141
Egy játék, mindössze 96 KByte-ban
-
#61 Tényleg eléggé elképesztő, hogy ilyen kicsibe összetömörítették a cuccost, de én a rövid töltésidőt nem adnám fel a méretért. -
#60 1 giga ramom van mégis lassabban tölti be a pályát mint a Far Cry. -
#59 "anno Carmack beszélt folyton arról, hogy hagyományos textúrák helyet matematikai egyenletek lesznek csak, amelyek sokkal kisebb helyet foglalnak. Itt az élő példa mit lehet kihozni ebből... "
Ennek ellenére #22" TARGET=_fnew>egyesek szerint "faszláma" JC. -
#58 Mekkora topic lett!
Hála nekem, meg a 96k programozóinak... -
#57 Ott én is elakadtam :)....megoldás? Patch...? :) -
davos80 #56 Ezt jó tudni...Lehet, hogy a rídmít el kellett volna olvasni. -
davos80 #55 Ez hülyeség.Csak ez elejné tölt, közben meg se reccen.Ha meg sokat is töltene, megérné, ugyanis 96k -
#54 Gyenge gépen valóban. De ez szerepel a readme-jében is. Mivel ugye először minden egyes elemet ki kell számolnia és el kell raktároznia bizony ez igencsak proci és memóriaigényes feladat (emiatt kell neki 512MB ram...). -
#53 ajtó mögött van egy fegyver, azt se lehet felvenni.
mintha egy láthatatlan fal lenne ott.
majd egy 2 kb-os patch javítja.
-
#52 Gyönyörű játék, ha még sikerül egy normális játékmentet (ne adj isten egy jó netkódot) beleaplikálni, akkor itt az a játék, amely hülyére veri a Doom3-at és a HL2-őt :)))
És ha a végére kicsit meghízik, mondjuk 256kB-osra, akkor összeszorítjuk a szánkat, és lenyeljük a békát :))
Mindenestre most komolyan fel lett adva a lecke, anno Carmack beszélt folyton arról, hogy hagyományos textúrák helyet matematikai egyenletek lesznek csak, amelyek sokkal kisebb helyet foglalnak. Itt az élő példa mit lehet kihozni ebből... -
#51 ja lol -
#50 Inkább legyen 6 DVD-n a játék minthogy egy egész estét a loading felírattal töltsek. Ez a tök kicsi játék is jóval többet tölt mint a Far Cry max felbontásban részletességgel. -
#49 nem tudsz átmenni egy ajtó felnyilása után, igaz ? -
#48 Elakadtam benne -
#47 De van, PS 1.3 a minimum követelmény. Az meg DX8. -
#46 Ez nagyon durva. -
davos80 #45 2 hasonló kaliberű tekdemmmó -
davos80 #44 http://web.axelero.hu/kandurex/fr030-candytron-final-101.exe -
davos80 #43 http://web.axelero.hu/kandurex/zoom3_v1_02.exe -
#42 "nem kell neki topik"... de azért feltölti a kritikájával frank gyerek... :-)
Amúgy meg játékosok fóruma, és egy játékról van szó. Ha nem áll le a készítése, nem fog elveszni a téma. Különben is, nem minden nap kerül elő egy ilyen FPS. Főleg, mikor már lassan minden DVD-re költözik.
Bár nem hiszem, hogy tényleg észbekapna pár cég, hiszen a szoftver elég sűrűn szerződésben áll tudtommal a hardverrel. Ha kihoznak egy új videókártyát, rögtön olyan játékok jönnek, amik azon futnak optimálisan, és hasonlók.
Amúgy az előző topikban volt vmi zoom3, az mi volt, vagy mivan? :D -
#41 ez bictos nem a hagyományos textura, valammi "procedural texturing" vagy mi a manó -
#40 1 hét
maj' szólok... -
#39 nem azért. -
davos80 #38 Az lehet, de tudnak. -
davos80 #37 Ja. -
davos80 #36 Próbáltam, Radeon 9000-el.Ennek amúgy semmi köze a DX-hez. -
davos80 #35 Már bocs, nem kötekedni akarok, de mintha azt sugalltad volna, hogy ez neked nem szimpi, meghogy minek ennek topik... -
K.András #34 Egy tiszteséges texturát nem lehet ennyiböl kihozni! -
#33 nem a tudást nézik kis barátom
(sajnos)
hanem a pénzt + az ismertséget.
sorry -
#32 :-))) -
davos80 #31 Jobban becsülöm, mint pl. a far krájt!Az is szép + jó, de ebben több tudás van.Nekem ez is számít, és követendő példa. -
#30 éljél jó sokáig...
sok ilyen hozzászólásod volt már? hogy más vitájába így beugattál?
hokizz egyet, asztán megnyugszó'... -
#29 Mikro jön ki a full???
5 kislemezes lesz?? :) -
davos80 #28 Pontosan!Ingyen van,kis helyet foglal, viszont lőnek benne és FPS =>király!!! -
#27 mer sajt -
#26 mitől is értelmesebb?
Kifejtenéd?
mer 96k?
meg free?
meg nem lőnek benne? vagy csak beszósz?
neszójjábebazzegmerszétszedlek!
:-()))) -
#25 itt probálta vki DX8as karival ? -
#24 szép,jó,gyors,pici,értelmesebb mit a péjnkiler szóval remek -
davos80 #23 Csak legyen kész, oszt nyomhatjuk multiban! -
K.András #22 Egyébként a készitöknek csak ennyit:
Ilyet progit 96KByte-ban megcsinálni,ez már valami!