132
a tanulságos mese...
-
tegretol #92 Ide írok, mert hátha itt van aktualitása a dolognak, lehet hogy vírust szedtem össsze, bár a Norton Antivírus nem talál semmi fertőzést.
Az internet használata közben öt-tízpercenként lenyílik egy ablak:
"Generic error
[email protected] (ez az egyik címem a freemailen)
Server dopped the connection. Maybe it requires autentication?
(Server response:-ERR authorization first)"
Pláne jó, hogy angolul se tudok.
Érti valaki, hogy mi a baj? -
#91 Elb*szta a papa a gépet...
Próbáld meg ismét feltelepíteni a videókártya driver-ét. Nekem az MX400-al is volt párszor ilyen, de a Detonator újratelepítése megoldotta a problémát... -
#90 Segítsetek!
futott minden, teljesen rendben. Aztán apukámnak kellett a gép..átment az ő belépésére...visszaléptem..a grafika romon! a felbontás minimumra!...4Bites színmélység...nem tudom visszaállítani sehogyse, a vezérlőpulton belül nem lehet mert csak egy lehetőséget kínál fel: 4 bit ...régebben (kb. 20 percel ezelőtt:) 16bit meg 32bit is volt..most meg eltűnt....Lehet ez vmi vírus..vagy "tréfa"?..segítsetek nagyonkérlek mert semmi se fut ilyen kevés színen.(amúgy újraíndítottam a gépet, kikapcsoltam+minden többször is...XP-m van) -
#89 0.0.0.0 < minden -
#88 0.0.0.0 - Local IP!!!
Ez nem a támadások célja.
Amiket meg látunk, azok csak egy bejövő kapcsolat adatai. Következtetés: valamilyen okból a tűzfal 0.0.0.0 IP címet logolt 127.0.0.1 helyett, ami ugye hozzá van rendelve az úgynevezett "localhost" webcímhez... -
#87 kicsit filozófikusan: a vírust megkapod, eddig azonban nem okozhat kárt, még akkor sem, ha lemented ...
a freemail amilyen szar sajnos nincs ilyen szerencsés helyzet.
lehet olyan kódot csatolni a levél mellé, hogyha pl. webes felületről nézed meg ( IE vel ) akkor az elindul ( hiába nem mentél rá a futtatásra, vagy megnyitásra ) de ez elég ritka, mivel spec scriptek kellenek külön arra hogy a freemailt játszd ki -
#86 "igy végignézve a logot, rengeteg támadásnak a célja IP-ban : 0.0.0.0" és ez mi a rákot jelent? He?
-
#85 nod32 = virusirto program
outpost = tuzfal -
#84 "igy végignézve a logot, rengeteg támadásnak a célja IP-ban : 0.0.0.0" ez mit jelent?
"NOD32, és Outpost" és ez? -
#83 jaja, most már NOD32, és Outpost fent figyel! :)
olvastátok, hogy szuperszámítógépeket támadnak a hackerek? elég durva, ha pl rákkutatási projektbe túrnak bele (jó-jó ez extrém példa, de akkor is) -
Ben C #82 igy végignézve a logot, rengeteg támadásnak a célja IP-ban : 0.0.0.0
na akkor most wtf? -
Ben C #81 1326 támadás 1 nap alatt ebből 1323 Trojan ...
eszem megáll bazz -
#80 Hardwares cisco router + softwares linux iptables stateful packet filter + snort + par wiretrap es kernel patch.
Szép grafikonjaim vannak :]]] -
#79 A kérdésem eredendően az, h a Freemail szerver-védelme megfelelő-e ill bízhatok-e benne? -
#78 már ha valakinek nem gyanús a <300 karakteres hálózati elérési út... -
#77 Ha tényleg hotfixekkel akarod leszedni a férged akkor keresgélj bátran hotfixek
De ezek tuti nem szedik le a te aktív wormod, ha egyáltalán az!?
Hamarosam mindenki be fogja látni: Tűzfal és Vírusírtó nélkül már nem lehet sokáig netezni. -
davos80 #76 Új windóz xp javításra gondoltam.Az előző férget ez küszöbölte ki. -
#75 javítás, írtó?
Honnan tudod, hogy vírusról van szó?
Ha tudod, hogy vírus, akkor szedsz egy vírusírtót, és ha ismeri, akkor leszedi. Majd felraksz egy tűzfalat, amiről itt papoltam, és a vírusírtó is marad mellette, és sokkal kevesebb lesz az esélye, hogy ismét elkapod... -
davos80 #74 Plíz valaki! #71 -
#73 pedig lehetséges egy mezei linkkel is puffertúlcsordulást előidézni IE-nél... :)
PC Fórum cikk -
#72 ezt nem értem! A HTML alapú e-maiolk okoznak túlcsordulást az IE-ben? Mert a kód nehezen okoz ilyet. -
davos80 #71 Van valami új gépkikapcsoló Worm vírus.
Valaki mondja már meg, hogy honnan szedjem le a legújabb javítás, írtót!
-
#70 Ha HTML-es formában nézem meg (benn van a temp könyvtárban s a memoban), akkor a HTML kódok túlcsordulást okozhatnak a jó kis Microsoft böngészőmben.
De ezt a Freemail szerver kiszűri v nem?
Ugyanis nekem 1 csomószor ír olyat h virusveszély bla bla..
Szóval? Az egy komoly védelem v csak reklám v mi? -
Borg #69 Azt csak a szolgáltató tudhatja. -
#68 honnan lehet megtudni,h egy adott IP kié? -
#67 hát..azóta már 4* annyi van:D -
#66 25-30 között... -
#65 még nem, de valakinek igen a bögyében lehetsz! Ha jól számoltam, négy különböző IPcímről kapsz portscannelést. Nézd a jó oldalát, legalább tesztelik a tűzfalad! -
#64 te hány éves vagy? -
#63 most feltörte a gépem?(sygate firewall,a jeelek jelentése is érdekelne!)
-
#62 kicsit filozófikusan: a vírust megkapod, ha valaki (saját maga) elküldi neked mail mellékleteként, eddig azonban nem okozhat kárt, még akkor sem, ha lemented (bár fizikailag amikor megkapod, már a gépeden van, csak még veszélytelen), viszont ha futtatod, akkor már bizony már teljes értelmében vírusos leszel. -
#61 Kérdésem: A Freemail-en keresztül csak úgy jöhet vírus a gépmere ha a csatolt fájlt letöltöm igaz? -
#60 http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1081074485 #26-os üzi -
#59 A Keiro personal firewall az ér valamit, vagy az is csak dísznek jó, mert én inkább dísznek tettem fel. -
#58 az mért van a kezdőlap mindig megváltozik? -
Meetal #57 XP-re felraktad SP1 et?? és a többi kicsiny javítást???
Az is fontos lehet! -
Meetal #56 Mi a konfigod? Nincs húzva valami a gépeden?
Nekem is NIS2004 van ráadásul Warezoslt, de simán megyen.
Ez valami utasítás, melyet a proci nem ismer fel asszem.
Tehát ha jó a prgi akkor a gépeden a bibi!!!.-)
-
nick név #55 De havernál müxik, én raktam fel neki is.
Párszor már ujrafelraktam de akkor is csak pár napig volt jo.
Esetleg akkor tudna valaki ajánlani vmi olyan tüzfalt + virusirtot ami jo is.
Azér köcci cSuwwi
-
#54 Ha bolti program, akkor call helpdesk.
Ha összewarezoltad a netről :P, akkor telepítsd újra, esetleg nézd meg egy másik crackkel. Ha nem megy, akkor uninsall, és másik vírusírtó / tűzfal. -
nick név #53 Hi all! Plz help! Felraktam a NIS 2004 pro és NAV 2004 pro-t pár napig müködött és most kihoz 1 dos-os ablakot Nmain.exe és kihoz vinfos-os ablakot az + azt irja hogy: Nmain.exe
Az NTVDM CPU meg nem engedett utasítást talált.
CS:0f57 IP:0115 OP:ff ff ff ff 01 Az alkalmazásból való kilépéshez katt a 'bezárás' gombra.
Van 2 gomb 'bezárás' 'kihagy.' Ha a kihagyásra katt akkor még kb 4x kihoz ilyen ablakot más számokkal aztán kilép.
Tud valaki segíteni az lécci help mert fontos!!! Előre is THX!!!