Norton Antivírus
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Lehet nortonéknál most jöttek rá valamire.
Visszaraktam a 2005-öt,de annál meg nem engedi bekapcsolni az auto-protectet.
Aláírás (max. 200 bet?, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)
Aláírás (max. 200 bet?, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)
Életfogytig tartó büntetés a Cat8 börtönszigeten HJT Log elemzők: www.hijackthis.de www.help2go.com
# Nmain.exe
# Nupdate.exe)("WMI Application Interface" = "wmiapi.exe")http://securityresponse.symantec.com/avcenter/venc/data/w32.spybot.rby.html
http://securityresponse.symantec.com/avcenter/venc/data/[email protected]
Életfogytig tartó büntetés a Cat8 börtönszigeten HJT Log elemzők: www.hijackthis.de www.help2go.com
A symantec is ezt mondja.
Próbáld meg reinstalálni.
ha nem sikerül egészen, belefagy félbemarad stb..
akkor használd:
Removing Norton AntiVirus 2003 or earlier by using the Rnav2003.exe removal utility when Add/Remove programs fails
ftp://ftp.symantec.com/misc/consumer/Rnav2003.exe
> Norton WMI frissítés, 1278.3 KB
Összes letöltés: 1278.3 KB
Norton WMI frissítés letöltése (1 / 3) befejezõdött.
Norton WMI frissítés letöltése (2 / 3) befejezõdött.
Norton WMI frissítés letöltése (3 / 3) befejezõdött.
Norton WMI frissítés telepítése (1 / 3) nem sikerült.
LU1812: A frissítés egyik programösszetevõjének futtatása nem sikerült. A frissítés alkalmazása nem történt meg.
Norton WMI frissítés telepítése (2 / 3) nem sikerült.
LU1812: A frissítés egyik programösszetevõjének futtatása nem sikerült. A frissítés alkalmazása nem történt meg.
Norton WMI frissítés telepítése (3 / 3) nem sikerült.
LU1806: A LiveUpdate szolgáltatás letöltötte az összes bejelölt frissítést, de egyiket sem sikerült telepíteni. Töltse le késõbb a frissítéseket.
A LiveUpdate szolgáltatás futtatása sikeresen lezajlott."Szerintem a letöltés rendben van(az üzenet szerint és lefutnak a WMI letöltések)a WMI telepítés nem megy(talán a Win XP Prof nem engedi??)Valahol láttam a Windows-ban is ilyen WMI-t(de nem tudom mire jó sem ott,sem a Norton Antivirusnál-esetleg Te tudod?)
illetve új liveupdate telepítés is segíthet.
How to download and install LiveUpdate
Error: "LU1806: LiveUpdate was not able to install any of the <number> updates that you selected" when running LiveUpdate
Pontosan mit használsz?
Norton Antivírus 2003 Professional Edition, stb.....???
Aki embert öl az gyilkos, aki tömegeket az hadvezér.
Én próbáltam de nem tudok számot beírni a kulcs helyére! HELP!! HELP!!
Prince of Persia The Sands of Time Prince of Persia Warrior Within Prince of Persia The Two Thrones
A Norton Antivirus 2006(HUNGARIAN VERSION)-hoz milyen gép kell??
Magyarul mi a minimális és normál gépigény?
THX!!!
Prince of Persia The Sands of Time Prince of Persia Warrior Within Prince of Persia The Two Thrones
Lattam ebben a forumban lejjebb hogy hogyan lehet a norton systemworks-ot es a jojatekot egyutt hasznalni, de sajna nem sikerul. Valaki le tudna irni erthetoen hogyan lehet oket egyutt hasznalni, mit kell atallitani? Koszi!
Nézz át a Nod32 topikba.
http://ibtportal.hu +++ http://www.redorchestra.hu http://www.antegotovina.com
Úgy vagyok a nőkkel mint a zsiráffal. Tetszik-tetszik, de otthonra azért nem kéne. :)
Norton hiba
Valami ötlet a megoldásra? (Az újratelepítést már próbáltam, ugyanez)
NIS 2006-hoz van valamiféle törés ?
Úgy vagyok a nőkkel mint a zsiráffal. Tetszik-tetszik, de otthonra azért nem kéne. :)
\"Légy olyan ,mint a madár,mely alól ha kivágják a fát- nem zuhan le-hanem még magasabbra repül.\" És neszójjábe:DD
\"Légy olyan ,mint a madár,mely alól ha kivágják a fát- nem zuhan le-hanem még magasabbra repül.\" És neszójjábe:DD
tudnátok nekem olyanban segiteni hogy hogyan lehet "net nélkül" Norton Antivirust frissiteni? Jelenleg a NAV. 2005-öt használom,,,(hozzáteszem szerintem nagyon jo kis progi), csak az a nagy bajom hogy csak a munkahelyi gépemen van gyors net,,ahol frankon frissiti is magát,,de mivel otthonra csak GPRS net-em van igy 10-15 megát letölteni,,,,háááááát beleöszülnék.
Tehát a kérdés:
Hogyan lehet külön leszedni a frissitéseket,,majd aztán másik gépre "telepiteni"?
Segitségeket elöre is köszönöm.
Üdv
Corsair Graphite White 600T; X58 Extreme,I7 950/Corsair Hydro H50,HyperX Genesis 3X2Gb 1600Mhz,Gigabyte 5770/1024mb,OCZ Agility3 60GB SSD,SamsungF3 1TB HDD,ChieftecCTG-600-80P,Benq 22\"FullHD
.jpg)
Norton Systemworks-öt használok és a NAV érdekes dolgokat csinál nálam. Pl. felraktam most a DC++-t és amikor elindítottam kijött egy olyan ablak hogy Norto n Antivirus Worm Protection. Ez még nem lenne gond, de alul lehet választani hogy Permit vagy Block, namármost én a Permitre mentem és leokéztam, a baj csak az hogy kb már 200-szor kellett ezt megtennem és már egy kicsit unalmas, nem hiszem hogy nem lehet beállítani valahol, hogy automatikusan csinálja meg ne manuálisan kelljen állítani.
Megnéztem a beállítások közt és ott van a DC++ és permit all van beállítva, de ezek szerint ez semmit nem ér. Valaki segítsen please.
\"Se az FBI se a NASA se a pláza se az Isten háza Nem tud nyújtani menedéket ha neked szánják a lövedéket\"
\"Se az FBI se a NASA se a pláza se az Isten háza Nem tud nyújtani menedéket ha neked szánják a lövedéket\"
Így inkább áttértem a vrb és nodra
Norton 2005-öt tettem fel.
Elég biztonságosnak látszik. Annyira, hogy nem tudom a leveleimet lekérdezni. Meg annyira, hogy online nem tudok játszani (pedig addoltam az exét).
Sõt, offolom a spamszûrést, a tûzfalat, stb. és akkor sem engedi be sem a leveleket, sem az onlinejátékot. (ahogy leszedem a progit, rögtön megy a levelezés meg a játék is)
Van valakinek tippje?
nekem is hasonló problémáim vannak, mint pár elõttem szólónak. Norton Internet Security Pro 2004-et használok egy ideje, de a windows reinstall óta nem bírom felpréselni a vinyóra, de nem csak õt, hanem egyetlen norton cuccot sem 😞
Privacy Control - File:C:\Config.Msi\1fa356.rbf, Norton Internet Security Pro installation has failed.
Integrált sp2 van telepítve.
ha ötlet van, ne kíméljetek!
Minden vírus-scan után fogy a rendszerpartíciómon a hely. Hogyan tudom visszavarázsolni?
2003-as verzió volt eddig fent és frissíteni akartam 2005-re! Mivel nem jött össze lemeszeltem õket és most telepítéskor elmegy ugyan egy darabig, de aztán valami EULAkey hibával kiakad! A registrybõl már kitöröltem ahol megtaláltam de nem segített!
Nincs valami ötletetek hogy mit lehetne vele csinálni?