Norton Antivírus
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Életfogytig tartó büntetés a Cat8 börtönszigeten HJT Log elemzők: www.hijackthis.de www.help2go.com
A Norton Internet Security 2006-nál:
CD kulcs: JC6Y8-74BWH-VCRP2-743D9-*JR67
figyelem!!!:*=Bármilyen nagybetü lehet
egyéb kulcsok:JCPX8-R7CD2-FW7QG-F8HYT-B7PFC
:JC6Y8-74BWH-VCRP2-743D9-XJR67
:JC6Y8-74BWH-VCRP2-743D9-PJR67
Norton Internet Security 2006 Telefonos aktiválás menete:
TELEFONOS AKTIVÁCIÓS KÓD: ***
000000-000000-000000-000000-000000-000000-000000-000000-000365
***= Az utolsó 3 számjegy értéke meghatározó.
Tehát aktiváláskor ezek közül adjuk meg valamelyiket a 3 közül.
Véleményem szerint érdemesebb a 150 - et választani, hiszen legálisan az ehhez tartozó érvényességi idõt adják. ( vagyis a 365 napot)
De mindnki eldöntheti melyiket választja.
-150=365days
-365=856days
-850=2128days
Miután elkezdtük a telepítést , beírtuk a CD kulcsok valamelyikét a továbbra kattintva elindul a
NIS 2006 installálása.
A telepítés után blokkoljuk a net elérést, azaz huzzuk ki a net vezetékét majd indítsuk újra a számítógépet.
Indítás után megpróbál csatlakozni a netre , de miután ez nem sikerül neki felkínálja a telefonos
regisztráció lehetõségét.
Itt kell majd megadnunk neki a megfelelõ karaktereket amelyet kiválasztottunk.
Sikeres aktiválást, vírusmentes környezetet kívánok
Valaki segitsen nekem mit csináljak a Norton Anti Virus 2006, hogy ne kérjen Elõfizetés Megújjítás kódot!! Nincs erre valami Crack vagy Serial????? Könyörgöm valaki segítsen!!!!!!!! Elõre is Kösz!!
Elõre is kösz.
köszi a segítséget
ezzel is próbálkoztam de nem sok sikert aratott
ma fogtam az egészet és leszedtem
ujra telepítettem de igy se lett semmi siker
és most egy 20 percel ezelõtt próbáltam a LiveUpdate frissítéseit letölteni és már minden okésan mûködött
szal' ennyi
csumi
Életfogytig tartó büntetés a Cat8 börtönszigeten HJT Log elemzők: www.hijackthis.de www.help2go.com
valakinek aszives segítségét szertném kérni mert a következõ gondom lenne
tegnap telepítettem a Norton Internet Security-t- és a LiveUpdate frisítésekor a következõ hibaüzenetet kapom:
Windows XP 5.1.2600 Szervizcsomag 2
Common Client Core 104.0.1
A LiveUpdate szolgáltatás nem tudta befejezni ezt a frissítést.
Forduljon a technikai támogatási csoporthoz, és adja meg nekik a jelen képernyõn látható összes információt.
A technikai támogatási csoport elérhetõsége a Symantec termék Súgó -> Technikai támogatás menüpontjában található.
A LiveUpdate nem tudta frissíteni az alábbi fájlokat:
-----------------------------------
Fájl: C:\Program Files\Common Files\Symantec Shared\CCWEBWND.DL^
239264 Bytes 2/17/2006 10:05:54 v103.0.7.2.
Ennyi az üzenet.
Elõrte is megköszönném ha valaki tudna nekem segíteni!!!
Sziasztok
NAV 2005-höz keresek "subscription keyt". Sajnos addig nem hajlandó csinálni semmit nem kapja ezt meg. Így lemaradnak a frissítéseim. És régebbi virusinformációt kapok.
Elõre is köszi!
Valaki tényleg írja le hogy pontosan mit is kell csinálni, a leírást nem nagyon sikerült letölteni. Köszönöm!
:-)
Van, akinek sikerült megcsinálni már az újboli aktíválást?
Mit is kell csinálni?
Leszedni, újra telepíteni, registry-t törölni?
Megköszöném, ha valaki leírná.
Elõre is Köszi!
Itt le van írva lépésrõl lépésre hogy mit kell csinálni ahhoz, hogy újra mûködõképes legyen a cucc. Annyi a lényeg, hogy egy reinstall után a registry entryt kell visszaállítani egy korábbi állapotúra és így a full liveupdate után sem lesz többé gond. Legalábbis addig, amíg a symantec ki nem küldi mégegyszer ezt a security check-et amit 2.26.-án. Mindenkinek sok sikert az újjáélesztéshez és vírusmentes környezetet kívánok.NAV activation
Csak elõtte mindent ami a NIS-hez tartozott szedd le.
uninstall liveupdate is. (külön van)
Rákeresel: Symantec, Norton. És töröld õket.
Fõleg: a Programfilesen belül minden mappából és a Documents and Settings mappából.
Liveupdate még ott lesz. uninstall.
Gracie Barra
Úgy vagyok a nőkkel mint a zsiráffal. Tetszik-tetszik, de otthonra azért nem kéne. :)
Aláírás (max. 200 bet?, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)
Aláírás (max. 200 bet?, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)
Az viszont tuti, hogy a NIS tartalmazza a NAV-ot is.
szvsz szedd le a Navot, ha utána gond lenne akkor a Nist is. és reinstall.
A NIS tartalmazza a Navot is. Külön nem lehet leszedni.
koszi
Úgy vagyok a nőkkel mint a zsiráffal. Tetszik-tetszik, de otthonra azért nem kéne. :)
Glory Glory Man United!!
Na akkor ajánljatok egy jó tûzfalat és antivírus programot. Most ideiglenesen a zonealarm tûzfal+antivírus változatát raktam fel, és eddig jónak tûnik.
Gracie Barra