert az elején vannak dolgok amik nem használhatok, remélm ez kijavítja!

Hali!

Lattam ebben a forumban lejjebb hogy hogyan lehet a norton systemworks-ot es a jojatekot egyutt hasznalni, de sajna nem sikerul. Valaki le tudna irni erthetoen hogyan lehet oket egyutt hasznalni, mit kell atallitani? Koszi!
me and a monkey
Csatlakozom, de arra ügyelj, hogy nehogy visszatelepítsd !
Nézz át a Nod32 topikba.

http://ibtportal.hu +++ http://www.redorchestra.hu http://www.antegotovina.com

xj700t
Ilyet csinált nekem is. Ha jól emlékszem : Uninstall -> reg clean -> kézi takarítás. De azért várj meg mást is.

Úgy vagyok a nőkkel mint a zsiráffal. Tetszik-tetszik, de otthonra azért nem kéne. :)

reménytelen
Minden indításkor ez az üzenet jelenik meg:

Norton hiba

Valami ötlet a megoldásra? (Az újratelepítést már próbáltam, ugyanez)
xj700t
Sziasztok !

NIS 2006-hoz van valamiféle törés ?

Úgy vagyok a nőkkel mint a zsiráffal. Tetszik-tetszik, de otthonra azért nem kéne. :)

Serius
CD-re kir ,otthon bemásol.

\"Légy olyan ,mint a madár,mely alól ha kivágják a fát- nem zuhan le-hanem még magasabbra repül.\" És neszójjábe:DD

Serius
Helló! Tud valaki seral számot Nortin Personal Firewall 2004-hez? Kösz elöre is.

\"Légy olyan ,mint a madár,mely alól ha kivágják a fát- nem zuhan le-hanem még magasabbra repül.\" És neszójjábe:DD

Sziasztok...
tudnátok nekem olyanban segiteni hogy hogyan lehet "net nélkül" Norton Antivirust frissiteni? Jelenleg a NAV. 2005-öt használom,,,(hozzáteszem szerintem nagyon jo kis progi), csak az a nagy bajom hogy csak a munkahelyi gépemen van gyors net,,ahol frankon frissiti is magát,,de mivel otthonra csak GPRS net-em van igy 10-15 megát letölteni,,,,háááááát beleöszülnék.
Tehát a kérdés:
Hogyan lehet külön leszedni a frissitéseket,,majd aztán másik gépre "telepiteni"?
Segitségeket elöre is köszönöm.
Üdv

Corsair Graphite White 600T; X58 Extreme,I7 950/Corsair Hydro H50,HyperX Genesis 3X2Gb 1600Mhz,Gigabyte 5770/1024mb,OCZ Agility3 60GB SSD,SamsungF3 1TB HDD,ChieftecCTG-600-80P,Benq 22\"FullHD

hi..norton 2005-t használok..de nincs valahol neki magyarosítás??

Sziasztok!Norton 2003-at használok(Win XPprof+SP2)A vírusírtó frissítésekor a Norton WMI-t nem sikerül frissíteni: "LU1806: A LiveUpdate szolgáltatás a kiválasztott 3 frissítés egyikét sem tudta telepíteni. "illetve a 3 fájlra-A Norton WMI program frissítése: "LU1812:A frissítés egyik programösszetevõjének futtatása nem sikerült.A frissítés alkalmazása nem történt meg." Mivel ütközhet a futtatás?(A többi fríssítés rendben müködik a Nortonban)Mire van ez a WMI a Nortonban?Kösz elõre is.
Próbáld meg mondjuk ad-aware-rel eltávolítani. Ez egy igen hatékony spyware. Google: ad-aware.
Hali nekem Norton Internet Security 2005 magyar van es azert ide irok mert itt van a legtobb hozzaszolas nortonnal kapcsolatban😊 Tehat az lenne a probleme hogy azt a ket kis x-es pöttyöt beteszi az értesítések közé és nem tudom hogyan kene eltávolitani mar lenyomtam egy egesz rendszeres virusellenõrzest de akkor sem tunik el. Tudna valaki segiteni?

Serius
Meghát DCC ,meg yahoo,meg msn ,tök ezt csinálja aztán abba hagyja addig feszt nyomja az ablakokat.

Serius
Alvaysra ,akkor talán nem kötexik.

brucelee
Hello

Norton Systemworks-öt használok és a NAV érdekes dolgokat csinál nálam. Pl. felraktam most a DC++-t és amikor elindítottam kijött egy olyan ablak hogy Norto n Antivirus Worm Protection. Ez még nem lenne gond, de alul lehet választani hogy Permit vagy Block, namármost én a Permitre mentem és leokéztam, a baj csak az hogy kb már 200-szor kellett ezt megtennem és már egy kicsit unalmas, nem hiszem hogy nem lehet beállítani valahol, hogy automatikusan csinálja meg ne manuálisan kelljen állítani.

Megnéztem a beállítások közt és ott van a DC++ és permit all van beállítva, de ezek szerint ez semmit nem ér. Valaki segítsen please.

Big Daddy
Hali!A #179-re valaki?

\"Se az FBI se a NASA se a pláza se az Isten háza Nem tud nyújtani menedéket ha neked szánják a lövedéket\"

Big Daddy
Sziasztok!A NIS 2005-bõl ki lehet menteni a frissítéseket valahogy,hogy újratelepítésnél ne töltögessen annyit?

\"Se az FBI se a NASA se a pláza se az Isten háza Nem tud nyújtani menedéket ha neked szánják a lövedéket\"

Nem tom hogy nektek hogyan fut a NAV, én xp telepítése után felraktam a tiszta rendszerre,de ezek után nem tudtam semmit megnyitni.Teljesen leterhelte a gépet.

Így inkább áttértem a vrb és nodra
units
Norton 2005 ? van egynéhány. mit is tettél fel pontosan?

Hali
Norton 2005-öt tettem fel.
Elég biztonságosnak látszik. Annyira, hogy nem tudom a leveleimet lekérdezni. Meg annyira, hogy online nem tudok játszani (pedig addoltam az exét).
Sõt, offolom a spamszûrést, a tûzfalat, stb. és akkor sem engedi be sem a leveleket, sem az onlinejátékot. (ahogy leszedem a progit, rögtön megy a levelezés meg a játék is)
Van valakinek tippje?
Valaki el tudná nekem küdeni e-mail-be a teljes Norton Antivírus 2005-t [email protected] ajándék a gmail be meghívó!!!!
AndrewT
üdv
nekem is hasonló problémáim vannak, mint pár elõttem szólónak. Norton Internet Security Pro 2004-et használok egy ideje, de a windows reinstall óta nem bírom felpréselni a vinyóra, de nem csak õt, hanem egyetlen norton cuccot sem 😞
Privacy Control - File:C:\Config.Msi\1fa356.rbf, Norton Internet Security Pro installation has failed.
Integrált sp2 van telepítve.
ha ötlet van, ne kíméljetek!

Szevasztok!
Minden vírus-scan után fogy a rendszerpartíciómon a hely. Hogyan tudom visszavarázsolni?
Van egy kis problémám a NAV-al és talán tud valamelyikõtök segíteni!
2003-as verzió volt eddig fent és frissíteni akartam 2005-re! Mivel nem jött össze lemeszeltem õket és most telepítéskor elmegy ugyan egy darabig, de aztán valami EULAkey hibával kiakad! A registrybõl már kitöröltem ahol megtaláltam de nem segített!
Nincs valami ötletetek hogy mit lehetne vele csinálni?
Sziasztok.A tegnap én is felraktam a NIS 2005-öst.Elfogadja a codot amit beirsz hozzá de mikor teljesen inst.van és csatlakozol a netre lefrisiti és ad 30-napot hogy üsd be a prod.cey-t.Töbszörös sikertelen probálkozás után(mivel ö probál csatlakozni)elöször kiirja hogy nem jó a key.Vagy 10-ik után kiirja hogy (ön valoszinüleg szoftvertöréssel probálkozik).Aztán uninst.,fel a 2004-est az nem kér semmit.
littleNorbi
Hol lehet ilyet találni a programban "activate now, skip registration" ???