KKrieger - A 96K-s FPS!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
tévedtem, nem 1 hét alatt fog eltûnni a süllyesztõben a topic.
5 nap alatt...
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
[TFT] hi ok pú sry etc.. zsal... Huá™ hogykellkistéemetirni™ stb... amugymek nem írok alá semmit a zügyvédem nélkül szal...
\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"
Egyebkent haver nem akarta nekem elhinni mig meg fel nem rakta maganak 😊
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

A readme-ben le is van írva, hogy a minimum videókártya Gf4Ti v. Radeon 8500, mivel PixelShader 1.3-at használ a lelkem - a Gf3 meg ugye csak 1.1-et tud...
Szóval a probléma az, hogy a megoldás videókártyacsere...
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

Mivel a FarCry-nak csak a file-okat kell bemásolnia a wincsirõl a memóriába, itt meg konkrétan létre kell hozni (ki kell számolni) a file-okat, érthetõen nagyon függ a procitol....
Ennek ellenére egyesek szerint "faszláma" JC.

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17
Hála nekem, meg a 96k programozóinak...
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
mintha egy láthatatlan fal lenne ott.
majd egy 2 kb-os patch javítja.

És ha a végére kicsit meghízik, mondjuk 256kB-osra, akkor összeszorítjuk a szánkat, és lenyeljük a békát 😊)
Mindenestre most komolyan fel lett adva a lecke, anno Carmack beszélt folyton arról, hogy hagyományos textúrák helyet matematikai egyenletek lesznek csak, amelyek sokkal kisebb helyet foglalnak. Itt az élõ példa mit lehet kihozni ebbõl...
:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!™ ::
Amúgy meg játékosok fóruma, és egy játékról van szó. Ha nem áll le a készítése, nem fog elveszni a téma. Különben is, nem minden nap kerül elõ egy ilyen FPS. Fõleg, mikor már lassan minden DVD-re költözik.
Bár nem hiszem, hogy tényleg észbekapna pár cég, hiszen a szoftver elég sûrûn szerzõdésben áll tudtommal a hardverrel. Ha kihoznak egy új videókártyát, rögtön olyan játékok jönnek, amik azon futnak optimálisan, és hasonlók.
Amúgy az elõzõ topikban volt vmi zoom3, az mi volt, vagy mivan? 😄